Ultimele stiri

Recordurile Simonei Halep după finala istorică împotriva lui Sloane Stephens

collage roland garros

Simona Halep, cea mai bună jucătoare din lume, se luptă cu recordurile după triumful de la Roland Garros. Sportiva noastră a devenit a şasea jucătoare din istorie care se impune la Paris atât ca junioare, cât şi ca senioare.

”Îmi doresc ca Rapid să promoveze, dar ăsta nu e Rapid!” Condiția pentru ca Lupu să evolueze contra giuleștenilor

lupu digi

Academia Rapid va lupta pentru un loc în Liga 3 cu FC Singureni, echipa care a câștigat campionatul pe Giurgiu în Liga 4. Succesul celor de la Singureni a fost facilitat și de Dănuț Lupu (51 de ani), cel care este antrenorul echipei.

FC Singureni vrea să dea lovitura și să promoveze în Liga 3! Unde va evolua cu Rapid

singureni BUN

FC Singureni a câștigat bătălia cu CS Argeșul Mihăilești, scor 3-1, pentru șefia Ligii 4, regiunea Giurgiu, astfel că elevii lui Dănuț Lupu (51 de ani) au șansa acum de a se lupta cu Academia Rapid

Mesaj emoţionant al Simonei Halep, la mai puţin de 24 de ore după finala Roland Garros

halep final

Simona Halep a transmis un nou mesaj de mulţumire celor care au susţinut-o, la mai puţin de 24 de ore după triumful din finala de la Roland Garros, contra lui Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

După argintul de la 1000 de metri, Carp și Mihalachi au devenit campioni europeni în proba de Canoe-2 pe 500 m

kaiac canoe

Leonid Carp (Steaua) şi Victor Mihalachi (Dinamo) au cucerit duminică medaliile de aur în proba de Canoe-2 pe 500 m, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Belgrad.

Adidas a tras lozul necâştigător, renunţând la Halep! Nike la putere, la Roland Garros. Ce scriu francezii

halep roland garros

Adidas a tras lozul necâştigător în momentul în care a decis să nu îi prelungească înţelegerea Simonei. Nemţii nu au vrut să îi satisfacă pretenţiile financiare româncei, iar acum au toate motivele să regrete. Halep nu doar că e numărul unu mondial, dar şi-a trecut în cont şi primul trofeu de Grand Slam.

Video Momentul care nu s-a văzut la TV. Gestul lui Stephens când Simona a pus mâna pe trofeu

halep trofeu

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Simona a ridicat pentru prima dată deasupra capului un trofeu de Grand Slam, după victoria obținută în trei seturi în fața lui Sloane Stepehens. Americanca nu doar că a recunoscut cu fair play superioritatea Simonei, dar i-a și dat o mână de ajutor jucătoarei noastre în momentul premierii.

Roland Garros 2018, "aperitivul" pentru Simona! Câte turnee de Grand Slam va mai câştiga

simona1

Victoria de la Roland Garros e declickul de care avea atâta nevoie Simona Halep. Mats Wilander, fostul legendar jucător suedez, anticipează că românca va domina circuitul WTA în următoarea perioadă.

Hamsik, aproape să părăsească Italia. Ofertă din China pentru căpitanul lui Napoli

hamsik-1

Marek Hamsik este foarte aproape să părăsească Napoli după 11 ani.

Telenovela e aproape gata! Anunţul făcut de Griezmann privind transferul său: "Asta îmi doresc!"

griezmann fericit

Antoine Griezmann a anunţat aseară, la capătul partdei amicale pe care Franţa a disputat-o cu SUA, scor 1-1, că în următoarele zile se va stabili clar viitorul său. În ultima perioadă s-a scris că transferul la Barcelona e iminent.

Marele vis al Mihaelei Buzărnescu, după triumful Simonei Halep din finala Roland Garros

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu e fericită pentru Simona Halep şi visează la o finală de Grand Slam contra numărului 1 mondial, care a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-1 pe Sloane Stephens în ultimul act de la Roland Garros.

"Nu, nu, nu! Nu din nou!". Răspunsul Simonei la întrebarea pusă de un reputat jurnalist american. Ce a simţit când era condusă

simona

Presiunea a fost enormă pe Simona Halep, chiar dacă la nivel declarativ ea a acreditat ideea că va intra în ultimul act cu zâmbetul pe buze, fără a se gândi la cele trei finale de Grand Slam pierdute. Un jurnalist de la New York Times a discutat cu românca după meciul câştigat contra lui Sloane Stephens şi a aflat ce a gândit campioana noastră când a fost condusă.

"Parte tactician, parte majoretă, psiholog, strateg, lider, motivator". Cel mai frumos mesaj pentru Darren Cahill

cahill1

Darren Cahill, omul din spatele succeselor Simonei Halep, a avut parte de un mesaj plin de admiraţie din partea lui Pam Shriver (55 ani), fostă mare jucătoare din SUA.

Simona a ținut să-i mulțumească Petrei Kvitova după ce a câștigat Roland Garros

halep kvitova

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Victoria în trei seturi obținută împotriva americancei Sloane Stephens i-a adus Simonei Halep primul trofeu la un Grand Slam. La conferința de presă de la finalul partidei, liderul WTA a ținut să le mulțumească celor care au susținut-o, dar a ținut să o precizeze în special pe Petra Kvitova.

Cum vor arăta fazele finale ale CM, în funcţie de salariile jucătorilor

brazilia

Brazilia ar fi campioană mondială pentru a şasea oară în istorie dacă salariile jucătorilor ar fi criteriul care ar face diferenţa la turneul final din Rusia.

Povestea Simonei Halep, pe site-ul WTA: "Şi-a îmbrăţişat demonii pentru a câştiga la Roland Garros"

Simona Halep Roland Garros

Simona Halep a fost protagonista unui material amplu pe site-ul WTA după triumful de la Roland Garros, după finala cu Sloane Stephens.

Adio, Barcelona! Primul transfer al verii de la gruparea blaugrana: catalanii au fost de acord să îl vândă în Premier League

deulofeu

Gerard Deulofeu este jucătorul lui Watford, clubul englez şi Barcelona bătând palma pentru transferul definitiv al mijlocaşului ofensiv de bandă. Echipa de pe Vicarage Road a plătit 13 milioane de euro în schimbul spaniolului.

Neymar şi-a decis viitorul. Dezvăluirea fanilor lui Paris Saint Germain

neymar

Neymar i-a asigurat pe fanii lui Paris Saint Germain că nu are de gând să plece după un singur an de la campioana Franţei.

Video Gest de mare campion al lui Ronaldo, la plecarea naționalei Portugaliei în Rusia

ronaldo copil

Naționala Portugaliei a plecat sâmbătă seară spre Rusia, acolo unde va participa la Campionatul Mondial care va debuta săptămâna viitoare. În drumul spre aeroport, starul Cristiano Ronaldo a făcut un gest de mare campion.

Nedrept! Halep e abia a şasea favorită să câştige la Wimbledon. Cota uriaşă avută şi cine are cele mai mari şanse

halep wimbledon

Simona Halep a câştigat Roland Garros-ul şi conduce în ierarhia WTA, dar specialiştii nu o văd cu şanse mari la Wimbledon. Marea noastră campioană e creditată doar cu a 6-a şansă la trofeu.

Halep, felicitată de adversarele din circuitul WTA după finala Roland Garros. Mesaj superb al Martinei Navratilova

halep trofeu 3

Curg elogiile la adresa Simonei Halep!

S-a mişcat în timp record! Liverpool a ratat transferul lui Fekir, dar s-a reorientat rapid. Pe cine ia

fekir

Liverpool a renunțat la transferul lui Nabil Fekir, dar s-a mișcat în timp record. Formația de pe Anfield și foarte este aproape să cumpere un mijlocaș care a trecut pe la Bayern Munchen și Inter, anunță presa din Anglia.

Reacţia Nadiei Comăneci după victoria Simonei Halep din finala Roland Garros. Ce mesaj a postat Bart Conner

nadia simona

Nadia Comăneci e în al nouălea cer după victoria Simonei Halep din finala de la Roland Garros, contra lui Sloane Stephens.

"Voi sunteţi cei mai mari hateri ai mei! Tu, tu şi tu!". Reacţie neaşteptată la conferinţă, după finala Roland Garros

France Tennis French Open

Sloane Stephens s-a dovedit extrem de fair-play la conferinţa de presă de după finala pierdută la Roland Garros împotriva lui Halep, însă a ţinut să îi "înţepe" pe jurnalişti pentru faptul că nu au crezut în ea.

Turnul Eiffel, vis interzis pentru Simona Halep. Motivul din spatele abandonului tradiției pariziene

Simona halep trofeu

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Simona Halep a impresionat o lume întreagă odată cu triumful în finala de la Roland Garros, care i-a adus primul trofeu din carieră la un turneu de Grand Slam. Numărul 1 WTA nu va putea să apară în pozele pe care fanii din România - și numai - le așteptau de multă vreme: ședința foto alături de cupa mult dorită nu va avea loc la Turnul Eiffel.

Întâlnire între agentul lui Dybala și Real Madrid! O altă forță a Europei are prim-planul pentru transfer

Dybala

Paulo Dybala este foarte aproape de o plecare de la Juventus Torino și i-a transmis agentului său încă din primăvară să îi caute un club puternic. Francezii de la Paris United, preluați și de spaniolii de la As, au anunțat că PSG este foarte interesată de transferul său, iar impresarul lui ar fi avut o întrevedere și cu reprezentanții clubului Real Madrid.

Foto Simona Halep a "furat" mitingul PSD. Anunțul făcut în presa străină

halep victorie

HALEP - STEPHENS, ROLAND GARROS 3-6, 6-4, 6-1. Simona Halep a izbutit, după a patra finală jucătă, să câștige primul Grand Slam al carierei. Victoria liderului WTA în duelul cu Sloane Stephens a venit în aceeași zi în care Piața Victoriei a găzduit mitingul PSD, iar presa internațională a fost prinsă pe picior greșit.

Video Franța - SUA 1-1. "Cocoșii" lui Deschamps, salvați de Mbappe înaintea debutului la Mondialul din Rusia

Mbappe

Reprezentativa Franţei a remizat, 1-1, sâmbătă, la Lyon, împotriva Statelor Unite ale Americii, într-un  meci amical, ultimul al naționalei lui Didier Deschamps înaintea Mondialului din Rusia. Francezii au avut o evoluţie modestă şi doar reuşita lui Kylian Mbappe din minutul 79 a făcut ca jucătorii din Hexagon să obţină un rezultat de egalitate, după ce Green a profitat de o eroare a lui Sidibe în finalul primei reprize.

10 cifre pentru istorie! Triumful grandios al Simonei Halep, elogiat la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep a spart gheaţa şi a câştigat pentru prima oară în carieră un titlu de Grand Slam, la Roland Garros, acolo unde pierduse două finale până acum.

Simona Halep, la conferința de presă: "Am simţit că lumea era cu mine şi am fost mai puternică pe teren"

Halep conferinta dupa finala RG

Halep - Stephens, Roland Garros // Simona Halep este în sfârșit campioană la Roland Garros după victoria cu Sloane Stephens, cu 3-6, 6-4, 6-1. Românca a venit la conferința de presă cu trofeul de campioană și le-a mulţumit celor care au ajutat-o să-şi îndeplinească visul. Liderul mondial a vorbit și despre diferenţa decisivă faţă de finala din 2017, dar şi despre ultimele indicaţii ale australianului Darren Cahill.

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult