Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Video Halep - Garcia 7-5, 6-1. Calificare în semifinale la Montreal, după un joc entuziasmant. Prima reacție a Simonei

11.08.2018, 03:30

ÎN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari, după o victorie cu 7-5, 6-1 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.

Rogers Cup Montreal - Day 5
Foto. Getty Images - Simona Halep
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate. Am încercat să fiu agresivă, chiar dacă sunt foarte obosită. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru că a fost o atmosferă foarte plăcută. Au fost câteva mingi foarte frumoase" a declarat Simona la finalul partidei.

Halep (26 ani) s-a impus într-o oră şi 29 de minute în disputa cu numărul 6 mondial şi va juca a patra sa semifinală consecutivă la Rogers Cup. În 2015 (Toronto) a abandonat în finala cu elveţianca Belinda Bencic, în 2016 (Montreal) a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, iar în 2017 (Toronto) s-a înclinat în semifinala cu ucraineanca Elina Svitolina, după ce în sferturi trecuse chiar de Garcia, cu 6-4, 6-2. 

Românca are acum 5-1 în meciurile directe cu Garcia, în faţa căreia a mai câştigat în 2018 în sferturi la Roma, cu 6-2, 6-3. 

Calificarea în semifinale este recompensată la Montreal cu 126.450 de dolari şi cu 350 de puncte WTA.

Pentru un loc în ultimul act, Simona Halep va juca în compania lui Ashleigh Barty. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro

LIVE VIDEO&TEXT:


HALEP - GARCIA 7-5, 6-1. BREAK, SET ȘI MECI SIMONA HALEP! Pentru al doilea an la rând, Simona Halep trece de Caroline Garcia și se califică în semifinalele turneului de la Montreal.

HALEP - GARCIA 7-5, 5-1. Al doilea game alb reușit de Simona, care e acum la un singur pas de victorie.

HALEP - GARCIA 7-5, 4-1. BREAK SIMONA! Jucătoarea noastră evolueză magistral în aceste clipe și se desprinde la trei game-uri diferență. În acest game Halep a reușit un rever în lung de linie, marcă înregistrată, și un lob aplaudat la scenă deschisă de fanii din tribune.

HALEP - GARCIA 7-5, 3-1. Simona joacă mai bine parcă de la game la game și Garcia nu pare a avea în acest moment soluții.

HALEP - GARCIA 7-5, 2-1. BREAK SIMONA! Liderul WTA izbutește primul break în actul secund, la capătul unui game încheiat de Caroline Garcia cu o dublă greșeală

HALEP - GARCIA 7-5, 1-1. Simona restabilește egalitatea într-un game în care a reușit un punct aplaudat în picioare de fanii de la Montreal 

HALEP - GARCIA 7-5, 0-1. Franțuzoaica și-a făcut serviciul în startul setului secund și trece în avantaj.

# Statistica primului set

HALEP - GARCIA 7-5. SET SIMONA! După 54 de minute, Simona închide în favoarea sa primul act al sfertului de finală cu Garcia. Simona a jucat excelent în finalul setului de debut, când a reușit un break, pe care l-a consolidat apoi fără probleme.

HALEP - GARCIA 6-5. BREAK SIMONA! După un game alb, liderul WTA a reușit un break extrem de important și va servi acum pentru câștigarea primului set.

HALEP - GARCIA 5-5. Game alb reușit de jucătoarea noastră și o primă reacție de descătușare a Simonei.

HALEP - GARCIA 4-5. Se merge în continuare cu serviciul. Caroline Garcia câștigă game-ul la 15 și Simona va servi pentru rămânerea în primul set.

HALEP - GARCIA 4-4. Liderul WTA a restabilit egalitatea, într-un game în care franțuzoaica a reușit cel mai frumos punct de până acum al meciului.

HALEP - GARCIA 3-4. Simona a revenit de la 0-30, dar serviciul a ajutat-o pe Garcia să câștige două puncte la rând și implicit și game-ul.

HALEP - GARCIA 3-3. Franțuzoaica a fost aproape să se desprindă la 4-2 și a avut o minge de break, dar Simona a reușit să depășească momentul și apoi a închis game-ul.

HALEP - GARCIA 2-3. După un început de set cu două break-uri, serviciul a început să funcționeze pentru ambele jucătoare. Franțuzoaia a trecut din nou în avantaj.

HALEP - GARCIA 2-2. Simona își face serviciul și restabilește egalitatea. Duelul este însă unul echilibrat, în care ambele jucătoare atacă mult și alternează loviturile câștigătoare cu greșelile neforțate.

HALEP - GARCIA 1-2. Franțuzoaica trece la conducere după un game de aproape 10 minute și în care Simona a avut nu mai puțin de 4 mingi de break.  

HALEP - GARCIA 1-1. Jucătoarea din Franța oferă o replică bună pe serviciul Simonei și reușește break-ul. Halep a salvat o minge de break, dar în cele din urmă a cedat game-ul.

HALEP - GARCIA 1-0. BREAK SIMONA! Început bun al Simonei, care câștigă pe serviciul adversarei în chiar primul game. Liderul WTA a concretizat chiar prima minge de break

UPDATE ora 01:42: Simona a revenit pe teren și meciul începe cu jucătoarea din Franța la serviciu 

UPDATE ora 01:35: Exact înainte de startul partidei, Simona Halep a cerut o scurtă pauză de vestiar

UPDATE ora 01:25: Cele două jucătoare au intrat pe teren. Partida dintre Simona Halep și Caroline Garcia va începe în curând. Învingătoarea din acest duel va juca în semifinale cu Ashleigh Barty.


Simona Halep, Rogers Cup | Simona Halep continuă parcursul la Rogers Cup 2018, după un început istovitor. În sferturile de finală de la Montreal, numărul 1 WTA o întâlnește pe Caroline Garcia, într-un meci programat nu înainte de ora 01:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5 | Simona Halep a petrecut 3 ore și 17 minute pe teren cu Anastasia Pavlyuchenkova, într-un meci întins pe parcursul a două zile din pricina unei întreruperi cauzate de ploaie și în care a avut nevoie și de intervenția medicului (VIDEO).

VIDEO Simona Halep - Venus Williams 6-2, 6-2 | În optimile de finală, cea mai bună jucătoare a lumii a trecut de Venus Williams, în minimum de seturi, chiar dacă meciul s-a jucat la doar câteva ore după încheierea partidei cu Pavlyuchenkova și timpul de recuperare a fost foarte scurt.

Acum, în sferturile de finală de la Rogers Cup 2018, Simona Halep se pregătește de duelul contra Carolinei Garcia (Franța, 24 de ani, locul 6 WTA). Jucătoarea din România conduce cu 4-1 la meciurile directe și ultima dată a învins-o pe adversara din Hexagon la turneul de la Roma, disputat pe zgură.

Singura victorie obținută de Garcia în fața lui Halep a fost anul trecut, în finala de la Beijing, tot pe suprafață hard, cea pe care se desfășoară și competiția de la Montreal. Era prima partidă jucată de Simona în postura de lider WTA, poziție pe care urcase grație victoriei din semifinalele turneului chinez, în fața Jelenei Ostapenko.

"Va fi diferit de data asta. Am jucat de multe ori împotriva ei, ştiu la ce să mă aştept. Va fi un meci greu, dar acum vreau să mă relaxez, să mă recuperez", spunea Simona Halep, la finalul duelului cu Williams.

Campioană la Montreal în 2016, constănţeanca în vârstă de 26 de ani este încântată să ajungă din nou în fazele avansate ale turneului.

"Sunt foarte fericită că pot juca din nou sferturi la acest turneu. Este un turneu frumos şi ador să joc pe acest teren. Este minunat, la fel şi atmofera. Tribunele sunt pline de fiecare dată când joc aici", a mai spus Simona.

Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia se joacă în noaptea de vineri spre sâmbătă și este penultimul programat pe terenul central de la Montreal, nu înainte de ora 01:30. Va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Programul de vineri seară / sâmbătă dimineață la Rogers Cup 2018

WTA Montreal, ziua 5 / sferturi de finală, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

Ashleigh BARTY (Australia) vs. Kiki BERTENS (Olanda) - ora 19:30
Anastasija SEVASTOVA (Letonia) vs. Sloane STEPHENS (SUA)
Simona HALEP (România) vs. Caroline GARCIA (Franța) - nu înainte de ora 01:30
Elina SVITOLINA (Ucraina) vs. Elise MERTENS (Belgia)

ATP Toronto, ziua 5 / sferturide finală, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

Grigor DIMITROV (Bulgaria) vs. Kevin ANDERSON (Africa de Sud) - ora 19:30
Stefanos TSITSIPAS (GRE) vs. Alexander ZVEREV (Germania)
Robin HAASE (Olanda) vs. Karen KHACHANOV (Rusia) - nu înainte de ora 01:30
Rafael NADAL (Spania) vs. Marin CILIC (Croația) - nu înainte de ora 03:00

Etichete: video simona halep , live halep garcia , video halep garcia , live video simona halep rogers cup 2018 , rogers cup 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Problemele se țin lanț pentru Dani Alves! Brazilianul este implicat într-un nou proces
Dani Alves At The Court - Barcelona
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură