Ultimele stiri

Anunţ de ultimă oră al italienilor: Buffon s-a decis. A spus "DA" şi semnează pe doi ani!

gigi

Telenovela "Gigi Buffon" este pe cale să se termine. Legendarul portar şi-a încheiat conturile cu Juventus în această vară, după 17 ani petrecuţi în tricoul "Bătrânei Doamne".

Foto Panică la naționala Braziliei. Cum arată glezna lui Neymar după meciul cu Elveția

neymar accidentat

VIDEO Brazilia - Elveția 1-1. Sud-americanii au avut viață grea la Rostov, acolo unde n-au scos decât un punct deși erau considerați mari favoriți în duelul cu Elveția. Mai mult, brazilienii au tremurat serios după ce Neymar a încheiat partida șchiopătând.

Dinamo, al treilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Adversarii roș-albilor

Dinamo - Steaua handbal

Dinamo Bucureşti, campioana României la handbal masculin, a fost confirmată pentru al treilea an consecutiv ca participantă în grupele C şi D ale Ligii Campionilor, potrivit site-ului competiţiei.

Bilanţul atacului din Suedia: doi morţi şi patru răniţi. Primele reacţii ale poliţiei

Police stand next to a cordon after a shooting on a street in central Malmo

Un atac, în care s-au folosit și arme, a izbucnit luni seară în centrul orașului Malmo, din Suedia, la câteva ore după primul succes al naționalei de fotbal la actuala Cupă Mondială. 

Video Momente de groază! Explicaţia oficială pentru care motorul avionului Arabiei Saudite a luat foc în zbor

saudi arabia

Naţionala Arabiei Saudite s-a deplasat, aseară, la Rostov-pe-Don, pentru meciul cu Uruguay, din grupele Cupei Mondiale. Pasagerii au trăit momente de groază pe finalul deplasării, după ce un motor al avionului a luat foc în zbor, în timp ce aeronava se apropia de aeroportul din Rostov.

Încă o echipă din Serie A e pe urmele lui Răzvan Marin. "Sabatini a pornit deja motoarele"

razvan marin standard

Prestațiile de excepție ale lui Răzvan Marin la Standard Liege nu au trecut neobservate. După Lazio, AS Roma și Atalanta, încă o echipă din Serie A este interesată de internaționalul român de 22 de ani, anunță presa din "Cizmă". Este vorba despre Sampdoria, formație care terminat ultimul sezon din Italia pe locul 10.

Omul care l-a salvat pe Dică la FCSB? "Vine în fiecare zi la antrenament. Dacă mai eram aşa slab, continua cu mine?"

Dica contract FCSB

Dică e gata să-i răsplătească încrederea patronului şi să-i aducă primul titlu din 2015 încoace. Antrenorul a mai primit credit un an cu toate că a ratat locul întâi, sezonul trecut. Mihai Stoica pare să fie cel care a garantat că echipa sub comanda lui "Nick" e pe drumul cel bun.

Video Mesajul Simonei Halep, după ce a fost desemnată jucătoarea lunii mai în circuitul WTA

halep sedinta

Simona Halep a fost desemnată jucătoarea lunii în circuitul WTA pentru a doua oară în acest an, iar liderul mondial a avut un mesaj pentru fanii care au votat-o.

E oficial. Atletico a anunţat rămânerea lui Griezmann, dar şi un super transfer

Griezmann

Antoine Griezmann a luat o decizie în privinţa viitorului său, iar France Football susţine că atacantul de 27 de ani va anunţa că rămâne la Atletico Madrid.

Criză la FCSB! Şi ultimul vârf dorit e pe punctul să spună "pas". Dică, într-o situaţie foarte grea

dica fcsb

Billel Omrani pare tot mai departe de FCSB cu fiecare zi care trece. Venirea lui Edi Iordănescu la CFR pare să îl fi convins pe atacant să revină la sentimente mai bune. Astfel, s-ar putea ca vârful să îi spună "pas" lui Becali, care se vede într-o criză evidentă de soluţii.

Breaking News Avionul care transporta o naţională prezentă la Mondial a luat foc în zbor. Ce s-a întâmplat

avion

Jucătorii şi staff-ul Arabiei Saudite au trecut prin mari emoţii, după ce motorul drept al avionului care îi transporta săre Rostov a luat foc. Din fericire, piloţii au aterizat imediat şi astfel a fost evitată o adevărată catastrof

Harry Kane a fost eroul englezilor în duelul cu Tunisia și a fost declarat omul meciului

Tunisia v England: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Englezul Harry Kane (Tottenham) a fost declarat omul meciului Tunisia - Anglia 1-2, disputat luni seară, în grupa G, pe Volgograd Arena, în fața a 41. 064 de spectatori. Vârful de 24 de ani a marcat cele două goluri ale naționalei pregătite de Gareth Southgate.

Harry Kane e primul englez care înscrie de două ori într-un meci la CM, după aproape trei decenii

Tunisia v England: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Harry Kane a avut parte de o seară memorabilă. A marcat primele goluri din carieră la Cupa Mondială şi a ajutat naţionala Angliei să câştige meciul cu Tunisia, scor 2-1.

Emoţii mari pentru Franţa! Griezmann a părăsit antrenamentul, după o lovitură

griezmann

Emoţii pentru Franţa, după ce probabil cel mai bun jucător, Antoine Griezmann, a acuzat o accidentare. Totuşi, sunt şanse mari ca vârful lui Atletico să fie recuperat 100% pentru partida cu Peru, a doua din grupă.

Video Tunisia - Anglia 1-2. Harry Kane a marcat o "dublă" şi a adus victoria englezilor în prelungiri

Tunisia v England: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Tânăra reprezentativă a Angliei este văzută ca un outsider la Cupa Mondială din Rusia, turneu la care va debuta luni, la Volgograd (21:00), contra Tunisiei, în Grupa G. Selecţionerul Gareth Southgate a făcut tot posibilul să coboare aşteptările suporterilor înaintea turneului din Rusia, pentru a nu pune presiune pe jucătorii săi, care vor aborda cu destul optimism meciul cu Tunisia.

Foto Un fan al Vulturilor de la Cartagina a atras toate privirile la meciul Anglia - Tunisia

tunisian principala

Aflați pentru a cincea oară la un turneu final, africanii au avut parte de o susținere importantă în duelul cu europenii, chiar dacă suporterii englezii au dominat fondul sonor în tribunele stadionului din Volgograd. Un fan tunisian a atras toate privirile la duelul cu englezii

Video Kontaveit, eliminată de la Mallorca în primul tur. Competiția e ÎN DIRECT la Digi Sport

Kontaveit

Samantha Stosur şi Tatiana Maria au câştigat primele meciuri de la Mallorca. ÎN DIRECT la Digi Sport, jucătoarea din Germania a eliminat-o pe Anett Kontaveit, după ce pierduse primul set.

"Buffon" Penedo, adio Dinamo!? Cei de la FCSB sunt siguri că portarul va pleca la o echipă mai mare

buffon

Jaime Penedo s-a descurcat admirabil în meciul cu Belgia, scor 3-0 pentru "dracii roşii". Portarul lui Dinamo a fost remarcatul naţionalei din Panama. Helmuth Duckadam a lăudat prestaţia singurului fotbalist din Liga 1 care joacă la Mondialul din Rusia.

Video Spectacol pe iarba de la Birmingham. Turneul e ÎN DIRECT la Digi Sport

wta birmingham

Meciuri spectaculoase în primul tur de la Birmingham, ÎN DIRECT la Digi Sport. Daria Gavrilova şi Naomi Osaka s-au impus în două seturi, în timp ce Kristina Mladenovic a avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Katerina Siniakova.

Exclusiv Popescu anunță că totul e în grafic pentru Euro 2020: "Fiecare meci e o finală de UEL, cum a fost în 2012"

Gica Popescu

Consilierul premierului pentru Euro 2020, Gică Popescu dă garanţii că totul e în grafic. Baciul asigură că totul va fi mai bine decât în 2012, atunci când Arena Națională a găzduit finala Europa League dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao.

Super-transfer pregătit de Lopetegui la Real! Un fost jucător al Barcelonei, transferul verii!?

lopetegui

Real Madrid pregăteşte mai multe transferuri pentru perioada de mercato din vară, dar cel mai spectaculos ar putea fi cel al lui Thiago Alcantara, fotbalist care a evoluat în trecut la rivala, Barcelona.

Video Sorana Cîrstea şi Andrea Petkovic s-au calificat în sferturile probei de dublu, la Mallorca

sorana petkovic

Mourinho e pregătit să dea aproape 70 de milioane de euro pentru un fost elev de la Chelsea

Chelsea v Southampton - The Emirates FA Cup Semi Final

Jose Mourinho le-a cerut oficialilor lui Manchester United să facă tot posibilul să-l transfere pe brazilianul Willian, iar gruparea de pe Old Trafford e pregătită să ofere aproape 70 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Chelsea.

Se dărâmă "Templul"! A început demolarea stadionului din Ghencea. Cum va arăta noua arenă

Stadion Steaua demolareee

Stadionul "Steaua", cunoscut mai mult ca Ghencea, inaugurat în 1974, a intrat oficial în proces de demolare, în cursul zilei de luni, 18 iunie, în vederea organizării EURO 2020. Mai multe utilaje de contrucții au fost trimise la arena, care au început lucrările, instalația de nocturnă fiind prima vizată. 

Southgate a respectat tradiția! Titularii englezilor din duelul cu Tunisia n-au jucat niciun meci împreună

Tunisia v England: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Umilită în urmă cu doi ani de Islanda în optimile Euro 2016, naționala Angliei joacă meciul de debut la Cupa Mondială în fața Tunisiei. Gareth Southgate trimite în teren o echipă neexperimentată, iar statisticile oferite odată cu apariția primului "11" nu fac decât să confirme acest lucru.

Lukaku, omul meciului după "dubla" în poarta lui Penedo

Belgium v Panama: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Belgianul Romelu Lukaku (Manchester United) a fost declarat omul meciului Belgia - Panama, scor 3-0, disputat luni, pe Fisht Olympic Stadium din Soci, în Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Lukaku, integralist la belgieni, a marcat două goluri, în minutele 69 şi 75, dupa ce Mertens reușise să deschidă scorul în minutul 47.

Succesul Simonei Halep la Roland Garros, sursă de inspiraţie pentru rivale: "E uimitor ce a făcut"

TENIS FEMININ:SIMONA HALEP PE ARENA NATIONALA (11.06.2018)

Elina Svitolina a învins-o de două ori la rând în finala de la Roma pe Simona Halep, dar românca este în continuare o sursă de inspiraţie pentru jucătoarea din Ucraina.

Video Veteranul Teixeira, asaltat de fani la ultimul antrenament al celor de la FCSB. "Nu contează că e bătrân"

teixeira copii

Fotbaliștii pregătiți de Nicolae Dică au avut parte de o surpriză la antrenamentul disputat astăzi la Brașov. Jucătorii de la FCSB au avut parte de un public numeros, format în mare majoritate din copii, care s-au fotografiat alături de jucători atât înainte cât și după ședința de pregătire. Fost jucător la FC Brașov, veteranul Filipe Teixeira a fost cel mai solicitat.

Cum au pregătit teroriştii un atentat la Anglia - Tunisia! Beckham, principala ţintă

Shearer 1998

Anglia - Tunisia se va juca luni, de la ora 21:00, în prima etapă a Grupei G de la Mondialul din Rusia, în cea de-a 5-a zi a competiției. Cele două naţionale s-au mai întâlnit şi la ediţia din urmă cu 20 de ani, tot la meciul de debut, iar ESPN a dezvăluit că la meciul care s-a jucat pe 15 iunie 1998 Al-Qaeda pusese la cale un atentat terorist.

Video Belgia - Panama 3-0. Prestație de excepție a europenilor. Dublă Lukaku și super execuție Mertens

Belgium v Panama: Group G - 2018 FIFA World Cup Russia

Belgia, una dintre cele mai talentate echipe de la Cupa Mondială, va debuta la turneul din Rusia, luni, la Soci (18,00), contra ... debutantei Panama, în cadrul Grupei G a competiţiei. ''Diavolii roşii'' au o nouă şansă de a confirma, după ce nu au reuşit acest lucru la EURO 2016.

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult