Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
FOTBAL:MOLDOVA-ROMANIA, AMICAL (20.11.2022)
Universitatea Craiova, gata să dea lovitura! Mihai Rotaru vrea un internațional român
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Miami. Victorie în două seturi cu Daria Kasatkina

24.03.2016, 01:27

Simona Halep a câştigat meciul cu rusoaica Daria Kasatkina şi s-a calificat în turul 3 al turneului de la Miami, acolo unde anul trecut a ajuns până în semifinale.

halep kasatkina-1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Românca, locul 5 WTA, s-a impus în două seturi, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 24 de minute de joc, şi o înfrunta în faza următoare pe Julia Goerges (Germania, 66 WTA), care a învins-o cu 3-6, 6-1, 6-4 pe australianca Samantha Stosur.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare dintre ele având câte o victorie. Ultimul duel a avut loc la Madrid, în 2014, când Halep s-a impus cu 6-2, 6-0.

Meciul cu Daria Kasatkina a început cum nu se poate mai bine pentru constănţeancă. Halep a câştigat primele 10 puncte ale confruntării şi s-a desprins rapid la 2-0, dar nu şi-a putut păstra avantajul break-ului reuşit încă din start. S-a mers cap la cap până la 3-3, apoi a cincea jucătoare a lumii a legat trei game-uri consecutive (două dintre ele contra serviciului) şi a închis primul set în ceva mai mult de o jumătate de oră.

În actul secund, Simona a reuşit din nou să câştige rapid pe serviciul adversarei şi a condus cu 4-1 şi 5-2, dar Kasatkina nu a renunţat şi a egalat, făcând break-ul în game-ul în care Halep servea pentru meci. Rusoaica nu a mai avut, însă, puterea de a trimite setul al doilea la tie-break şi a terminat meciul cedându-şi serviciul la 0.


Simona Halep a comis 33 de erori neforţate, faţă de cele 41 ale adversarei sale, şi a avut de peste două ori mai multe lovituri câştigătoare decât rusoaica (24-10). Românca a servit singurul as al întâlnirii şi a terminat meciul cu o singură dublă greşeală (Kasatkina a avut trei).

La Miami, Halep va evolua şi în proba de dublu, unde face pereche cu Daniela Hantuchova (Slovacia).


LIVE TEXT

6-3, 7-5, BREAK, SET şi MECI HALEP! - Simona evită tie-breakul în setul doi şi riscul ca meciul să se complice, printr-un break la 0. Românca se califică în turul 3 la Miami, după o victorie obţinută într-o oră şi 24 de minute. Adversara din faza următoare va fi Julia Goerges. Jucătoarea din Germania a trecut în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-4, de australianca Samantha Stosur. 

Statistica meciului

6-3, 6-5, game Halep - Simona reuşeşte să pună capăt seriei pozitive a Dariei Kasatkina şi revine la conducere. Rusoaica va servi pentru a trimite setul doi în tie-break. 

6-3, 5-5, game Kasatkina - Simona a avut 30-0 şi 40-15, dar nu a putut profita, iar rusoaica şi-a făcut în cele din urmă serviciul şi a egalat scorul în actul secund. 

6-3, 5-4, BREAK Kasatkina! - Simona a ratat şansa de a închide meciul. Românca a comis prima sa dublă greşeală în această seară, iar Kasatkina are şansa de a egala situaţia în setul al doilea. 

6-3, 5-3, game Kasatkina - Un nou game în care rusoaica a trebuit să lupte serios pentru a nu-şi pierde serviciul, dar Simona va servi pentru câştigarea meciului. 

6-3, 5-2, game Halep - Cu ceva emoţii, Simona şi-a făcut serviciul şi este la un singur game de victorie şi de calificarea în turul 3 la Miami. Darren Cahill a venit din nou să aibă o discuţie cu cea pe care o pregăteşte. 

6-3, 4-2, game Kasatkina - Rusoaica a salvat două mingi de break şi a evitat un 5-1, probabil decisiv, în favoarea Simonei. Kasatkina are, însă, de recuperat un break în acest set secund. 

6-3, 4-1, game Halep - Simona păstrează avantajul breakului şi îşi face serviciul la 0. Kasatkina şi-a chemat din nou antrenorul, în pauză.

6-3, 3-1, BREAK Halep! - Simona se desprinde în setul secund, după cel mai disputat game al meciului. Kastakina a salvat o minge de break, dar nu a mai avut replică la două lovituri senzaţionale ale româncei, care are un joc foarte solid în acest moment. 

6-3, 2-1, game Halep - Deşi a condus cu 40-0, Simona a fost nevoită să lupte serios pentru a rămâne la conducere în acest set. Kasatkina a reuşit să revină şi să egaleze, dar românca şi-a păstrat sângele rece şi a câştigat după două puncte foarte bine jucate. 

6-3, 1-1, game Kasatkina - Rusoaica îşi face la rândul său serviciul, fără mari probleme. Echilibru în startul setului doi.

Statistica primului set

6-3, 1-0, game Halep - Simona deschide setul secund cu un game solid pe propriul serviciu. Semifinalista ediţiei trecute a turneului de la Miami are meciul sub control în acest moment.

#În pauza dintre cele două seturi, Simona Halep a avut o scurtă discuţie cu antrenorul său, Darren Cahill.  

6-3, BREAK şi SET HALEP! - Românca închide primul set, cu al patrulea break reuşit în acest meci. Ceva mai mult de jumătate de oră (32 de minute) a durat primul act al confruntării cu Daria Kasatkina. 

5-3, game Halep - Simona reuşeşte, într-un final, să-şi facă serviciul, datorită unei deplasări foarte bune şi a unor lovituri excelente, şi se desprinde din nou la două game-uri în primul set. 

4-3, BREAK Halep! - Al treilea game câştigat de Halep contra serviciului. Kasatkina nu a condus încă în acest meci, iar rusoaica s-a văzut obligată să-şi cheme antrenorul în pauza dintre game-uri. 

3-3, BREAK Kasatkina! - Din păcate, Simona nu reuşeşte nici de această dată să-şi păstreze avantajul game-ului câştigat contra serviciului. Rusoaica a condus cu 40-0, iar Halep nu a putut salva decât o minge de break.

3-2, BREAK Halep! - Replica Simonei nu s-a lăsat aşteptată. Românca a jucat senzaţional, a câştigat cel mai frumos punct al meciului până în acest moment şi a trecut din nou la conducere, după două game-uri mai puţin reuşite. Un nou break la 0 pentru a cincea jucătoare a lumii.  

2-2, BREAK Kasatkina! - Rusoaica reuşeşte să revină în joc şi egalează scorul în primul set, profitând de prima minge de break de care a beneficiat.

2-1, game Kasatkina - Primul game câştigat de rusoaică, după ce Simona a condus cu 30-0. Deşi constănţeanca a comis mai multe erori neforţate, sunt semnale pozitive în jocul său, în acest început de meci.  

2-0, game Halep - Jucătoarea noastră pare să se simtă bine şi să aibă meciul sub control. Simona şi-a făcut fără probleme serviciul, iar Kasatkina nu a reuşit să câştige vreun punct în primele două game-uri.

1-0, BREAK Halep! - Început perfect al Simonei, care a câştigat la 0 pe serviciul adversarei sale.

A început meciul, cu Daria Kasatkina la serviciu.


UPDATE 01:50 - Simona Halep şi adversara ei au intrat pe teren şi au început încălzirea. 

UPDATE 01:30 - Din cauza faptului că meciul Serenei Williams s-a prelungit, Simona Halep va intra pe teren ceva mai târziu. Ora de început a partidei cu Daria Kasatkina este 01:40.

UPDATE 01:25 - Înainte de meciul Simonei, Serena Williams a avut parte de un duel mai dificil decât s-ar fi aşteptat cu o altă jucătoare din Statele Unite, Christina McHale. Ocupanta primului loc în clasamentul WTA, care este şi deţinătoarea titlului la Miami, a avut nevoie de trei seturi şi peste 2 ore pentru a trece de mai tânăra sa compatrioată. În cele din urmă, Serena s-a impus cu 6-3, 5-7, 6-2.

Etichete: simona halep , miami , halep kasatkina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
FOTBAL:MOLDOVA-ROMANIA, AMICAL (20.11.2022)
Universitatea Craiova, gata să dea lovitura! Mihai Rotaru vrea un internațional român

În sfârșit a decis! Xabi Alonso a anunțat unde va antrena în sezonul următor: ”Am informat clubul”
Entscheidung gefallen:Trainer Xabi ALONSO bleibt wohl Trainer bei Bayer Leverkusen. ARCHIVFOTO: Xabi Alonso (Bayer 04 Le
Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce ar fi fost ofertat să plece de la Farul
Screenshot 2024-01-21 at 22.21.03
I-au spus ”NU” Simonei Halep! Ce urmează pentru fostul lider mondial
simona-halep
Citește și
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
National Bank Open Toronto - Day 5
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură