Ultimele stiri

Exclusiv "Are anumite probleme!". Dezvăluirea făcută de Mirel Rădoi despre ultimul transfer al lui Becali

Mirel Radoi

Kamer Qaka este unul dintre cele două transferuri făcute deja de Gigi Becali, alături de Olimpiu Moruţan.

Carmen Dan a oferit ultimele detalii despre noul stadion Dinamo

dinamo

Război Barcelona - Real pe piaţa transferurilor. "Va face o ofertă superioară"

Miralem Pjanic

După finalul sezonului în cele mai importante campionate europene, a început lupta pe piaţa transferurilor.

Cornel Dinu a fost internat azi noapte la Spitalul Floreasca

cornel dinu

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi al naţionalei României, a fost internat la Spitalul Florească din cauza unor probleme respiratorii. "Procuroru'" a intrat în direct la emisiunea Digi Sport Matinal şi totul părea în regulă, însă pe parcursul zilei nu s-a simţit foarte bine şi medicii au luat hotărârea să-l interneze pentru a fi permanent sub observaţie medicală.

"Mai bine o lăsaţi să joace dezbrăcată!". Kristyna Pliskova, replică acidă pentru Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams a înregistrat primul succes la un turneu de Grand Slam, după revenire.

Exclusiv Revenire spectaculoasă la FCSB!? Becali a făcut lumină: anunţ de ultimă oră

jakolis

Helmuth Duckadam a surprins în cadrul emisiunii Fotbal Club, de marţi. "Eroul de la Sevilla" a dezvăluit că Jakolis e posibil să se întoarcă sub comanda lui Dică, lucru care trebuia privit cu rezerve, în condiţiile în care Apollon avea opţiune definitivă de cumpărare. Gigi Becali a risipit misterul: chiar dacă ciprioţii doresc să activeze clauza, croatul nu îşi doreşte să continue.

Man. United, aproape de primul transfer al verii

Dalot

Manchester United îşi întăreşte defensiva cu unul dintre cei mai promiţători apărători portughezi ai momentului.

Exclusiv Trei transferuri, obiectivul FCSB în această vară! Budescu a fost iertat, dar are o mare problemă

Gigi Becali

După trei titluri ratate la rând, FCSB pregăteşte o nouă campanie de achiziţii. Aceasta va fi la preţ redus, însă, două fiind motivele: ratarea campionatului şi, implicit, şansele reduse de a juca în Europa şi faptul că lotul este unul destul de puternic.

A jucat la echipe mari, dar acum e de nerecunoscut. Şi Messi a avut probleme să îşi dea seama cine e

Messi CD

Dani Osvaldo, fost coleg cu Adi Mutu la Fiorentina, s-a retras de doi ani pentru a se concentra pe o cariera muzicală. Fostul atacant de la Juventus, Roma și Inter, acum în vârstă de 32 de ani, are un look complet schimbat față de perioada în care juca. Osvaldo l-a lăsat mască până și pe Messi cu look-ul său. Italianul l-a vizitat pe decarul "pumelor" în cantonamentul Argentinei pentru a-i face cadou ultimul său CD, pe care l-a oferit și selecționerului Jorge Sampaoli.

Cu cine va juca Halep, dacă se califică în turul secund la Paris. A fost interzisă la US Open din cauza greutății

Taylor Townsend

Video CS Dinamo a sărbătorit 70 de ani de la înfiinţare la Opera Naţională

Dinamo Opera2

Clubul Sportiv Dinamo a sărbătorit 70 de ani de la înfiinţare în cadrul unei gale organizate la Opera Naţională Bucureşti, la care au participat şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Marco Trungelliti, eroul zilei la Roland Garros! Cum a făcut 1000 de km în 10 ore pentru a juca la Paris

marco1

Un jucător argentinian a avut parte de experienţa vieţii la Roland Garros! Aflat la Barcelona, Marco Trungelliti a pornit cu maşina într-o cursă contra cronometru pentru a juca în primul tur la openul Franţei. Nu a plecat singur, ci însoţit de prieteni şi de bunica sa în vârstă de 89 de ani.

Miriuţă îşi doreşte al treilea mandat la CFR Cluj. Ce şanse crede că au ardelenii de a-şi apăra titlul

miriuta cfr

Vasile Miriuţă şi-ar dori să revină la CFR Cluj, care îi caută înlocuitor lui Dan Petrescu, însă ştie că nu este singura variantă a ardelenilor pentru postul de antrenor.

Exclusiv Un nou caz Alibec? "Nu sunt supărat pe el, eu îl iert! Dar Dică e supărat!"

gaman

Valerică Găman ar putea primi o nouă şansă la FCSB, chiar dacă Dică e extrem de supărat pe atitudinea fundaşului, dar mai ales pe cuvintele spuse de acesta după partida cu Astra.

OFICIAL: Medicul echipei CS Universitatea Craiova, cooptat în staff-ul echipei naționale

contra

Exclusiv Un fost căpitan din Ghencea surprinde: "Mi-aș dori ca ambele echipe să promoveze în Liga 3"

colaj steaua rapid

Steaua nu şi-a pierdut speranţa şi continuă să creadă că poate obţine promovarea în Liga a 3-a, chiar şi după ce a terminat la egalitate cu Dinamo, 1-1, în prima rundă a play-off-ului din Liga a 4-a. Mirel Rădoi, fost căpitan în Ghencea, spune că și-ar dori ca atât Steaua, cât și Rapid să promoveze, pentru că au demonstrat că la fiecare meci sunt încurajate de numeroși suporteri, ceea ce fotbalului românesc îi lipsește cel mai mult. Numai că în Liga a 3-a va promova doar una dintre cele două mari rivale, după un meci de baraj cu campioana județului Giurgiu.

Serena Williams, întrebată despre ţinuta sa, care a creat controverse! Ce a putut spune

serena6

Serena Williams, fostă număr 1 mondial, s-a calificat în turul doi al turneului de la Roland Garros după ce a învins-o marţi cu 7-6 (7/4), 6-4, pe Kristyna Pliskova (Cehia). La conferinţa de presă, sportiva de peste Ocean a vorbit despre costumul avut, care a creat atâtea controverse.

Video Exclusiv Pancu vrea să se retragă după barajul de promovare în Liga 3

Pancu

La 40 de ani, Daniel Pancu este pregătit să-şi încheie cariera după play-off-ul de promovare din liga a patra.

Exclusiv Rădoi anunţă că Dică vrea să pună piciorul în prag în raportul cu Becali: "Doar aşa va continua!"

radoi

Lui Mirel Rădoi i se pare total nepotrivit noul contract pregătit de Becali pentru Dică şi este de părere că tehnicianul va continua doar în măsura în care în înţelegere vor fi trecute nişte lucruri care să îl protejeze.

Ana Bogdan a trecut în premieră de primul tur la Roland Garros

Ana Bogdan 2

Ana Bogdan s-a calificat, în premieră, în turul 2 de la Roland Garros, după ce a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, scor 6-3, 1-6, 6-4.

Cosac o vede pe Halep din nou în finala de la RG: "A venit timpul să câştige un Grand Slam"

Simona Halep

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că se asteaptă ca România sa aibă cel puţin o finalistă la Roland Garros. Țara noastră este reprezentată de şase jucătoare pe tabloul principal de simplu de la Roland Garros.

Exclusiv De Amorim și-a aflat noua echipă la care ar putea să evolueze de la vară

de amorim

William de Amorim și-a aflat formația la care va evolua de la vară, deși în iarnă a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor după ce Gigi Becali a hotărât că nu mai are nevoie de serviciile sale. Patronul roș-albastrilor revine asupra situației jucătorului brazilian, care s-a reîntors la FCSB odată cu despărțirea lui Marius Șumudică de echipa turcă.

Exclusiv Teixeira îi dă mari bătăi de cap lui Becali. Condiţia pusă pentru a continua la FCSB

teixeira

Filipe Teixeira (37 de ani) le dă bătăi mari de cap oficialilor de la FCSB, în acest moment şansele să ajungă la un acord pentru a continua încă un sezon părând mai degrabă mici.

Liverpool a anunțat care va fi perioada de inactivitate a lui Mo Salah

salah deschidere

Mohamed Salah va fi indisponibil în mod normal "trei-patru săptămâni" şi nu este sigur că va putea juca în meciurile din faza grupelor Cupei Mondiale 2018 din Rusia, a anunţat marţi unul dintre fizioterapeuţii clubului Liverpool, citat de AFP. Initial, Federatia egipteană de fotbal a spus că Salah, serios avariat la umăr după un contact cu Sergio Ramos în prima repriză a finalei cu Real Madrid de la Kiev, va sta numai două săptămâni. 

Eroul negativ al finalei Ligii Campionilor, ofertat din liga a treia italiană

karius

Gafeurul finalei Ligii Campionilor din acest an, Loris Karius, a primit o ofertă-surpriză după cele două greşeli de sâmbătă, de la Kiev, care au făcut diferenţa în partida dintre Real Madrid şi Liverpool, câştigată cu 3-1 de spanioli.

Exclusiv Duckadam le dă speranţe fanilor FCSB: "Jakolis revine!"

jakolis

Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al FCSB, le dă speranţe fanilor. Antonio Jakolis, mijlocaşul împrumutat la Apollon, ar putea să revină. Totuşi, varianta prezentată de eroul de la Sevilla trebuie privită cu rezerve.

Exclusiv Conducerea CFR-ului, despre despărțirea de Dan Petrescu: "Nu avem ce să facem"

dan petrescu

Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, după cum a anunțat Digi Sport, însă în acest moment semnele de întrebare sunt legate de destinația antrenorului român. Se vorbește mult despre o posibilă plecare în China, unde este dorit de Guizhou Hengfeng și ademenit cu un salariu de 800.000 de euro, însă conducerea campioanei Romaniei susține că "SuperDan" are mai multe oferte atractive.

Exclusiv Miriuţă, atac frontal la Bratu: "Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte". Replică acidă şi pentru un jucător

miriuta

Vasile Miriuţă, omul văzut de mulţi principalul responsabil pentru faptul că Dinamo a ajuns în play-out, a avut replici tăioase pentru Florin Bratu ş Ricardo Grigore.

Exclusiv Gabi Balint îl vede pe Edi Iordănescu la CFR Cluj şi aşteaptă investiţii masive la noua campioană

FOTBAL:CFR CLUJ

Gabi Balint crede că Edi Iordănescu ar fi o soluţie bună pentru CFR Cluj, rămasă fără antrenor după ce Dan Petrescu şi-a reziliat contractul.

"Căpitanul meu are sânge de italian!" Răspunsul lui Balotelli, după bannerul rasist al ultraşilor squadrei azzurra

super mario

Atacantul naţionalei Italiei, Mario Balotelli, a răspuns cu o ironie elegantă unui banner afişat la amicalul cu Arabia Saudită (2-1) de luni seara, care făcea referire la originea sa africană.

  • 20:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult