Topul în care Sorana Cîrstea este depășită doar de trei jucătoare de tenis din lume în 2024
Miami Open 2024 - Day 9
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 3-6. Românca a pierdut finala de la Strasbourg

articol scris de Digi Sport
29.05.2021, 17:45

Sorana Cîrstea (31 de ani/61 WTA) a pierdut finala WTA de la Strasbourg în fața cehoacei Barbora Krejcikova (25 de ani/38 WTA), scor 3-6, 3-6, în direct la Digi Sport 3 și pe digisport.ro.

sorana-venus1
Sorana Cîrstea / Foto: Captură Digi Sport
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Sorana Cîrstea s-a regăsit cu greu în finala WTA de la Strasbourg. Barbora Krejcikova a condus cu 4-0 încă din startul primului set, în timp ce Sorana n-a reușit să-i blocheze lotivurile. Apoi a urmat un time out medical, la scorul de 5-2, după ce Krejcikova a fost nevoită să-și schimbe lentilele de contact după ce puțin praf de zgură i-a sărit în față.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 3-6. Românca a pierdut finala de la Strasbourg

După acel moment, Sorana a revenit în set și a dat senzația că poate răsturna scorul, dar a ratat trei șanse de 5-4. Krejcikova a reușit în schimb să închidă setul la 6-3, după 53 de minute.

Sorana Cîrstea a început mai bine setul secund, reușind un break în chiar primul game, dar apoi a urmat o desfășurarea haotică a finalei. S-au înregistrat alte patru break-uri, dintre care trei reușite de Krejcikova, astfel că Sorana s-a văzut condusă cu 4-2 în setul secund.

După această avalanșă de break-uri, Krejcikova a calmat jocul și a dus scorul la 5-2, pentru ca ulterior să închidă finala de la Strasbourg la scorul de 6-3. Aflată pe locul 38 WTA, Barbora Krejcikova și-a trecut în cont primul titlu WTA al carierei, în timp ce Sorana Cîrstea va urca pe locul 52 în clasamentul general.

VIDEO Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 3-5


Galerie Foto

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 3-6: Game, set și meci. Krejcikova se impune și câștigă primul trofeu al carierei.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 3-5: Cîrstea a obținut un game alb, însă acum Krejcikova servește pentru câștigarea trofeului.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 2-5: Krejcikova își face serviciul și Cîrstea va servi pentru a rămâne în finală.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 2-4: Rebreak! Cîrstea nu are puterea să egaleze la 3-3, iar Krejcikova se desprinde din nou în setul secund al finalei de la Strasbourg!

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 2-3: Rebreak! Sorana nu cedează și revine la un game în spatele Barborei, iar acum va servi pentru 3-3.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 1-3: Break! Krejcikova lovește impecabil și obține al doilea break din setul secund. Numărul 38 WTA va servi acum pentru 4-1.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 1-2: Kreajcikova își face serviciul și trece la conducerea setului.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 1-1: Rebreak! Sorana a avut minge de 2-0, dar apoi și-a pierdut serviciul.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6, 1-0: Break! Sorana Cîrstea începe perfect setul secund, după trei mingi de break ratate.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-6: SET! Sorana Cîrstea a avut trei șanse de 5-4, însă Barbora Krejcikova a salvat de fiecare dată și în final și-a adjudecat primul set din finala de la Strasbourg. după 53 de minute.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 3-5: Break! Sorana Cîrstea a salvat două mingi de set și apoi a reușit primul ei break din această finală.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 2-5: Time out medical. Barbora Krejcikova trebuie să-și schimbe lentilele de contact după ce puțin praf de zgură i-a sărit în față.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 2-5: Românca își adjudecă serviciul, dar acum Krejcikova va servi pentru a închide primul set.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 1-5: Krejcikova își face serviciul și Sorana va servi pentru a rămâne în set.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 1-4: Românca reușește să-și treacă în cont primul game din această după-amiază, în finala de la Strasbourg.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 0-4: Cîrstea a avut trei mingi de break, însă în cele din urmă a cedat și Krejcikova s-a distanțat la 4-0 în primul set.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 0-3: Krejcikova reușește al doilea break în primul set și defilează în startul finalei de la Strasbourg.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 0-2: Krejcikova își face serviciul și se desprinde în primul set.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 0-1: Sorana a salvat două mingi de break, dar în cele din urmă a cedat primul game.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova 0-0: A început finala de la Strasbourg!

Eleva lui Adrian Cruciat continuă forma bună din 2021 și vrea să-și treacă în palmares al treilea trofeu al carierei, chiar înainte de debutul turneului de la Roland Garros, unde a înregistrat performanța de vârf în 2009 - sferturi de finală.

Galerie Foto

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova, LIVE VIDEO, ora 16:00

Krejcikova a jucat 23 de partide în 2021: a câștigat 14 și a pierdut nouă meciuri. Aflată pe cel mai bun loc al carierei la simplu, 38, sportiva din Cehia a trecut în semifinale de Jule Niemeier (216 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-4.

Adversara de azi a Soranei a cedat un singur set pe zgura din Strasbourg, în optimi, contra franțuzoaicei Caroline Garcia, scor 3-6, 6-2, 6-1.

  • Sorana Cîrstea (61 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA 250 de la Strasbourg, după ce a învins-o pe poloneza Magda Linette (48 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2.

Cîrstea și Krejcikova s-au mai întâlnit de două ori până acum. Românca s-a impus în 2020, la Dubai, scor 7-6 (5), 1-6, 6-3, în timp ce jucătoarea din Cehia a câștigat duelul din 2017, de la Nurnberg, tot după trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-0.

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova, LIVE VIDEO, ora 16:00

"Sorana a arătat că se află pe o pantă ascendentă după cum a evoluat la Australian Open, i-am urmărit meciurile. Dacă va păstra același nivel de joc, ea va putea chiar încheia anul în Top 20 WTA", spunea, recent, George Cosac, vicepreședintele FRT

Pentru Sorana Cîrstea este a șasea finală WTA din carieră. A câștigat două trofee, la Tashkent (2008) și Istanbul (2021), iar acum are șansa de a reveni în top 50 WTA.

Aflată pe 61 WTA, jucătoarea din Târgoviște a câștigat în 2021 al doilea titlu al carierei, la Istanbul, după o finală cu Elise Mertens. Sori își adjudecase primul trofeu în urmă cu 13 ani, la Tashkent.

În acest sezon, eleva lui Adrian Cruciat a jucat 17 meciuri, din care a câștigat 11. În total, în circuitul WTA, Cîrstea a adunat 464 de victorii și 346 de eșecuri.

Etichete: sorana cirstea , finala strasbourg , sorana cîrstea - barbora krejcikova live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
sorisimo
România continuă cu trei jucătoare în TOP 100 WTA + Ce loc ocupă acum Simona Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Sorana Cîrstea, ”întinerită”. Ce mesaj a primit ”Sori” de la Ion Țiriac Jr. de ziua ei naștere
sorana cîrstea

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro