simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 7-5. Calificare în semifinale, la Miami, după o revenire fantastică în setul doi

27.03.2019, 20:50

Simona Halep Miami | Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Miami, după ce a trecut în două seturi de chinezoaicei Qiang Wang, scor 6-4, 7-5, într-o partidă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1. În penultimul act, Simona Halep va întâlni câștigătoarea duelului Karolina Pliskova - Marketa Vondrousova.

simona halep deschidere
Simona Halep e într-o formă excelentă la Miami
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2 la turenul de la Miami, a învins-o cu 6-4, 7-5, pe chinezoaica Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18. Odată cu acest succes, Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 7-5. Calificarea în semifinale, la Miami

Simona Halep a câștigat primul set cu 6-4, unul în care s-au înregistrat nu mai puțin de 5 break-uri și care a durat 44 de minute. Setul secund a avut un cu totul alt scenariu iar Simona Halep a arătat că este o specialistă a revenirilor spectaculoase. Jucătoarea noastră a revenit de la 1-5 şi s-a calificat în semifinale la Miami.

În semifinale, ÎN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep va întâlni câştigătoarea bătăliei Karolina Pliskova - Marcheta Vondrousova. Calificată în semifinale, Halep şi-a asigurat prezenţa pe locul secund WTA.

Simona Halep - Qiang Wang LIVE VIDEO&TEXT:

UPDATE 20:50: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 7-5! Statistica partidei:


UPDATE 20:46: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 7-5!  GAME, SET și MECI SIMONA HALEP, care se califică în semifinale la Miami după o revenire fantastică în setul secund.

UPDATE 20:42: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 6-5!  BREAK HALEP! Al 5-lea game la rând pentru Simona, care câștigă la 0 pe serviciul adversarei. Simona va servi pentru a închide meciul.

UPDATE 20:38: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 5-5! Simona Halep salvează 3 mingi de set și restabilește apoi egalitatea. Jucătoarea noastră a închis game-ul cu un punct de excepție. 

UPDATE 20:33: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 4-5! BREAK HALEP! Simona câștigă un nou game alb și ajunge la 12 puncte la rând în acest set secund. Urmează la serviciu și poate egala situația în actul secund deși Wang a condus cu 5-1.

UPDATE 20:30: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 3-5! Game alb izbutit de Simona Halep, care pare să fi trecut peste momentele de nervozitate din acest set secund.

UPDATE 20:27: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 2-5! BREAK HALEP! Simona rămâne în set, dar Wang are în continuare un break în față. Halep urmează la serviciu.

UPDATE 20:22: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-5! BREAK WANG! Greșeală după greșeală pentru Simona Halep, care pierde din nou pe propriul serviciu. Wang a reușit un break la 0 și va servi pentru a trimite meciul în decisiv.

UPDATE 20:18: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-4! Al patrulea game la rând câștigat de Wang, care are acum prima șansă la câștigarea setului secund. Simona Halep îl cheamă din nou pe Daniel Dobre la on court coaching.

UPDATE 20:14: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-3! BREAK WANG! Game extrem de disputat, adjudecat în cele din urmă de chinezoaică, care pare jucătoarea mai limpede în aceste momente.

UPDATE 20:08: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-2! Game alb reușit de Wang. Erorile Simonei s-au înmulțit în ultimele două game-uri. Chinzoaica trece pentru prima dată la conducere în acest set.

UPDATE 20:05: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-1! BREAK WANG! Se repetă istoria din primul set! Simona nu reușește să se distanțeze după ce a făcut break-ul și cedează serviciul. Halep pare ușor nervoasă după ce a ratat șansa de a face 2-0.

UPDATE 20:01: Simona Halep - Qiang Wang 6-4, 1-0! BREAK HALEP! Fostul lider WTA începe cu break și actul secund, după un game destul de lung.

Simona Halep - Qiang Wang 6-4| Statistica primului set

UPDATE 19:53: Simona Halep - Qiang Wang 6-4! SET HALEP! Simona închide primul act cu 6-4 și este la un set distanță de calificarea în semifinale la Miami.

UPDATE 19:48: Simona Halep - Qiang Wang 5-4! Wang a condus cu 40-0, Simona a reușit să egaleze, dar chinezoaica a câștigat apoi două puncte la rând și a câștigat game-ul. Simona va servi acum pentru adjudecarea primului set.

UPDATE 19:43: Simona Halep - Qiang Wang 5-3! Intervenția lui Daniel Dobre a fost de bun augur. Simona și-a făcut serviciul fără probleme și e la un game distanță de câștigarea primului set.

UPDATE 19:40: Simona Halep - Qiang Wang 4-3! Pentru prima dată în această partidă, Wang își face serviciul, iar Simona Halep îl cheamă la on court coaching pe Daniel Dobre

UPDATE 19:35: Simona Halep - Qiang Wang 4-2! BREAK WANG! Qiang Wang nu renunță la luptă și recuperează un break din cele două pe care Simona le are în față. Este al 5-lea game câștigat contra serviciului dintr-un total de 6 jucate.

UPDATE 19:30: Simona Halep - Qiang Wang 4-1! BREAK HALEP! Chinezoaica rămâne fără game câștigat pe propriul serviciu, deși a condus cu 40-0. Simona a reușit câteva puncte superbe, iar Wang continuă să comită erori neforțate.

UPDATE 19:25: Simona Halep - Qiang Wang 3-1! Simona își consolidează acest al doilea break și pentru prima dată în primul set se distanțează la două game-uri. Ambele jucătoare greșesc destul de mult în acest început de meci.

UPDATE 19:20: Simona Halep - Qiang Wang 2-1! BREAK HALEP! Al treilea game la rând câștigat contra serviciului. Chinezoaica a avut 40-15, dar Simona a revenit și a trecut din nou la conducere. Wang a terminat game-ul cu o dublă greșeală.

UPDATE 19:15: Simona Halep - Qiang Wang 1-1! BREAK WANG! Simona nu izbutește să consolideze break-ul, la capătul unui game în care a câștigat un singur punct pe propriul serviciu.

UPDATE 19:11: Simona Halep - Qiang Wang 1-0! BREAK HALEP! Început excelent pentru Simona care câștigă pe serviciul adversarei în chiar primul game. Wang a condus cu 30-0, dar Simona Halep și-a adjudecat următoarele 4 puncte și urmează la serviciu.

UPDATE 19:00: Simona Halep și Qiang Wang au intrat în arenă. Meciul va începe în câteva minute! Tragerea la sorți a fost câștigată de Simona Halep, care a ales să primească. Arbitrul le-a informat pe cele două jucătoare că sistemul Hawk-Eye nu funcționează.

UPDATE 18:30: Organizatorii de la Miami anunță că sunt șanse mici de ploaie deși cerul e înnorat. Astfel că partida dintre Simona Halep și Qiang Wang va începe la ora stabilită.


Știrea inițială

Simona Halep Miami | Simona Halep o va înfrunta azi pe Qiang Wang, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami, transmis în direct de Digi Sport 1, nu înainte de ora 19:00.

Optimism pentru Simona Halep, înaintea partidei din sferturile de la Miami, cu Qiang Wang. Anul trecut a învins-o în două seturi pe asiatică, în optimile de la Indian Wells.

Simona Halep nu e la prima partida cu Wang, adversara sa din sferturile turneului de la Miami. În 2018, la Indian Wells, în optimi, chinezoaica a condus cu 5-4 în primul set.

Halep a trecut imediat la controlul partidei, cu trei gameuri câştigate consecutiv. S-a terminat 7-5, 6-1 pentru româncă, aceasta fiind extrem de optimistă înainte de confruntarea de miercuri.

"Chiar m-am simţit bine, m-am mişcat bine, am avut nişte lovituri frumoase şi chiar pot să zic că am simţit mingea destul de bine", a spus Simo, după victoria cu Venus.

Qiang Wang
Qiang Wang este adversarul Simonei Halep din sferturile de finală de la Miami. Foto: Getty Images

Simona Halep Miami | Cine e Wang

Chinezoaica a trecut în optimi de compatrioata Yafan Wang în două seturi, 7-5, 6-4, după ce profitase în turul al treilea de abandonul fostului lider WTA, Serena Williams.

Cap de serie numărul 18 la Miami, Wang a avut un prim tur liber, după care s-a impus în turul 2 în faţa britanicei Johanna Konta, 6-4, 6-0.

Qiang Wang (27 de ani) se află pe cea mai bună poziţie WTA din carieră, 18, atinsă prima oară în acest an, în ianuarie. Graţie calificării în sferturi la Miami, jucătoarea din Tianjin se află la cea mai bună performanţă din 2019.

Wang are două trofee WTA în carieră, ambele cucerite anul trecut, la Nanchang şi Guangzhou; ea a pierdut două finale, tot în 2018, la Hong Kong şi Zhuhai.

Chinezoaica n-a trecut niciodată de turul 3 al vreunui turneu de Grand Slam, unde s-a oprit şi anul acesta, la Australian Open.

Simona Halep Miami | Halep a spulberat-o pe Venus Williams

Simona Halep s-a impus în turul anterior în două seturi, 6-3, 6-3 în faţa lui Venus Williams. Jucătoarea noastră nu i-a dat nicio șansă americancei și a explicat la conferința de presă care a fost principalul ei atu în fața surorii mai mari a Serenei.

"Cred că am servit foarte bine și am știut unde anume să trimit mingea ca să o pun în dificultate. De la primul meci de dublu de aici am început să-mi simt serviciul din ce în ce mai bun pe zi ce trece.

Sunt mai încrezătoare și când am văzut că pot câștiga game-uri ușoare cu serviciul, am căpătat și mai multă încredere. Mai ales că Venus este în general o jucătoare foarte bună la retur. Asta a însemnat mult pentru mine, mă simt mult mai în siguranță" a explicat Simona Halep la conferința de presă de la finalul partidei cu Venus Williams din optimile turneului WTA de la Miami.

Odată cu această victorie, Simona Halep a preluat conducerea în partidele directe cu veterana jucătoare din circuitul WTA, 4-3. Simona câștigase ultimele 3 întâlniri și Venus a schimbat strategia în duelul de la Miami.

"În meciurile trecute a lovit mingea foarte tare și a servit foarte bine. Azi a fost un pic diferit. La un punct juca foarte înalt și nu a fost ușor. A trebuit să-mi ajustez jocul și cred că m-am descurcat foarte bine", a explicat Halep.

Simona Halep Miami | Înfrângere dramatică la dublu

Simona Halep face spectacol la turneul de la Miami, unde a decis să joace şi la dublu, alături de Julia Goerges. Însă parcursul fostului lider mondial şi al partenerei sale din Germania s-a încheiat în optimile de finală, unde cele două au pierdut în faţa tandmeului Monica Niculescu-Abigail Spears.

Perechea româno-americană a revenit fantastic de două ori, după ce Halep şi Goerges au câştigat primul set cu 6-1. Mai întâi, Niculescu şi Spears au întors în actul secund, unde au fost conduse cu 4-1 şi 5-3, şi s-au impus cu 7-5.

Apoi, în super tie-break, Halep şi Goerges au condus cu 6-1, dar nu au putut închide meciul. Adversarele lor au găsit din nou puterea a reveni şi s-au impus cu 10-8.

Astfel, după o oră şi 33 de minute de joc, Niculescu şi Spears merg în sferturile de finală, datorită victoriei cu 1-6, 7-5, 10-8.

Acum, Halep se poate concentra exclusiv pe simplu, unde ţinteşte trofeul şi numărul 1 WTA. 

Sfertul de finală de la Miami dintre Simona Halep şi Qiang Wang se va juca miercuri seară, în direct la Digi Sport 1, nu înainte de ora 19:00.

 

Etichete: simona halep , simona halep miami , halep wang


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”