simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
Simona Halep la Roland Garros. Sursa Foto, Getty (7)
Simona Halep s-ar fi retras de la Madrid Open. Motivele invocate de fostul lider WTA
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Fast & Furious: Simona Halep - Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Eleva lui Cahill s-a calificat în semifinale, la Roma, după abandonul adversarei

articol scris de Digi Sport
19.09.2020, 14:10

Simona Halep - Yulia Putintseva 6-2, 2-0 (retragere), în primul sfert de finală al turneului pe zgură de la Roma. Partida a durat doar 50 de minute.

Internazionali BNL D'Italia 2020 - Day Five
Simona Halep / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Simona Halep o va întâlni în semifinale pe câștigătoarea partidei Victoria Azarenka - Garbine Muguruza, care se va disputa tot azi. Cu un joc greu de contracarat, Halep s-a autoconvins după fiecare punct câștigat că e superioară la toate capitolele.

S-a distanțat în primul act, a mixat loviturile și a dat dovadă de o viteză de reacție extraordinară. 

Putintseva a invitat-o de multe ori pe constănțeancă la retur și a fost pedepsită.

Cu probleme fizice la finalul primului set, Yulia a ieșit rapid de la vestiare și a părut stăpână pe situație. A cedat însă după primele două gameuri și s-a retras. 


UPDATE Simone Halep - Yulia Putintseva 6-2, 2-0 Simona face un break rapid, se distanțează la 2-0 în actul secund, dar Putintseva se retrage. După ce a chemat medicul la finalul primului act, a 30-a juctoare a lumii a revenit rapid pe teren, dar problemele medicale se pare că au fost serioase. Putintseva i-a explicat în câteva cuvinte Simonei motivul, dar și arbitrei, apoi a plecat la vestiare. 

Halep a părut că ar mai fi vrut să joace. A mai stat pe teren câteva minute, și-a scos telefonul din termobeg și a tastat un mesaj, sub privirile lui Darren Cahill. 

UPDATE 13:53 Simona Halep - Yulia Putintseva 6-2, 1-0 Eleva lui Darren Cahill variază loviturile și trece în avantaj. Putintseva dă semne de oboseală și pare lipsită de vitalitate. 

UPDATE 13:48 Meciul s-a reluat, Putintseva a revenit de la vestiare și nu acuză probleme fizice. 

UPDTAE 13:42 TIME-OUT MEDICAL. Putintseva are probleme de ordin fizic, cheamă medicul turneului și pleacă la vestiare. Halep a impresionat în primul set prin agresivitatea cuplată cu control. Și-a construit bine punctele, iar mingile ei au avut adâncime. 

UPDATE 13:41 Simona Halep - Yulia Putintseva 6-2 În doar 30 de minute, constănțeanca în vârstă de 28 de ani își adjudecă setul inaugural. A dat dovadă de răutate pozitivă, a simțit că trebuie să speculeze nervii Yuliei și a plimbat-o mult pe teren. 

UPDATE 13:38 Simona Halep - Yulia Putintseva 5-2 Simo are o deplasare formidabilă în teren și mixează loviturile care o pun în dificultate pe Yulia Putintseva. "Se ceartă tot timpul Putintseva", spune Dulgheru, care comentează partida de pe Digi Sport 2. 

UPDATE 13:35 Simona Halep - Yulia Putintseva 4-2 Sportiva de pe locul 30 mondial își câștigă cu greul serviciul. Dă dovadă de agresivitatea pozitivă și încearcă să o surprindă pe constănțeancă, pe final de game, cu o scurtă îngropată lângă fileu. 

UPDATE 13:29 Simona Halep - Yulia Putintseva 4-1 Halep și-a reglat serviciul, e consecventă pe lovitura de dreapta și se desprinde. "Nu o văd pe Putintseva să aibă forța să contraatace", spune Alexandra Dulgheru. 

UPDATE 13:27 Simona Halep - Yulia Putintseva 3-1 Campioana de la Wimbledon se desprinde după un game de mare intensitate. Are o atitudine excelentă și contracarează toate încercările adversarei de a o pune în dificultate. 

UPDATE 13:21 Simona Halep - Yulia Putintseva 2-1. Simo trece în avantaj după un prim game dificil. Cu un serviciu moale, a doua jucătoare a lumii îi oferă adversarei mai multe șanse de a profita, însă Putintseva nu găsește cele mai bune soluții. Încearcă să o țintuiască pe Halep cât mai departe de linia de fund a terenului, beneficiază de două mingi de break, dar românca revine rapid, le anulează și face 2-1. 

UPDATE 13:15 Simona Halep - Yulia Putintseva 1-1. Game alb pentru jucătaorea din Kazahstan, care-și valorifică un prim serviciu teleghidat perfect, care o pune în dificultate pe constănțeancă. Halep evoluează cu pantofi Nike personalizați. 

UPDATE 13:13 Simona Halep - Yulia Putintseva 1-0. Eleva lui Darren Cahill își concretizează serviciul și confiscă gameul inaugural.  Halep încearcă să găsească cele mai bune unghiuri și lovește înșelător cu un forehand apăsat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 13:10 A început primul sfert de finală de la Roma, cu Simona Halep, la serviciu. 

UPDATE 13:05 Halep și Putinstseva au ieșit la încălzire pe Arena Centrală din complexul Foro Italico. Alexandra Dulgheru și Cristi Mândru comentează partida la Digi Sport 2. "Joacă isteț. Planul ei să te macine mental", o descrie Dulgheru pe adversara Simonei. "Dar Simona are soluții", adaugă jucătoarea de tenis născută în București. Putintseva se situează pe locul 30 în ierarhia WTA.

Simona Halep s-a calificat la pas în sferturile turneului de la Roma, unde va da peste Yulia Putintseva, azi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Românca știe totul despre jucătoarea din Kazahstan, pe care a mai întâlnit-o o singură dată în carieră și a învins-o. S-a întâmplat în turul 3 de la Australian Open 2020, când Simona s-a impus cu 6-1, 6-4.

Galerie Foto

"E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei și luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că și ea ține mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am șansa mea și cu siguranță o să lupt ca și azi", a spus Simona Halep în exclusivitate la Digi Sport.

  • Simona Halep - Yulia Putintseva, ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Până acum, ambele meciuri jucate de Halep la Roma au fost câștigate în două seturi: 6-3, 6-4 cu Jasmine Paolini și 7-5, 6-4 cu Dayana Yastremska.

Yulia Putintseva s-a calificat și ea în sferturi după ce a trecut greu, în trei seturi, de Elena Rybakina, scor 4-6, 7-6, 6-2.

  • Simona Halep a jucat două finale la Roma, ambele pierdute cu Elina Svitolina.

Cine este Yulia Putintseva, adversara Simonei Halep din sferturile de la Roma

Putintseva, în vârstă de 25 de ani, este cunoscută în circuitul feminin pentru felul câteodată lipsit de respect în care își trataează adversarele.

În anumite momente, strângerile de mână de la fileu sunt extrem de puternice, alteori sunt venite fără pic de vlagă.

Un episod celebru a venit în august 2017, atunci când Yulia și antrenorul ei au apelat la înjurături în timpul unui on court coaching, chiar dacă erau conștienți că vor fi auziți pe transmisia TV.

Semifinalele și finala de la Roma se vor disputa cu spectatori

O veste bună a venit de la Ministrul italian al Sporturilor. Semifinalele și finala se vor disputa cu spectatori în tribune, însă doar 1.000 de fani vor avea acces în arenă.

"Eu sper să câștig și să am șansa să joc în fața publicului. E o bucurie pentru toată lumea pentru că ne e dor de public, ne e dor de energia pe care ei ne-o transmit. Sper în curând să se ducă totul la normal și să avem parte de fanii care vin și ne susțin necondiționat de fiecare dată", a spus Simona Halep în exclusivitate la Digi Sport.

Etichete: simona halep , wta roma , yulia putintseva , sferturi roma


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
ali-hebaiti13
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”