National Bank Open Toronto - Day 5
Simona Halep a fost lăsată pe dinafară! Organizatorii turneului de la Stuttgart nu au trecut-o pe listă
Tennis Internationals - TENNIS - MUTUA MADRID OPEN 2023, , Spain
Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului WTA 125 din Antalya
Screenshot 2024-01-21 at 22.21.03
Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce ar fi fost ofertat să plece de la Farul
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO TENIS ATP Ferrer a câştigat finala de la Paris, în faţa revelației Jerzy Janowicz! Scor final 6-4, 6-3

29.10.2012, 10:59

Jerzy JANOWICZ (POL) vs. David FERRER (SPA) 4-6, 3-6

david ferrer 1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Duminică - 4 noiembrie, finala:

David Ferrer, numărul 5 mondial în ierarhia ATP, a cucerit fără probleme trofeul la Paris, după ce a învins în finală revelația Jerzy Janowicz (21 de ani), în doar două seturi, 6-4, 6-3.

În semifinale, ibericul trecuse de favoritul local Michael Llodra, iar polonezul a furnizat surpriza prin eliminarea lui Gilles Simon.

Finala nu a avut însă niciun istoric. Iar asta, în principal, din cauza faptului că lui Janowicz nu i-a funcționat aproape de loc serviciul, armă cu care a făcut ravagii în această săptămână, în capitala Franței. Cu doar 57% din primele servicii plasate corect, Janowicz s-a înclinat în fața lui Ferrer după o oră și jumătate de joc, în care a salvat doar 4 din cele 7 șanse de break oferite adversarului.

Mai mulți ași, dar degeaba

Ferrer în schimb a arătat la fel de solid cum a evoluat întreaga săptămână. 5 ași, doar 2 duble greșeli și un procentaj de 71% al punctelor câștigate pe primul serviciu - acestea au fost cele mai importante cifre ale tenismenului născut la Alicante.


Janowicz a lovit 10 ași, dar a fost în van. Polonezul clasat pe locul 69 în ierarhia ATP nu a reușit decât o singură dată să "spargă" serviciul adversarului, din patru tentative.

Scor final 6-4, 6-3, într-o finală care nu a rezervat nicio surpriză spectatorilor din sala de la Paris-Bercy. Experimentatul Ferrer (30 de ani) a profitat de culoarul favorabil cauzat de eliminările timpurii ale lui Andy Murray și Novak Djokovic, câștigând astfel al 18-lea titlu al carierei profesioniste.

Pentru Ferrer a fost cel de-al cincilea trofeu al anului și totodată primul succes într-un turneu de Masters Series. Janowicz se află însă la cea mai impresionantă performanță a carierei, de-a lungul căreia a câștigat doar ceva mai mult de 300.000 de euro. Rezultatul îi asigură o urcare în Top 50 mondial, iar despre jucătorul născut la Lodz, în 1990, cu siguranță vom mai auzi multe lucruri.

În drumul spre ultimul act, Janowicz i-a eliminat pe Dmitri Tursunov, Florent Serra, Philipp Kochlschreiber, Marin Cilic, Andy Murray, Janko Tipsarevic și Gilles Simon. Ferrer i-a trimis acasă pe Marcel Granollers, Stanislas Wawrinka, Jo Wilfred Tsonga și Michael Llodra, disputând cu trei meciuri mai puțin decât advesarul său, care a trecut prin calificări.

În proba de dublu s-a impus cuplul Mahesh Bhupathi/Rohan Bopanna în fața perechii Quereshi/Rojer, scor 7-6, 6-3.


Sâmbătă - 3 noiembrie

Polonezul Jerzy Janowicz își continuă parcursul de vis la Paris, reușind să-l elimine din competiție și pe favoritul local Gilles Simon, în doar două seturi, 6-4, 7-5.

Excelent la serviciu, cu 12 ași, Janowicz și-a surclasat fără probleme adversarul, chiar dacă primul set a fost decis doar de un singur break. Simon nu a părut însă în meci aproape niciodată, iar statisticile vorbesc de la sine: francezul nu și-a procurat nici măcar o minge de break! 

Cu un procentaj de 69% la primul serviciu, Janowicz - aflat la prima calificare în finală din carieră - și-a păstrat cumpătul și și-a adjudecat marea majoritate a punctelor jucate pe serva sa. De partea cealaltă, serviciul lui Simon nu a funcționat extraordinar (46%), iar pe al doilea serviciu al său a câștigat puțin peste jumătate din puncte. El a salvat două din cele patru oportunități de break ale polonezului.

În cealaltă semifinală, David Ferrer nu a avut mari probleme cu francezul Michael Llodra, pe care l-a învins în minimum de seturi, 7-5, 6-3. Profitând de stilul mult prea agresiv al lui Llodra, Ferrer a servit precis și a strâns punct după punct, reușind după 5-5 breakul decisiv care i-a adus primul set.

Chinuit apoi de probleme medicale, Llodra - jucătorul care vine cel mai des la fileu din circuitul ATP - nu a mai putut face față loviturilor extrem de precise ale ibericului, care este marele favorit de duminică la câștigarea trofeului. 

Fanii tenisului de la Paris au însă motive să fie decepționați: ambii lor reprezentanți prezenți în semifinale au ratat accesul în ultimul act, care va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, duminică după amiază.

Tenis Masters Paris (ziua 6) în direct pe Digi Sport 3:

Gilles SIMON (FRA) vs. Jerzy JANOWICZ (POL) 6-4, 7-5
David FERRER (ESP) vs. Michael LLODRA (FRA) 7-5, 6-3



Vineri - 2 noiembrie 

Gilles Simon este primul semifinalist al Masters-ului de la Paris. Francezul, care l-a eliminat pe Hănescu în turul doi, l-a scos din turneu într-o oră şi 52 de minute pe Tomas Berdych, favoritul numărul 5.

Cu un bilanţ pozitiv în meciurile directe, Simon i-a luat primul set cehului, care se află în cel mai bun moment al carierei. Dacă primul act l-a pierdut cu 4 la 6, Berdych a revenit în debutul celui secund şi a condus repede cu 3 la 0. Francezul, campion în acest an la Bucureşti, a egalat la 4, a făcut break şi a servit pentru câştigarea disputei.

Cu toate că a fost condus cu 40 la 0, Simon a revenit şi a concretizat a doua minge de meci, care i-a asigurat calificarea în penultimul act al turneului.

În rest, polonezul Jerzy Janowicz a continuat seria surprizelor la Paris, în vreme ce spaniolul David Ferrer și-a confirmat statutul de favorit în fața favoritului local Tsonga. 

David Ferrer l-a scos din joc pe francezul care pierdea anul trecut în ultimul act în faţa lui Roger Federer, Jo-Wilfried Tsonga. A fost 6-2, 7-5 pentru spaniol, care dă în semifinale peste un alt francez, Michael Llodra. Numărul 121 in lume, Llodra s-a impus cu 7-6, 6-3 în faţa lui Sam Querrey, americanul care a reuşit surpriza turneului când l-a învins pe Novak Djokovic în turul 2.

Tenis Masters Paris (ziua 5) în direct pe Digi Sport 2:

Gilles SIMON (FRA) vs. Tomas BERDYCH (CZE) - 6-4, 6-4
Jerzy JANOWICZ (POL) vs. Janko TIPSAREVIC (SRB) 3-6, 6-1, 4-1 (abandon)
Jo-Wilfried TSONGA (FRA) vs. David FERRER (ESP) 2-6, 5-7
Michael LLODRA (FRA) vs. Sam QUERREY (USA) 7-6, 6-3


Joi - 1 noiembrie

După Novak Djokovic, a venit rândul lui Andy Murray să părăsească Masters-ul de la Paris. Scoţianul a fost eliminat de polonezul Jerzy Janowicz, jucător venit din calificări. În sferturi a auns şi Thomas Berdych, care a trecut in 3 seturi pe Kevin Anderson.

Jerzy Janowicz are o săptămână de vis la Paris. După ce în runda secundă a trecut de Marin Cilic, polonezul venit din calificări a făcut o nouă victimă de top. L-a eliminat pe al treilea favorit, Andy Murray, şi a ajuns pentru prima oară într-un sfert de finală al unui Masters 1000. Scoţianul şi-a adjudecat greu primul set cu 7 la 5, dar Janowincz a restabilit egalitatea după ce s-a impus în al doilea la tie-break, 7 la 4. În decisiv, polonezul, numărul 65 mondial, a făcut legea şi a câştigat cu 6 la 2.

In optimile de finala ale Mastersului de la Paris, Kevin Anderson a fost aproape de o noua surpriza. Dupa ce il eliminase in faza precedenta pe Richard Gasquet, sud-africanul a inceput excelent si meciul cu Thomas Berdych, favoritul numarul 4 al turneului. Anderson a castigat primul set cu 6 la 1, dar a slabit ritmul in actul secund. Cei doi jucatori au fost la egalitate timp de 6 game-uri, dar Berdych s-a desprins si si-a adjudecat setul cu 6 la 3. In decisiv, Kevin Anderson a condus de 3 ori, dar nu a fost suficient - si-a pierdut serviciul la 3 la 3, iar cehul s-a impus apoi cu 6 la 4.

În sferturi, Berdych îl va întâlni pe Gilles Simon, care, după ce l-a eliminat pe Victor Hănescu, s-a calificat fără să mai joace cu japonezul Kei Nishikori, care a declarat forfait din cauza problemelor medicale.

Francezul Michael Llodra a dat marea lovitură a optimilor la el acasă la Mastersul de la Paris. Clasat abia pe locul 121 în lume, Llodra, l-a eliminat în două seturi pe al şaptelea favorit al competiţiei, Juan Martin Del Potro, care nu a luat niciodată trofeul în capitala Franţei.

La 32 de ani şi pe locul 121 în clasamantul ATP, Michael Llodra a dat lovitura chiar în oraşul în care s-a născut la Mastersul de la Paris. Llodra l-a eliminat pe al şaptelea favorit şi locul 8 mondial, Juan Martin Del Potro. 6-3, 6-4 a fost pentru Llodra, care merge în sferturi cu un cec în buzunar de peste 31 de mii de euro. 

Tsonga şi Almagro s-au întâlnit în cel mai tare meci al zilei de la Paris. Al şaselea favorit şi campion în 2008, Tsonga i-a luat primul set spaniolului la tie-break. Almagro, care nu a ajuns niciodată până în sferturi, a ajuns la tie-break cu Tsonga şi în al doilea set. Tot francezul a avut câştig de cauză şi merge în ultimii opt.

Tenis Masters Paris (ziua 4) în direct pe Digi Sport 2:

Kevin ANDERSON (RSA) vs. Tomas BERDYCH (CZE) 6-1, 3-6, 4-6
Gilles SIMON (FRA) vs. Kei NISHIKORI (JPN) neprezentare
Andy MURRAY (GBR) vs. Jerzy JANOWICZ (POL) 7-5, 6-7, 2-6
Juan Martin DEL POTRO (ARG) vs. Michael LLODRA (FRA) 4-6, 3-6
Jo-Wilfried TSONGA (FRA) vs. Nicolas ALMAGRO (ESP) 7-6, 7-6


Miercuri - 31 octombrie

Favoritul numărul 4 al Mastersului de la Paris, David Ferrer, a trecut fără probleme de primul adversar din competiția organizată în Capitala Franței. Ibericul, învingător săptămâna trecută în turneul de la Valencia, l-a învins în minimum de seturi pe compatriotul său, Marcel Granollers. Partida s-a încheiat în puțin peste o oră de joc, iar scorul a fost categoric în favoarea lui Ferrer: 6-1 6-3.

În turul următor, spaniolul va da piept cu Stanislas Wawrinka. Elvețianul l-a învins de trei ori în carieră pe Ferrer, ultima dată chiar anul acesta, însă calculul hârtiei îl dă favorit pe ocupantul locului 5 în lume în partida de mâine.

Destul de lejer s-a impus și Janko Tipsarevic în prima partidă jucată la Paris. Ocupantul locului 9 în lume și unul dintre pretendenții pentru calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, sârbul a trecut de olandezul Igor Sijling, cel care îl eliminase în primul tur pe Alexandr Dolgopolov. Tipsarevic s-a impus cu 6-4 7-6 și își menține intacte șansele de a juca la competiția de final de an din Anglia. 

Cea mai mare surpriză a turneului a reprezentat-o eliminarea lui Novak Djokovic. Favoritul numărul 1 a pierdut în faţa americanului Sam Querrey, după ce se impusese în primul set cu 6-0. Adversarul a revenit incredibil şi s-a calificat în sferturi, după ce şi-a adjudecat următoarele două seturi cu 7-6 şi 6-4.

Marcel GRANOLLERS (ESP) vs. David FERRER (ESP) 1-6 3-6
Richard GASQUET (FRA) vs. Kevin ANDERSON (RSA) 6-7 6-4 1-6
Sam QUERREY (USA) vs. Novak DJOKOVIC (SRB) 0-6, 7-6, (7/5), 6-4
Michael LLODRA (FRA) vs. John ISNER (USA) 6-4, 7-6 (7/5)



Marţí - 30 octombrie

Francezii Jeremy Chardy şi Paul Henri Mathieu s-au calificat în turul doi al Masters-ului de la ei de acasă, la Paris. Doi spanioli au fost victimele francezilor. Tot un francez va fi şi adversarul lui Hănescu din turul secund, Gilles Simon.

Francezii fac legea la Masters-ul de la Paris. Jeremy Chardy a profitat de problemele la spate ale lui Guillermo Garcia Lopez şi s-a calificat uşor în runda secundă. Primul set s-a jucat într-un singur sens - francezul, numărul 34 mondial, s-a impus cu 6-0. Ibericul nu a putut să ţină pasul cu adversarul nici în actul secund, pe care l-a pierdut cu 3-6. 

Şi Paul Henri Mathieu merge mai departe în runda secundă. Francezul, deţinător al unui wild-card, a eliminat tot un spaniol, pe Roberto Bautista-Agut. Mathieu a câştigat primul set cu 6-4, dar ibericul a replicat în actul al doilea, când a condus cu 4-1. Mathieu a revenit şi s-a impus cu 7-5.

Tot de două seturi a avut nevoie şi Michael Llodra pentru a trece de Daniel Gimeno- Traver. Ibericul a intrat pe tabloul principal din postura de lucky-loser, după accidentarea lui Radek Stepanek. Favoritul gazdelor s-a impus cu 7-5, 6-3 şi îl va întâlni mâine pe americanul John Isner.

Una dintre surprizele zilei a fost furnizată de Jerzy Janowicz, jucător venit din calificări. Polonezul l-a eliminat pe favoritul numărul 13 al turneului, croatul Marin Cilic, cu 7-6, 6-2. Al doilea rezultat mai puţin scontat a venit din partea olandezului Igor Sijsling. El a reuşit să treacă în primul tur de finalistul de la Valencia, Alexandr Dolgopolov, în doar două seturi cu 6-4, 6-2. În partida următoare, Sijsling va da piept cu sărbul Janko Tipsarevic, cel care luptă pentru unul din ultimele locuri ce asigură prezenţa la Turneul Campionilor de la Londra.  

Fernando Verdasco nu a putut să termine partida din primul tur împotriva americanului Sam Querrey. Spaniolul a reușit să își adjudece un singur game în primul set, iar apoi la scorul de 1-1 în manșa a doua a abandonat din cauza unei accidentări în zona gâtului. 

Tenis Masters Paris (ziua 2) în direct pe Digi Sport 2:

Jeremy CHARDY (FRA) vs. Guillermo GARCIA-LOPEZ (ESP) - 6-0, 6-3
Paul-Henri MATHIEU (FRA) vs. Roberto BAUTISTA-AGUT (ESP) 6-4, 7-5
Daniel JIMENO-TRAVER (SPA)  vs. Michael LLODRA (FRA) 5-7 3-6
Fernando VERDASCO (ESP) vs. Sam QUERREY (USA) 1-6 1-1 ab. Verdasco
Benoit PAIRE (FRA) - Key NISHIKORI (JPN) 6-7 2-6 

 


Luni - 29 octombrie

Giles Simon va fi adversarul lui Victor Hănescu în turul 2 al Mastersului de la Paris. În direct la Digi Sport 2, francezul şi-a asigurat calificarea după ce a a trecut de Marcos Baghdatis. Cipriotul a rezistat doar în primul set, pe care l-a cedat cu 5-7. În actul secund, Simon s-a impus cu 6-1 şi se luptă cu Victor Hănescu pentru un loc în optimi.

Tot la Digi Sport 2, Alejandro Falla a furnizat surpriza primei zile a Mastersului de la Paris. Columbianul venit din calificări l-a eliminat în două seturi, 7-6, 6-2, pe Florian Mayer. Sud-americanul îl va întâlni în turul următor pe Juan Martin del Potro, cap de serie numărul 7.

Mai departe merge şi Kevin Anderson. Sud-africanul a avut nevoie de doar 64 de minute pentru a trece de Thomaz Bellucci. Brazilianul nu a reuşit să câştige decât trei game-uri pe propriul serviciu şi a fost învins cu 6-2 si 6-1.

În turul 2 s-a calificat şi Julien Benneteau. Francezul, numărul 37 ATP, a câştigat în două seturi, 6-4, 7-5 în faţa lui Viktor Troicki. Benneteau va avea o misiune mult mai grea în 16-imi, unde îl va întâlni pe favoritul numărul 6, compatriotul său, Jo Wilfried Tsonga.

Marcel Granollers a trecut şi el în turul următor. Spaniolul s-a impus cu 6-4 si 6-3 în faţa lui Mikhail Youzhny şi se va lupta pentru un loc în optimi cu un alt iberic, numărul 5 mondial, David Ferrer.

Albert Ramos a câştigat duelul 100% spaniol cu Feliciano Lopez. Ramos şi-a asigurat calificarea după un prim set în care a câştigat la tie-break şi un act secund în care a cedat doar 4 game-uri. În faza următoare, Albert Ramos va întâlni tot un compatriot, pe Nicolas Almagro.

Martin Klizan şi Andreas Seppi au deschis seria partidelor de la mastersul parizian transmise în direct de Digi Sport 2. Italianul şi-a trecut în cont primul set, 6-2, după 27 de minute. Klizan, locul 29 în clasamentul ATP, după ce în luna mai a ajuns pentru prima dată în top 100, a câştigat actul secund cu un scor identic. Învingătorul s-a stabilit în tie-breakul setului trei, unde Seppi a revenit de la 2 la 5 pentru a câştiga 6-2, 2-6, 7-6.

Programul transmisiilor Digi Sport 2 de luni:

Martin KLIZAN (SVK) vs. Andreas SEPPI (ITA) 2-6, 6-2, 6-7
Kevin ANDERSON (RSA) vs. Thomaz BELLUCCI (BRA) 6-2, 6-1
Alejandro FALLA (COL) vs. Florian MAYER (GER) 7-6, 6-2
Viktor TROICKI (SRB) vs. Julien BENNETEAU (FRA) 4-6, 5-7
Mikhail YOUZHNY (RUS) vs. Marcel GRANOLLERS (SPA) 4-6, 3-6
Marcos BAGHDATIS (CIP) vs. Gilles SIMON (FRA) 5-7, 1-6
Pablo ANDUJAR (SPA) vs. Benoit PAIRE (FRA) 3-6, 4-6



Turneul ATP de la Paris, "BNP Paribas", este al 9-lea concurs important al anului și totodată ultimul de 1000 de puncte din calendarul competițional. 

Meciurile din amfiteatrul de la Bercy anticipează duelul de cinci stele de la Turneul Campionilor, care stă să înceapă la Londra, la doar o zi după finala întrecerii franceze.

Principalii favoriți din acest an la Paris sunt Novak Djokovic, Andy Murray, David Ferrer, Tomas Berdych, Jo Wilfred Tsonga și Juan Martin Del Potro. Roger Federer și Rafael Nadal au anunțat că nu vor participa în acest an, din cauza problemelor fizice cu care se confruntă.

Turneul se dispută între 29 octombrie și 4 noiembrie, pe suprafață hard, iar premiile totale se ridică la suma de 2,5 milioane de euro.

Etichete: gilles simon , julien benneteau , atp paris , bnp paribas paris , paris benneteau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul
O profesoară de engleză și-a pierdut locul de muncă după ce colegii i-au aflat secretul

O profesoară de liceu în vârstă de 50 de ani a fost nevoită să-și dea demisia după ce contul ei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-01-21 at 22.21.03
Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce ar fi fost ofertat să plece de la Farul

I-au spus ”NU” Simonei Halep! Ce urmează pentru fostul lider mondial
simona-halep
Exclusiv A jucat 15 meciuri la națională și ”dă de pământ” cu naționala lui Edi Iordănescu. ”N-am văzut nimic”
FOTBAL:COLUMBIA-ROMANIA, AMICAL (26.03.2024)
La 34 de ani, poate fi marea surpriză a României la EURO 2024: ”Cred că va fi luat în calcul”
chicpiu
Citește și
Foto A spus: ”dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat” și a fost imediat taxată
danielle collins
Video Carlos Alcaraz, eliminat în ”sferturi” la Miami! Ibericul nu i-a putut face față lui Grigor Dimitrov
profimedia-0860610370
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”
Miami Open 2024 - Day 9

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură