Ultimele stiri

Puşcaş e dorit de o echipă din Spania. Preţul cerut de Inter în schimbul atacantului

puscas-1

Ziua şi oferta pentru George Puşcaş. Tânărul atacant român nu este dorit doar în Italia, ci şi în La Liga. Leganes este foarte interesată de fotbalistul care aparţine de Inter Milano, iar spaniolii negociază în aceste zile un posibil transfer al fotbalistului de 22 de ani.

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, amintiri cu vulcanicul Petrescu: "Doamne, ce mi-a făcut! Ce cuvinte inferioare mi-a spus!"

ilie dumitrescu

Meciul dintre Generatia de Aur si legendele Barcelonei e prilej de rememorare a unor întâmplări comice între fostele glorii ale României. Ilie Dumitrescu nu uită cum se supară Dan Petrescu.

Omul care l-a anihilat pe Maradona nu crede în jucătorul de 70 de milioane al lui Becali: "Nu-i văd rolul la FCSB"

FOTBAL:FC BOTOSANI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA ROMANIEI (9.05.2018)

FCSB a oficializat două transferuri pentru sezonul următor, Olimpiu Moruţan şi Kamer Qaka, însă jucătorii veniţi de la FC Botoşani, respectiv CSM Poli Iaşi trebuie să arate că pot face faţă presiunii de la echipa lui Nicolae Dică.

Marcelo: "Neymar are ușa deschisă la Real. Cristiano nu e patronul echipei"

Ronaldo si Neymar

Coleg cu Neymar la naționala Braziliei și cu Ronaldo la Real Madrid, Marcelo a fost întrebat despre acest aspect în cadrul unei conferință de presă. Fundașul stânga e de părere că cei doi sunt compatibili, însă a trimis un mesaj clar, pentru a pune capăt interpretărilor.

Nadal a provocat hohote de râs când a fost întrebat despre vârsta biologică a lui Ronaldo

nadal ronaldo

Rafael Nadal a oferit un răspuns care a provocat un râset general, când a fost întrebat despre o declaraţie recentă a lui Cristiano Ronaldo, care susţine că vârsta sa biologică este de 23 de ani.

Tot ce trebuie să știi despre Marele Premiu al Canadei. Cursa e duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport!

F1 Grand Prix of China

Tot ce trebuie să știi despre Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Antrenamentele libere, calificările și cursa sunt ÎN DIRECT la Digi Sport în acest weekend

Halep rămâne lider WTA după Roland Garros, Stephens urcă pe 4. Cum va arăta Top 10 la finalul turneului

Simona Halep Roland Garros

HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep a dat o dublă lovitură prin victoria obținută în minim de seturi în fața Muguruzei. Jucătoarea noastră s-a calificat în finala de la Roland Garros și își menține și prima poziție în clasamentul WTA. În cazul în care ar fi fost învinsă de Muguruza, iberica ar fi devenit de luni noul lider WTA.

Exclusiv Pentru Halep nu contează cu cine joacă finala de la Paris. "Putea să fie și Navratilova sau Steffi Graff"

Halep si CTP

Calificarea Simonei Halep în finala de la Roland Garros l-a entuziasmat pe Cristian Tudor Popescu, cel care a spus că numărul 1 mondial a făcut “un meci perfect și a trimis mingea acolo unde i-a spus creierul”. Halep o va înfrunta în finala de pe zgura pariziană pe amerincanca Sloane Stephens (10 WTA) care a trecut în cea de a doua semifinală de Madison Keys (13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Foto Cristiano Ronaldo e imaginea noului joc FIFA. Întrebarea pusă de toată lumea după apariția pozei

ronaldo trofeu

Noul joc FIFA nu a fost încă anunţat oficial, dar este de aşteptat ca acesta să apară, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, în toamnă.

Măldărășanu, în pole-position pentru postul de antrenor la Astra. Cine decide instalarea fostului rapidist

maldarasanu

Video Reacţia lui Cahill, după calificarea Simonei Halep în finala de la Roland Garros

2018 French Open - Day Seven

Simona Halep va juca pentru a treia oară în carieră finala la Roland Garros, la capătul unei demonstraţii de forţă în faţa campioanei din 2016, Garbine Muguruza.

“Talismanul” Hagi: “Am știut că va juca finala”. "Regele" a analizat-o pe adversara Simonei

Halep si Hagi

Halep a dat toate calculele peste cap. Un mare campion recunoaște că s-a înșelat în ceea ce o privește

2018 French Open - Day Eleven

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în finala de la Roland Garros după un meci perfect făcut în semifinale împotriva spaniolei Garbine Muguruza (3 WTA), deși Matts Willander nu a văzut-o capabilă să reediteze performanța de anul trecut. După victoria obținută în două seturi de Simona Halep în fața Garbinei Muguruza, Wilander a recunoscut că s-a înșelat.

Abidal a revenit la Barcelona, chiar înaintea meciului legendelor cu Generația de Aur a României

Abidal

v

Echipa Ideală din play-out, dominată de dinamoviști. Florin Bratu, cel mai bun antrenor

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (23.05.2018)

LPF a anunțat pe site-ul oficial echipa ideală a play-out-ului din sezonul recent încheiat în Liga 1. Așa cum era de așteptat, Dinamo, ocupanta primei poziții, are cei mai mulți reprezentanți. Din cei 11 jucători, 5 sunt legitimați la Dinamo, echipă care dă și antrenorul.

Stephens - Keys 6-4, 6-4. Campioana de la US Open, adversara Simonei Halep în finala de la Roland Garros

2018 French Open - Day Twelve

Video Un atacant irakian e copia lui Salah. "Poate mă invită la Cupa Mondială din Rusia"

salah irakian stire

Cu barba neagră şi cu părul în dezordine, Hussein Ali, atacantul irakian al echipei de fotbal al-Zawraa, seamănă izbitor cu Mohamed Salah, vedeta lui Liverpool şi a naţionalei Egiptului, calificată la Cupa Mondială 2018, scrie AFP.

"Simona a fost ca un ciclon în primul set". Cum a văzut presa din Spania semifinala dintre Halep și Muguruza

presa spania

HALEP ROLAND GARROS. Disputa dintre Simona Halep și Garbine Muguruza s-a încheiat cu victoria jucătoarei noastre, scor 6-1, 6-4, care va juca pentru a treia oară în carieră finala la Roland Garros. Meciul de pe zgura pariziană a fost tratat atent și de presa spaniolă, care la final a recunoscut cu fairplay superioritatea Simonei.

Muguruza, plecăciune în fața Simonei Halep. "Merită să joace finala! Nu a dat nimic gratis"

2018 French Open - Day Twelve

Campioană la Roland Garros în 2016, Garbine Muguruza a fost oprită în încercarea de a obţine al doilea titlu la Paris de o Simona Halep aflată în zi de graţie.

Lovitură financiară importantă pentru Simona Halep, după calificarea în finala de la Roland Garros

2018 French Open - Day Eleven

Simona s-a impus în două seturi, 6-1, 6-4 în fala ibericei Garbine Muguruza și grație acestui succes este sigură că își va păstra fotoliul de lider WTA și începând de luni. Odată cu această victorie, Simona a dat și o importantă lovitură financiară.

Cifrele care confirmă superioritatea Simonei Halep în meciul care dus-o în finala de la Roland Garros

2018 French Open

Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în carieră în finala turneului de la Roland Garros, după unul dintre cele mai bune meciuri jucate vreodată în capitala Franţei.

Simona a dezvăluit imediat după meci planul prin care a surclasat-o pe Muguruza

Halep Muguruza Roland Garros

HALEP ROLAND GARROS. Simona Halep s-a calificat în a patra finală de Grand Slam din carieră după ce a trecut de Garbine Muguruza în două seturi, 6-1, 6-4. Liderul WTA a dezvăluit imediat după finalul partidei care a fost planul prin care nu i-a dat aproape nicio șansă jucătoarei spaniole.

CTP a plâns în direct la TV după performanța fabuloasă a Simonei Halep

ctp-2

News Alert Halep-Muguruza 6-1, 6-4. Victorie superbă, pentru a treia finală la RG. Simona rămâne lider mondial

2018 French Open - Day Eleven

HALEP - MUGURUZA LIVE TEXT, ROLAND GARROS. Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe iberica Garbine Muguruza. Partida este programată pe arena Philippe Chatrier, după terminarea duelului dintre Rafael Nadal și Diego Schwartzman și va începe probabil după ora 16:00.

Real Madrid a câștigat războiul cu Barcelona pentru "noul Neymar"

rodrygo real madrid

Real Madrid a câștigat războiul cu Barcelona pentru "noul Neymar", anunță presa din Spania. Marca scrie că gruparea de pe Santiago Bernabeu a ajuns la un acord cu Santos pentru transferul lui Rodrygo.

"Speedy Simo!" Oficialii Roland Garros, la superlativ despre Halep. De când nu mai pierduse Muguruza un prim set atât de drastic

Halep Roland Garros

Halep - Muguruza // Roland Garros. Simona Halep a avut un start extraordinar în semifinala de la Roland Garros cu Garbine Muguruza, căreia i-a administrat un drastic 6-1 în primul set. Jucătoarea din Spania nu mai pierduse atât de clar un prim set de mai mult de 8 luni.

Galerie Foto Hagi și Popescu, în tribune la Roland Garros la meciul Simonei Halep

hagi popescu tribune

Șeful ligii spaniole, despre posibila plecare a lui Ronaldo de la Real: "Mă îngrijorează, dar putem și fără el"

colaj ronaldo tebas

Vestea posibilei plecări a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid nu l-a lăsat indiferent nici pe președintele primei ligi spaniole. Javier Tebas e conștient de imaginea pe care o are acum campionatului datorită și starului portughez

Presa internațională scrie despre mutarea lui Dan Petrescu în China. ”Bursucul” e prezentat ca fiind fostul star al lui Chelsea

Dan Petrescu la intoarcere de la Dubai

Cu Talpan ţinut pe la uşi, Comitetul Executiv al AMFB a acceptat schimbarea de statut la Rapid

talpan rapid

Comisia de Disciplină a Asociației Municipale de Fotbal București a respins, miercuri, ca "inadmisibilă și nefondată", contestația făcută de Steaua pentru cei 5 rapidiști despre care Talpan a reclamat că nu avut drept de joc la Rapid, în speranța că giuleștenii vor pierde la masa verde, iar primul loc în Liga 4 din Capitală le va reveni "militarilor".

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult