SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv ”A semnat din mașină”. Toate condițiile puse de Dan Petrescu au fost acceptate pe loc
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 6-3! Simona s-a calificat, cu emoții, în sferturi la Stuttgart

25.04.2018, 21:40

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avut un meci complicat în ”optimile” de la Stuttgart, dar s-a impus până la urmă în trei seturi contra jucătoarei din Slovacia, Magdalena Rybarikova, scor 4-6, 6-2, 6-3. Liderul mondial a acuzat dureri musculare pe finalul primului set, din cauza suprafeței de joc, una extrem de rapidă. Slovaca şi-a adjudecat actul inaugural cu 6-4, apoi a condus cu 2-1 şi cu break avantaj.

Simona Halep
Halep e gata să arate de ce e numărul unu mondial
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Sportiva noastră a simțit momentul dificil, astfel că i-a cerut sfatul antrenorului Andrei Pavel. După aceea, Simona şi-a revenit și a fost mult mai aproape de adevăratul ei nivel. A câştigat cinci game-uri la rând şi a trimis meciul în ”decisiv”. Românca şi-a răsplătit fanii din tribună cu lovituri de manual. S-a impus cu 6-3 şi s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde va da peste câștigătoarea duelului dintre Laura Siegemund şi Coco Vandeweghe.

”Magdalena a jucat foarte bine în primul set, este un adversar greu întotdeauna, așa că am vrut doar să păstrez mingea în joc, să joc mai mult pe reverul ei și să nu mai ratez. Spun asta pentru că la începutul setului al doilea am început să ratez destul de mult. Dar, apoi mi-am găsit ritmul și am stat acolo punct cu punct”, a spus Halep.

Întrebată dacă atunci când meciul devine mai dificil, are anumite avantaje, Simona a replicat: ”Da, încerc să păstrez schimburile mai lungi și simt că sunt mai puternică și că joc un tenis bun la final. Nu-mi este teamă să stau în aceste raliuri, de aceea îmi place zgura!”.



UPDATE Ora 23:49. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 6-3. GAME, SET și MECI SIMONA HALEP!

UPDATE Ora 23:47. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 5-3. Rybarikova s-a impus pe propriul serviciu, a încheiat game-ul cu un as, dar Simona servește pentru victorie.

UPDATE Ora 23:43. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 5-2. Simona s-a dezlănțuit și pare a fi găsit formula câștigătoare. În ultimele două game-uri a pus-o pur și simplu la pământ pe Rybarikova și este tot mai aproape de victorie.

UPDATE Ora 23:40. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 4-2. BREAK HALEP! Simona este dezlănțuită. Sportiva noastră s-a distanțat la două puncte în decisiv și este aproape de prima victorie din acest an de la Stuttgart.

UPDATE Ora 23:36. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 3-2. Simona a avut ceva emoții, mai ales că a fost condusă cu 0-30, dar nu degeaba este cea mai bună jucătoare a lumii. Halep a găsit resurse pentru a reveni și a câștiga.

UPDATE Ora 23:34. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 2-2. Rybarikova nu renunță. A fost rândul ei să joace foarte bine în acest game.

UPDATE Ora 23:30. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 2-1. Simona respiră! Sportiva noastră a jucat foarte bine, mai ales că avea nevoie după chinul din primul game al ”decisivului”. S-a impus la zero și a trecut la conducere.

UPDATE Ora 23:27. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 1-1. REBREAK HALEP! Simona a condus cu 0-40, apoi Rybarikova a avut o tresărire de orgoliu, dar Simona nu putea rata șansa de a-și recupera breakul și de a-i ridica de pe scaun pe Andrei Pavel, extrem de bucuros.

UPDATE Ora 23:22. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2, 0-1. BREAK RYBARIKOVA! După 10 minute, cel mai lung game al acestui meci, jucătoarea slovacă s-a impus după ce a avut patru mingi de break. Simona a izbutit și două lovituri absolut fenomenale, care n-au ajutat-o însă în final. Prima dată, la 30-40, Halep a egalat după un rever în lung de linie, fără îndoială lovitura preferată. Apoi, din nou cu această lovitură de paradă, tot cu un rever în lung de linie a trecut în avantaj.

UPDATE Ora 23:12. Halep - Rybarikova 4-6, 6-2. SET SIMONA HALEP! Sportiva noastră a evoluat mult mai aproape de nivelul ei, unul la care Rybarikova nu prea are acces. Mult mai atentă la propriul serviciu, fără a se mai grăbi, Simona a dominat și și-a impus valoarea.

UPDATE Ora 23:05. Halep - Rybarikova 4-6, 5-2. Simona este decisă să revină în meci. După un serviciu excelent, Halep a luat un avans destul de consistent și este aproape de a egala situația la seturi.

UPDATE Ora 23:03. Halep - Rybarikova 4-6, 4-2. BREAK HALEP! Simona, care acuză în continuare probleme la spate, a câștigat un game extrem de important în setul al doilea.

UPDATE Ora 22:58. Halep - Rybarikova 4-6, 3-2. Simona este mult mai incisivă, nu se mai grăbește și o lasă și pe Rybarikova să ia decizii. Halep este iar la conducere, dar meciul este unul extrem de dificil.

UPDATE Ora 22:54. Halep - Rybarikova 4-6, 2-2. REBREAK SIMONA! Halep a reușit rapid să revină în meci, semn că sfatul lui Pavel i-a prins bine.

UPDATE Ora 22:51. Halep - Rybarikova 4-6, 1-2. Simona a cerut intervenția lui Andrei Pavel! Antrenorul i-a transmis sportivei din Constanța să nu mai dea așa tare, să o mai lase și pe Rybarikova s-o lovească și vor veni și punctele câștigătoare.

UPDATE Ora 22:49. Halep - Rybarikova 4-6, 1-2. BREAK RYBARIKOVA! Din păcate pentru noi, slovaca a mai câștigat un game pe serviciul Simonei.

UPDATE Ora 22:47. Halep - Rybarikova 4-6, 1-1. Simona a încercat să obțină breakul, dar Rybarikova a avut șansă și s-a impus până la urmă. Jocul Simonei nu se leagă așa cum trebuie.

UPDATE Ora 22:41. Halep - Rybarikova 4-6, 1-0. Cel mai disputat game al acestui meci. Până la urmă, Simona s-a impus în acest game extrem de complicat. A reușit să anuleze o minge de break, apoi a fost de mai multe ori egal, dar, într-un final, Simona a obținut ce și-a propus.

UPDATE Ora 22:36. Halep - Rybarikova 4-6, 0-0. Simona a deschis și setul al doilea, la fel cum s-a întâmplat și în primul.

UPDATE Ora 22:30. Halep - Rybarikova 4-6. SET MAGDALENA RYBARIKOVA! Simona nu a reușit să mai câștige un rebreak, astfel că istoria primului set s-a scris astfel. Asta și din cauza faptului că Simona nu a putut practica cel mai bun tenis al ei.

UPDATE Ora 22:30. Halep - Rybarikova 4-5. Simona a cerut intervenția fizioterapeutului. Sportiva noastră a acuzat ceva probleme la spate. După un scurt masaj, a reintrat pe teren.

UPDATE Ora 22:29. Halep - Rybarikova 4-5. Simona a reușit un punct important și rămâne în set.

UPDATE Ora 22:25. Halep - Rybarikova 3-5. Simona are ceva probleme în acest moment, nu se mai poate concentra la fel de bine și face greșeli neforțate. Dar, nu e totul pierdut, pentru că Simona poate recupera break-ul.

UPDATE Ora 22:19. Halep - Rybarikova 3-4. BREAK RYBARIKOVA! Slovaca a preluat iar conducerea în primul set.

UPDATE Ora 22:16. Halep - Rybarikova 3-3. Slovaca a reușit rapid egalarea, bazându-se, din nou, pe un serviciu impecabil.

UPDATE Ora 22:15. Halep - Rybarikova 3-2. După startul ezitant, Simona pare a controla primul set, mai ales că deja are o evoluție sigură. Ca și slovaca, și sportiva noastră are un serviciu foarte bun.

UPDATE Ora 22:09. Halep - Rybarikova 2-2. Slovaca nu se lasă. A atacat, a fost mai exactă mai ales pe primul serviciu, care a ajutat-o foarte mult și a egalat. A servit cu peste 180 de km/oră.

UPDATE Ora 22:05. Halep - Rybarikova 2-1. Simona pare că-și intră încet, dar sigur în mână. Halep a jucat exact, a alternat loviturile și a încheiat punctul cu un as de mare efect.

UPDATE Ora 22:02. Halep - Rybarikova 1-1. REBREAK HALEP! Simona a reușit repede să reintre în meci. Agresivă, sportiva din Constanța a fost și mai atentă, mai ales la primul serviciu și a câștigat primul ei game din acest meci.

UPDATE Ora 21:58. Halep - Rybarikova 0-1. BREAK RYBARIKOVA! Simona a început cu stângul acest meci, cu o dublă greșeală. Slovaca a profitat de ocazie și s-a impus în primul game.

UPDATE Ora 21:56. Halep - Rybarikova 0-0. A început primul set! Simona este la serviciu.

UPDATE Ora 21:55. La acest turneu, Simona Halep beneficiază de serviciile lui Andrei Pavel, cel care a însoțit-o și la Cluj, la meciul de Fed Cup, câștigat de România cu 3-1.

UPDATE Ora 21:52. Urmează prezentările celor două sportive.

UPDATE Ora 21:51. După tragerea la sorți, Simona a ales să servească, în timp ce Rybarikova și-a ales terenul.

UPDATE 21:39: S-a terminat partida dintre Angelique Kerber şi Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2. Urmează duelul care ne interesează, Simona Halep - Magdalena Rybarikova.


UPDATE 20:45: Simona Halep s-a antrenat, cu public, 30 de minute, înainte de meciul cu Magdalena Rybarikova. 

UPDATE 20:00: Meciul dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova va începe nu mai devreme de 21:45. Partida e programată după cea dintre Petra Kvitova şi Angelique Kerber. 


LIVE VIDEO HALEP - RYBARIKOVA (21:00, Digi Sport 2). Simona Halep are un avantaj important în duelul cu Magdalena Rybarikova. Adversara sa de miercuri nu a mai jucat pe zgură de aproape zece luni. Într-un clasament întocmit de WTA, Simona Halep este cea mai bună jucătoare pe zgură, după rezultatele din ultimii doi ani. Și americanii de la tennis.com au alcătuit un clasament format din 5 jucătoare care merită următirte la turneele de pe zgură. Numărul 1 în acest clasament este Simona Halep.

Mai mult, partida din Fed Cup dintre Romania şi Elveția, de la Cluj, s-a jucat tot pe aceeași suprafață, pentru că lidera mondială să fie pregatită.

"Nu e ușor, emoțional vorbind. Sunt puțin obosită a fost un weekend extraordinar, o săptămână bună la cluj", a spus Halep, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru reporterul Digi Sport la Stuttgart, Gabriel Morariu.

Aceasta este prima competiţie WTA pe zgură la care Simona va lua startul în 2018. Românca de 26 de ani vine după cele două victorii de la Cluj-Napoca, cu ajutorul cărora România s-a calificat în Grupa Mondială 1 a Fed Cup. Fetele noastre au trecut de Elveţia cu 3-1.

"Sunt concentrată, pregătită foarte bine. M-am antrenat ultimele 2-3 săptămâni pe zgură ceea ce e mult. Am avut timp să mă acomodez. Clujul m-a ajutat mult să am două meciuri în picioare înainte de aceste turnee. Eu cred că sunt bine", a mai spus liderul WTA.

Adversara Simonei din turul 2 de la Stuttgart, Magdalena Rybarikova (29 de ani), nu a mai jucat pe zgură de 10 luni. "E foarte greu, pentru că e clar că nu e suprafaţa mea favorită, am jucat un singur turneu pe zgură anul trecut, la Roland Garros", a spus slovaca, pentru reporterul Digi Sport la Stuttgart, Gabriel Morariu.

"Mă simt bine aici, dar vom vedea ce va fi în următorul meci, eu încă încerc să găsesc cheia pentru cum să joc pe zgură, poate într-o zi voi avea rezultate mai bune", a mai spus locul 18 WTA. Rybarikova a ajuns în turul 2 la Stuttgart după ce a eliminat-o pe Darya Kasatkina, scor 6-2, 6-2.

Rybarikova a avut un debut de an oscilant. După ce a ajuns în optimile de la Australian Open, acolo unde a fost învinsă de Caroline Wozniacki, Magdalena a pierdut de două ori în faţa Monicăi Niculescu (Doha, Miami) şi cu Zhuk, la Indian Wells. Ea a fost prezentă şi la Monterrey, acolo unde s-a recunoscut învinsă de Vickery.

Interesant e că Rybarikova revine la Stuttgart după nu mai puţin de nouă ani. În 2009, ea şi-a trecut în CV singurul meci disputat la competiţia din Germania. A fost învinsă în primul tur de Gisela Dulko (3-6, 3-6).

Halep și Rybarikova s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, iar Simona a câștigat de trei ori. Toate meciurile s-au disputat însă pe suprafata hard.

Tragere la sorți favorabilă

Dacă va ajunge în sferturile de finală, Simona va da peste una dintre Barbora Strycova, Laura Siegemund, CoCo Vandeweghe și Sloane Stephens. La ultimele două editii, Simona a fost eliminată de Laura Siegemund, în optimile de finală (2016) și în semifinale (2017). Pe partea de tablou a Simonei se mai află jucătoare precum Elina Svitolina, favorita 3, Julia Goerges, Anastasija Sevastova, Maria Sharapova și Caroline Garcia. Pe acestea le poate întâlni doar în semifinale.

Prin urmare, tragerea la sorți a fost una excelentă petru Simona, care a evitat o întâlnire cu sportive precum Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Petra Kvitova, Angelique Kerber și Garbine Muguruza. AICI puteți vedea întregul tablou al turneului de la Stuttgart.

Câte puncte are de apărat şi care e cea mai bună performanţă la Stuttgart

Halep a participat de patru ori la turneul de la Stuttgart. Ea a atins semifinalele în două rânduri (2015, 2017). Prima dată a fost eliminată de Caroline Wozniacki, iar anul trecut Laura Siegemund a fost cea care i-a blocat drumul spre finală. Siegemund a scos-o din competiție și acum doi ani, în sferturile de finală.

După ce a ajuns în penultimul act în sezonul precedent, "Simo" are de apărat 185 de puncte, puţine în comparaţie cu turul de foc ce urmează. Altfel spus, pentru Simona vine cel mai important moment al anului, deoarece are de apărat peste 3.000 de puncte WTA.

După competiția de la Stuttgart, în calendarul Simonei Halep mai sunt prevăzute alte trei turnee, evident tot pe zgură: MadridRoma și Roland Garros. Anul trecut, Simona a câștigat turneul de la Madrid și a disputat alte două finale, la Roma și la Roland Garros.

Fără Cahill la Stuttgart

Simona Halep participă la acest turneu fără Darren Cahill. Anunțul a fost făcut chiar de numărul 1 WTA. Darren Cahill a lipsit și la turneul de la Shenzhen, unde Andrei Pavel i-a fost alături Simonei Halep și jucătoarea din Constanța a cucerit singurul său trofeu de până acum în acest an (după o finală cu Siniakova - VIDEO&DETALII).

În sezonul trecut, pe zgură, Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid și a jucat în finală la Roland Garros și Roma.

Simona Halep va juca împotriva Magdalenei Rybarikova, în turul secund al turneului de la Stuttgart. Meciul va avea loc pe terenul central și se va disputa miercuri, în jurul orei 21:00, în direct la Digi Sport 2.

Etichete: simona halep , turul 2 , debut , stuttgart , zgura , magdalena rybarikova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Recomandările redacției
Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv ”A semnat din mașină”. Toate condițiile puse de Dan Petrescu au fost acceptate pe loc

Surpriză! Nu este Bayern Munchen echipa pe care Zinedine Zidane vrea să o antreneze
Zinedine Zidane
”Te motivează că se vorbește despre transferul la FCSB?”. Louis Munteanu a dat răspunul
Fotbalistul care a anunțat că se gândește la transfer, după Farul - CFR 5-1: ”Nu pot să mint”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”