Ultimele stiri

Exclusiv Neluțu Varga a bătut palma cu noul președinte executiv de la CFR Cluj! Decizia luată în privinţa antrenorului

Marian Copilu este unul dintre cei mai discreți președinți din Liga 1

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a ajuns la o înțelegere și a bătut palma cu noul președinte executiv de la CFR Cluj, care-l va urma în funcție pe Iuliu Mureșan. Narcis Răducan a dezvăluit, ÎN DIRECT la Digi Sport, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, că Marian Copilu a fost de acord cu propunerea lui Varga de a reveni în Gruia, mutare care se va face imediat, ca președinte executiv.

Eden Hazard a recunoscut că vrea să joace în Spania, ca să câștige Balonul de Aur. Ce a spus despre un transfer în iarnă

Eden Hazard vrea sa se transfere in Spania

Eden Hazard (27 de ani) a recunoscut că vrea să meargă în Spania, pentru a câștiga Balonul de Aur, trofeul care în ultimii 10 ani a fost împărțit în mod egal între Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Cu portughezul plecat la Juventus, favorit pare să fie Luka Modric, decarul lui Real Madrid, care a câștigat și premiul FIFA The Best.

Galerie Foto Marcel Pușcaș, noul președinte al FC U Craiova! Fanii s-au îmbulzit la deschiderea magazinului oficial

Marcel Puscaș a revenit în fotbal după ce a pierdut alegerile de la președinția FRF

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova 1948, echipă despre care susține că este adevărata Universitatea Craiova, l-a convins pe Marcel Pușcaș (57 de ani) să revină în fotbal. Asta, după ce fostul candidat la președinția FRF a spus după ce a pierdut alegerile că iese definitiv din fotbal. Astfel, Pușcaș a devenit de azi, joi, 11 octombrie, noul președinte al clubului din Bănie. ”Marcel Pușcaș, noul președinte al FC Universitatea Craiova 1948 a semnat un contract valabil până în 2021!”, se arată într-un comunicat postat pe contul oficial de facebook.

Becali, pregătit de transferul iernii: un milion de € pentru jucătorul complet: "Să vedeţi ce cărţi a citit, ce filme a văzut, ce anturaj are"

gigi becali fcsb

Valeriu Iftime, patronul de la Botoşani, i-a transmis lui Becali preţul corect pentru Oaidă. Mijlocaşul de 20 de ani poate ajunge la FCSB doar în schimbul a un milion de euro.

Video Campioana CSM București e gata pentru duelul cu Bietigheim: "Suntem favorite pe hârtie!"

csm bucuresti

CSM Bucureşti vrea să dea o nouă lovitură în Liga Campionilor şi să încheie prima fază a grupelor cu maximum de puncte: va disputa următorul meci în Germania, cu Bietigheim, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Peste 8.000 de bilete deja vândute! Meciul naționalei U21 poate intra în Top 10 asistențe, în ultimii 30 de ani

romania tineret

Naționala de tineret a României mai are de acumulat patru puncte, din ”dubla” cu Țara Gailor (vineri, 12 octombrie, ora 19:00, pe stadionul celor de la CFR Cluj) și cu și Liechtenstein, marți, 16 octombrie, ora 21:00, pe stadionul ”Ilie Oană” (Ploiești) pentru a se califica la Campionatul European de la anul, din 2019, găzduit de Italia și de San Marino.

Pique a pierdut un aliat crucial. Fundașul Barcelonei, replică dură pentru proiectul prin care vrea să revoluționeze tenisul

Gerard Pique Barcelona tenis Cupa Davis Novak Djokovic

Proiectul lui Gerard Pique pentru o Cupă Mondială de tenis a atras numeroase critici din lumea sportului alb. Păreri potrivnice au avut personalități importante, precum Ion Țiriac și Roger Federer, dar fotbalistul de la Barcelona avea un aliat puternic, în persoana fostului lider ATP Novak Djokovic. Cel puțin până acum, pentru că sârbul pare să nu mai fie total de acord cu partenerul său.

Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC: "Să-mi trimiteți și mie contractul rupt, altfel îl rup eu"

Khabib Nurmagomedov

Aflat în centrul unui scandal monstru după lupta cu irlandezul Conor McGregor de la UFC 229, Khabib Nurmagomedov a avut un mesaj extrem de dur la adresa celor de la UFC. Campionul rus amenință că va părăsi promoția de arte marțiale mixte dacă Zubaira Tukhugov, cel care l-a lovit pe Conor McGregor, va fi dat afară în urma acestui scandal.

Lituania - România 1-2. Maxim la ultima fază! Tricolorii, victorie chinuită, după ce au fost egalați în minutul 89

Stanciu Lituania - Romania 1-2 UEFA Nations League

România joacă în această seară, la Vilnius, al treilea meci din grupa a patra a Ligii C din Liga Naţiunilor, contra Lituaniei.

Prima reacţie oficială a lui Real Madrid în scandalul "Ronaldo": "Îi vom da în judecată"

Real Madrid

Real Madrid a luat poziţie în legătură cu posibila implicare a sa în scandalul de viol în care e implicat Ronaldo. Jurnaliştii portughezi au scris zilele trecute că lusitanul a ajuns la un acord cu Kathryn Mayorga, în 2010, după ce gruparea blanco ar fi făcut multe presiuni. Şefii de pe Bernabeu au dezminţit informaţia.

Răzvan Lucescu, pedepsit drastic după ce a comparat Grecia cu Germania hitleristă! Ce sumă va plăti

Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (49 de ani), antrenorul celor de la PAOK Salonic, a fost aspru sancționat de către membrii Comisiei de Disciplină a Federației  de Fotbal din Grecia, din cauza unei comparații nefericite pe care a făcut-o cu Germania hitleristă. Deocamdată, Lucescu a primit o amendă mare în valoare de 28.000 de euro, dar a scăpat de suspendare. Totuși, fostul selecționer al României putea fi pus la plata unei sume fără precedent, 40.000 de euro, la care se adăugau și etape de suspendare, conform regulamentului din țara elenă. 

Şumudică, omul pentru titlu? Se încearcă mutarea anului în Liga 1

Sumudica

Nelu Varga, patronul CFR-ului, vrea să dea marea lovitură cu unul dintre cei mai în vogă antrenori români, Marius Şumudică. Aceasta este planul B, în condiţiile în care Dan Petrescu nu va putea fi adus.

Video Federer şi Djokovic s-au calificat în sferturile Masters-ului de la Shanghai

Roger Federer

Roger Federer l-a învins greu pe Roberto Bautista Agut şi s-a calificat în sferturile turneului Masters 1000 de la Shanghai.

Becali a pus ochii pe "urmaşul" lui Moruţan. Lista de achiziţii a finanţatorului FCSB

Gigi Becali - finanțator FCSB

Gigi Becali pregăteşte deja campania de achiziţii din iarnă. Finanţatorul FCSB are făcută lista de cumpărături. Darius Olaru şi Fortes de la Mediaş, şi urmaşul lui Moruţan de la Botoşani,  Răzvan Oaidă, sunt ţintele lui Becali din iarnă. Oaidă a reuşit primul său gol din Liga 1 chiar în etapa trecută, chiar împotriva marii rivale a FCSB, Dinamo.

Luis Suarez, înapoi la Liverpool? Planul secret al Barcelonei a fost dezvăluit. Uruguayanul, scos la licitație

suarez messi

Luis Suarez este unul dintre cei mai buni atacanți ai momentului, în fotbalul mondial, însă aventura sa la Barcelona ar putea lua sfârșit. Surpriza nu este neapărat că uruguayanul ar putea pleca de la catalani, ci unde ar putea ajunge

Galerie Foto România va avea din 2019 un bazin olimpic unde speră să organizeze CE de nataţie

Bazin Otopeni

România va avea din vara viitoare un bazin olimpic unde va putea organiza competiţii de nataţie de cel mai înalt nivel.

Doi tineri de 17 ani care pot juca pentru naționala României, în topul celor mai buni jucători de perspectivă

jovan markovic si flavius daniliuc

"Am fost surprins că şi-a păstrat postul!" Un fost căpitan al Germaniei e de părere că Low trebuia să plece după CM

low

Michael Ballack, fost căpitan al echipei de fotbal a Germaniei, e de părere că selecţionerul Joachim Low ar fi trebuit să renunţe la postul său după eşecul de la CM 2018, unde campioana mondială a fost eliminată din faza grupelor. ''Ca şi alţii, am fost surprins că el şi-a păstrat postul. El este de mult timp la echipă şi uneori trebuie să admiţi că lucrurile nu mai funcţionează'', a declarat Ballack (42 de ani), într-un interviu pentru Deutsche Welle.

Se apropie transferul lui Icardi? Sky Sports dezvăluie detalii din culise

icardi

Mauro Icardi nu se grăbeşte să semneze un nou contract cu Inter Milano.

Record mondial? Nicolo Napoli, al șaselea mandat la Craiova lui Mititelu. În 2014 spunea: "Nu voi mai lucra niciodată cu el"

nicolo napoli mititelu craiova

Rezultatele din ultima vreme de la U Craiova 1948 l-au făcut pe Adrian Mititelu să ia o decizie radicală. Când nimeni nu se mai aștepta la așa ceva, Nicolo Napoli a fost readus la echipa pe care a mai antrenat-o de cinci ori până acum

"Darren, ce crezi?" Halep, dialog savuros cu Cahill, înaintea turneului de la Moscova

halep cahill schimbare

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis după ce a anunţat că suferă de hernie de disc. Halep a reluat pregătirile sub atenta supraveghere e nepoţicăi sale, micuţa Tania. După ce Cahill a invitat-o la Moscova pe Simona Halep într-un mod haios, postând o imagine cu un măgar ce "transporta" o persoană, cel mai probabil, în stare de ebrietate, a venit rândul numărului 1 WTA să îi facă o propunere inedită antrenorului său.

AS anunță transferul lui Cavani, după apariţia conflictului de la PSG

Edinson Cavani

Atletico Madrid vrea să profite de conflictul dintre Edinson Cavani şi colegii săi din linia de atac, Neymar şi Kylian Mbappe, despre care au scris francezii de la L'Equipe.

Oficial: AS Monaco l-a demis pe Jardim. În locul lui e ca și instalat Thierry Henry

Scotland v Belgium - International Friendly

AS Monaco a oficializat joi despărțirea de Leonardo Jardim, după cel mai prost start de sezon din istoria clubului. Monegascii sunt aproape de a da o lovitură de imagine prin înlocuirea venezueleanului cu fostul campion mondial din 1998, Thierry Henry

Declaraţia unui fotbalist care a câştigat 40 de milioane pe an: "Dacă se joacă Barca - Real, mă uit la golf!"

Ramos Messi

Argentinianul Carlos Tevez, care joacă în prezent la Boca Juniors, a dezvăluit într-un interviu pentru ziarul Clarin că nu îi place să vadă fotbal la televizor şi în locul unui derby precum FC Barcelona - Real Madrid preferă să urmărească un turneu de golf. Tevez (34 ani), fost jucător la Manchester United, Manchester City şi Juventus, a afirmat că nu este interesat în niciun fel de politică şi nu îi place să vadă fotbal la televizor.

Alarmă la Barcelona. Umtiti poate ajunge "la cuțit". Perioada de indisponibilitate îi dă bătăi de cap lui Valverde

Real Sociedad v FC Barcelona - La Liga

Fundaşul francez Samuel Umtiti, de la Barcelona, ar putea ajunge pe masa de operaţie, din cauză că recuperarea sa trenează după o accidentare la genunchi, relatează presa spaniolă

Prima reacţie a femeii care apare în imaginea compromiţătoare cu administratorul stadionului din Târgu Jiu

Marian Rotaru Gorj

Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din Gorj, este în centrul unui scandal de proporții în această perioadă, după ce a apărut o imagine în care el a fost surprins în timp ce pare să-și pună o angajată să îi facă pedichiura, chiar în biroul său din Primăria orașului Tg. Jiu.

Clujenii aşteaptă un număr-record de spectatori la "finala" naţionalei de tineret pentru calificarea la Euro

România tineret

Suporterii au cumpărat deja peste 8.000 de bilete pentru meciul de tineret România - Ţara Galilor, iar FRF se aşteaptă la o asistenţă-record, pentru un joc al "tricolorilor" mici, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj.

Foto Ghencea, la pământ. N-a mai rămas nimic din "Templul fotbalului românesc". Urmează construcția noii "bijuterii"

colaj stadio steaua

Stadionul Steaua a fost pus la pământ. Ultima parte a tribunei oficiale a fost și ea demolată, iar arena din Ghencea e acum rasă de pe fața pământului. Compania Națională de Investiții a publicat ultimele poze din care se vede că nu a mai rămas mare lucru din stadion, fiind vizibile doar câte traverse de fier

Video Cu "fițuica" pe teren. Daria Gavrilova, car de nervi în meciul cu Monica Niculescu

colaj gavrilova

Monica Niculescu - Daria Gavrilova 3-6, 6-4, 6-7 | Monica Niculescu a părăsit turneul WTA de la Hong Kong în faza optimilor de finală, învinsă de Daria Gavrilova. Australianca a avut însă momente în care și-a ieșit din fire în timpul meciului

PSG i-a declarat război Barcelonei

Bartomeu Al Khelaifi

Paris Saint Germain a declarat război Barcelonei după ce catalanii presează pentru rezolvarea transferului mijlocaşului campioanei Franţei, Adrien Rabiot.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Cluj-Politehnica Iasi
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Farul Constanta-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:CFR 1907 CLUJ-POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET (15.07.2023)

    FOTBAL: U Cluj - Poli Iași, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

    FOTBAL: Farul - Rapid, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - FCSB, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0815509144

    FOTBAL: Everton - Liverpool, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult