Ultimele stiri

Modric, cu cărțile pe masă. Cum comentează posibila despărțire de Real Madrid

luka modric cu balonul de aur

Luka Modric este dorit de Juventus și Inter, însă croatul nu se gândește să plece de pe Santiago Bernabeu. 

Video Reacția savuroasă a celor de la Guingamp, după ce au încasat 9 goluri de la PSG

PSG

PSG a umilit-o pe Guingamp, impunându-se cu 9-0, dar reacția oficială a clubului breton a fost spectaculoasă.

Video Leverkusen - Gladbach 0-1 . Alassane Plea a marcat golul de 3 puncte al oaspeților

Borussia Monchengladbach

VIDEO Leverkusen - Borussia Monchengladbach 0-1. ÎN DIRECT la Digi Sport, Alassane Plea a marcat golul de 3 puncte al lui Gladbach. Oaspeții se mențin pe ultima treaptă a podiumului în Bundesliga.

Video Așa arată răzbunarea! PSG a demolat-o pe Guingamp, după eliminarea din Cupa Ligii. Rezultatul este incredibil

PSG

PSG s-a răzbunat pe Guingamp în Ligue 1 sâmbătă seară, pe Parc des Princes, asta după ce săptămâna trecută, formația lui Tuchel a fost scoasă din Cupa Ligii Franței de ultima clasată din campionat.

Trofeul Legendelor, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Super-turneu de old-boys cu Steaua, Dinamo, Rapid și Sportul

meciul legendelor

Sala Dinamo, situată în strada ”Ștefan cel Mare”, va fi duminică, 20 ianuarie 2019, gazda unui super-turneu de old boys, la care și-au anunțat prezența cele mai reprezentative echipe ale Bucureștiului, și nu numai, Steaua, Dinamo, Rapid și Sportul Studențesc. Mini-competiția de mâine va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 15:00.

Culio, atac spre FCSB! ”Ce Matei, ce Stoian? Am jucat împotriva lui Ronaldo și a lui Messi!”. Portughezul vede altă echipă peste CFR

Florin Tănase și Culio

Emmanuel Culio (35 de ani) nu se teme de transferurile pe care le-a făcut FCSB, este vorba despre Florentin Matei (25 de ani) și despre Andrei Stoian (25 de ani) și spune că nu CFR Cluj este cea mai bună echipă din Liga 1.

Simona Halep - Serena Williams. Simona și-a stabilit tactica pentru meciul începutului de an

simona-halep

Simona Halep și-a stabilit tactica pentru duelul infernal cu Serena Williams, din optimile de la Australian Open.

Video Real Madrid - Sevilla 2-0. Golurile lui Modric și Casemiro îi duc pe "galactici" pe podium

modric casemiro

VIDEO Real Madrid - Sevilla 2-0. Primul derby din La Liga în 2019 s-a încheiat cu victoria lui Real Madrid. Casemiro și Luka Modric au înscris golurile formației pregătite de Santiago Solari. Galacticii și-au luat astfel revanșa după înfrângerea la scor de neprezentare suferită în tur, pe Ramon Sanchez Pizjuan. Cu aceste trei puncte, Real Madrid urcă pe podium în La Liga.

United, a șaptea victorie consecutivă cu Solskjaer pe bancă. Andone, ocazie pe final. Rezultatele etapei în Premier League

marcus rashford united brighton

Spectacol total în etapa 23 din Premier League. Cu Florin Andone în teren, Brighton a pierdut în fața lui Manchester United, iar Liverpool a avut mari emoții cu Crystal Palace. 

Mick Schumacher, pe urmele tatălui: a fost cooptat de Ferrari

mick schumacher

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael, a fost cooptat în echipa de perfecţionare a tinerilor piloţi ai lui Ferrari, scuderia italiană la care tatăl său a excelat timp de un deceniu, a anunţat renumitul constructor.

Video Casemiro, gol de generic cu FC Sevilla. Ce s-a întâmplat după ce-a intrat Isco

gol casemiro sevilla generic

77 de minute, Santiago Solari (42 de ani) n-a făcut nicio modificare, deși scorul de pe tabelă era identic cu cel de la start. Ei bine, în minutul 77, Solari a lăsat toate orgoliile deoparte și l-a trimis în teren pe Isco, cel care l-a înlocuit pe Lucas Vasquez. În faza imediat următoare, Casemiro (26 de ani) și-a luat inima în dinți și a expediat o ”torpilă” din afara careului, care s-a oprit direct în poarta andaluzilor.

Video Spectacol în Serie A. Roma, victorie cu emoții în fața lui Torino

as roma

Start spectaculos de an în Serie A. Roma a câştigat cu 3-2 duelul cu Torino, după un meci în care oaspeții au dat semne în repriza a doua că pot reveni.

Video&Foto Al doilea meci al lui Andrei Cristea la U Craiova, al doilea gol! Oltenii, scor cu Vorskla Poltava

mitrita, koljic goluri craiova

Transfer-surpriză la Barcelona! Catalanii, gata să-l aducă pe Carlos Vela, din MLS

Vela

FC Barcelona caută întăriri în ofensivă și ar putea bifa o mutare surprinzătoare. Mai exact, catalanii sunt interesați de transferul lui Carlos Vela, actualul jucător al celor de la Los Angeles FC, din MLS, notează Sky Sports.

"Ce fac, iau toți atacanții?!" Becali a anunțat că transferul lui Fortes la FCSB a picat

gigi-becali

Gigi Becali a rezolvat transferul lui Ioan Hora, iar finanțatorul de la FCSB a renunțat astfel la aducerea lui Carlos Fortes, de la Gaz Metan.

Halep: ”Mă ajută extrem de mult!”. Omul din umbră, responsabil pentru revenirea spectaculoasă a Simonei

simona-halep

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open. Cea mai bună jucătoare a lumii lasă de înțeles că un rol important în evoluțiile de la Melbourne îl are încă fostul antrenor, Darren Cahill.

Video Modric, plin de sânge după ce a fost lovit în timpul derby-ul Real Madrid - Sevilla

captura modric

Luka Modric a avut mari probleme în finalul primei reprize a duelului dintre Real Madrid şi Sevilla.

Galerie Foto Tamaș, vacanță în Madagascar. Soția fotbalistului, apariție de senzație

ioana tamas (7)

Gabi Tamaș este piesă de bază la Hapoel Haifa, echipă cu care se luptă pentru calificarea în cupele europene. Dacă în plan profesional îi merge excelent fundașului, nici din punct de vedere sentimental nu se poate plânge.

Rabiot a primit ultimatum din partea Barcelonei

Adrien Rabiot

Barcelona pare a-şi fi pierdut răbdarea cu Adrien Rabiot. El Mundo Deportivo susţine că gruparea blaugrana s-a săturat să-l aştepte pe mijlocaşul francez şi i-a transmis un ultimatum lui Rabiot: i-a solicitat să ofere un răspuns ofertei de pe Camp Nou până cel târziu săptămâna viitoare.

Gigi Becali anunță încă un transfer de marcă! ”A fost golgheter în Liga 1. Este ce caut”

gigi-becali2

Gigi Becali e de neoprit pe piața transferurilor.

Duel Pliskova - Muguruza în optimile Australian Open. Rezultatele zilei din turul 3

Karolina Pliskova

Americanca Serena Williams, care a revenit oficial în competiţie la Australian Open, la patru luni după finala disputată la US Open, nu i-a lăsat nicio şansă tinerei ucrainence Dayana Yastremska, numărul 57 mondial, pe care a învins-o cu 6-2, 6-1, după doar 67 de minute de joc, în turul 3 al competiţiei.

Galerie Foto Victorie categorică pentru Rapid, în primul amical al anului. Ce meciuri și-au mai programat giuleștenii

Rapid amical

Rapid și-a reluat pregătirile pentru returul Ligii a III-a, la baza Coresi, unde se antrenează sub comanda lui Daniel Pancu, începând de marți. Sâmbătă, liderul din Seria C a început seria meciurilor amicale, cu o partidă de verificare împotriva formației de Liga a IV-a, AS Carmen București, încheiată cu o victorie categorică, scor 3-0.

Simona Halep a salvat azi locul 1 WTA. Ce trebuie să facă rivalele româncei pentru a o depăşi

Simona Halep

Simona Halep-Venus Williams 6-2, 6-3 | Simona Halep a obţinut o victorie superbă în faţa lui Venus Williams şi s-a asigurat că rămâne lider mondial, cel puţin până la următorul meci.

Exclusiv "Moruţan trebuie să plece de la FCSB!". Destinaţia ideală pentru tânărul mijlocaș

olimpiu morutan fcsb

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a ţinut să clarifice situaţia lui Moruţan, din punctul de vedere al clubului pe care îl reprezintă

Djokovic şi Zverev s-au calificat în optimile Australian Open. Rezultatele zilei

Novak Djokovic

Liderul mondial, Novak Djokovic, s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open, după ce l-a învins cu 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pe canadianul Denis Shapovalov (cap de serie numărul 27) în turul 3 al competiţiei de la Melbourne.

"Pur și simplu, impecabil". Reacția de milioane a lui Venus Williams, după înfrângerea în fața Simonei Halep

2019 Australian Open - Day 6

Simona Halep - Venus Williams 6-2, 6-3.  Simona Halep a arătat că nu s-a pierdut cu firea în fața lui Venus Williams, veterana de 37 de ani fiind învinsă categoric de liderul WTA, în turul 3 la Australian Open. După meciul care a durat 78 de minute, Venus a oferit o declarație de mare fair-play la adresa Simonei.

Video Simona Halep şi mesajul video din partea nepoatei sale, după care este topită

mesajul nepoatei sale

Ancelotti: "Zidane mi-a schimbat ideile despre fotbal". De ce l-a refuzat pe Roberto Baggio la Parma

Ancelotti Zidane

Zinedine Zidane şi-a pus amprenta decisiv pe cariera de antrenor a lui Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Napoli a dezvăluit că fostul său jucător de la Juventus l-a făcut să-şi schimbe percepţia asupra fotbalului.

Liverpool a oferit 70 de milioane de euro pentru un puşti de 19 ani, de la Benfica. Răspunsul portughezilor

Benfica v Vitoria Setubal

Benfica a refuzat o ofertă uriaşă, de 70 de milioane de euro, pe care a a primit-o din partea lui Liverpool, pentru tânărul de 19 ani Joao Felix, susţine Correio da Manha.

Video "Am doi câini, precum cei de pe stema lui Dinamo". Belgianul Jaadi a intrat în inima suporterilor: "Sunt minunați"

Reda Jaadi interviu

Reda Jaadi este unul dintre noii jucători veniți la Dinamo în această iarnă. Mijlocașul stânga de 23 de ani și-a demonstrat calitățile în primul amical al "câinilor" din 2019, dar și la antrenamente. Site-ul doardinamo.ro a stat de vorbă cu fotbalistul belgian, în cantonamentul din Antalya. Jaadi a dezvăluit faptul că îl știe pe Mircea Rednic încă de pe vremea când acesta îl pregătea la Standard Liege.

  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult