Ultimele stiri

Contra a dezvăluit de ce nu l-a chemat la națională pe Ianis Hagi în locul accidentatului Stanciu

ianis nationala

Cosmin Contra l-a pierdut pe Nicolae Stanciu pentru duelul de la Ploiești cu reprezentativa Finlandei, dar a ales să nu cheme niciun jucător în locul mijlocașului de la Sparta Praga. La ultima conferință de presă susținută, selecționerul a precizat de ce nu a laut în calcul varianta Ianis Hagi pentru disputa care va avea loc martie pe arena Ilie Oană.

ULTIMA ORĂ Gardoș a semnat noul contract la Craiova!

Gardos

Bara şi Buzărnescu s-au calificat în sferturile probei de dublu la Roland Garros

buzarnescu bara

Perechea alcătuită din Irina Maria Bara şi Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturile de finală ale probei feminine de dublu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, după 6-4, 6-3 cu americancele Jennifer Brady/Vania King.

"Halep sprintează pe lângă Mertens". Ce scrie WTA după victoria Simonei din optimi

wta halep

HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep a făcut un meci perfect în fața lui Elise Mertens, s-a impus în două seturi, și s-a calificat în sfertuile de finală de la Roland Garros. Prestația de excepție a liderului mondial nu a fost trecută cu vederea nici de site-ul WTA.

News Alert OFICIAL: Dragoș Grigore se întoarce în Europa! Transfer de ultimă oră pentru fundașul României

Dragos Grigore

Dragoș Grigore este primul transfer al verii la Ludogorets Razgrad, campioana din ultimii 7 ani din campionatul vecin. Echipa la care mai joacă Moți și Keșeru a anunțat deja mutarea pe site-ul oficial.

Salah, anunţ cu privire la recuperarea după accidentarea din finala Champions League

ronaldo salah1

Mohamed Salah (25 de ani) se arată optimist în privinţa recuperării sale până la turneul turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, atacantul accidentându-se la umăr în timpul finalei Champions League, câştigată de Real Madrid cu 3-1 în faţa celor de la Liverpool.

Prima reacţie a Simonei Halep, după victoria zdrobitoare cu Elise Mertens

simona

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o pe belgianca Elise Mertens, cap de serie numărul 16, cu 6-2, 6-1.

Remember CM 1966 Anglia. "Fotbalul s-a întors la el acasă"

anglia 1966

În 1966, fotbalul s-a întors la el acasă, după cum suna şi sloganul Cupei Mondiale. A venit rândul Angliei să găzduiască turneul final al Cupei Mondiale, desfăşurat între 11 şi 30 iulie.

HALEP - MERTENS 6-2, 6-1. Meci PERFECT făcut de Simona, care e în sferturi la Roland Garros

halep 222

HALEP ROLAND GARROS. Organizatorii de la Roland Garros au anunțat ora la care va începe duelul dintre Simona Halep și belgianca Elise Mertens. Liderul WTA și jucătoarea aflată pe locul 16 în clasamentul mondial se vor întâlni luni, începând cu ora 12:00.

Amenzi de peste 5.000 de lei pentru incidentele de la Rapid - Steaua. Câţi suporteri au fost interzişi pe stadioane

incidente

23 de persoane au fost amendate după meciul dintre Academia Rapid şi CSA Steaua, disputat duminică seara, pe Arena Naţională, Jandarmeria Capitalei anunţând că s-au dat amenzi de peste 5.200 de lei.

Video Adevărul din spatele fotografiilor controversate făcute de jucătorii Realului în fața siglei lui Liverpool

real liverpool vestiare

Spaniolii au explicat gestul jucătorilor de la Real Madrid, care au stârnit controverse când s-au fotografiat, duminică, pe stadionul lui Liverpool, alături de emblema adversarei pe care au învins-o în finala Ligii Campionilor. Jurnaliștii de la Marca susțin că aceștia nu au vrut să arate în niciun moment lipsă de respect.

Prima reacție a lui Lăcătuș după ce Steaua a ratat promovarea

FOTBAL:CSA STEAUA BUCURESTI-PROGRESUL BUCURESTI, LIGA 4 (15.09.2017)

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Roș-albaștrii au ratat șansa de a promova în Liga a 3-a după ce au pierdut meciul decisiv cu rivalii giuleșteni. Marius Lăcătuș a recunoscut superioritatea giuleștenilor și a vorbit despre planurile de viitor ale grupării militare. Steaua ar putea juca totuși în Liga a treia datorită prezenţei echipei de juniori în Liga Elitelor.

Balotelli, despre posibilitatea de a fi căpitanul Italiei: "Ar reprezenta un semnal puternic împotriva rasismului în ţară"

balotelli revenire italia

Atacantul Mario Balotelli a apreciat că dacă i s-ar acorda banderola de căpitan al naţionalei de fotbal a Italiei ar fi "un semnal puternic împotriva rasismului" în ţara sa, informează AFP. 

Loturile echipelor calificate la CM 2018

rusia 2018

Selecţionerii naţionalelor care vor participa la CM 2018 au anunţat loturile care vor fi prezente în Rusia.

Agentul lui Nabil Fekir confirmă interesul lui Liverpool pentru căpitanul lui Lyon

nabil fekir

Agentul lui Nabil Fekir a confirmat interesului lui Liverpool pentru căpitanul celor de la Olympique Lyon, Nabil Fekir, "cormoranii" fiind dispuşi să plătească 70 de milioane de euro. 

Moment memorabil: comentatorul a fost auzit cum mănâncă chipsuri în timpul meciului

bein

Brazilia şi Croaţia s-au întâlnit ieri, într-un amical disputat la Liverpool, pe Anflied. Neymar a revenit cu gol după accidentarea din luna februarie: a fost introdus la pauză şi a deschis scorul, după o execuţie superbă. Firmino a stabilit scorul final, 2-0, în prelungiri.

Barcelona își ia adio de la Griezmann. "Și-a anunțat prietenii că rămâne la Atletico"

griezmann

Antoine Griezmann nu va merge la Barcelona și a decis să rămână la Atletico Madrid, sau cel puțin asta anunță presa din Spania. Francezul le-ar fi transmis această decizie unor apropiați.

Fanii l-au ales pe Şumudică, dar conducerea CFR-ului are altă opţiune. Totul e ţinut în loc de "Bursuc"

Sumudica si Iordanescu jr

După toată nebunia produsă de iminenta despărţire dintre Dan Petrescu şi CFR, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea prelua echipa clujeană. Între ei, cu cele mai multe şanse au rămas la un moment dat Iordănescu, Piţurcă şi Şumudică, motiv pentru care digisport.ro i-a întrebat pe cititori cine ar fi cea mai bună variantă. După informaţiile de ultim moment, Iordănescu jr. ar fi alesul, dar fanii l-ar fi preferat, în număr covârşitor, pe Şumudică.

Video "A fost o atmosferă de Champions League!" Campioana României, cucerită de derby-ul Steaua - Rapid

steaua rapid re

Neymar a revenit cu gol, dar recunoaște: "Sunt la 80% din capacitate"

neymar brazilia croatia

Neymar, atacantul vedetă al echipei de fotbal a Braziliei, autorul primului gol al "Selecao" cu Croaţia (2-0), într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, a afirmat că este "foarte încântat" de revenire după trei luni în care nu a jucat, dar consideră că este la "80 la sută din capacitate", relatează AFP.

Steaua - Rapid se joacă iar cu trofeul pe masă! Finala Cupei României pe București e ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Steaua - Rapid

Veritabila "finală" de duminică nu a fost ultimul meci Steaua - Rapid din acest sezon. Echipele de tradiție din Liga 4 se întâlnesc și în finala Cupei României pe București, într-o partidă programată duminică, 10 iunie, la ora 20:00 și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Exclusiv Iuliu Mureşan: "E posibil să fie Edi Iordănescu noul antrenor al CFR-ului"

Edi Iordanescu

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan a anunţat, în direct la Digi Sport Matinal, că sunt şanse mari ca Edi Iordănescu să fie noul antrenor al campioanei României. 

Remember CM 1962 Chile. Brazilia și-a apărat cu succes trofeul, Pele a ratat finala

Brazil

În 1962, a şaptea ediţie a Cupei Mondiale a fost găzduită de către statul sud-american Chile şi s-a desfăşurat între 30 mai şi 17 iunie. Numărul de ţări înscrise în preliminarii a fost de peste 50. Brazilia, deţinătoarea trofeului, şi Chile, echipa organizatoare, au fost calificate din oficiu, conform regulamentului.

Exclusiv FCSB a perfectat și al treilea amical al verii. Duel cu o campioană

FCSB

FCSB va avea parte doar de amicale tari în al doilea cantonament al verii, care va avea loc în Olanda în primele două săptămâni ale lunii iulie. Ultimul meci de pregătire perfectat este cel în compania campioanei Belgiei.

Răsturnare de situaţie: Ronaldo nu mai e aşa sigur de plecarea de la Real Madrid

Cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a alăturat lotului Portugaliei în cantonamentul de la Cascais, după ce a petrecut câteva zile în vacanţă în Marbella. Portughezii anunţă că "Balonul de Aur" nu este afectat de problemele legate de contractul de la Real Madrid şi este focusat pe particparea cu naţionala Portugaliei la Campionatul Mondial din Rusia. 

(P) Sfert de finală dur pentru Simona Halep la Roland Garros

featured

French Open a ajuns la faza sferturilor de finala. Simona Halep are o dubla miza pe zgura de la Paris: castigarea primului titlu de Mare Slem si mentinerea pe locul 1 in clasamentul WTA. Pe partea sa de tablou s-au calificat si Garbine Muguruza, singura sportiva care ii contesta pozitia de lider in clasament. Halep are nevoie de o calificare in finala pentru a fi sigura de pozitia sa la varful ierarhiei WTA.

"Am fost păcăliți! Aș fi vrut un act de bărbăție". Duckadam a ieșit la atac. Mesaj dur pentru Talpan și generalul Petrea

Duckadam

"Treaba asta n-o vezi la ruşi, englezi sau germani!" Ţiriac a dezvăluit, în direct la TV, marea problemă a Simonei

tiriac becker

Simona Halep este singura noastră jucătoare rămasă în cursă în proba de simplu de la Roland Garros. Liderul WTA va juca azi, de la ora 12:00, în optimi, cu belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA.

Mertens știe cum poate să o învingă pe Simona: "Mi-am dat seama cum trebuie să joc"

Elise Mertens

HALEP ROLAND GARROS. Liderul WTA o întâlnește azi pe belgianca Elise Mertens pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de pe zgura pariziană. După o victorie clară a Simonei la Madrid, aceasta este a doua confruntare directă și belgianca știe cum îi poate face față jucătoarei noastre.

Benzema a surprins, după golul antologic din finala cu Liverpool: "Nu a fost vorba de noroc!"

benzema karius real liverpool champions league

Golul lui Karim Benzema din finala Ligii Campionilor (3-1 pentru Real Madrid împotriva lui Liverpool) va rămâne în istoria fotbalului, din cauza gafei monumentale portarului Loris Karius, care i-a trimis mingea direct în picior. În ciuda modului în care s-a desfășurat faza, atacantul galacticilor spune că nu a fost vorba de noroc și că în spatele reușitei sale se află doar foarte multă muncă.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult