Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Exclusiv Horia Tecău, entuziasmat de revenirea Simonei Halep în echipa României pentru Billie Jean King Cup: ”M-a uimit”
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Simona Halep părăsește turneul de la Cincinnati, după 3-6, 4-6 în semifinala cu Angelique Kerber

20.08.2016, 09:42

Simona Halep a părăsit turneul de la Cincinnati în faza semifinalelor, după înfrângerea în două seturi cu Angelique Kerber, scor 3-6, 4-6 după o oră și 29 de minute de joc.

halep cincinnati-1
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Halep (24 de ani) a început meciul cu un break, dar apoi Kerber, vicecampioana olimpică, a luat 3 game-uri la rând. Sportiva din România a revenit şi a restabilit egalitatea, dar Kerber a trecut la cârma jocului, fructificându-şi serviciul pentru 4-3. Meciul a fost întrerupt de ploaie, iar la reluare Kerber a mai făcut un break, iar apoi a încheiat setul cu 6-3.

În cel de-al doilea set, Kerber (28 de ani), care va deveni numărul unu WTA dacă va câştiga turneul, a început în forţă şi a condus cu 3-0 şi 4-1. Halep a reuşit un break şi s-a apropiat la 4-3, dar Kerber a servit bine şi a făcut 5-3, salvând o minge de 4-4, iar apoi a încheiat setul şi meciul cu 6-4.

Kerber a pus astfel capăt unei serii de 13 victorii consecutive în circuitul WTA reuşite de Halep, grație căreia a câștigat titlurile de la Bucureşti şi Montreal. Simona, finalistă la ediţia de anul trecut a turneului din statul american Ohio, va primi un cec de 123.665 dolari şi 350 de puncte WTA pentru accederea în penultimul act.

Halep a greșit enorm în meciul cu Kerber, statistica arătând nu mai puţin de 50 de erori neforţate ale româncei, față de 21 comise de Kerber și 21 de lovituri direct câştigătoare ale sportivei noastre, față de 12 pentru adversară.


Românca avea 4-0 în meciurile cu Kerber pe suprafaţă hard înaintea acestui duel. Scorul meciurilor directe este de 4-3 pentru Halep în prezent. Primul duel a fost câştigat de Halep, în 2009, la Saint-Raphael, cu 5-7, 6-2, 7-5. Apoi au urmat alte două victorii ale româncei, în 2014 în finală la Doha, cu 6-2, 6-3, în 2015, în optimi la Toronto, cu 6-3, 5-7, 6-4.

Anul acesta au avut loc nu mai puţin de 4 meciuri între cele două jucătoare, 3 câştigate de Kerber şi unul de Halep. Germanca s-a impus în Fed Cup, la Cluj-Napoca, scor 6-2, 6-2, apoi în sferturi la Wimbledon, cu 7-5, 7-6 (2), şi la Cincinnati, în timp ce Halep a învins în semifinale la Montreal, cu 6-0, 3-6, 6-2.

În finală, Angelique Kerber o va înfrunta pe Karolina Pliskova (Cehia/N. 15), victorioasă cu 6-1, 6-1 în faţa numărului 3 mondial, Garbine Muguruza (Spania).

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.


UPDATE Ora 00:13: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 4-6. Final de meci, Kerber merge în finala turneului de la Cincinnati, acolo unde o va întâlni pe Karolina Pliskova. O oră și 29 de minute a durat în total întâlnirea din acest penultim act.

UPDATE Ora 00:09: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 4-5. Simona Halep își câștigă serviciul și rămâne în joc, prelungind suspansul în acest set al doilea. Are nevoie de un break pentru a egala în setul al doilea.

UPDATE Ora 00:06: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 3-5. Încă un game ajuns la avantaje, câștigat de această dată de sportiva din Germania. Au fost câteva schimburi prelungite și greșelile au apărut de ambele părți, parcă mai multe pentru Simona.

UPDATE Ora 00:00: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 3-4. Al treilea game la rând câștigat de jucătoarea noastră! S-a apropiat la unul singur de Kerber, după ce și-a câștigat serviciul, la capătul unui nou game ajuns la avantaje.

UPDATE Ora 23:56: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 2-4. Break pentru Simona! Sportiva noastră și-a îmbunătățit jocul și i-a pus multe probleme adversarei, reușind să câștige al doilea game consecutiv, după ce s-a ajuns din nou la avantaje.

UPDATE Ora 23:49: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 1-4. Simona pune capăt seriei câștigătoare a adversarei și își adjudecă propriul serviciu.

* Simona a avut 42 de greșeli neforțate până în acest moment, față de 15 ale lui Angelique Kerber.

UPDATE Ora 23:45: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-4. Jucătoarea din Germania joacă solid, își adjudecă din nou serviciul și are 4-0 în setul al doilea. A câștigat ultimele 7 game-uri!

UPDATE Ora 23:42: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-3. Încă un break reușit de Kerber, la capătul unui game care s-a prelungit și care a ajuns de 8 ori la avantaje. 

UPDATE Ora 23:29: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-2. Simona revine în joc și duce game-ul la avantaje, dar nu reușește rebreak-ul și Kerber se impune, în cele din urmă și se distanțează la două game-uri încă din startul celui de-al doilea set.

UPDATE Ora 23:23: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6, 0-1. Jucătoarea din Germania începe foarte bine și setul secund, cu un break pe serviciul Simonei și un joc solid.

UPDATE Ora 23:16: Simona Halep - Angelique Kerber 3-6. Kerber a câștigat primul set! Sportiva din Germania a câștigat la 0 acest ultim game al setului, pe propriul serviciu. Primul set a durat 38 de minute în total. 

UPDATE Ora 23:16: Simona Halep - Angelique Kerber 3-5. A doua clasată din topul WTA a câștigat la 15 pe serviciul Simonei, după ce a condus cu 40-0.

UPDATE Ora 23:13: Se reia meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber, din semifinalele turneului WTA de la Cincinnati. Simona a ieșit de la cabine cu un alt echipament, cu o ținută albă.


UPDATE Ora 22:47: Momente de întrerupere la Cincinnati, din cauza unei noi "reprize" de ploaie. Jucătoarele sunt trimise la vestiare, spectatorii se retrag din tribune la adăpost. Nu se anunță a fi o ploaie torențială și este de așteptat ca meciul să înceapă în câteva minute.

UPDATE Ora 22:42: Simona Halep - Angelique Kerber 3-4. Game mai puțin bun făcut de Simona, în comparație cu precedentele două. Kerber l-a câștigat la 30, după ce a condus cu 40-15.

UPDATE Ora 22:39: Simona Halep - Angelique Kerber 3-3. Al doilea game consecutiv adjudecat de Halep! Simona își câștigă serviciul pentru prima dată în acest meci. S-a impus la 0 în acest al șaselea game, după un serviciu solid și câteva lovituri trimise în fileu de jucătoarea germană.

* Antrenorul Darren Cahill a venit pe teren lângă Simona și a sfătuit-o să nu se teamă de oboseală, să se concentreze pe jocul de picioare și să încerce să împingă loviturile către linii.

UPDATE Ora 22:36: Simona Halep - Angelique Kerber 2-3. Rebreak reușit de Simona! S-a ajuns din nou la avantaje, după ce jucătoarea noastră a condus cu 40-15, iar acolo a reușit să se impună, în cele din urmă. 

UPDATE Ora 22:31: Simona Halep - Angelique Kerber 1-3. Încă un break reușit de Kerber. A câștigat game-ul la 30 pe serviciul Simonei, după mai multe lovituri bune, la care jucătoarea din România nu a avut răspuns.

UPDATE Ora 22:26: Simona Halep - Angelique Kerber 1-2. Jucătoarea din Germania este prima care își câștigă serviciul în acest meci și conduce pentru întâia oară. Și-a "intrat în mână" și a câștigat game-ul la 15, cu un serviciu bun.

UPDATE Ora 22:24: Simona Halep - Angelique Kerber 1-1. Simona a avut 30-0 pe propriul serviciu, dar adversara a egalat-o, apoi trecut în avantaj după o dublă greșeală a jucătoarei din România. Halep a egalat, la rândul ei și a dus game-ul la avantaj, unde Kerber s-a impus și a făcut rebreak-ul.

UPDATE Ora 22:20: Simona Halep - Angelique Kerber 1-0. Break pentru Simona! Primul game al meciului a ajuns la avantaje și a durat aproximativ 6 minute. A fost adjudecat de jucătoarea din România, care a fructificat primul avantaj avut, grație unei duble greșeli a germancei. Simona a avut câteva lovituri bune, în timp ce Kerber pare să nu aibă o zi tocmai bună la serviciu. Doar la avantaje a avut două duble greșeli. 


UPDATE Ora 22:05: Au reapărut câțiva stropi de ploaie, iar organizatorii fac eforturi pentru a păstra terenul uscat. În tribune au revenit spectatorii, care îmbracă din nou pelerinele de ploaie și deschid umbrelele. 

Meciul va începe, în cele din urmă. Prognoza meteo este una liniștitoare.

UPDATE Ora 22:00: Ploaia s-a oprit, iar Simona Halep și Angelique Kerber intră pe teren. Meciul va începe în câteva minute.

UPDATE Ora 21:30: Meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber se amână, din cauza vremii nefavorabile. Plouă abundent la Cincinnati și e imposibil de jucat. Vom reveni cu detalii.

* Prima finalistă de la turneul WTA de la Cincinnati este Karolina Pliskova, care a trecut cu 6-1, 6-3 de Garbine Muguruza.


Meciul dintre Simona Halep, locul 4 WTA, şi Angelique Kerber, locul 2 WTA, din semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, se va disputa în această seară, nu înainte de ora 21:30.

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 în primul set şi s-a impus cu 7-5, 6-1, în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificându-se astfel în semifinale.

La rândul ei, Kerber a depăşit-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA.

Halep conduce cu 4-2 în întâlnirile directe cu Kerber, câştigând ultima partidă în urmă cu mai puţin de o lună, în semifinalele Rogers Cup, scor 6-0, 3-6, 6-2.

Sportiva germană este în cursă pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie să câştige trofeul ca să devină noul număr 1 WTA.

În cealaltă semifinală se vor duela, de la ora 20:00, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA.

Meciul Simona Halep - Angelique Kerber, din semifinalele turneului de la Cincinnati, e LIVE TEXT pe digisport.ro, de la ora 21:30.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: simona halep , angelique kerber , cincinnati , live halep - kerber


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de Est e provocatoare
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de Est e provocatoare

Activitățile NATO în Europa de Est și regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
BUCURESTI - SUPERLIGA - ETAPA 5 - RAPID BUCURESTI - PETROLUL PLOIESTI - 13 AUG 2023
Șucu s-a ținut de cuvânt! Merge alături de galerie la meciul cu Craiova: ”Echipa are nevoie de noi!”

Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
sucu varga
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
simona-halep4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit