Ultimele stiri

FRF a anuțat când va începe cel mai tare sezon din Liga 2

Liga 2 new logo

Sezonul 2018-2019 al eşalonului secund, din care vor face parte echipe precum ACS Poli, UTA, FC Argeş, ASU Poli, Ripensia, Pandurii, Petrolul, Farul sau "U" Cluj, va începe în weekendul 4-5 august, urmând ca în 2018 să se desfășoare 21 de etape, ultima rundă a anului urmând a avea loc la 8-9 decembrie. Partea a doua a sezonului se va relua pe 23-24 februarie 2019, iar ultima etapă, cea cu numărul 38, se va desfășura în weekendul 1-2 iunie 2019. Sunt programate și două etape intermediare în 10 octombrie și 28 noiembrie.

Reacţia lui Mircea Lucescu după transferul lui Fred la Manchester United

Fred

Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei şi omul care l-a adus pe Fred la Şahtior Donetk în 2013, a spus că este mândru de fostul său elev care a fost cumpărat de Manchester United cu 60 de milioane de euro.

Decizie istorică la Vatican în privința sportului

Papa Francisc

Vaticanul a dat undă verde catolicilor pentru a disputa diferite acticvități sportive în ziua de duminică, cu condiția ca aceștia să se îndepărteze de biserică. Decizia a ieșit la lumină într-un document "A da ce-i mai bun din tine. O perspectivă creștină asupra sportului și a persoanei umane", publicat vineri în italiană, engleză și spaniolă, care este primul raport al Vaticanului despre sport.

Colaborare importantă pentru Simona Halep. Anunţul făcut pe Twitter de liderul mondial

halep

Statutul de lider mondial al Simonei Halep vine la pachet cu o serie de beneficii. O dovedeşte faptul că româncei i-a fost propusă o colaborare importantă.

"Asta e tot!" Reacţia lui Pogba, când a fost întrebat despre un transfer la PSG

pogba

Paul Pogba (25 de ani) se află din nou în centrul atenţiei, în această perioadă de mercato. Mijlocaşul francez sosit la Manchester United în urmă cu doi ani, de la Juventus, nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, însă, cu toate acestea, rămâne o ţintă pentru granzii Europei.

S-a stabilit locul de disputare al meciului Rapid-Steaua din Cupa României, faza pe Bucureşti

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CSA STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 4 (3.06.2018)

Un nou episod al rivalităţii dintre Academia Rapid şi CSA Steaua se va consuma duminică, de la ora 20:00, când cele două formaţii se vor întâlni în finala Cupei României, faza pe Bucureşti.

Guardiola, suspendat două meciuri în cupele europene! Motivul invocat de UEFA

Guardiola tribune suporteri

Pep Guardiola, antrenorul campioanei Angliei, Manchester City, a fost suspendat pentru două meciuri în sezonul viitor al cupelor europene, din cauza comportamentului său la meciul cu Liverpool, din manşa retur a sferturilor de finală (scor 1-2). În tur, pe Anfiel Road, trupa lui Guardiola cedase la scor de forfait, 0-3.

Peste 300 de cluburi din 56 de campionate dau jucători la Cupa Mondială. Premier League domină topul

cupa mondiala

311 cluburi din 56 de campionate sunt reprezentate la Cupa Mondială din Rusia. Premier League dă cei mai mulţi jucători, iar campioana Angliei, Manchester City, are mai mulţi fotbalişti decât Real Madrid şi FC Barcelona la turneul final din Rusia.

20 de trofee, plus trei tricouri de la Messi. Hobby-ul neştiut al unui mare fotbalist român

Razvan Rat studio Digi

Răzvan Raţ a împlinit 37 de ani pe 26 mai. Pentru mulţi, cam bătrân să mai joace fotbal. Însă pentru cei care l-au văzut în această dimineaţă în studioul Digi Sport, unde venise ca invitat la "Matinal", a fost evident că e într-o formă fizică de invidiat. Cu un tonus excelent, fără gram de ţesut adipos evident pe sub cămaşa slim fit. A încheiat campionatul pe teren, la meciul Concordia-ACS Poli, scor 0-1, şi încă nu ştie dacă va mai juca. Dar, clar, nu e decis să renunţe. Pentru că iubeşte prea mult să lovească mingea pe teren, să lupte pentru victorie. Iar Schumacher i-a făcut în direct ofertă la Academia Rapid. Rămâne să se gândească.

Răzvan Lucescu îl vede pe Bogdan Lobonț "un antrenor respectat". Ce a spus despre românul dorit de PAOK

Razvan Lucescu Casa Fotbalului

Răzvan Lucescu, fostul selecționer al României a fost prezent, marți, 5 iunie, la Casa Fotbalului, pentru a susține un curs candidaților la obținerea licenței UEFA PRO. La ieșirea din sediul FRF, antrenorul echipei PAOK a oferit câteva declarații.

"Când îți vezi idolul". Poza postată de Simona pe reţelele de socializare

Halep Justine Roland

Simona Halep, calificată în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, a avut parte de o întâlnire specială, după ce a trecut de Elise Mertens, cu 6-2, 6-1. La finalul meciului, Simona a mers în studioul TV pentru un interviu și acolo a dat ochii cu belgianca Justine Henin, despre care românca a afirmat în mai multe rânduri că este idolul ei.

Morata e primul obiectiv al lui AC Milan, dacă nu va fi exclusă din Europa. Falcao, soluţia de rezervă

morata falcao milan

AC Milan este în căutarea unui atacant, iar principalul obiectiv al rossonerilor rămâne Alvaro Morata. În cazul în care echipa pregătită de Gennaro Gattuso va fi exclusă din Europa, din cauza nerespectării fair play-ului financiar, soluţia pentru ofensivă este împrumutul lui Radamel Falcao, anunţă Gazzetta dello Sport.

Ronaldo s-a alăturat lotului Portugaliei şi a evitat să facă declaraţii

cristi deget

Cristiano Ronaldo, cvintuplu câştigător al Balonului de Aur, s-a alăturat coechipierilor de la naţionala Portugaliei, care pregătesc participarea la Cupa Mondial din Rusia (14 iunie-15 iulie).

Serbia, învinsă de Chile într-un meci de pregătire pentru Mondialul din Rusia

Serbia amical Chile

Adversarele României din Liga Națiunilor nu traversează cea mai bună perioadă, Serbia, calificată la Cupa Mondială din Rusia, Muntenegru și Lituania suferind eșecuri in ultimele partide fără să marcheze în poarta adversarilor. Rezultatul care a atras atenția este cel realizat de naționala Serbiei pregătită de Mladen Krstajic, care a pierdut, luni, în amicalul de la Graz, în fața reprezentativei statului Chile, cu 1-0.

Exclusiv Dan Petrescu vrea jucători de la CFR în China: "S-a îndrăgostit de fotbaliştii noştri"

FOTBAL:CFR CLUJ-FC VIITORUL, PLAY OFF, LIGA 1 (20.05.2018)

Dan Petrescu a readus titlul în Gruia, dar nu va continua la CFR Cluj. "Bursucul" s-a despărţit amiabil de noua campioană a României şi va antrena din nou în China, la Guizhou Hengfeng.

Digi Sport 1, pe locul 4 în luna mai în topul televiziunilor din România

audiente TV

Siteul paginademedia.ro a dat publicităţii, luni, cifrele obţinute de televiziunile de la noi în luna care tocmai s-a încheiat. Iar pe zona de prime time, între orele 19:00 şi 23:00, pe segmentul comercial, Digi Sport 1 s-a clasat pe locul 4, după "generalistele" Pro TV, Antena 1 şi Kanal D.

Remember CM 1970 Mexic. Unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria fotbalului

brazil mexic 70

A IX-a ediţie a Cupei Mondiale s-a desfăşurat în Mexic, între 31 mai şi 21 iunie 1970, potrivit site-ului FIFA, www.fifa.com. CM din Mexic '70 este considerat unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria fotbalului. A fost o întrecere dominată de fair-play, dovadă stând faptul că niciun jucător nu a fost eliminat de pe teren.

Încă un refuz pentru Perez. Allegri nu a acceptat să meargă la Real Madrid. Motivele italianului

Allegri

Plecarea intempestivă a lui Zinedine Zidane l-a pus pe Florentino Perez într-o situaţie pentru care nu era pregătit. Preşedintele lui Real Madrid e obligat să numească rapid un antrenor, dar găsirea înlocuitorului perfect pentru tehnicianul francez nu este deloc uşoară.

Portarul Tunisiei a simulat accidentări în ultimele amicale pentru ca fotbaliştii să mănânce şi să se hidrateze

portar Tunsia fake

Echipa națională de fotbal a Tunisiei a recurs la o tactică ingenioasă în timpul meciurilor amicale disputate cu Portugalia și Turcia, ambele încheiate cu scorul 2-2. Portarul Mouez Hassen a simulat accidentări în ambele meciuri pentru ca el și colegii lui să se hidrateze cu apă, dar și să manâce ceva pe fugă! Fotbaliștii musulmani se află în perioada postului de Ramadan și nu le este permis să mânânce și să bea apă în timpul zilei.

Sane a comentat cu umor decizia lui Low de a-l lăsa în afara lotului pentru CM

sane

Fără îndoială, surpriza din lotul Germaniei pentru Mondialul din Rusia este absența mijlocașului Leroy Sane. Acest aspect i-a uimit și de câțiva colegi ai lui Sane de la Manchester City, iar Kyle Walker a postat pe Twitter o fotografie în care fundașul englez este surprins scuipând apă însoțită de mesajul "Când afli că Sané nu va juca Cupa Mondială".

Simona Halep investeşte în viitorul tenisului românesc. Gestul superb al liderului mondial

halep

Simona Halep a câştigat până acum peste 20 de milioane de dolari doar din tenis, iar liderul mondial a decis să reinvestească o parte din aceşti bani în sportul care i-a adus celebritatea. Ba mai mult, constănţeanca încearcă să asigure viitorul tenisului românesc.

Ronaldo nu înţelege obsesia Realului şi e din ce în ce mai frustrat

crney

Cristiano Ronaldo a agitat apele la Real Madrid, după finala UEFA Champions League câştigată în faţa lui Liverpool (3-1). Starul portughez a dat de înţeles că ar putea pleca, însă a decis să păstreze tăcerea până după turneul final al Cupei Mondiale din Rusia. Cu toate acestea, nemulţumirile continuă să îl macine pe CR7.

Chelsea s-a înscris în cursa pentru semnătura brazilianului Alisson

Alisson Roma

Brazilianul Alisson (25 de ani) este unul dintre cei mai râvniți portari la momentul actual din Europa, iar echipe precum Real Madrid sau Liverpool, finalistele ultimei ediții ale Ligii Campionilor, și-au arătat deja interesul pentru goalkeeperul echipei AS Roma. Al treilea club care s-a înscris în cursa pentru semnătura sudamericanului este Chelsea Londra, informează italienii de la Corriere dello Sport, care ar fi oferit 60 de milioane de euro pentru portarul titular din naționala Braziliei.

A fugit Serena din calea Sharapovei? "Nu cred că e accidentată. Cum de duminică nu avea nimic?"

serena4

Nu o accidentare, ci teama de a fi învinsă de Maria Sharapova ar fi adevăratul motiv pentru care Serena Williams s-a retras înainte de meciul din optimile de finală de la Roland Garros, un blockbuster aşteptat de fanii tenisului din întreaga lume.

Lovitură financiară dată de Simona Halep, după calificarea în sferturi la Roland Garros

Simona Halep, în echipa României / Foto: Sport Pictures

HALEP - MERTENS 6-2, 6-1 ROLAND GARROS. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros pentru a treia oară în ultimii 5 ani și performanța sportivă atrage după sine și o recompensă importantă pe plan financiar.

Motivul gafelor lui Karius din finala Ligii Campionilor, dezvăluit de medicii americani

loris karius

Ipoteză incredibilă apărută la nouă zile după finala Ligii Campionilor, Real Madrid - Liverpool.

Becali a dezvăluit motivul nebănuit pentru care nu vrea să lucreze cu Dan Petrescu la FCSB!

becalisuperdan

Dan Petrescu (50 de ani) și-a reziliat contractul cu CFR Cluj și este doar o chestiune de timp până când va semna cu Guizhou Hengfeng, echipă aflată pe ultimul loc în prima ligă din China, cu patru puncte în 11 etape.

9 zile până la Mondial! Bătălie aprigă pentru titlul de golgheter al CM din Rusia. Prezentarea principalilor favoriţi

world-cup-trophy

Bătălia pentru titlul de golgheter al Cupei Mondiale se anunţă la fel de intensă ca şi cea pentru titlul mondial.

Dinamo a încercat o repatriere spectaculoasă: "Da, am negociat cu ei. E prima opțiune"

bucurie bilinski

Dinamoviștii nu mai vor să repete contraperformanța din sezonul recent încheiat și vor să se întărească în toate compartimentele. După ce și-au asigurat poarta prin prelungirea contractului lui Jaime Penedo, "câinii roșii" sunt pe punctul de a mai da o lovitură, de această dată în atac

Foto Talpan, distrus! Cum a reacționat juristul Armatei după ce giuleștenii au marcat golul de 2-0

florin talpan

CSA Steaua a ratat accesul la barajul pentru promovarea în Liga 3, după ce a pierdut din nou în fața celor de la Academia Rapid, scor 0-2. Oficialii Armatei sperau într-un succes în ”finala” campionatului,

  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:50 Stirile Digi Sport
  • 22:00 LIVE La Liga: Real Madrid-Barcelona
  • 22:45 LIVE Digi Gol
  • 23:00 LIVE La Liga: Real Madrid-Barcelona
  • 22:30 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult