Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
becali bani
Gigi Becali chiar vrea un atacant bun la FCSB și nu se uită la bani. ”A aflat că ar costa 3 milioane € și n-a spus pas”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

VIDEO Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor, după 6-7, 1-6 cu Agnieszka Radwanska

29.10.2015, 01:29

Finalistă anul trecut la Singapore şi principală favorită în acest an, Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor încă din faza grupelor. A doua jucătoare a lumii a pierdut în două seturi, scor 6-7, 1-6, în faţa plonezei Agnieszka Radwanska, numărul 6 WTA.

halep radwanska-4
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Pentru Radwanska a fost victoria cu numărul 500 în carieră, iar succesul cu Halep, al cincilea în nouă întâlniri directe, o menţine pe jucătoarea de 26 de ani în cursa pentru un loc în semifinale la turneul care încheie sezonul în circuitul WTA.

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru Simona, care a reuşit break-ul în primul game, dar avantajul său nu a durat foarte mult. Radwanska a egalat la 3 şi apoi a reuşit de fiecare dată să-şi păstreze serviciul, în ciuda faptului că Halep a avut nu mai puţin de 8 mingi de break.

S-a mers cap la cap şi astfel s-a ajuns în tie-break, acolo unde Halep părea scăpată în câştigătoare. Românca a condus cu 5-1 şi avea serviciul, dar din acel moment totul s-a rupt, iar Radwanska a câştigat următoarele şase puncte, ultimul după un schimb incredibil, şi şi-a trecut în cont primul set.

Setul secund a început cu un game câştigat greu de Simona, care apoi nu a mai avut replică la jocul fără greşeală al polonezei. Radwanska a lovit excelent, a fost agresivă, a controlat schimburile, în timp ce românca nu a putut câştiga nici măcar punctele care păreau facile.


Radwanska a câştigat 24 dintre ultimele 29 de puncte jucate şi s-a impus cu un categoric 6-1, pentru doar a doua victorie în ultimele şase dueluri directe cu Halep. Precedenta fusese reuşită în 2014, la Indian Wells.


LIVE VIDEO&TEXT

6-7, 1-6, BREAK, SET şi MECI Radwanska! - Simona Halep părăseşte Turneul Campioanelor, unde anul trecut a jucat finala, după ce a pierdut în două seturi în faţa polonezei Agnieszka Radwanska. Românca a încheiat meciul în genunchi, pierzându-şi din nou serviciul la 0. Poloneza se poate califica în semifinale, în cazul în care Maria Sharapova se va impune în două seturi în meciul cu Flavia Pennetta. 

6-7, 1-5, game Radwanska - Aga îşi face din nou serviciul şi este la un singur game de victorie. Simona pare deja resemnată. 

6-7, 1-4, BREAK Radwanska! - Simona este de nerecunosut. Poloneza domină autoritar meciul şi se desprinde aproape decisiv, după un nou break făcut fără probleme. Românca dă semne de oboseală şi nu reuşeşte să închidă în favoarea ei nici punctele care par uşoare. 

#Statistica primului set

6-7, 1-3, game Radwanska - Poloneza continuă să fie la conducerea jocului şi îşi consolidează avantajul break-ului din game-ul precedent. 

6-7, 1-2, BREAK RADWANSKA! - Simona nu-şi revine după ce a pierdut dramatic primul set şi îşi cedează serviciul practic fără luptă. Poloneza este dezlănţuită şi reuşeşte să facă break-ul la 0.  

6-7, 1-1, game Radwanska - Poloneza egalează în setul doi şi pare să controleze jocul cu autoritate, galvanizată de câştigarea primului set. 

6-7, 1-0, game Halep - Românca reuşeşte să-şi facă serviciul cu emoţii, după ce a salvat şi o minge de break. Simona pare afectată după ce a cedat incredibil în primul set şi nici măcar discuţia dintre seturi cu Darren Cahill nu a schimbat foarte multe lucruri. 

6-7, SET Radwanska! - Poloneza reuşeşte să câştige tie-break-ul primului set cu 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1. Radwanska a făcut punctul decisiv după cel mai spectaculos schimb al meciului. Prin pierderea primului set, Halep ratează şi şansa de a-şi asigura calificarea în semifinale indiferent de rezultatul partidei dintre Maria Sharapova şi Flavia Pennetta.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


6-6, game Halep - Simona trimite primul set în tie-break, nu fără emoţii însă. Românca a condus cu 40-0, dar a pierdut următoarele două puncte, înainte de a închide game-ul în urma unei mingi trimise în fileu de Radwanska. 

5-6, game Radwanska - Aga reuşeşte din nou să salveze trei mingi de break, fiind agresivă şi ofensivă în momentele decisive, şi îşi face serviciul. Presiunea se mută din nou pe umerii Simonei, care a ratat nu mai puţin de opt şanse de break în primul set

5-5, game Halep - Simona a anulat cele două mingi de set de care a beneficiat Radwanska şi a egalat a 5, după ce a câştihat patru puncte la rând.  

4-5, game Radwanska - Un game foarte lung şi extrem de spectaculos, în care Simona a ratat nu mai puţin de trei mingi de break, înainte ca poloneza să se impună la a treia şansă de a închide game-ul pe care a avut-o. Presiunea este acum pe Halep, care este obligată să-şi câştige serviul pentru a rămâne în primul set.

4-4, game Halep - Simona întrerupe seria bună a adversarei sale şi îşi face serviciul, după ce a revenit de la 15-30. 

4-3, game Radwanska - Aga trece pentru prima oară la conducere în acest meci. Poloneza a ieşit dintr-un moment aparent dificil, la 30-30, câştigând spectaculos ultimele două puncte.  

3-3, BREAK Radwanska! - Poloneza egalează la 3, după ce Simona reuşise iniţial să anuleze o minge de break. Aga a fost agresivă, a controlat majoritatea schimburilor şi a încheiat game-ul cu un lob care a forţat-o pe Halep să trimită în afara terenului.  

3-2, game Radwanska - A fost rândul polonezei să comită o dublă greşeală, iar Simona a revenit de la 40-15 pentru Radwanska şi a beneficiat de două şanse de break. Românca le-a ratat pe ambele, a doua fiind anulată de adversara sa cu un as. 

3-1, game Halep - Deşi a comis prima dublă greşeală a meciului, principala favorită de la Singapore a făcut un alt game solid, pe care l-a câştigat fără probleme.

#Iată care este situaţia înaintea ultimelor meciuri din faza grupelor, la Turneul Campioanelor.


2-1, game Radwanska - Poloneza reuşeşte să-şi facă serviciul, la 15, după ce a terminat game-ul cu un punct extrem de spectaculos.  

2-0, game Halep - Simona îşi face serviciul fără probleme şi îşi consolidează avantajul break-ului din startul partidei. Românca pare mai conectată la meci şi controlează ostilităţile până acum. 

1-0, BREAK Halep! - Început perfect pentru Simona, care a revenit de la 30-0 şi a câştigat pe serviciul polonezei, la chiar prima minge de break de care a beneficiat.  

UPDATE 09:15 - A început meciul. Radwanska a servit prima. 

UPDATE 09:10 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi sunt la încălzire. 

Etichete: simona halep , program digisport , simona halep agnieszka radwanska , agnieszka radwanska turneul campioanelor , halep turneul campioanelor semifinale


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
becali bani
Gigi Becali chiar vrea un atacant bun la FCSB și nu se uită la bani. ”A aflat că ar costa 3 milioane € și n-a spus pas”

Adio, Real Madrid! I-a spus "nu" lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Manchester City v Real Madrid CF: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Foto Românul căpitan de la Real Madrid a fost convocat la naționala Spaniei și a luat decizia
Citește și
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”