SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
sorisimo
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-2, 6-3, în finala Melbourne Summer Set 1. Titlul 23 din cariera româncei

articol scris de Digi Sport
09.01.2022, 10:16

Simona Halep (20 WTA) a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, în direct pe Digi Sport 2, după victoria clară din finala împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (31 WTA), scor 6-2, 6-3.

profimedia-0651357865
Simona Halep joacă finala turneului Melbourne Summer Set 1 / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Simona Halep urcă în clasamentul WTA după triumful de la Melbourne Summer Set 1

Este titlul WTA cu numărul 23 din cariera Simonei Halep (30 de ani). În urma acestui triumf, Simona Halep va urca pe locul 15 în clasamentul mondial.

Meciul a durat o oră și 15 minute. Simona Halep a reușit opt lovituri direct câștigătoare și a comis 13 erori neforțate. Veronika Kudermetova a reușit 10 lovituri câștigătoare și a comis 27 de erori neforțate.

Pentru câștigarea turneului Melbourne Summer Set 1, Simona Halep va primi 31.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul WTA.


După ce s-a retras din turneul de la Sydney, de săptămâna viitoare, Simona Halep rămâne la Melbourne și se pregătește pentru debutul în Australian Open 2022, primul turneu de Grand Slam al anului.

Galerie Foto

VIDEO Festivitatea de premiere de la Melbourne Summer Set 1 și discursul Simonei Halep

Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-2, 6-3, pe Digi Sport 2

UPDATE 10:10 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 6-3. Victorie clară pentru româncă, după o oră și 15 minute de joc. Este titlul cu numărul 23 din cariera Simonei Halep.

UPDATE 10:06 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 5-3. Rusoaica își pierde serviciul, după ce trimite mingea în fileu, cu reverul.

UPDATE 10:02 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 4-3. Game spectaculos, în care ambele jucătoare reușesc lovituri remarcabile. Simona își face serviciul, după 40-30.

UPDATE 09:57 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 3-3. Rusoaica întrerupe seria bună a româncei, cedând un singur punct la serviciu.

UPDATE 09:52 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 3-2. Simona își face serviciul fără emoții, cedând un singur punct.

UPDATE 09:49 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 2-2. Românca reușește break-ul și restabilește egalitatea. Multe erori neforțate ale rusoaicei, în special cu forehand-ul.

UPDATE 09:45 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 1-2. Simona salvează trei mingi de break, apoi Kudermetova comite două erori neforțate și ratează șansa de a se distanța în setul doi.

UPDATE 09:38 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 0-2. Rusoaica joacă mai agresiv, iar Simona are mai puțin timp la dispoziție și comite câteva erori neforțate.

*Darren Cahill este în tribune pentru a urmări meciul fostei sale eleve.

UPDATE 09:35 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2, 0-1. Rusoaica reușește break-ul în debutul setului doi. Simona are un joc mai pasiv și îi oferă adversarei oportunitatea să lovească decisiv cu reverul în diagonală, la 30-40.

UPDATE 09:29 Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-2. Break și set pentru româncă! Simona câștigă cinci game-uri la rând, iar rusoaica pare demoralizată. 35 de minute a durat primul set.

UPDATE 09:25 Simona Halep – Veronika Kudermetova 5-2. Halep este egalată de la 40-0, apoi Kudermetova comite două erori neforțate, iar românca își face serviciul și este aproape de câștigarea primului set.

UPDATE 09:20 Simona Halep – Veronika Kudermetova 4-2. Al doilea break la rând pentru româncă! La 30-30, Simona reușește un rever câștigător în diagonală, apoi rusoaica greșește.

UPDATE 09:15 Simona Halep – Veronika Kudermetova 3-2. Simona își face serviciul fără emoții.

UPDATE 09:11 Simona Halep – Veronika Kudermetova 2-2. Românca reușește rebreak-ul imediat, grație unui rever în diagonală, iar rusoaica trimite mingea în aut.

UPDATE 09:08 Simona Halep – Veronika Kudermetova 1-2. Simona comite trei erori neforțate, iar Kudermetova transformă prima șansă de break, după dubla greșeală a româncei.

UPDATE 09:05 Simona Halep – Veronika Kudermetova 1-1. Rusoaica servește foarte bine și câștigă toate punctele jucate cu prima minge.

UPDATE 09:00 Simona Halep – Veronika Kudermetova 1-0. Românca începe bine cu serviciul!

UPDATE 08:55 Simona Halep va servi în startul partidei.

UPDATE 08:50 Simona Halep și Veronika Kudermetova au ieșit pe teren. Urmează minutele de încălzire.

UPDATE 08:28 Meciul Amanda Anisimova - Aliaksandra Sasnovich s-a încheiat cu victoria sportivei din SUA, scor 7-5, 1-6, 6-4. După această confruntare începe meciul Simona Halep - Veronika Kudermetova, în jurul orei 09:00.

UPDATE 07:50 Startul partidei va fi întârziat. Confruntarea de pe arena Rod Laver va începe după încheierea finalei turneului Melbourne Summer Set 2, Amanda Anisimova – Aliaksandra Sasnovich, care a ajuns în setul decisiv (7-5, 1-6, 0-2).


La Melbourne, Simona Halep a debutat cu un meci cu Destanee Aiava, câștigat în două seturi, 6-4, 6-2, după o oră și 20 de minute de tenis. O experiență similară a fost pentru româncă și în optimi, când a trecut de Gabriela Ruse, 6-2, 6-1.

În sferturi, însă, Simona Halep a avut o misiune complicată, dar a reușit, în cele din urmă, după mai bine de două ore și jumătate de joc, să treacă de Vijtorija Golubic, 6-2, 5-7, 6-4.

Galerie Foto

Veronika Kudermetov și-a început parcursul la Melbourne Summer Set 1 cu un meci cu Viktoria Kuzmova, câștigat după două seturi cu tiebreak, 7-6 (4), 7-6 (6), după două ore și un minut de tenis. În optimi, rusoaica a stat tot mai bine de două ore pe teren, pentru a trece de Madison Brengle, 6-0, 3-6, 7-5.

În sferturi, Veronika Kudermetova a întâlnit-o pe Anastasia Potapova, pe care a învins-o, după o oră și 52 de minute, scor 6-2, 4-6, 6-0.

Galerie Foto

Simona Halep, procentaj 100% la victorii în meciurile cu Veronika Kudermetova

Finala de la Melbourne Summer Set 1 va consemna a treia întâlnire directă la simplu dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, iar sportiva din România le-a câștigat pe primele două.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Etichete: finala , wta , simona halep , halep , melbourne , veronika kudermetova , melbourne summer set 1 , finala melbourne summer set 1 , kudermetova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Recomandările redacției
Denis Drăguș și-a dat acordul, dar riscă să rateze transferul

Foto ”Cea mai frumoasă fotbalistă din România” a răbufnit: ”M-a deranjat acest lucru”
Teodora Meluță / Foto: Instagram @teeeomeluta
Țările care vor avea câte CINCI echipe în UEFA Champions League! Una dintre ele poate trimite 10 formații în cupele europene
Das Logo der UEFA Champions League mit dem Spielball. Fussball UEFA Champions League, Achtelfinale Rueckspiel: Real Madr
Exclusiv Marcel Răducanu nu vede cu ochi buni transferul lui Florinel Coman: ”Acolo te duci când ai 34-35 de ani!”
marcel-raducanu-steaua
Citește și
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Cum se făceau micii acum peste 100 de ani? Rețeta din 1920, de la „Caru' cu Bere"
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro