Video ”Încă o zi”. Simona Halep, printre vedetele turneului de la Miami. Clipul postat de organizatori
Câteva ore pentru Simona Halep: organizatorii de la Miami au făcut anunțul
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Simona Halep - Polona Hercog 5-7, 7-6, 6-2. Cursa pentru locul 1 WTA continuă, după 3 ore de joc şi o revenire superbă

24.03.2019, 23:10

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep a luptat aproape 3 ore şi a reuşit să o elimine pe Polona Hercog, în faţa căreia s-a impus cu 5-7, 7-6, 6-2. În optimile de finală de la Miami, românca o va întâlnipe Venus Williams, care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-1, pe Daria Kastkina.

Miami Open 2019 - Day 7
Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami / Foto: Getty Images
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

La prima întâlnire cu Polona Hercog în circuitul WTA, Simona Halep a acuzat probleme medicale la genunchi, când era condusă cu 3-2, în primul set. După intervenţia medicului, constănţeanca l-a chemat şi pe antrenorul Daniel Dobre, la 4-2 pentru jucătoarea din Slovenia.

În cele din urmă, Halep nu a putut evita pierderea primului set, unul în care a reuşit doar 3 lovituri câştigătoare, a comis foarte multe erori neforţate şi a avut momente de nervozitate.

Setul al doilea a durat mai mult de o oră şi a fost tranşat de Halep abia în tie-break, deşi a avut 5-3 şi serviciul. A fost 7-1 în "prelungiri", iar de acolo jucătoarea noastră s-a dezlănţuit.

În decisiv, echilibrul s-a rupt repede. A treia jucătoare a lumii s-a impus cu 6-2 şi s-a calificat în optimi la Miami, după două ore şi 45 de minute de joc.


Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la turneul din Florida a fost reuşită în 2015, când s-a oprit în semifinale. Pentru a redeveni numărul 1 mondial, românca trebuie să ajungă în finală, fără ca adversara sa din ultimul act să fie Petra Kvitova, sau să câştige trofeul.


UPDATE 23:16, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 6-2. GAME, SET, MECI, Simona! Jucătoarea noastră a încheiat în stil de mare campioană: şi-a făcut serviciul la 0, iar ultimul punct a fost extrem de spectaculos. După aproape 3 ore de joc, constănţeanca este în optimi la Miami şi continuă cursa pentru recuperarea locului 1 WTA. Următoarea adversară va fi Venus Williams.

Statistica setului 3

UPDATE 23:13, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 5-2. BREAK, Simona! La a doua şansă pe care a avut-o, Simona a făcut din nou break-ul şi va servi pentru victorie.

UPDATE 23:09, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 4-2. Două game-uri rapide, ambele la 0, iar diferenţa se menţine în favoarea Simonei.

UPDATE 23:03, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 3-1. Pentru prima oară în acest meci, Simona are un avantaj de două game-uri. Românca a consolidat break-ul şi s-a desprins în setul al treilea. Nu au lipsit emoţiile, pentru că a salvat o minge de 2-2 a adversarei sale.

UPDATE 22:55, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 2-1. BREAK, Simona! Românca a jucat excelent şi a profitat de prima şansă pe care a avut-o pentru a câştiga pe serviciul adversarei şi de a rupe echilibrul în decisiv.

UPDATE 22:52, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 1-1. Game cu emoţii pentru Simona, care a trecut însă peste momentele dificile, a salvat o minge de break şi a închis cu un punct spectaculos.

UPDATE 22:45, Halep - Hercog 5-7, 7-6, 0-1. Decisivul a început cu un game câştigat de slovenă pe propriul serviciu.

Statistica setului 2

UPDATE 22:36, Halep - Hercog 5-7, 7-6. SET, Simona! Constănţeanca a jucat superb în tie-break şi nu i-a lăsat vreo şansă adversarei sale. S-a terminat 7-1 pentru campioana noastră, care, imediat după finalul setului, a plecat la vestiare.

UPDATE 22:30, Halep - Hercog 5-7, 6-6. Slovena a avut 40-0 şi a fost egalată, dar nu s-a pierdut cu firea. A reuşit două puncte spectaculoase şi a trimis setul 2 în tie-break.

UPDATE 22:23, Halep - Hercog 5-7, 6-5. În ciuda unor probleme fizice evidente, Simona şi-a făcut serviciul. Apoi, în pauză, a chemat fizioterapeutul.

UPDATE 22:21, Halep - Hercog 5-7, 5-5. Slovena a confirmat momentul bun şi şi-a făcut serviciul la 0, reuşind şi una dintre loviturile zilei la Miami.

UPDATE 22:17, Halep - Hercog 5-7, 5-4. BREAK, Hercog! Simona nu a reuşit să concretizeze break-ul din game-ul anterior. Şi-a pierdut serviciul, la a doua şansă de care a beneficiat adversara sa.

UPDATE 22:13, Halep - Hercog 5-7, 5-3. BREAK, Simona! După un game foarte lung şi după ce a ratat trei şanse de a câştiga împotriva serviciului, a treia jucătoare a lumii a rupt echilibrul în set şi va servi pentru a trimite meciul în decisiv.

UPDATE 22:03, Halep - Hercog 5-7, 4-3. Simona şi-a făcut serviciul, cu puţin noroc la ultimul punct, apoi l-a chemat din nou pe Daniel Dobre. Constănţeanca pare epuizată.

UPDATE 22:00, Halep - Hercog 5-7, 3-3. Niciuna dintre jucătoare nu cedează, iar echilibrul se menţine. Simona a dat mici semne de nervozitate, după o altă eroare neforţată.

UPDATE 21:55, Halep - Hercog 5-7, 3-2. Echilibrul rămâne cuvântul de oridne în setul al doilea, în care nu a existat încă vreo minge de break.

UPDATE 21:51, Halep - Hercog 5-7, 2-2. Se merge în continuare cu serviciul, în startul setului secund. Un game solid pentru jucătoarea slovenă, care se apără foarte bine şi accelerează în momentele potrivite.

UPDATE 21:46, Halep - Hercog 5-7, 2-1. Simona şi-a complicat situaţia pe propriul serviciu, într-un game în care a avut 40-15, dar a ieşit excelent din încurcătură cu două puncte superbe.

UPDATE 21:40, Halep - Hercog 5-7, 1-1. Game extrem de disputat, în care Simona a revenit spectaculos de la 40-0 pentru adversara sa, dar nu a reuşit să-şi procure vreo minge de break. Slovena a închis cu o scurtă splendidă.

UPDATE 21:33, Halep - Hercog 5-7, 1-0. Simona a deschis setul al doilea cu un game câştigat pe propriul serviciu, însă jocul constănţencei nu convinge.

Statistica primului set

UPDATE 21:28, Halep - Hercog 5-7. GAME şi SET, Hercog! Simona a avut minge de break şi şansa de a trimite primul act al întâlnirii în tie-break, dar a pierdut următoarele trei puncte, iar slovena a închis setul după o oră şi un minut.

UPDATE 21:20, Halep - Hercog 5-6. BREAK, Hercog! Cădere inexplicabilă a jucătoarei noastre, care şi-a pierdut serviciul la 0, iar adversara sa va servi pentru câştigarea primului set.

UPDATE 21:17, Halep - Hercog 5-5. Slovena a întrerupt seria pozitivă a Simonei şi a egalat într-un moment în care nu avea voie să greşească.

UPDATE 21:13, Halep - Hercog 5-4. Simona pare să fi intrat cu adevărat în meci. Al treilea game consecutiv a fost unul solid, iar slovena nu a avut replică.

UPDATE 21:10, Halep - Hercog 4-4. BREAK, Simona! Constănţeanca restabileşte egalitatea în acest prim set, după un game câştigat contra serviciului la a treia încercare. Slovena a salvat primele două mingi de break ale jucătoarei noastre, dar a cedat în cele din urmă.

UPDATE 21:02, Halep - Hercog 3-4. Simona şi-a făcut serviciul şi rămâne aproape de adversara ei. După time-out-ul medical, acum constănţeanca a solicitat şi un on-court coaching.

UPDATE 20:59, Halep - Hercog 2-4. Slovena rămâne în avantaj, după ce a revenit de la 0-30, datorită unui serviciu foarte bun şi a unor puncte spectaculoase.

#Simona Halep a solicitat intervenţia fizioterapeutului, pentru o problemă la genunchiul stâng

UPDATE 20:50, Halep - Hercog 2-3. Un hold necesar pentru Simona, care a trăit însă periculos, deşi a controlat schimburile în majoritatea momentelor. E îngrijorător numărul mare de greşeli neforţate pentru jucătoarea noastră.

UPDATE 20:46, Halep - Hercog 1-3. Un nou game lung, în care Simona a ratat o minge de break. Slovena şi-a consolidat avantajul din startul meciului, iar sportiva noastră a părut nemulţumită de rachetă, pe care a şi schimbat-o de altfel.

UPDATE 20:38, Halep - Hercog 1-2. BREAK, Hercog! Surprinzător, echilibrul este rupt de jucătoarea din Slovenia, care a câştigat contra serviciului la a doua şansă de care a beneficiat. Câteva greşeli neaşteptate ale Simonei în acest game.

UPDATE 20:35, Halep - Hercog 1-1. Românca a avut o şansă de break, pe care din păcate a irosit-o, iar Hercog a reuşit până la urmă să-şi facă serviciul.

UPDATE 20:28, Halep - Hercog 1-0. Simona şi-a făcut serviciul, şi cu ceva noroc. O confirmă ultimul punct, ratat uşor de slovenă.

UPDATE 20:26 - A început meciul, cu Simona Halep la serviciu

UPDATE 20:05 - S-a terminat meciul Isner - Ramos. Americanul s-a impus cu 7-5, 7-6, astfel că partida Simonei Halep va începe peste câteva minute. 

UPDATE 19:45 - Popularitatea Simonei Halep e în continuă creştere. O confirmă faptul că românca a fost asaltată de fani la Miami

UPDATE 19:10 - La Miami, Simona Halep joacă şi la dublu, unde face echipă cu Julia Goerges. Iată cum au ajuns cele două să evolueze împreună


Viitoarea adversară a Simonei ocupă locul 93 în clasamentul mondial şi este cunoscută pentru forța loviturilor sale. Sportiva noastră şi-a făcut deja tactica pentru duelul cu Hercog, care a trecut cu 7-6, 6-4 de Misaki Doi.

"Știu că Hercog are o lovitură puternică de forehand și servește bine. Va trebui să-mi ajustez poziția din teren și vom vedea ce va fi. Sunt încrezătoare", a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată, în urmă cu 10 ani, când Simona nu avea încă un nume în tenisul mondial. Slovena s-a impus la Sofia, cu 7-6, 1-6, 6-2, pe zgură, suprafața favorită a sportivei noastre.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Victoria anului, cu Taylor Townsend

Simona Halep a trecut în turul 2 de la Miami de Taylor Townsend, cu 6-1, 6-3, iar jucătoarea din Constanța a anunțat că acesta a fost cel mai bun meci al ei din 2019.

"Cred că a fost cel mai bun meci al meu de până acum. Mă simt mult mai încrezătoare, îmi simt jocul şi cred că mi-a plăcut şi stilul ei de joc. Atmosfera a fost bună, vremea la fel. Am numai impresii pozitive despre acest meci. A fost cu adevărat bine, un meci foarte frumos", a spus Halep.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Simona poate reveni pe locul 1 WTA

Naomi Osaka a fost eliminată în turul 3 de la Miami. Nipona a fost învinsă în trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, de Su-Wei Hsieh. Campioana de la Australian Open poate pierde fotoliul de lider mondial la finalul turneului de la Florida, Simona Halep fiind cea care are o șansă mare de a o depăși.

În acest moment, există două scenarii în urma cărora sportiva de 27 de ani își poate relua locul în fruntea clasamentului WTA.

  • Varianta 1: Halep face finală la Miami. Pentru ca Simo să fie numărul unu mondial, Petra Kvitova nu trebuie să ajungă în finală.
  • Varianta 2: Halep câştigă turneul de la Miami.

Simona Halep - Polona Hercog LIVE VIDEO | Cine este adversara Simonei

Polona Hercog este dreptace, ca și Simona Halep, și a devenit jucătoare profesionistă în 2006, de asemenea, ca și sportiva noastră.

În vârstă de 28 de ani, Hercog, care s-a născut la Maribor (Slovenia), are actualmente reședința în Qatar, la Doha.

Slovena a câștigat în cariera sa două titluri WTA la simplu și două la dublu. Poziția 35 WTA este cea mai bună clasare obținută în carieră de Hercog.

Meciul dintre Simona Halep și Polona Hercog se va disputa duminică, nu mai devreme de ora 20:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și va putea fi urmărită în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep miami , simona halep live text , simona halep live video , simona halep polona hercog


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
ianis
Scoțienii au fost categorici, după ce Ianis Hagi a anunțat unde va juca sezonul viitor

Transfer surprinzător! Manchester City forțează prima mutare a verii
Manchester City v Newcastle United - Emirates FA Cup - Quarter Final - Etihad Stadium
Foto ”Cea mai frumoasă din lume!”: Becali a refuzat 6 milioane de euro și face o ”operă de artă” lângă București! Costă o avere
becali bani
A câștigat 22 de milioane de euro, dar premiile i se par ”o glumă”! O reacție dură a apărut instant
Screenshot 2024-03-28 at 17.35.41
Citește și
Video Simona Halep a făcut anunțul la revenirea în România: ”O să vină la București”
simona-halep
Foto Omagiu pentru România! Ce echipament a ales Simona Halep pentru primul meci de la revenire
simona-halep4
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami! Primul meci al româncei după mai mult de un an și jumătate
simona-halep-digisport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale