badosa halep
Puțini își mai amintesc: cum a reacționat Paula Badosa, după ce Simona Halep s-a operat la nas
National Bank Open Toronto - Day 5
"Va reuși Simona Halep să mai câștige un turneu de Grand Slam?" Cum au votat peste 100.000 de cititori digisport.ro
aryna konstantin
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3. Calificare în turul trei la Miami, după o prestație entuziasmantă

23.03.2019, 03:00

Simona Halep Miami | Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3 VIDEO. Fostul lider WTA nu a avut nicio emoție în meciul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Simona Halep a încheiat partida într-o oră și trei minute.

simona halep
Simona Halep a învins-o pe Taylor Townsend în două seturi și s-a calificat în turul trei la Miami
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Startul de meci a fost unul perfect pentru Simona Halep, care a câștigat primele 4 game-uri. În primul set, Halep a cedat un singur game și s-a impus cu 6-1, după doar 29 de minute. Jucătoarea noastră a început la fel de bine și setul secund, dar la 2-0 a Towsend a dat semne că poate reveni în joc. După două game-uri pierdute la rând, Simona s-a redresat și a preluat din nou inițiativa. A venit și primul on court coaching al lui Daniel Dobre, iar Simona a închis meciul fără probleme.

Învingătoarea acestui duel va juca în turul trei contra câștigătoarei din disputa Hercog - Doi. Polona Hercog a înlocuit-o pe Lesia Tsurenko, obligată să abandoneze din cauza unei accidentări.

Simona Halep - Taylor Townsend | LIVE VIDEO&TEXT: 

UPDATE 02:57: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3. GAME, SET și MECI SIMONA HALEP! Jucătoarea noastră se califică în turul trei la Miami după o prestație entuziasmantă. Simona Halep nu i-a dat nicio șansă americancei Taylor Townsend și a încheiat meciul după o oră și trei minute. 


UPDATE 02:53: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 5-3. Townsend rămâne în meci. Americanca a condus cu 40-0, Simona a câștigat apoi două puncte, dar în cele din urmă game-ul i-a revenit jucătoarei la serviciu. Simona va servi pentru calificarea în turul 3 la Miami.

UPDATE 02:47: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 5-2. Game alb reușit de Simona Halep, care e la un singur game distanță de calificarea în turul 3 la Miami.

UPDATE 02:45: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 4-2. BREAK HALEP! Simona reușește să câștige din nou contra serviciului, dar și cu ajutor din partea lui Townsend, care a încheiat cu o dublă greșeală.

UPDATE 02:40: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 3-2. Simona întrerupe seria lui Towsend și își face servicul, apoi îl cheamă pentru prima dată pe Daniel Dobre la on court coaching. E primul on court couching al anului în cazul Simonei Halep.

UPDATE 02:37: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 2-2. Al doilea game alb la rând câștigat de Towsend, care egalează situația în acest act secund, moment în care Simona Halep schimbă racheta.

UPDATE 02:33: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 2-1. BREAK TOWNSEND! Game alb reușit de Towsend pe serviciul Simonei. Este primul break al americancei în această partidă și doar al doilea game câștigat.

UPDATE 02:30: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 2-0. BREAK HALEP! Simona reuștește al patrulea game consecutiv și al patrulea break din acest meci. Townsend nu pare a avea nicio soluție pentru jocul excelent al sportivei noastre.

UPDATE 02:27: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 1-0. Simona continuă în același ritm excelent și câștigă un nou game pe propriul serviciu.

UPDATE 02:23: Simona Halep - Taylor Townsend 6-1. SET HALEP! Simona reușește un nou break și încheie primul act al duelului cu Towsend după doar 29 de minute. Americanca și-a chemat antrenorul.

UPDATE 02:19: Simona Halep - Taylor Townsend 5-1. A fost cel mai lung game de până acum. Simona Halep a comis două duble greșeli, dar a reușit să salveze nu mai puțin de 4 mingi de break ale americancei. Towsend va servi pentru a rămâne în primul set.

UPDATE 02:12: Simona Halep - Taylor Townsend 4-1. Primul game câștigat de Townsend în acest meci. Urmează Simona Halep la serviciu.

UPDATE 02:08: Simona Halep - Taylor Townsend 4-0 A noua eroare neprovocată a americancei aduce al patrulea game la rând pentru Simona Halep. În aceste momente meciul pare la discreția jucătoarei noastre. Simona a reușit un punct superb la începutul game-ului.

UPDATE 02:04: Simona Halep - Taylor Townsend 3-0. BREAK HALEP! Simona câștigă din nou pe serviciul adversarei. Townsend a încheiat game-ul cu o dublă greșeală.

UPDATE 02:00: Simona Halep - Taylor Townsend 2-0. Simona își consolidează break-ul și închide game-ul cu 3 puncte câștigate consecutiv.

UPDATE 01:56: Simona Halep - Taylor Townsend 1-0. BREAK HALEP! Simona începe excelent meciul și câștigă pe serviciul adversarei. Halep a avut două mingi de break, a ratat-o pe prima, dar a reușit să o fructifice pe a doua.

UPDATE 01:45: Simona Halep - Taylor Townsend | Cele două jucătoare au ieșit deja pe teren la încălzire. Simona a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească.

UPDATE 01:30: Meciul Pouille - Ramos s-a încheiat cu victoria în 3 seturi a spaniolului 4-6, 6-4, 6-3. Peste aproximativ 15 minute va începe duelul Simona Halep - Taylor Townsend

UPDATE 01:00: Meciul Pouille - Ramos, cel după care va începe confruntarea dintre Simona Halep și Taylor Townsend a intrat în decisiv. Astfel, meciul Simonei va începe probabil în jurul orei 01:45.


Știrea inițială

Simona Halep Miami | Simona Halep o va întâlni pe Taylor Townsend, în turul 2 al turneului de la Miami. Meciul se va desfășura vineri noapte, în jurul orei 01:45 (ora României), pe Terenul 1 al competiției din Florida.Partida dintre cele două este programată a cincea și va începe după trei meciuri de pe tabloul masculin și unul de pe cel feminin.

Simona Halep Miami | Marea problemă a Simonei în Florida

Suprafaţa de joc a fost schimbată odată cu mutarea turneului la Key Biscayne. Noua suprafaţă de la Miami a dat de furcă multor sportivi, aceştia având nevoie de o perioadă de acomodare. Una din jucătoarele care a avut ceva probleme de adaptare pe noul hard de la Miami a fost Simona Halep.

Cei care au evoluat în calificări sau au intrat în cursă din turul întâi au un mic avantaj în faţa celor care au făcut doar antrenamente pe arenele de la "Hard Rock". "Simt că şi culoarea e diferită, mai strălucitoare, astfel că nici măcar nu am văzut mingea prea bine la primele antrenamente. M-am mai obişnuit între timp, acum este ok", a povestit Simona Halep într-o conferinţă de presă.

Simona Halep, care și-a anunțat colaborarea cu Daniel Dobre, și Taylor Townsend (96 WTA) s-au întâlnit de două ori până acum, românca impunându-se de fiecare dată. Halep și-a învins adversara în 2017, 6-4, 6-1, la Cincinnati, și în 2018, la Roland Garros, 6-3, 6-1.

Simona Halep Miami | Traseul posibil al sportivei noastre

turul 1 - bye
turul 2 - Taylor Townsend
turul 3 - Lesia Tsurenko
optimi - Daria Kasatkina / Venus Williams
sferturi - Elina Svitolina / Serena Williams
semifinale - Sloane Stephens / Karolina Pliskova
finala - Naomi Osaka / Angelique Kerber / Petra Kvitova

Vineri 22 martie - WTA Miami (ziua 4), în direct pe Digi Sport:

Aryna SABALENKA (BLR) vs. Ajla TOMLJANOVIC (AUS) 3-6, 4-6
Naomi OSAKA (JPN) vs. Yanina WICKMAYER (BEL) 6-0, 6-7 (3), 6-1
Monica NICULESCU (ROU vs. Garbiñe MUGURUZA (ESP) 7-6 (0), 4-6, 6-2
Bianca ANDREESCU (CAN) vs. Sofia KENIN (USA) 6-3, 6-3 
Serena WILLIAMS (USA) vs. Rebecca PETERSON (SWE) 6-3, 1-6, 6-1
Simona HALEP (ROU) vs. Taylor TOWNSEND (USA) 6-1, 6-3
Mihaela BUZARNESCU (ROU) vs. Alizé CORNET (FRA) - aprox. 03:00, Digi Sport 4
Karolina PLISKOVA (CZE) vs. Petra MARTIC (CRO) - aprox. 02:00, Digi Sport 2
Danielle COLLINS (USA) vs. Whitney OSUIGWE (USA) - nu inainte de 03:30, Digi Sport 2

Simona Halep Miami | Simona a început colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep a ales să nu continue singură și l-a numit pe Daniel Dobre antrenor cu ”normă întreagă”, chiar înainte de turneul de la Miami. Românca de 27 de ani a și explicat care au fost motivele care au dus la această colaborare.

”Am mai lucrat cu el înainte și mă cunoaște foarte bine. Sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el și am avut o bună colaborare în trecut.

Cred că cel mai important lucru este că mă simt bine alături de el și că avem o conexiune foarte bună”, a spus Halep, conform simonahalep.com.

Simona Halep Miami | Cum poate reveni românca pe prima poziție WTA

Pentru locul 1 WTA se vor lupta, la Miami, nu mai puțin de cinci jucătoare. Naomi Osaka, Petra Kvitova, Simona Halep, Elina Svitolina și Angelique Kerber au toate șanse să fie lider mondial la finalul întrecerii. Pentru campioana noastră, există două scenarii în urma cărora poate redeveni cea mai bună jucătoare a lumii.

  • Varianta 1: Halep face finală la Miami. Pentru ca Simo să fie numărul unu mondial, Naomi Osaka nu trebuie să treacă de turul trei, Petra Kvitova nu trebuie să ajungă în finală, iar Angelique Kerber nu trebuie să câştige competiţia.
  • Varianta 2: Halep câştigă turneul de la Miami. Pentru ca sportiva noastră să revină pe primul loc WTA, Naomi Osaka nu trebuie să ajungă în finală.

Halep are de apărat, la Miami, doar 65 de puncte, după ce la ediția din 2018 a fost eliminată prematur. Simona a fost învinsă încă din turul 3, de Agnieszka Radwanska. ”Aga” s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-3.

Meciul dintre Simona Halep și Taylor Townsend se va disputa vineri, de la ora 01:45, în direct pe Digi Sport. Meciul poate fi urmărit în timp real pe digisport.ro. 

Etichete: simona halep , tenis la digi sport , taylor townsend , simona halep - taylor townsend , wta miami 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
aryna konstantin
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka

Fostul jucător belarus de hochei pe gheaţă Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a încetat din viaţă la vârsta de 42 de ani.

Exclusiv Darren Cahill a ”supervizat” antrenamentul Simonei Halep la Miami, locul în care s-au despărțit în 2017
2024 Miami Open - Day 3 - Practice Court
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
koltsov sabalenka
Nimeni nu a cerut testul B în cazul lui Cosmin Matei. Ce riscă jucătorul
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, BARAJ LIGA 1 CASA PARIURILOR (29.05.2022)
Citește și
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open, LIVE pe Digi Sport 2
Madrid, Spain. 30 April, 2022. Tennis: Mutua Madrid Open tennis tournament - Madrid, Individual, Women: Paula Badosa (Spain) V Simona Halep (Romania). Credit: EnriquePSans/Alamy Live News
Mesajul enigmatic postat de adversara Simonei Halep cu doar o zi înaintea meciului direct
badosa
Sydney Sweeney, într-un top alb care nu a lăsat mult loc imaginației. Actrița din „Euphoria” a făcut furori pe covorul roșu
Sydney Sweeney, într-un top alb care nu a lăsat mult loc imaginației. Actrița din „Euphoria” a făcut furori pe covorul roșu
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Ce șanse are Simona Halep în primul meci după un an și jumătate. ”Multe avantaje clare”
Paula Badosa of Spain & Simona Halep of Romania in action during the second round of the Mutua Madrid Open 2022 tennis tournament on April 30, 2022 at Caja Magica stadium in Madrid, Spain - Photo: Rob Prange/DPPI/LiveMedia

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat