Tennis: Miami Open
Simona Halep, despre time-out-ul medical cerut la Miami. "Simt durerea doar când servesc"
Monica Niculescu este căpitanul echipei de FED Cup a României / Foto: Profimedia
Monica Niculescu, după ce Italia a învins România la Billie Jean King Cup: "Sunt mândră de fete"
Cagliari Calcio v Parma Calcio - Serie A
Video Românii, lăudați după un meci nebun! Răzvan Marin ”a trezit echipa la viață”, iar Dennis Man ”a dat un gol fantastic”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Simona Halep - Polona Hercog 5-7, 7-6, 6-2. Cursa pentru locul 1 WTA continuă, după 3 ore de joc şi o revenire superbă

24.03.2019, 23:10

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep a luptat aproape 3 ore şi a reuşit să o elimine pe Polona Hercog, în faţa căreia s-a impus cu 5-7, 7-6, 6-2. În optimile de finală de la Miami, românca o va întâlnipe Venus Williams, care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-1, pe Daria Kastkina.

Miami Open 2019 - Day 7
Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami / Foto: Getty Images
  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - FC Botoșani, duminică, 21:00, Digi Sport 1

La prima întâlnire cu Polona Hercog în circuitul WTA, Simona Halep a acuzat probleme medicale la genunchi, când era condusă cu 3-2, în primul set. După intervenţia medicului, constănţeanca l-a chemat şi pe antrenorul Daniel Dobre, la 4-2 pentru jucătoarea din Slovenia.

În cele din urmă, Halep nu a putut evita pierderea primului set, unul în care a reuşit doar 3 lovituri câştigătoare, a comis foarte multe erori neforţate şi a avut momente de nervozitate.

Setul al doilea a durat mai mult de o oră şi a fost tranşat de Halep abia în tie-break, deşi a avut 5-3 şi serviciul. A fost 7-1 în "prelungiri", iar de acolo jucătoarea noastră s-a dezlănţuit.

În decisiv, echilibrul s-a rupt repede. A treia jucătoare a lumii s-a impus cu 6-2 şi s-a calificat în optimi la Miami, după două ore şi 45 de minute de joc.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la turneul din Florida a fost reuşită în 2015, când s-a oprit în semifinale. Pentru a redeveni numărul 1 mondial, românca trebuie să ajungă în finală, fără ca adversara sa din ultimul act să fie Petra Kvitova, sau să câştige trofeul.


UPDATE 23:16, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 6-2. GAME, SET, MECI, Simona! Jucătoarea noastră a încheiat în stil de mare campioană: şi-a făcut serviciul la 0, iar ultimul punct a fost extrem de spectaculos. După aproape 3 ore de joc, constănţeanca este în optimi la Miami şi continuă cursa pentru recuperarea locului 1 WTA. Următoarea adversară va fi Venus Williams.

Statistica setului 3

UPDATE 23:13, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 5-2. BREAK, Simona! La a doua şansă pe care a avut-o, Simona a făcut din nou break-ul şi va servi pentru victorie.

UPDATE 23:09, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 4-2. Două game-uri rapide, ambele la 0, iar diferenţa se menţine în favoarea Simonei.

UPDATE 23:03, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 3-1. Pentru prima oară în acest meci, Simona are un avantaj de două game-uri. Românca a consolidat break-ul şi s-a desprins în setul al treilea. Nu au lipsit emoţiile, pentru că a salvat o minge de 2-2 a adversarei sale.

UPDATE 22:55, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 2-1. BREAK, Simona! Românca a jucat excelent şi a profitat de prima şansă pe care a avut-o pentru a câştiga pe serviciul adversarei şi de a rupe echilibrul în decisiv.

UPDATE 22:52, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 1-1. Game cu emoţii pentru Simona, care a trecut însă peste momentele dificile, a salvat o minge de break şi a închis cu un punct spectaculos.

UPDATE 22:45, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 0-1. Decisivul a început cu un game câştigat de slovenă pe propriul serviciu.

Statistica setului 2

UPDATE 22:36, Halep - Hercog 5-7, 7-6. SET, Simona! Constănţeanca a jucat superb în tie-break şi nu i-a lăsat vreo şansă adversarei sale. S-a terminat 7-1 pentru campioana noastră, care, imediat după finalul setului, a plecat la vestiare.

UPDATE 22:30, Halep - Hercog 5-7, 6-6. Slovena a avut 40-0 şi a fost egalată, dar nu s-a pierdut cu firea. A reuşit două puncte spectaculoase şi a trimis setul 2 în tie-break.

UPDATE 22:23, Halep - Hercog 5-7, 6-5. În ciuda unor probleme fizice evidente, Simona şi-a făcut serviciul. Apoi, în pauză, a chemat fizioterapeutul.

UPDATE 22:21, Halep - Hercog 5-7, 5-5. Slovena a confirmat momentul bun şi şi-a făcut serviciul la 0, reuşind şi una dintre loviturile zilei la Miami.

UPDATE 22:17, Halep - Hercog 5-7, 5-4. BREAK, Hercog! Simona nu a reuşit să concretizeze break-ul din game-ul anterior. Şi-a pierdut serviciul, la a doua şansă de care a beneficiat adversara sa.

UPDATE 22:13, Halep - Hercog 5-7, 5-3. BREAK, Simona! După un game foarte lung şi după ce a ratat trei şanse de a câştiga împotriva serviciului, a treia jucătoare a lumii a rupt echilibrul în set şi va servi pentru a trimite meciul în decisiv.

UPDATE 22:03, Halep - Hercog 5-7, 4-3. Simona şi-a făcut serviciul, cu puţin noroc la ultimul punct, apoi l-a chemat din nou pe Daniel Dobre. Constănţeanca pare epuizată.

UPDATE 22:00, Halep - Hercog 5-7, 3-3. Niciuna dintre jucătoare nu cedează, iar echilibrul se menţine. Simona a dat mici semne de nervozitate, după o altă eroare neforţată.

UPDATE 21:55, Halep - Hercog 5-7, 3-2. Echilibrul rămâne cuvântul de oridne în setul al doilea, în care nu a existat încă vreo minge de break.

UPDATE 21:51, Halep - Hercog 5-7, 2-2. Se merge în continuare cu serviciul, în startul setului secund. Un game solid pentru jucătoarea slovenă, care se apără foarte bine şi accelerează în momentele potrivite.

UPDATE 21:46, Halep - Hercog 5-7, 2-1. Simona şi-a complicat situaţia pe propriul serviciu, într-un game în care a avut 40-15, dar a ieşit excelent din încurcătură cu două puncte superbe.

UPDATE 21:40, Halep - Hercog 5-7, 1-1. Game extrem de disputat, în care Simona a revenit spectaculos de la 40-0 pentru adversara sa, dar nu a reuşit să-şi procure vreo minge de break. Slovena a închis cu o scurtă splendidă.

UPDATE 21:33, Halep - Hercog 5-7, 1-0. Simona a deschis setul al doilea cu un game câştigat pe propriul serviciu, însă jocul constănţencei nu convinge.

Statistica primului set

UPDATE 21:28, Halep - Hercog 5-7. GAME şi SET, Hercog! Simona a avut minge de break şi şansa de a trimite primul act al întâlnirii în tie-break, dar a pierdut următoarele trei puncte, iar slovena a închis setul după o oră şi un minut.

UPDATE 21:20, Halep - Hercog 5-6. BREAK, Hercog! Cădere inexplicabilă a jucătoarei noastre, care şi-a pierdut serviciul la 0, iar adversara sa va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 21:17, Halep - Hercog 5-5. Slovena a întrerupt seria pozitivă a Simonei şi a egalat într-un moment în care nu avea voie să greşească.

UPDATE 21:13, Halep - Hercog 5-4. Simona pare să fi intrat cu adevărat în meci. Al treilea game consecutiv a fost unul solid, iar slovena nu a avut replică.

UPDATE 21:10, Halep - Hercog 4-4. BREAK, Simona! Constănţeanca restabileşte egalitatea în acest prim set, după un game câştigat contra serviciului la a treia încercare. Slovena a salvat primele două mingi de break ale jucătoarei noastre, dar a cedat în cele din urmă.

UPDATE 21:02, Halep - Hercog 3-4. Simona şi-a făcut serviciul şi rămâne aproape de adversara ei. După time-out-ul medical, acum constănţeanca a solicitat şi un on-court coaching.

UPDATE 20:59, Halep - Hercog 2-4. Slovena rămâne în avantaj, după ce a revenit de la 0-30, datorită unui serviciu foarte bun şi a unor puncte spectaculoase.

#Simona Halep a solicitat intervenţia fizioterapeutului, pentru o problemă la genunchiul stâng

UPDATE 20:50, Halep - Hercog 2-3. Un hold necesar pentru Simona, care a trăit însă periculos, deşi a controlat schimburile în majoritatea momentelor. E îngrijorător numărul mare de greşeli neforţate pentru jucătoarea noastră.

UPDATE 20:46, Halep - Hercog 1-3. Un nou game lung, în care Simona a ratat o minge de break. Slovena şi-a consolidat avantajul din startul meciului, iar sportiva noastră a părut nemulţumită de rachetă, pe care a şi schimbat-o de altfel.

UPDATE 20:38, Halep - Hercog 1-2. BREAK, Hercog! Surprinzător, echilibrul este rupt de jucătoarea din Slovenia, care a câştigat contra serviciului la a doua şansă de care a beneficiat. Câteva greşeli neaşteptate ale Simonei în acest game.

UPDATE 20:35, Halep - Hercog 1-1. Românca a avut o şansă de break, pe care din păcate a irosit-o, iar Hercog a reuşit până la urmă să-şi facă serviciul.

UPDATE 20:28, Halep - Hercog 1-0. Simona şi-a făcut serviciul, şi cu ceva noroc. O confirmă ultimul punct, ratat uşor de slovenă.

UPDATE 20:26 - A început meciul, cu Simona Halep la serviciu

UPDATE 20:05 - S-a terminat meciul Isner - Ramos. Americanul s-a impus cu 7-5, 7-6, astfel că partida Simonei Halep va începe peste câteva minute. 

UPDATE 19:45 - Popularitatea Simonei Halep e în continuă creştere. O confirmă faptul că românca a fost asaltată de fani la Miami

UPDATE 19:10 - La Miami, Simona Halep joacă şi la dublu, unde face echipă cu Julia Goerges. Iată cum au ajuns cele două să evolueze împreună


Viitoarea adversară a Simonei ocupă locul 93 în clasamentul mondial şi este cunoscută pentru forța loviturilor sale. Sportiva noastră şi-a făcut deja tactica pentru duelul cu Hercog, care a trecut cu 7-6, 6-4 de Misaki Doi.

"Știu că Hercog are o lovitură puternică de forehand și servește bine. Va trebui să-mi ajustez poziția din teren și vom vedea ce va fi. Sunt încrezătoare", a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată, în urmă cu 10 ani, când Simona nu avea încă un nume în tenisul mondial. Slovena s-a impus la Sofia, cu 7-6, 1-6, 6-2, pe zgură, suprafața favorită a sportivei noastre.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Victoria anului, cu Taylor Townsend

Simona Halep a trecut în turul 2 de la Miami de Taylor Townsend, cu 6-1, 6-3, iar jucătoarea din Constanța a anunțat că acesta a fost cel mai bun meci al ei din 2019.

"Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Mă simt mult mai încrezătoare, îmi simt jocul şi cred că mi-a plăcut şi stilul ei de joc. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevărat bine, un meci foarte frumos", a spus Halep.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Simona poate reveni pe locul 1 WTA

Naomi Osaka a fost eliminată în turul 3 de la Miami. Nipona a fost învinsă în trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, de Su-Wei Hsieh. Campioana de la Australian Open poate pierde fotoliul de lider mondial la finalul turneului de la Florida, Simona Halep fiind cea care are o șansă mare de a o depăși.

În acest moment, există două scenarii în urma cărora sportiva de 27 de ani își poate relua locul în fruntea clasamentului WTA.

  • Varianta 1: Halep face finală la Miami. Pentru ca Simo să fie numărul unu mondial, Petra Kvitova nu trebuie să ajungă în finală.
  • Varianta 2: Halep câştigă turneul de la Miami.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Cine este adversara Simonei

Polona Hercog este dreptace, ca și Simona Halep, și a devenit jucătoare profesionistă în 2006, de asemenea, ca și sportiva noastră.

În vârstă de 28 de ani, Hercog, care s-a născut la Maribor (Slovenia), are actualmente reședința în Qatar, la Doha.

Slovena a câștigat în cariera sa două titluri WTA la simplu și două la dublu. Poziția 35 WTA este cea mai bună clasare obținută în carieră de Hercog.

Meciul dintre Simona Halep și Polona Hercog se va disputa duminică, nu mai devreme de ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și va putea fi urmărită în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep miami , simona halep live text , simona halep live video , simona halep polona hercog

Digi24
CTP: Dl. Voiculescu ne spune că acele dihănii care i-au strigat „Marș, criminalo!” medicului Andreea Moldovan au dreptate
CTP: Dl. Voiculescu ne spune că acele dihănii care i-au strigat „Marș, criminalo!” medicului Andreea Moldovan au dreptate

„Am spus despre dl. Voiculescu că este un politicar prost, dar un om cu intenții bune. Retrag...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
colaj-tiriac-venus
În plin "război" cu Serena, Ion Țiriac i-a făcut un "cadou" neașteptat lui Venus Williams

Răzvan Lucescu poate da lovitura carierei, în Serie A: "Următoarele 24 de ore sunt critice!"
profimedia-0394931907
"Dacă e o finală Halep - Cîrstea la JO, cu cine țineți?" Ion Țiriac a răspuns imediat
2018 French Open - Day Ten
România pierde barajul cu Italia cu 1-3 și retrogradează din Grupa Mondială la Billie Jean King Cup
buza
S-a aflat câți bani are de fapt Gigi Becali! Dumitru Dragomir a ”dat din casă”! ”Nu degeaba a refuzat 10 milioane!”
gigi becali
Recomandările redacției
Cagliari Calcio v Parma Calcio - Serie A
Video Românii, lăudați după un meci nebun! Răzvan Marin ”a trezit echipa la viață”, iar Dennis Man ”a dat un gol fantastic”

FC Barcelona, demonstrație de forță în finala Cupei Regelui! Messi și De Jong au demolat Athletic Bilbao, scor 4-0
Athletic Club v FC Barcelona - Copa del Rey Final
Ce scrie Gazzetta dello Sport după ce Răzvan Marin și Dennis Man au înscris în thriller-ul Cagliari - Parma 4-3
Cagliari vs Parma - Seria A TIM 2020/2021
Video După Baiaram, Universitatea Craiova l-a pierdut și pe Cicâldău. Vești proaste legate și de Koljic
cicaldau

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
A vrut să facă reclamă unor bijuterii, dar nimeni nu s-a uitat la diamante. Mădălina Ghenea i-a atras atenția și Antoniei cu pozele wow
A vrut să facă reclamă unor bijuterii, dar nimeni nu s-a uitat la diamante. Mădălina Ghenea i-a atras atenția și Antoniei cu pozele wow
Digi World
Răsturnare de situație în cazul tulpinii britanice a coronavirusului. Cum acționează, de fapt, în organismul oamenilor
Răsturnare de situație în cazul tulpinii britanice a coronavirusului. Cum acționează, de fapt, în organismul oamenilor
Digi Animal World
Animal extrem de rar, surprins într-o pădure. Imaginile incredibile fac furori pe internet
Animal extrem de rar, surprins într-o pădure. Imaginile incredibile fac furori pe internet
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate