simona-halep4
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
sucu varga
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1. Victorie și calificare în finala de la Dubai

20.02.2015, 09:52

Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de 2 513 000 dolari, vineri, după ce a învins-o în penultimul act pe daneza Caroline Wozniacki, în trei seturi, cu 2-6, 6-1, 6-1. Finala de sâmbătă, contra jucătoarei cehe Karolina Pliskova, va fi transmisă în direct de Digi Sport 2, de la ora 17:00.

simona-finala
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Halep, numărul patru mondial şi principala favorită a turneului din Emiratele Arabe Unite, va juca a doua sa finală din acest an, după titlul cucerit la Shenzhen (China). Pentru Simona (23 ani) va fi a 16-a finală în circuitul profesionist, ea având nouă titluri în palmares, Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013), Doha, Bucureşti (ambele în 2014) şi Shenzhen (2015). Simona a pierdut şase finale, la Fes (2010, 2011), la Bruxelles (2012), la Madrid, Roland Garros şi la Turneul Campioanelor de la Singapore (toate în 2014).

În primul set al semifinalei cu Wozniacki, Halep a fost de nerecunoscut, reuşind să ia doar două ghemuri, şi acelea după ce a salvat mingi de break, negăsind soluţii pentru loviturile puternice ale danezei. Wozniacki, a treia favorită la Dubai, şi-a adjudecat manşa inaugurală cu 6-2, după doar 30 de minute.

Simona a fost cu totul alta în setul al doilea, pe care l-a început excelent, cu un break. Românca a avut mai multă răbdare în schimburile de mingi, a lovit lung şi rezultatele au apărut. Halep s-a desprins repede la 4-0, a avut chiar o minge de 5-0, iar la 4-1 a trecut cu bine un moment de cumpănă, în ghemul şase, lung de aproape 9 minute, salvând două mingi de break. Jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, după 39 de minute.

În decisiv, românca a condus cu 1-0 şi 2-0, dar daneza şi-a recuperat break-ul, după ce Halep a avut o minge de 3-0 însă a comis dublă greşeală şi situaţia s-a întors. Halep a găsit imediat replica şi a făcut 3-1, scor la care a salvat două mingi de break şi s-a desprins la 4-1. Constănţeanca a avut de îndeplinit apoi o simplă formalitate, terminând cu 6-1.


Meciul a durat o oră şi 42 de minute, Halep reuşind 18 lovituri câştigătoare, faţă de 11 ale adversarei sale, însă a comis mai multe erori neforţate, 33-26. De asemenea, a făcut cinci duble greşeli (Wozniacki doar una). Prin calificarea în semifinale, Halep şi-a asigurat un cec de 227.860 dolari şi 585 puncte WTA.

Simona Halep o conduce acum pe Caroline Wozniacki (24 ani) la partidele directe cu scorul de 2-1. Daneza, fostă număr unu mondial, s-a impus în 2012, chiar la Dubai, în optimi, cu 6-2, 6-3, românca învingând în 2013, la New Haven, cu 6-2, 7-5, în semifinale.

În finala de la Dubai, Simona va înfrunta o jucătoare aflată pe val, Karolina Pliskova (Cehia), care a dispus în semifinale de Garbine Muguruza cu 6-4, 5-7, 7-5, în două ore şi 53 de minute. Pliskova (22 ani), cap de serie nr. 17 la Dubai, ocupă locul 18 în ierarhia mondială, cea mai bună clasare a sa.


UPDATE: VICTORIE! GAME, SET, MECI SIMONA! 2-6, 6-1, 6-1.

UPDATE: 5-1! BREAK LA ZERO! Wozniacki nu mai găsește soluții în fața Simonei. Pur și simplu loviturile româncei sunt aproape de prefecțiune.


UPDATE: 4-1. Simona salvează o minge de break și se distanțează! Joacă foarte constant în aceste momente.


UPDATE: REBREAK SIMONA! 2-6, 6-1, 3-1. Simona reușește să păstreze avantajul unui break, după încă un game solid pe serviciul oponentei sale.


UPDATE: BREAK WOZNIACKI! Simona a condus cu 40-30 și a făcut dublă greșală la mingea de 3-0 în setul decisiv. 2-6, 6-1, 2-1.


UPDATE: BREAK SIMONA! 2-6, 6-1, 2-0. Excelent jocul Simonei în acest moment. Acceptă raliurile lungi și le domină cu lovituri stânga-dreapta foarte precise.


UPDATE: 2-6, 6-1, 1-0. Simona își face serviciul și începe bine setul decisiv.


UPDATE: SET SIMONA! 2-6, 6-1! Break Simona, care duce semifinala în decisiv! Wozniacki cere pauză de vestiar.


UPDATE: 5-1! Simona își face serviciul, cu dificultate, dar demonstrează o forță mentală uriașă. A fost cel mai lung game al meciului, aproape 9 minute.


UPDATE: 4-1. Wozniacki a salvat o minge de break și reușește primul game din setul al doilea.


UPDATE: 4-0! Simona e la cel mai înalt nivel din acest turneu. Wozniacki nu găsește replică în setul al doilea.


UPDATE: 3-0 BREAK SIMONA! Start perfect în setul al doilea pentru principala favorită de la Dubai. Wozniacki cere intervenția antrenorului. Tatăl ei, Piotr, îi dă indicații.


UPDATE: 2-0! Simona a salvat o minge de break, a riscat mai mult, a lovit decisiv și s-a distanțat în setul secund.


UPDATE: BREAK SIMONA! 2-6, 1-0. Excelent start de set secund pentru jucătoarea noastră, mult mai agresivă!


UPDATE: BREAK ȘI SET WOZNIAKI. Daneza câștigă la zero pe serviciul Simonei, care face dublă greșeală la ultima minge. 2-6, după 30 de minute de joc. Simona nu e deloc în apele ei și tactic e dominată de adversară.


UPDATE: 2-5. Caroline Wozniacki păstrează un nivel ridicat al jocului, folosește mai bine terenul și controlează disputa. Simona nu reușește să lege mai multe puncte bune.


UPDATE: 2-4. Simona salvează o minge de break și apoi pare că se descătușează și reușește cele mai bune lovituri de până acum.


UPDATE: 1-4! Wozniacki se detașează în primul set, păstrând inițiativa și reușind un început foarte solid de meci.


UPDATE: 1-3. BREAK WOZNIACKI! Daneza lovește rapid la retur și reușește primul break al disputei. E mai agresivă în acest start de partidă.


UPDATE: 1-2. Daneza își păstrează serviciul, dar cu mult mai multă dificultate decât în primul game, chiar dacă a condus inițial cu 40-0.


UPDATE: 1-1. Simona câștigă la zero primul game pe serviciul propriu, cu un as la final!


UPDATE: 0-1. Wozniacki își face serviciul în primul game, cu dificultate. A fost un game de tatonare, cu lovituri diversificate de ambele părți.


UPDATE: Simona Halep și Caroline Wozniacki au ieșit pe teren și se încălzesc.


UPDATE: Se cunoaște prima finalistă de la Dubai. Karolina Pliskova se va lupta pentru trofeu, după ce în semifinale a învins-o pe Garbine Muguruza. Jucătoarea din Cehia s-a impus cu 6-4, 5-7, 7-5, la capătul unui meci maraton, două ore și 53 de minute.

Etichete: semifinale dubai , live video simona halep caroline wozniacki , halep wozniacki dubai , live video halep wozniacki , program halep dubai


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut
Un primar din Mehedinți, dintr-o comună fără asfalt, a pus palmieri pe marginea drumului pentru că așa a văzut în vacanțe și i-a plăcut

Nu au asfalt pe toate străzile, dar primarul le-a plantat palmieri pe marginea drumului. Acesta...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
sucu varga
Varga l-a vândut pe Krasniqi la Rapid cu 1.000.000€, deși avea ofertă de 5 ori mai mare! Acum, a tras concluziile

Exclusiv ”E de vină conducerea lui Dinamo?” Fostul mare fotbalist al ”Câinilor” a spus adevărul după decizia fără precedent
dinamo-uta1
Foto A cumpărat bolidul făcut praf de un fotbalist și nu s-a lăsat până nu l-a făcut ca nou
12
Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
Bucureștiul reintră pe harta tenisului. ”Cel mai mare turneu care a existat vreodată în România”
ion-tiriac
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit