Ultimele stiri

Portughezii anunţă plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid

cristiano ronaldo record

"Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid". Este titlul zilei în cotidianul portughez Record, care susţine că starul lusitan a luat deja decizia de a părăsi campioana Europei şi că hotărârea sa este "ireversibilă".

Mats Wilander a dat verdictul! Ce rezultat va fi în semifinala Halep - Muguruza

halep roland garros

Mats Wilander, fost lider mondial, anticipează o luptă extrem de echilibrată în prima semifinală feminină, între Halep şi Muguruza. Totuşi, iberica este uşor favorită, este de părere fostul mare jucător suedez.

Ratează Ozil Mondialul? Descoperirea făcută de Bild şi cine ar fi convocat în locul lui

Mesut Ozil

Mesut Ozil este în mare pericol să rateze Cupa Mondială, anunţă Bild. Starul lui Arsenal ar putea fi înlocuit în lot de Leroy Sane, unul dintre cei mai mari absenţi de la Mondiale.

Planul B pentru Real Madrid. "Galacticii" vor ca antrenor unul dintre doi foşti jucători ai clubului

michel michael laudrup

Real Madrid e nevoită să apeleze la planul B în căutările pentru noul antrenor.

Muguruza are statistici impresionante, dar Halep vrea revanșa după ce a fost umilită anul trecut. Ce pariază fanii?

muguruzz_33370000

HALEP ROLAND GARROS // Simona Halep va trebui să facă meciul vieții în semifinala cu Garbine Muguruza de la Roland Garros, dacă vrea să joace finala. Jucătoarea din Spania are însă statistici impresionante, mai ales după ce a spulberat-o pe Maria Sharapova. A câștigat ultimele 27 de meciuri în care a avut procentaj de peste 70 la sută la serviciu. În ultimele două săptămâni, are 72 la sută

Unul dintre mexicanii implicați în scandalul sexual de la națională a fost învoit să plece din cantonament

Herrera Mexic

Scandalul de proporții de la naționala din Mexic nu a rămas fără urmări. După ce 9 fotbaliști au fost acuzați că au petrecut alături de 30 de prostituate înaintea deplasării în Europa, pentru Cupa Mondială, unul dintre ei a fost învoit să părăsească pentru o scurtă perioadă echipa condusă de seelcționerul Juan Carlos Osorio.

Video Usain Bolt a debutat în fotbal! Ce număr a purtat pe tricou

bolt

Jamaicanul Usain Bolt, retras din atletism anul trecut, a debutat în fotbal. Multiplul campion olimpic şi mondial a evoluat pentru norvegienii de la Stromsgodset, într-un meci amical.

Halep, subiect de telenovelă. Cea mai neaşteptată propunere şi cum s-ar chema ecranizarea

halep rg

Simona Halep a oferit ieri, la Roland Garros, un nou meci "marcă înregistrată". Suişurile şi coborâşurile din jocul numărului unu mondial i-au determinat pe jurnaliştii de la Tennis Magazine să vorbească despre o iniţiativă inedită: campioana noastră poate fi fără probleme subiect de telenovelă.

Wozniacki s-ar putea retrage la numai 27 de ani: "N-aş fi deloc surprinsă"

Wozniacki

Ipoteză incredibilă lansată de fostul număr 2 WTA, Conchita Martinez.

Avalanșă de fundași pentru Dică. Numărul impresionant de vizionări făcute de antrenorul de la FCSB

jucatori dica

FCSB nu mai vrea să rateze titlul și al patrulea sezon la rând și s-a apucat de căutări pentru întărirea echipei. Dacă atacul e prioritar, mai ales după tragerea lui Alibec pe linie moartă, și apărarea le dă bătăi de cap roș-albaștrilor. Invitat special la Fotbal Club, antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit că are biroul plin de CV-uri

Prezentatoare la Sky Sports, în mijlocul unui scandal. Şi-a făcut cont pe un site de întâlniri

kirsty deschidere

Răspuns instant. Becali și Dică au aflat mai rapid decât se așteptau poziția jucătorului "vânat" de luni întregi

becali dica

Adam Nemec, rămas liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Dinamo la finalul acestui sezon, reprezintă în continuare o țintă importantă pentru FCSB; Gigi Becali tocmai i-a făcut o nouă ofertă, după ce a anunțat încă din toamna lui 2017 că țintește aducerea atacantului Slovaciei.

Video A retrogradat în liga a treia, dar poate reveni alături de granzii Italiei. Puşcaş e dorit în Serie A

george puscas

Echipa la care George Puşcaş a evoluat în a doua jumătate a sezonului recent încheiat, Novara, a retrogradat în liga a treia, dar atacantul român nu duce lipsă de oferte şi ar putea reveni în Serie A, unde a mai jucat pentru Inter Milano, club de care încă aparţine, şi Benevento.

Simona Halep a explicat gestul de la finalul meciului cu Angelique Kerber

2018 French Open - Day Eleven

Simona Halep e din nou în semifinale la Roland Garros, după ce a învins-o în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 6-2, pe Angelique Kerber.

Budescu e prioritatea lui CFR Cluj şi după plecarea lui Dan Petrescu: "E febleţea patronului"

Constain Budescu

Plecarea lui Dan Petrescu nu înseamnă că CFR Cluj a renunţat la ideea de a-l transfera pe Constantin Budescu. Campioana monitorizează atent situaţia fotbalistului de 29 de ani, dorit insistent de patronul clubului.

Video Mesajele jucătorilor pentru Mangia, care a împlinit 44 de ani. Tehnicianul a răspuns în limba română

Mangia

OFICIAL: După Penedo, Dinamo a convins și al doilea titular să semneze prelungirea

Diogo Salomao

Dinamo pregătește deja sezonul următor și după ce l-a convins pe Penedo să semneze prelungirea, oficialii clubului din Ștefan cel Mare au ajuns la un acord și cu celălalat titular care se afla la final de contract și pe care Bratu dorea neapărat să-l păstreze. Este vorba fundașul grec Giorgos Katsikas.

Video CSM CSU Oradea - Steaua 70-75. Egalitate la general, în finala Ligii Naționale

Steaua Oradea

ÎN DIRECT la Digi Sport, Steaua a câștigat meciul doi cu CSM CSU Oradea, din finala Ligii Naționale. S-a terminat 75-70 pentru bucureșteni, în meciul disputat la Oradea.

Exclusiv "Simona nu are nevoie de pauză, e în cea mai bună formă fizică şi psihică". Cheia unui succes cu Muguruza

2018 French Open - Day Eleven

Simona Halep şi Garbine Muguruza se vor întâlni în semifinale la Roland Garros, mâine, nu înainte de ora 16:00, într-un meci care are ca miză nu doar prezenţa în ultimul act, ci şi locul 1 WTA.

Exclusiv Dan Petrescu, plătit regește în China: "Salariul său se poate apropia de cel al lui Mourinho"

petrescu mourinho

Chiar dacă în primă fază s-a scris că oficialii chinezilor de la Guizhou Hengfeng i-ar fi oferit lui Petrescu 3 milioane de dolari anual (2,58 milioane de euro), suma pe care Bursucul ar putea să o încaseze este mult mai mare. Invitat în cadrul emisiunii Digi Sport Special, Bogdan Mara a dezvăluit că Petrescu poate încasa, dacă o salvează pe Guizhou Hengfeng de la retrogradare, aproape 15 milioane de euro.

S-a anunţat ora de disputare a semifinalei dintre Halep şi Muguruza. Decizie curioasă a organizatorilor

Halep Roland Garros 2018 semifinale

Semifinala de la Roland Garros dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza se va disputa joi, pe Philippe Chatrier, nu înainte de ora 16:00. Meciul se va disputa după duelul dintre Rafael Nadal şi Diego Schwartzman, întrerupt din cauza ploii.

Video CSU Sibiu - U BT Cluj 93-90. Meciul decisiv din finala mică se joacă sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport

baschet sibiu cluj

CSU Sibiu a împins în meci decisiv finala mică a Ligii Naţionale de baschet masculin. ÎN DIRECT la Digi Sport, trupa lui Fleşeriu a câştigat cu 93-90 disputa cu U-BT Cluj. Medaliile de bronz vor fi acordate sâmbătă,ÎN DIRECT la Digi Sport la Digi Sport 3.

Keşeru a fost premiat în Bulgaria, după ce a contribuit la al şaptelea titlu la rând al lui Ludogorets

keseru premiat

Claudiu Keşeru, atacantul român al lui Ludogorets Razgrad, a fost premiat, miercuri, pentru titlurile de cel mai bun jucător şi de golgheter al campionatului Bulgariei în sezonul 2017-2018.

Video Exclusiv Halep a vorbit la microfonul Digi Sport: "Meciul cu Muguruza e o mare provocare pentru mine"

captura halep

La finalul confruntării cu Angelique Kerber din sferturile de finală de la Roland Garros, Simona a vorbit pentru Sebastian Perju, corespondent Digi Sport la Roland Garros.

Exclusiv Dică cere urgent transferuri, dacă pleacă Alibec. "E nevoie de un număr 9 veritabil. Îi doresc pe Omrani și Nemec"

alibec-19

După ce Gigi Becali a anunțat că Denis Alibec nu mai are nicio șansă să joace la FCSB, Nicolae Dică cere urgent un înlocuitor. În acest moment, singurul atacant de careu pe care îl mai au roș-albaștrii în lot e Harlem Ghohere. Întrebat, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, dacă e nevoie de un vârf veritabil în sistemul 4-3-3, Dică a răspuns: "Da, este nevoie de un atacant, un număr 9 veritabil"

Video Exclusiv Dică şi-a pus clauză în contract, în caz că va fi demis. Cum a negociat cu Becali

FOTBAL:FC VIITORUL-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (21.04.2018)

Nicolae Dică a ratat câştigarea titlului cu FCSB, dar a rămas antrenorul roş-albaştrilor. Tehnicianul a semnat un nou contract, valabil pe un an, însă poate fi demis în orice moment de Gigi Becali. Nu fără compensaţii totuşi.

"Avem de-a face cu un act terorist". Federația israeliană, plângere la FIFA după ratarea amicalului cu Argentina

Russia vs Argentina - International Friendly

Federaţia israeliană de fotbal a anunţat că a depus plângere la FIFA împotriva federaţiei palestiniene după anularea meciului de pregătire pentru Cupa Mondială 2018 pe care naţionala Argentinei urma să-l joace împotriva celei a Israelului

Exclusiv Dică pune strategia Rapidului peste cea a Stelei. Ce a spus despre Talpan și "bugetul exagerat" de la CSA

captura dica emisiune

Nicolae Dică consideră că, dacă CSA Steaua va rata promovarea în Liga 3, va fi inadmisibil. Antrenorul de la FCSB critică strategia de la CSA și o compară cu cea a Rapidului

Exclusiv CTP a analizat meciul Halep - Kerber. Care a fost secretul victoriei pentru Simona

2018 French Open - Day Eleven

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Roland Garros, după o victorie în trei seturi cu Angelique Kerber, scor 6-7, 6-3, 6-2, obţinută la capătul unui meci care nu a început deloc bine pentru liderul mondial.

Video Reacția lui Darren Cahill după victoria Simonei din meciul cu Angelique Kerber

Darren Cahill

Punctul câștigător a risipit toate emoțiile, atât pe teren, acolo unde Halep s-a întors către tribune după mingea care i-a adus victoria și calificarea în semifinale. Darren Cahill a părut și el foarte mulțumit de jocul Simonei, și-a aplaudat eleva și apoi a îmbrățișat-o pe Tania Halep, mama jucătoarei.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult