Ultimele stiri

A impresionat în deschiderea CM şi e dorit de Juve: "Sunt onorat!"

golovin juventus

Aleksandr Golovin a impresionat în primul meci de la Cupa Mondială, Rusia - Arabia Saudită 5-0, şi a arătat că interesul cluburilor importante pentru el nu este întâmplător.

Simona s-a întâlnit cu componentele echipei care îi poartă numele: "M-am ataşat de hochei fără niciun interes"

simona

Liderul WTA, Simona Halep, a participat în această dimineaţă la deschiderea oficială a primei ediţii a turneului de hochei pe gheaţă "Simona Halep Challenge", de la Patinoarul Ţiriac din Otopeni, rezervat copiilor sub 10 ani. Sportiva noastră s-a întâlnit cu componentele echipei de fete care îi poartă numele.

Tite a stabilit formula de start a Braziliei pentru primul meci de la CM 2018

brazil

Selecţionerul Braziliei, Adenor Leonardo Bacchi ''Tite'', a stabilit formula de start pentru meciul de debut cu Elveţia, din Grupa E a Cupei Mondiale din Rusia, în care apar patru jucători de atac: Coutinho, Willian, Gabriel Jesus şi Neymar.

Prețul plătit de Rusia pentru victoria cu Arabia Saudită: Dzagoev, out de la Mondial!

Dzagoev accidentare Rusia

Rusia şi-a spulberat adversarul în meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, dar plătește scump. Vedeta Alan Dzagoev (27 de ani) nu va mai juca la această Cupă Mondială! Fotbalistul celor de la ŢSKA Moscova s-a accidentat în minutul 24 al jocului cu Arabia Saudita, scor 5-0, şi, din primele investigaţii, se pare că problema este una gravă.

Vlad Achim a semnat cu Viitorul

achim

Vlad Achim (29 de ani) a semnat azi cu Viitorul, anunţă site-ul oficial al grupării lui Gică Hagi. Mijlocaşul, care în ultimele 6 luni a jucat la FC Botoşani, fiind împrumutat de la FCSB, a parafat o înţelegere pe 3 ani şi a revenit astfel la formaţia pentru care a mai evoluat între 2015 şi 2016.

Exclusiv Salariul pe care îl va avea Şumudică la noua echipă + ultimele detalii despre Alibec

sumu ali

Marius Șumudică a anuntat, joi seara, că a semnat cu formația Al-Shabab Riad din Arabia Saudită. Tehnicianul român va câştiga 800.000 de euro la noua sa echipă. De fapt, cu aceşti bani va rămâne Şumi, după ce îi va plăti şi pe membrii staff-ului alături de care va merge la Riad.

Prima reacţie a Simonei, după publicarea caricaturii din Charlie Hebdo + ce a spus despre huiduielile de pe Arena Naţională

Simona Halep

Simona Halep a refuzat să comenteze caricatura controversată din revista Charlie Hebdo, care a dat naştere la reacţii de revoltă printre români.

S-a dus după Ronaldo în Rusia pentru a da lovitura anului! AS anunţă că transferul e iminent

cristi

Cristiano Ronaldo păstrează în continuare misterul asupra situaţiei sale de la Real Madrid. Aflat cu naţionala Portugaliei la Cupa Mondială din Rusia, starul nu vrea să spună nimic despre echipa de club şi viitorul său. 

Cum a comentat CTP caricatura cu Simona Halep: "Niște melteni francezi, nu au pic de umor"

CTP caricatura

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a fost nemilos cu ziariştii de la publicaţia franceză de satiră, Charlie Hebdo, care au publicat o caricatură ce o reprezenta pe Simona Halep: "Hebdoșii ăștia nu au decât să continue să-și producă liber abominațiile, dar și eu am dreptul să nu fi vărsat și să nu vărs vreodată o lacrimă pentru ei".

Simona Halep, fără rivală pe zgură. Cifrele care confirmă superioritatea româncei

halep trofeu 2

Simona Halep a obţinut primul titlu de Grand Slam al carierei, la Roland Garros, şi a confirmat că este cea mai bună jucătoare din circuit pe zgură. Cifrele arată clar că românca este "regina" incontestabilă pe această suprafaţă.

Ambasadorul Franței în România a reacţionat, după caricatura revistei Charlie Hebdo

Simona Halep

Victoria Simonei Halep de la Roland Garros a fost ironizată de publicaţia franceză de satiră Charlie Hebdo, care a publicat sub titlul "O româncă câştigă Roland Garros-ul" o caricatură reprezentând o persoană care ridică trofeul deasupra capului şi spune "Fier vechi, fier vechi". Ambasadorul Franței în România, Michèle Ramis, spune că aceasta nu reprezinta în niciun fel sentimentul opiniei publice franceze.

Bratu a avut 22 de jucători la reunirea lui Dinamo: "Lotul e creionat în proporţie de 85%"

fcd

Lotul lui Dinamo s-a reunit, joi, la baza sportivă de la Săftica în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2018-2019, La prima şedinţă de pregătire condusă de antrenorul Florin Bratu au fost prezenţi 22 de jucători.

Adevăratul motiv pentru care Barcelona a vrut să-l transfere pe Griezmann

Griezmann sora

Antoine Griezmann a anunțat joi că a decis să rămână la Atletico Madrid, deși FC Bracelona i-ar fi promis că pe Nou Camp ar fi avut mai multe șanse de a câștiga Liga Campionilor. Maud, sora și cosilierul fotbalistului, a vorbit în detaliu despre situația în care s-a aflat Griezmann în ultima perioadă.

Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a revistei Charlie Hebdo, al cărei rating a scăzut dramatic

hebdo

Rating-ul paginii de Facebook a revistei Charlie Hebdo a înregistrat o cădere dramatică, după ce a fost luată cu asalt de românii deranjaţi de o caricatură dedicată victoriei obţinute de Simona Halep la Roland Garros.

Exclusiv "M-a sunat tatăl lui". Povestea neștiută a primului contract al lui Edi Iordănescu și omul-cheie din spatele ascensiunii

Ilie Dumitrescu Edi Iordanescu

Ilie Dumitrescu a fost omul care contribuit serios la ascensiunea antrenorului Edi Iordănescu (39 de ani). Tehnicianul care tocmai a fost instalat în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, campioana României, a început meseria sub "aripa protectoare" a lui Dumitrescu la FCSB, în 2010, când "Mister" a fost sunat de fostul selecționer Anghel Iordănescu și a făcut mai mult decât i-a cerut "Generalul".

Video Exclusiv "România e peste Rusia". Ilie Dumitrescu, după ce rușii au zdrobit Arabia Saudită la Cupa Mondială

colaj ilie romania

Rusia a spulberat Arabia Saudită cu 5-0, stabilind și cea mai mare diferență de scor din istoria meciurilor de deschidere la Cupa Mondială, însă asta nu-l sperie pe Ilie Dumitrescu. "Suntem peste Rusia", a spus fostul internațional, care și-a explicat afirmația

Transfer surpriză la FCSB! Bucureștenii negociază în secret cu înlocuitorul lui Alibec

Khama Billiat

Foto Sharapova, marea absență la deschiderea CM2018. Se distra când Rusia învingea Arabia Saudită

sharapova rusia

Rusia - Arabia Saudită 5-0 /// Cupa Mondială. Meciul de deschidere de la Cupa Mondială a adunat o mulțime de figuri cunoscute în tribunele stadionului Luzhniki, din Moscova, în frunte cu președintele rus Vladimir Putin. Multe priviri au căutat-o pe Maria Sharapova, dar fostul lider WTA nu a fost de găsit.

Viitorul s-a reunit cu gândul la Europa League: "Mă aştept la un sezon mult mai bun"

Viitorul antrenament

Vacanţa s-a încheiat şi pentru jucătorii de la Viitorul.

După meci, Putin a pus imediat mâna pe telefon și l-a sunat. Mesajul președintelui rus

colaj rusia putin

Rusia - Arabia Saudită /// Cupa Mondială 2018. Selecţionerul echipei de fotbal a Rusiei, Stanislav Cherchesov, a mărturisit în conferinţa de presă de joi că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a sunat să îl felicite pentru debutul excelent la Cupa Mondială pe care o găzduieşte ţara sa, 5-0 cu Arabia Saudită. 

De la Messi, la Ronaldo. Lopetegui a spus totul despre situația lui CR7 la Real, la o zi după declarația despre rival

Cristiano Ronaldo

Noul tehnician al lui Real Madrid a vorbit despre unul dintre cele mai arzătoare subiecte apărute la clubul madrilen în această vară: situația lui Cristiano Ronaldo.

Două echipe de tradiție au profitat la maximum de ultima decizie a Federației. Una s-a reînființat de două zile!

FOTBAL:CEAHLAUL-GLORIA BISTRITA 3-1 DIVIZIA A (3.04.2004)

Încă două prezenţe obişnuite ale anilor '90 din Liga 1 renasc cu speranţa de a reveni în fotbalul mare.

Atletico Madrid cumpără un jucător francez prezent la Cupa Mondială

Sidibe Griezmann

Atletico Madrid a reuşit să-l păstreze pe golgheterul Antoine Griezmann şi este pe cale să mai realizeze un transfer.

Finala lui Halep a rupt topurile! Recordul stabilit la meciul care i-a adus liderului WTA primul trofeu de Grand Slam

halep

Triumful în premieră al Simonei Halep de la Roland Garros a avut parte de o audienţă excelentă la nivel european.

Perez s-a luat de președintele Federației. "Nedrept și fără precedent! Se încearcă discreditarea Realului"

Lopetegui Perez

Julen Lopetegui a fost prezentat oficial în funcția de antrenor la Real Madrid, la o zi după ce naționala Spaniei l-a demis în mod surprinzător, pe motiv că a semnat cu gruparea blanco fără să anunțe conducerea Federației. Președintele campioanei Europei, Florentino Perez, nu a ratat ocazia de a-l ataca pe omologul său de la Federația Spaniolă de Fotbal, Luis Rubiales, pentru gestul comis față de tehnician.

Video Dinamo a început pregătirea. Noutățile din lot și obiectivul "câinilor" pentru noul sezon

colaj reunire dinamo

Primul MVP a semnat prima dublă și prima "bijuterie" de la Cupa Mondială. "N-am putut visa la așa ceva!"

Cheryshev

Rusia - Arabia Saudită 5-0 /// Cupa Mondială 2018. Mijlocaşul rus Denis Cheryshev a fost desemnat cel mai bun om al meciului de deschidere de la Cupa Mondială și este, totodată, primul golgheter al turneului final, grație dublei reușite în poarta Arabiei Saudite.

Primele plecări de la CFR. Iordănescu și-a luat gândul de la ei. Negocieri avansate pentru alt jucător

Deac CFR Cluj

Edi Iordănescu a fost prezentat miercuri în funcția de antrenor principal la CFR Cluj, iar joi făcut cunoștință cu noii săi jucători, la reunire. Doi dintre ei au șanse minime să continue în Gruia: Boli e ca și plecat în China, la noul club al lui Dan Petrescu, iar Deac este în așteptarea unui răspuns pozitiv, tot de acolo.

Zi de coşmar pentru antrenorii din Liga 1. Încă un "principal" demis, după Adrian Mutu

FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-ACS POLI TIMISOARA, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (9.04.2018)

Adrian Mutu nu este singurul antrenor demis în Liga 1 în ziua debutului noii ediţii a Cupei Mondiale.

Debut de foc pentru Florin Andone în Premier League. S-a stabilit țintarul

Deportivo Florin Andone

După ce a retrogradat cu Deportio La Coruna, Florin Andone a dat La Liga pe Premier League. Noul atacant al lui Brighton & Hove va avea însă un debut infernal în Anglia. Conform țintarului, noua ediția a campionatului va începe pe 11 august, iar echipa lui Andone va juca în deplasare la Watford. În etapa a doua, Brighton va da peste vicecampioana Manchester United, iar apoi va juca în deplasare, pe Anfield, cu finalista Champions League, Liverpool

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult