Ultimele stiri

Scene incredibile cu selecționerul Argentinei. Sampaoli s-a trezit singur la antrenament

sampaoli

Reacția lui Joachim Low după înfrângerea Germaniei: "Este ceva anormal pentru noi"

low

"Cu tot respectul, am fost superiori!". Mexicanii au declanşat fiesta

Mexic Osorio

Selecţionerul Mexicului, Juan-Carlos Osorio, a ţinut să-şi felicite jucătorii după victoria înregistrată în faţa campioanei mondiale en titre, Germania, duminică, pe stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa F a CM de fotbal ediţia 2018.

Harry Kane: "Ronaldo a pus puțină presiune pe mine"

2018 World Cup Qualifications - Europe - England vs Slovenia

"Dacă ne calificăm în optimi, beau două sticle de votcă!". Cea mai tare reacţie de la CM 2018

Panama antrenor

Hernan Dario "Bolillo" Gomez a oferit un răspuns incredibil când a fost întrebat ce este pregătit să facă dacă selecţionata Panama va trece de faza grupelor Campionatului Mondial din Rusia.

”Noul Dani Carvajal”, out de la Rubin Kazan! Contractul lui Gabi Enache n-a mai fost prelungit

enache carvajal

Gabi Enache (27 de ani) nu a impresionat în tricoul rușilor de la Rubin Kazan, astfel că a fost îndepărtat din lot! ”Clubul a decis să nu-i prelungească înţelegerea românului Gabriel Enache”, se arată într-un comunicat sec postat pe site-ul oficial al celor de la Rubin.

Presa germană, după eșecul "Mannschaft-ului" în fața Mexicului: "Faliment! Prestație fără viață"

presa germana

Înfrângerea Germaniei în fața Mexicului, scor 0-1, este marea surpriză de până acum de la Mondialul din Rusia. Nemţii, campionii mondiali en-titre, au pornit cu stângul în tentativa de a-și apăra trofeul câştigat în urmă cu patru ani, iar presa a sancţionat prompt insuccesul selecţionatei pregătite de Joachim Low.

Nemţii nu au mai păţit aşa ceva de 36 de ani. Continuă problemele pentru campioanele mondiale

Germania fani

Cupa Mondială Primul şoc al Cupei Mondiale din 2018 a avut loc la Moscova, acolo unde Germania a fost învinsă de Mexic, cu 1-0.

Suporterii mexicani au provocat un cutremur la golul marcat în poarta Germaniei

Lozano cutremur

Germania - Mexic 0-1. Mexicanii au produs cea mai mare surpriză a Mondialului din Rusia, elevii lui Juan Carlos Osorio învingând campioana mondială en-titre cu 1-0. Insititutul seismologic din Mexic a anunțat că la ora 11:32 (18:32 ora României) a avut loc loc un mic cutremur în capitala Ciudad, care ar fi fost provocat de bucuria suporterilor la golul marcat de Lozano în poarta lui Neuer.

Maradona pune tunurile pe Sampaoli după egalul cu Islanda: "Nu se poate întoarce în Argentina"

maradona

Mesajul special al lui Neymar cu două ore înaintea debutului Braziliei la CM 2018

Neymar

Neymar a avut un mesaj special pentru colegii săi şi pentru toţi brazilienii. Cu două ore înaintea debutului Selecao la Campionatul Mondial din Rusia, starul de 26 de ani a postat pe Twitter câteva cuvinte de încurajare.

Rafa Marquez, al treilea jucător din istorie care joacă la 5 Cupe Mondiale

Germany v Mexico: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

"Messi e un fenomen, dar nu e Maradona!". Crespo îi critică pe elevii lui Sampaoli după remiza cu Islanda

Argentina v Iceland: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Argentina - Islanda 1-1 // Leo Messi a fost eroul negativ al partidei Islanda - Argentina, 1-1, din cadrul Grupei D de la Mondialul din Rusia. Starul naţionalei antrenate de Jorge Sampaoli a ratat o lovitură de la 11 metri în partida de debut de la turneul final şi a fost ţinta mai multor glume pe internet. Hernan Crespo i-a luat apărarea decarului, dar i-a criticat pe colegii acestuia de la națională.

Germania - Mexic 0-1. Primul mare șoc de la Campionatul Mondial din Rusia

Germany v Mexico: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

În grupa F a Mondialului din Rusia, Germania debutează împotriva Mexicului, pe Luzhniki Arena, din Moscova. Mexicanii speră să-și ia revanșa împotriva nemților, după înfrângerea din semifinalele Cupei Confederațiilor din urmă cu un an (1-4), suferită tot pe pământ rusesc, la Sochi

Video Declarația șoferului care a intrat în plin într-un grup de oameni pe străzile Moscovei

taxi moscova accident

În cea de-a treia zi a Mondialului din Rusia un eveniment grav a perturbat Moscova. Un taxi a intrat în plin într-un grup de oameni care circulau pe un trotuar. După primele detalii, se pare că este vorba despre un grup de fani mexicani care se deplasa către hotel.

”Vreau să joc în Champions League!” Răzvan Marin a oferit detalii de ultimă oră despre viitorul său

razvan marin

Răzvan Marin (22 de ani) îmbină vacanța cu tratamentul pe care-l face pentru a-și reface glezna afectată pe finalul sezonului trecut. Revenit la București, mijlocașul celor de la Standard Liege a vorbit și despre viitorul său profesional, unul care poate fi tot în campionatul Belgiei.

Exclusiv ”Nu sunt eu Dumnezeul fotbalului!” Când va fi numit selecționerul U21, în cărți fiind și Mutu

FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-FC VOLUNTARI, BARAJ LIGA 1 (13.06.2018)

Naționala de tineret a României U21 a rămas fără selecționer după ce Daniel Isăilă (45 de ani) a decis să plece la saudiții de la Al Hazm. Deocamdată, oficialii FRF nu au numit viitorul selecționer, după cum a mărturisit Mihai Stoichiță (64 de ani), șeful Comisiei Tehnice de la Casa Fotbalului.

L-a învins pe Navas de la 22 de metri și a fost ales jucătorul meciului Costa Rica - Serbia

Costa Rica v Serbia: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Fundașul stânga sârb Aleksandar Kolarov, 32 de ani, a fost desemnat omul meciului Costa Rica - Serbia 0-1, din prima etapă a Grupei E de la Mondialul din Rusia. Serbia este una dintre adversarele României în Liga Naţiunilor.

Pleacă Bratu de la Dinamo? Ofertă de ultimă oră pentru antrenorul "câinilor roşii"

Florin Bratu

Florin Bratu a primit o ofertă interesantă din partea Federaţiei Române de Fotbal. Antrenorului care a resuscitat-o pe Dinamo i-a fost propus postul de selecţioner la naţionala U21 a României.

A jucat 30 de minute împotriva Argentinei și a devenit unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști pe Instagram

Argentina v Iceland: Group D - 2018 FIFA World Cup Russia

Rúrik Gíslason a fost introdus în partida Argentina - Islanda, 1-1, în minutul 63, iar mijlocașul islandez al lui SV Sandhausen a atras imediat toate privirile, în special ale argentiniencelor. Islandezul a ajuns la peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, după ce înaintea debutului la Mondialul din Rusia numărul fanilor se situa undeva la 30.000.

Schweinsteiger a râs de italieni şi olandezi: "Sunt favoriţi la câştigarea Campionatului Mondial"

Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger a făcut o glumă care s-ar putea să nu le pice bine italienilor şi olandezilor. Întrebat care sunt favoritele la câştigarea CM 2018, "Schweini" a răspuns. "Cred că Italia şi Olanda au şanse foarte mari în acest an".

O afacere a familiei Halep, un eşec total. Cafeneaua din Constanţa, datorie uriaşă

Cafenea Halep

Simona Halep a depăşit bariera celor 20 de milioane de dolari câştigate din tenis. Totuşi, nu totul îi merge ca pe roate sportivei de 26 de ani.

Deschamps, mesaj ferm pentru Griezmann: "Trebuie să facă mai mult"

Deschamps Griezmann

Exclusiv ”Trebuie să redescopere spiritul de sacrificiu și disciplina!” Mesaj pentru Alibec, de la FRF

FOTBAL:ROMANIA-OLANDA, MECI AMICAL (14.11.2017)

Cosmin Contra (42 de ani), selecționerul României, a spus recent că i-ar plăcea ca Denis Alibec (27 de ani) să reintre în circuitul naționalei, dar, până atunci, fotbalistul FCSB a intra în colimatorul lui Mihai Stoichiță

Tatăl fotbalistului dorit de granzii Europei dă cărțile pe față: "Juventus este echipa perfectă pentru el"

Costa Rica v Serbia: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Sergej Milinkovic-Savic este unul dintre cei mai curtați jucători din Serie A. Tatăl jucătorului sârb de 23 de ani crede că acesta ar trebui să facă pasul spre o echipă mai mare. 150 de milioane de euro e preţul solicitat de Lazio pentru mijlocașul sârb, sumă pe care Real Madrid ar fi dispusă s-o ofere.

Exclusiv ”Nu ne sunt superiori!” Concluzia lui Stoichiță după victoria Serbiei de la Mondiale

bucurie serbia

Costa Rica - Serbia 0-1. Reprezentativa Serbiei a debutat cu dreptul în Grupa D a Cupei Mondiale, dar evoluția elevilor lui Mladen Krstajic, nu a produs panică în birourile de la Casa Fotbalului.

Preferatul lui Wozniacki în echipa daneză: "Poate face diferența". Cum a trăit jucătoarea de tenis meciul naționalei

Caroline Wozniacki

Peru - Danemarca 0-1. Cupa Mondială 2018 /// Caroline Wozniacki a fost în culmea bucuriei sâmbătă seară, când Danemarca a câștigat primul său meci la Cupa Mondială din 2018, 2-0 cu Peru. Numărul 2 WTA a susținut de la distanță fosta adversară a României din preliminariile pentru acest turneu final. Christian Eriksen (26 de ani) este preferatul luiWozniacki din naționala nordică.

Galerie Foto Arbitra care va ”paraliza” Cupa Mondială cu frumusețea ei! Premieră în istoria competiției

fernanda columbo

Video Costa Rica - Serbia 0-1, Grupa E. Super execuția căpitanului Kolarov a adus europenilor trei puncte

Costa Rica v Serbia: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Costa Rica - Serbia e primul meci din grupa E a Mondialului din Rusia, una de foc, în care se mai află Brazilia și Elveția. Sârbii au venit la Samara cu toată pleiada de vedete, printre care și cel mai scump jucător din lotul lor, Sergej Milinkovic-Savic, pentru care Lazio cere peste 100 de milioane de euro, sau mijlocașul lui Manchester United, Nemanja Matic. În plus, sârbii se laudă cu al doilea pasator din preliminarii, Dusan Tadic, de la Southampton, cu 7 pase de gol. Doar neamțul Kimmich are mai multe, 9

Încă o româncă în top 200 WTA, unde vom avea opt jucătoare începând de luni

TENIS FEMININ:ELENA GABRIELA RUSE-ISABELLA SHINIKOVA, WTA BRD BUCHAREST OPEN

Gabriela Ruse va deveni luni a opta româncă din top 200 WTA, unde va pătrunde în premieră în carieră.

  • 15:00 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 17:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:00 Etapa 6 Superliga: Voluntari-FCU 1948 Craiova
  • 19:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:30 Etapa 6 Superliga: Botosani-Dinamo
  • 20:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult