Ultimele stiri

Exclusiv Cum l-a ratat Copos pe Kolarov? Îşi dăduse acordul să joace la Rapid. Cât ar fi costat super-transferul

collage copos kolarov

Rapid a ratat probabil cel mai tare transfer din istoria Ligii 1. Grigore Sichitiu a dezvăluit la Digi Sport că, în 2007, George Copos nu a vrut să achite 400.000 de dolari pentru a-l achiziţiona pe Alexsandar Kolarov.

Foto Un fan german s-a dus la Cupa Mondială cu tractorul. A călătorit 30 de zile

fan tractor

Suporterul german Huberth Wirth a sosit duminică la stadionul Luzhniki din Moscova, cu două ore înainte ca naţionala ţării sale să debuteze la Cupa Mondială 2018, împotriva Mexicului, la bordul unui tractor cu remorcă, după o călătorie de 30 de zile şi aproximativ 2.400 km.

Săpunaru este jucătorul ideal pentru Edi Iordănescu. Legătura importantă dintre cei doi

FOTBAL:ANTRENAMENT ROMANIA INAINTEA MECIULUI CU FINLANDA (1.06.2018)

Edi Iordănescu este, oficial, antrenorul echipei CFR Cluj de o săptămână, dar lucrurile încă nu au apucat să se mişte la echipă. Se ştie sigur că pleacă Kevin Boli, aproape cert şi Ciprian Deac, iar Cristian Manea este puţin probabil să rămână. Plus jucătorii pe care clubul nu vrea să-i mai ţină, cum ar fi Balde. În schimb nu a venit nimeni, deşi se lucrează intens pentru "aducerea a cinci, şase jucători care să întărească echipa", după cum a spus Iordănescu. Una dintre ţintele importante pentru noul antrenor al echipei este Cristi Săpunaru, un fundaş în care Edi are încredere enormă.

Ronaldo, peste Messi și Neymar, la toate capitolele, încă din prima etapă a Mondialului

colaj ronaldo messi neymar

Încă din prima etapă a Cupei Mondiale din Rusia, Cristiano Ronaldo a preluat conducerea detașat în comparația cu rivalii săi tradiționali, Messi și Neymar

"Cadou" de la fina Firea pentru naşu' Becali. "Primăriţa" i-a dat în grijă terenul pentru 30.000 € pe lună

Gigi Becali, Florentin Pandele, Gabriela Firea

Din noiembrie anul trecut şi până la finalul acestei luni, între Primăria Bucureştiului, condusă de Gabriela Firea, şi clubul FCSB, patronat de fapt de Gigi Becali, a fost încheiată o înţelegere directă prin care clubul roş-albastru asigură mentenanţa gazonului de pe Arena Naţională, iar cheltuielile i se scad din chiria pe care o are de plătit meci de meci. Primăria nu a oferit Gazetei Sporturilor, care a realizat investigaţia, nicio explicaţie despre modul în care s-a făcut contractul, iar Valeriu Argăseală, semnatarul din partea FCSB, a precizat că "noi plătim toate costurile în limita a 30.000 de euro. Dacă apar cheltuieli mai mari nu mai e treaba noastră".

"Face ce vrea la naţională!". Atac fără precedent la adresa lui Messi, după egalul ruşinos cu Islanda

Lionel Messi

Debutul ratat al Argentinei de la CM 2018 a adus mai multe reacţii negative la adresa naţionalei "pumelor". Una dintre ele l-a vizat direct pe Lionel Messi, care este acuzat că face echipa şi că alţi super-jucători nu pot scoate capul la suprafaţă din cauza lui.

Simona, a 33-a săptămână în fruntea ierarhiei WTA. Cum arată azi clasamentul

Simona Halep Roland Garros

Simona Halep continuă să conducă detaşat în clasamentul WTA dat publicităţii azi, cu peste 1.200 de puncte faţă de următoarea clasată, daneza Caroline Wozniacki. Podiumul este completat de Garbine Muguruza (Spania), aflată la peste 1.400 de puncte de sportiva noastră.

Joachim Low "lovește" din nou. Alt moment dezgustător al selecționerului Germaniei

Germany v Mexico: Group F - 2018 FIFA World Cup Russia

Joachim Low a atras din nou atenția printr-un gest desgustător. La meciul Germania - Mexic, scor 0-1, de la Mondialul din Rusia, selecționerul nemților a fost filmat în timp ce se scobea în nas. Gestul său a fost imediat taxat pe rețelele de socializare: "Joachim Low a reușit o singură scărpinare în nas până acum la Cupa Mondială", a fost una dintre postări.

"Să-și facă treaba!". Tăvălit de elvețieni, Neymar a reacționat după meciul Brazilia - Elveția

GettyImages-977137344

Brazilia - Elveția 1-1 / Cupa Mondială /// Brazilienii au avut viață grea cu elvețienii în primul lor meci de la Mondialul din Rusia. Cel mai mult a simțit-o Neymar pe propria piele. Abia revenit într-un meci oficial după fisura de metatarsiene suferită la finalul lunii februarie, starul lui PSG a fost cel mai faultat om de pe teren. Elvețienii l-au faultat de 10 ori pe parcursul meciului, atacantul devenind astfel primul jucător de la Mondialul din Rusia care a suferit 10 faulturi într-un singur meci

Neymar, ironizat pe rețelele de socializare. Cele mai tari glume după meciul Brazilia - Elveția

Brazil v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Brazilia - Elveția 1-1. Neymar a avut o prestaţie ştearsă în remiza neașteptată a Braziliei împotriva Elveţiei, primul meci al celor două reprezentative la Cupa Mondială din Rusia. Starul lui PSG a fost pus la zid de fanii Selecao, aceştia fiind nemulţumiţi de jocul arătat de atacantul de 26 de ani.

Ţiriac, acuzat de şantaj! "Nu a venit aici pentru soare. Nu putem susţine aşa ceva"

tiriac

Ion Ţiriac a anunţat în mai multe rânduri că e pregătit să mute turneul de la Madrid, în cazul în care nu va primi mai mulţi bani de la autorităţile spaniole. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Tenis, Pedro Munoz, l-a acuzat de şantaj pe miliardarul român.

"Neliniştea ne-a lovit şi nu am fost precişi". Primele reacţii ale Selecao, după startul ratat din Rusia

Brazilia Elvetia

Brazilia nu a reuşit să debuteze cu o victorie la CM 2018, înregistrând un surprinzător rezultat de egalitate (1-1) în faţa Elveţiei. Antrenorul Selecao, Tite, a oferit primele reacţii după duelul cu europenii.

Video Brazilia - Elveția 1-1, Grupa E. Selecao se împiedică la primul meci de la Cupa Mondială din Rusia!

Brazil v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Cotată cu prima șansă la câştigarea titlului mondial, Brazilia debutează diseară la turneul final, împotriva Elveţiei. Partida va începe de la ora 21:00. Sud-americanii au lăsat în urmă eşecul suferit acum 4 ani, pe propriul teren, şi ţintesc a 6-a cupă mondială din palmares.

Exclusiv ”Suntem pe 15 în Europa, dar noi nu facem nimic la antrenament?” Războiul lui Dică

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-VIITORUL CONSTANTA, LIGA 1 BETANO (17.12.2017)

Fotbaliștii de la FCSB se află deja la Brașov, acolo unde se derulează primul stagiu de pregătire al verii. Până la al doilea cantonament, programat în Olanda, unde vor fi și amicale, Nicolae Dică (38 de ani)

Video Coutinho, cel mai frumos gol al zilei, omul meciului Brazilia - Elveția

Brazil v Switzerland: Group E - 2018 FIFA World Cup Russia

Philippe Coutinho, 26 de ani, a fost desemnat "omul meciului" Brazilia - Elveția, 1-1, din prima etapă a grupei F de la Mondialul din Rusia. Mijlocașul Barcelonei a jucat toate minutele partidei de la Rostov și a fost cel mai activ jucător al naționalei Selecao.

Reacţia marelui Federer după rezultatul spectaculos obţinut de Elveţia contra Braziliei

Federer

Elveţia a reuşit un rezultat mare în primul meci disputat la Campionatul Mondial din Rusia, 1-1 cu Brazilia lui Neymar. Roger Federer nu a ratat ocazia să îşi felicite conaţionalii, în ziua în care şi el a câştigat titlul 98 al carierei.

Tratamentul "special" la care a fost supus Neymar. Elveţienii au intrat la "rupere"

Neymar Elvetia

Prezenţa lui Neymar pe teren în meciul cu Elveţia a fost pusă sub semnul întrebării până cu puţin timp înaintea debutului partidei.

Campionatul mondial al surprizelor. Marile favorite, debut cu stângul în Rusia

collage bun cm 2018

Real Madrid pregăteşte transferul unui star al lui Guardiola. Anunţul făcut în Anglia

City

Real Madrid a pus ochii pe un star al lui Pep Guardiola. "Galacticii" vor să îl transforme pe Berbardo Silva în primul transfer din era "Julen Lopetegui".

Penedo, înaintea meciului cu Belgia: "Voi da totul pentru a scoate puncte"

penedo

Scene incredibile cu selecționerul Argentinei. Sampaoli s-a trezit singur la antrenament

sampaoli

Reacția lui Joachim Low după înfrângerea Germaniei: "Este ceva anormal pentru noi"

low

"Cu tot respectul, am fost superiori!". Mexicanii au declanşat fiesta

Mexic Osorio

Selecţionerul Mexicului, Juan-Carlos Osorio, a ţinut să-şi felicite jucătorii după victoria înregistrată în faţa campioanei mondiale en titre, Germania, duminică, pe stadionul Lujniki din Moscova, în Grupa F a CM de fotbal ediţia 2018.

Harry Kane: "Ronaldo a pus puțină presiune pe mine"

2018 World Cup Qualifications - Europe - England vs Slovenia

"Dacă ne calificăm în optimi, beau două sticle de votcă!". Cea mai tare reacţie de la CM 2018

Panama antrenor

Hernan Dario "Bolillo" Gomez a oferit un răspuns incredibil când a fost întrebat ce este pregătit să facă dacă selecţionata Panama va trece de faza grupelor Campionatului Mondial din Rusia.

”Noul Dani Carvajal”, out de la Rubin Kazan! Contractul lui Gabi Enache n-a mai fost prelungit

enache carvajal

Gabi Enache (27 de ani) nu a impresionat în tricoul rușilor de la Rubin Kazan, astfel că a fost îndepărtat din lot! ”Clubul a decis să nu-i prelungească înţelegerea românului Gabriel Enache”, se arată într-un comunicat sec postat pe site-ul oficial al celor de la Rubin.

Presa germană, după eșecul "Mannschaft-ului" în fața Mexicului: "Faliment! Prestație fără viață"

presa germana

Înfrângerea Germaniei în fața Mexicului, scor 0-1, este marea surpriză de până acum de la Mondialul din Rusia. Nemţii, campionii mondiali en-titre, au pornit cu stângul în tentativa de a-și apăra trofeul câştigat în urmă cu patru ani, iar presa a sancţionat prompt insuccesul selecţionatei pregătite de Joachim Low.

Nemţii nu au mai păţit aşa ceva de 36 de ani. Continuă problemele pentru campioanele mondiale

Germania fani

Cupa Mondială Primul şoc al Cupei Mondiale din 2018 a avut loc la Moscova, acolo unde Germania a fost învinsă de Mexic, cu 1-0.

Suporterii mexicani au provocat un cutremur la golul marcat în poarta Germaniei

Lozano cutremur

Germania - Mexic 0-1. Mexicanii au produs cea mai mare surpriză a Mondialului din Rusia, elevii lui Juan Carlos Osorio învingând campioana mondială en-titre cu 1-0. Insititutul seismologic din Mexic a anunțat că la ora 11:32 (18:32 ora României) a avut loc loc un mic cutremur în capitala Ciudad, care ar fi fost provocat de bucuria suporterilor la golul marcat de Lozano în poarta lui Neuer.

Maradona pune tunurile pe Sampaoli după egalul cu Islanda: "Nu se poate întoarce în Argentina"

maradona

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult