Ultimele stiri

Transfer uriaş pentru Buffon la 40 de ani. Italienii anunţă că va deveni coleg cu Neymar la PSG

Gianluigi Buffon

Usain Bolt a jucat fotbal pe "Teatrul Viselor". Jamaicanul a fost desemnat omul meciului şi a înscris din penalty

usain bolt fotbal

Două cantonamente pentru FCSB, în această vară. 3 amicale au fost deja perfectate

fcsb

Lotul vicecampioanei FCSB, care a efectuat luni dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă(INSM), va participa la două stagii de pregătire până la începerea ediţiei 2018-2019 a Ligii 1, programată pentru 21 iulie.

Probleme pentru "Furia Roja"! Pique a părăsit accidentat antrenamentul cu 3 zile înaintea startului CM 2018

Gerard Pique

Alertă în cantonamentul Spaniei, cu trei zile înaintea debutului Campionatului Mondial din 2018. Gerard Pique a părăsit antrenamentul de luni al Furiei Roja, acuzând probleme la genunchiul stâng, susţine El Chiringuito.

Ofertă importantă pentru jucătorul "de export" al lui Becali! Răspunsul finanţatorului a venit imediat

Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de ultimă oră pentru unul dintre jucătorii "de export" de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor nici nu a vrut să audă de cele 3 milioane de euro în schimbul cărora a fost momit să se despartă de Florinel Coman.

Halep: "Am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria lui preferată"

halep trofeu

Halep - Stephens, Roland Garros 3-6, 6-4, 6-1. După 3 finale pierdute, Simona Halep a spart în sfârșit gheața și a reușit să câștige primul Grand Slam al carierei, pe zgura de la Roland Garros. Într-un interviu acordat celor de la WTA, liderul mondial a vorbit despre momentele petrecute după câștigarea trofeului și cum s-a simțit când a reușit să-și împlinească visul.

Exclusiv "Nici Xanaxul nu m-a mai ajutat să mă uit la finala Simonei!". Emoţii uriaşe pentru un mare campion

Simona Halep

Helmut Duckadam a scris istorie în 1986, aduci când a apărat patru penalty-uri în finala Cupei Campionilor câştigată de Steaua în faţa Barcelonei (2-0).

Balotelli pleacă de la Nice, dar rămâne în Franţa

balo

Internaţionalul italian Mario Balotelli, care şi-a relansat cariera în Franţa, la OGC Nice, este pe punctul de a se transfera la un alt club din Ligue 1, Olympique Marseille, cu care se află în negocieri avansate, conform presei din Hexagon.

Cum a decis Zidane să se despartă de Real Madrid. Practic, a fost invitat să plece

zidane perez

Zidane şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid în urmă cu aproape două săptămâni, dar ecourile despărţirii sunt în continuare prezente în presa din Spania. Jurnaliştii de la Sport scriu azi că nu antrenorul francez a fost cel care a avut iniţiativa de a pleca, ci că această decizie i-a fost forţată.

Nadia, după succesul uriaş al Simonei! "La fiecare 40-50 de ani, apare cineva care încalcă regulile şi scrie istorie"

Halep Comaneci

Figurile emblematice ale sportului românesc au fost prezente la Paris, pentru a vedea succesul istoric al Simonei Halep. Nu putea lipsi de la Paris Nadia Comăneci, cea care i-a fost aproape în mai multe rânduri numărului unu mondial, în ultimii ani.

Galerie Foto Povestea "R"-ului apărut pe noile tricouri ale rapidiştilor + mesajele aniversare

tricou nico3

Video Rapid-Steaua 3-1. Academia Rapid a jucat meciul din finala Cupei Municipiului Bucureşti într-un echipament nou. În afara sponsorului principal, aflat în zona abdomenului, tricoul are câteva idei inedite transpuse pe piept.

Simona Halep e ca și calificată la Turneul Campioanelor, după victoria de la Roland Garros

2018 French Open - Day Eleven

Simona Halep a câștigat primul Grand Slam al carierei după victoria din finala cu Sloane Stephens de la Roland Garros. Triumful pe zgura pariziană nu i-a adus liderului mondial doar consolidarea poziției în vârful ierarhiei WTA ci și un avans considerabil în clasamentul Race To Singapore.

Video Nico i-a dus pe rapidişti cu metroul la jocul cu Steaua. "Unitatea a fost forţa noastră"

niculae in metrou

Video Rapid-Steaua 3-1. Fotbaliştii Academiei Rapid, antrenaţi de Constantin Schumacher, au ţinut, duminică seară, să meargă cu metroul la Stadionul Dinamo pentru meciul cu Steaua din finala Cupei Municipiului Bucureşti. Au făcut mult mai puţin decât cu autocarul, dar principalul motiv al acestei alegeri a fost dorinţa de a le mulţumi şi în acest fel fanilor care i-au susţinut tot campionatul, călătorind altături de ei în metrou.

Video Naţionala Braziliei a ajuns în Rusia. Ce ţinută au ales Neymar & Co.

neymar

Selecţionata Braziliei, cvintuplă campioană a lumii, a sosit în noaptea de duminică spre luni la Soch, unde va avea "cartierul general" pe durata Cupei Mondiale 2018.

Halep, avantaj consistent în fruntea clasamentului WTA. Avem 6 jucătoare în Top 60

Halep WTA

Victoria uriaşă de la Roland Garros i-a adus Simonei Halep şi rămânerea pe locul 1 WTA. Astfel, în urma clasamentului dat publicităţii azi, românca de 26 de ani a ajuns la 32 de săptămâni pe prima poziţie a ierarhiei, având 7.970 de puncte.

Messi condiţionează continuarea carierei la naţională de parcursul Argentinei la CM 2018

messi

Starul argentinian Lionel Messi condiţionează continuarea carierei sale internaţionale de parcursul selecţionatei ţării sale la Cupa Mondială 2018, care va debuta joi în Rusia. "Acest lucru depinde de parcursul nostru, de modul în care vom încheia Mondialul", a explicat Messi într-un interviu acordat cotidianului catalan Sport.

Remember CM 1998 Franța. Țara gazdă a câștigat ultimul turneu la care a participat și naționala României

zidane cm1998

A 16-a ediţie a Cupei Mondiale de fotbal s-a desfăşurat între 10 iunie şi 12 iulie 1998, în Franţa, şi a fost pentru prima dată când competiţia a depăşit durata de o lună.

Nike a pus performanţa Simonei la loc de cinste! Panoul uriaş din Madison Square Garden

Halep Nike

Simona Halep a scris istorie sâmbătă, atunci când şi-a trecut în cont primul turneu de Grand Slam al carierei. Sponsorul Nike a pus la loc de cinste performanţa sportivei noastre.

Video Gafa anului în Formula 1: supermodelul Winnie Harlow a anunţat finalul cursei cu un tur mai devreme

formula 1

Duminică, a avut loc Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, în direct la Digi Sport 2. Sebastian Vettel (Ferrari) s-a impus fără probleme şi a devenit lider mondial la general, depăşindu-l cu un punct pe marele rival de la Mercedes, Lewis Hamilton, care a terminat cursa abia pe 5.

În prima zi la FCSB, Moruțan a fost întâmpinat de liderul vestiarului. Mesajul lui Pintilii pentru tânărul mijlocaș

morutan

Jucătorii de la FCSB au terminat vacanța și în această dimineață au efectuat vizita medicală. Printre cei 19 fotbaliști prezenți la INMS s-a aflat și Olimpiu Moruțan, noua "perlă" a roș-albaștrilor.

Se pregăteşte un transfer stelar? Ce le-ar fi transmis Bale conducătorilor lui Bayern Munchen

Gareth Bale

Gareth Bale a anunţat clar care sunt opţiunile legate de viitorul lui. Englezii de la The Mirror susţin că Bayern Munchen s-a interesat de serviciile galezului, dar răspunsul acestuia a fost unul clar.

Video S-a terminat vacanța! FCSB a făcut vizita medicală. 19 jucători au fost prezenți

colaj stelisti

Vacanța s-a terminat pentru vicecampioana României. Roș-albșatrii au sunat adunarea și au efectuat în această dimineață vizita medicală. Lotul roș-albaștrilor nu a fost însă complet. Așa cum era de așteptat, Denis Alibec a fost marele absent. În total, 19 jucători au făcut vizita medicală, printre care și Olimpiu Moruțan, dar și 6 fotbaliști de la echipa U19.

Ce i-a spus Cahill lui Halep în momentul emoţionant în care Simona l-a îmbrăţişat, în lacrimi, după finala RG

Halep Cahill

Simona Halep a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, iar imaginile surprinse imediat după victorie au fost emoţionante. Cea mai bună jucătoare a lumii a fugit "glonţ" spre loja unde se afla echipa ei.

Liverpool, gata să dea o mare lovitură pe piaţa transferurilor

asensio

La Liverpool ar putea ajunge, în această vară, un dublu câștigător al Ligii Campionilor. Este vorba despre Marco Asensio, jucătorul lui Real Madrid care este curtat de Liverpool încă din 2017, după ce a marcat un gol în finala câștigată vara trecută în fața lui Juventus, cu 4-1.

Becali nu a glumit! Alibec e OUT de la FCSB. Nu a făcut vizita medicală alături de roş-albaştri

denis alibec

În această dimineaţă a avut loc reunirea vicecampioanei. De la vizita medicală făcută de FCSB a lipsit Denis Alibec. Gigi Becali nu a glumit astfel când a venit vorba de atacantul de 27 de ani.

Accidentat, dar în culmea fericirii. Gnohere petrece în timp ce colegii săi sunt la reunire

Gnohere Dennis Man

Exclusiv Duckadam a pus Steaua la zid: "E un eșec! Dacă tot ai cerut-o și ai primit-o, emblema Armatei te obligă"

Helmuth Duckadam i-a răspuns lui Mădălin Hîncu / Foto: Digi Sport

În schimb, Helmut Duckadam, fostă glorie a Stelei și actualmente președinte de imagine de la FCSB, a criticat lipsa de rezultate a roș-albaștrilor. "Dacă tot ai vrut-o înapoi și ai primit-o, emblema Armatei te obligă", spune portarul care a apărat 4 lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, când Steaua a cucerit cel mai important trofeu din istoria fotbalului românesc.

Exclusiv Fotbalistul-surpriză de la reunirea FCSB! Măsură în cazul în care Teixeira nu va semna prelungirea

FOTBAL:CONFERINTA PRESA FC STEAUA BUCURESTI MECI FC LUGANO, LIGA EUROPA (27.09.2017)

La reunirea vicecampionilor se va prezenta și Antonio Jakolis (26 de ani), mijlocașul de care Nicolae Dică nu a avut nevoie în sezonul trecut și care a fost împrumutat la Apollon Limasol, în Cipru.

Neymar l-a frapat pe selecționerul Braziliei! "E letal, nici măcar nu îi cunosc limitele!"

Neymar gol brazilia

Neymar a strălucit din nou, în cel de-al doilea meci jucat de la revenirea după accidentarea suferită în luna februarie. Titular în premieră după acel moment, decarul Braziliei a marcat și în victoria cu 3-0 în fața Austriei și a smuls declarații pline de admirație din partea selecționerului Tite.

Exclusiv "Simona nu are ce să datoreze României." Reacţia Cristinei Neagu după triumful lui Halep la Roland Garros

Cristina Neagu golgheter trofeu 2018

  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:50 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult