Ultimele stiri

Video Exclusiv "I-am spus lui nea Gigi să nu mai facă asta". Mesajul omului care i-a "furat" titlul FCSB-ului

colaj cristea gigi

Andrei Cristea nu a uitat perioada petrecută la Steaua, însă atacantul de la CSM Poli Iași nu poate trece nici peste felul în care a fost tratat de patronul roș-albaștrilor. Deși în urmă cu 14 ani a fost adus în Ghencea cu surle și trâmbițe de la FCM Bacău, vârful ajuns la 34 de ani susține că presiunea pe care a pus-o Becali pe el la acea vreme i-a cauzat numai probleme

Adio, Real! Bale şi-a ales noua echipă. Prima lovitură a verii: 140 de milioane €

bale

Gareth Bale (28 de ani) a fost eroul lui Real Madrid în finala UEFA Champions League cu Liverpool, scor 3-1. Starul galez, care a fost introdus pe teren în minutul 62, a înscris golurile 2 şi 3 ale "albilor" şi contribuit decisiv la câştigarea celui de-al treilea trofeu consecutiv din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

"Asta e chiar tare". Klopp, în culmea fericirii după noul transfer al lui Liverpool

colaj fabinho

Fabinho este primul transfer confirmat de vicecampioana Europei, Liverpool, iar antrenorul Jurgen Klopp este în culmea fericirii. Mijlocaşul, despre care s-a scris că era mai aproape de rivala Manchester United, este văzut drept o adevărată perlă de către tehnicianul german

Şumudică: "Patronul la Dinamo e Bratu. A resuscitat echipa, face minuni"

sumudica1

Marius Şumudică a devenit fanul lui Florin Bratu după evoluţiile excelente ale lui Dinamo din play-out-ul Ligii 1.

Steliştii fac eforturi imense să-l recupereze pentru meciul de miercuri pe cel mai bun jucător al echipei

predescu gol

Steaua nu şi-a pierdut speranţa şi continuă să creadă că poate obţine promovarea în liga a treia, chiar şi după ce a terminat la egalitate cu Dinamo, 1-1. Pentru a rămâne în plasa Rapidului, roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige cu AS Tricolor miercuri, de la ora 18:30, în direct la Digi Sport 1, dar şi pe digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

Reţeta succesului fără cheltuieli uriaşe. Real Madrid, profit de 87,5 milioane de euro din transferuri

Real Madrid

Real Madrid a câştigat pentru a treia oară la rând Liga Campionilor, performanţă reuşită ultima oară de Bayern Munchen, cu 42 de ani în urmă, iar succesul echipei lui Zinedine Zidane e cu atât mai remarcabil cu cât a fost obţinut fără cheltuielile uriaşe din era Florentino Perez.

Dorit de Mourinho la Man. United, Umtiti rupe tăcerea

umtiti

Jose Mourinho a avut un sezon ratat la Manchester United, fără trofee şi pentru vară pregăteşte mai multe mutări pe Old Trafford. Samuel Umtiti a fost o piesă importantă în echipa Barcelonei în sezonul trecut şi i-a atras atenţia portughezului. Chiar dacă fotbalistul este dorit la echipa engleză, acesta a declarat că se simte bine pe Camp Nou şi că nu se gândeşte la o despărţire de clubul catalan. 

Exclusiv "De ce ai da tu o campioană pe o formație arabă?". Edi Iordănescu, sfătuit să aleagă CFR

iordanescu jr

După ce s-a aflat în pole-position pentru a prelua CFR Cluj, Edi Iordănescu a primit o ofertă de nerefuzat din țările arabe. Cu toarte acestea, Ion Crăciunescu nu l-ar sfătui să aleagă banii șeicilor, ci mai degrabă să se orienteze către proaspăta campioană CFR Cluj

Schimbul anului în Italia? Juventus îl vrea pe Icardi şi pregăteşte o ofertă surprinzătoare

icardi 15

Juventus şi Inter ar putea fi protagonistele unuia dintre schimburile verii în fotbalul mondial. Campioni ai Italiei pentru a şapta oară consecutiv, torinezii vor să schimbe liniile, iar printre obiectivele bianconerilor se numără şi căpitanul rivalei din Milano

Turcia lui Lucescu, victorie cu Iran. Balotelli, gol după 4 ani pentru Italia. Portugalia, ținută în șah

colaj amicale portugal

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a învins Iran cu 2-1, într-un meci amical. Pentru reprezentativa semilunei, a marcat Cenk Tosun în minutele 6 și 50, în timp ce pentru Iran a înscris Ashkan Dejagah, în minutul 90+2

Video Franţa - Irlanda 2-0. Giroud l-a egalat pe Zidane la numărul de goluri pentru "cocoşi"

Franta Irlanda

Franţa a câştigat primul din seria celor trei amicale premergătoare Mondialului din Rusia, 2-0 contra Irlandei, pe Stade de France.

Video Finul Neaga și nașul Mutu luptă de la distanță pentru evitarea retrogradării, ÎN DIRECT la Digi Sport

colaj neaga mutu

Naşul Mutu şi finul Neaga se vor lupta de la distanţă în ultima etapă pentru a merge în barajul cu Chindia. Înaintea ultimei etape, transmise ÎN DIRECT de Digi Sport, FC Voluntari are două puncte peste ACS Poli Timişoara. Bănăţenii încă mai speră într-un nou miracol.

Exclusiv Şumudică: "L-am sunat pe domnul Nicolae Dică!". Mesajul transmis şi ce au discutat 20 de minute

dica sumudica

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de astăzi, Marius Şumudică nu are nicio intenţie de a veni la FCSB, în ciuda relaţiei foarte bune cu patronul Becali. În direct la Fotbal Club, tehnicianul a dezvăluit că a purtat astăzi o discuţie cu Dică, pe care l-a asigurat că toate speculaţiile din presă pe această temă sunt doar speculaţii.

Video Bratu anunță noi transferuri la Dinamo: "Săptămâna viitoare e posibil să semnăm doi jucători"

Florin Bratu

VIDEO ACS Poli Timișoara - Dinamo 1-3. Formația bucureșteană a obținut o nouă victorie sub comanda lui Florin Bratu, a 11-a în 13 etape din play-out. Cu fostul atacant la conducere, gruparea din Ștefan cel Mare se anunță una din protagonistele sezonului următor. Bratu este conștient însă că echipa sa are nevoie de întăriri pentru a se bate la titlu și a anunțat startul campaniei de achiziții încă de săptămâna viitoare.

Au bătut palma! Primul transfer făcut de Liverpool, după finala Ligii: a costat 50 de milioane €

fabinho

Liverpool şi Monaco au bătut palma pentru Fabinho (24 de ani). Transferul îi va costa pe "cormorani" 50 de milioane de euro.

Dinamo are un nou patron! Cine apare în acte, în locul lui Negoiţă. Reacţiile lui Niculescu şi Zicu

ionut negoita

George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, este noul patron al lui Dinamo. În realitate, tot Negoiţă controlează clubul, Gazeta anunţând că numărul unu din Ştefan cel Mare a apelat la un subterfugiu de genul Becali - Geambazi.

Dinamoviştii s-au răzbunat pe timişoreni: "Din cauza acelui egal am ratat play-off-ul"

hanca

Sergiu Hanca vede victoria cu 3-1 a lui Dinamo cu ACS Poli Timişoara ca o răzbunare pentru egalul din precedentul meci de pe "Dan Păltinişanu", din decembrie, scor 0-0.

Video Popa, golgheterul lui Dinamo în 2018: "Suntem pe val! La anul, ne spălăm păcatele"

popa

Dinamo a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 13-a play-out-ului Ligii I de fotbal, penultima a sezonului.

Exclusiv "Dan Petrescu pleacă de la CFR!". Anunţ de ultimă oră făcut în direct la TV

dan petrescu

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat, Dan Petrescu şi conducerea CFR-ului negociază termenii despărţirii. Ion Crăciunescu ştie din surse sigure că antrenorul e istorie pentru campiooană.

Nume mari eliminate în turul 1 la Roland Garros. Rezultatele zilei a doua

Roland Garros

Surprizele nu au lipsit nici din ziua a doua a ediţiei 2018 de la Roland Garros.

Exclusiv Răsturnare de situaţie! Deşi a fost la un pas de CFR, Edi Iordănescu e foarte aproape să semneze cu alt club

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-ASTRA GIURGIU, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (10.03.2018)

Aflat în pole-position să îl înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR, Edi Iordănescu este aproape să dea curs unei alte oferte. Tehnicianul a primit o propunere greu de refuzat din zona Golfului.

Arsenal, aproape de primul transfer din era Emery

emery

Unai Emery e pe cale să facă primul transfer la Arsenal.

"M-au ignorat ca pe ultimul om!". Scandal imens la Craiova: clubul nu mai poate pune imnul, în interpretarea lui "Ciri" Mayer

craiova

Constantin "Ciri" Mayer, interpretul imnului Craiovei - "Cântec pentru Oltenia" - ameninţă că va da în judecată CS U Craiova dacă la meciuri se va mai auzi la difuzoare celebrul şlagăr, în interpretarea sa. Artistul a luat această decizie radicală după ce conducerea clubului l-a ignorat total la petrecerea de azi, din centrul oraşului.

Video ACS Poli - Dinamo 1-3. Salomao, gol și două pase decisive. Bănățenii, cu un picior în Liga 2

captura popa

Dinamo a câștigat fără probleme la Timișoara, 3-1, în ultimul meci al penultimei etape a play-out-ului din Liga 1. Daniel Popa, Salomao și Pesic au marcat golurile formației lui Florin Bratu, în timp ce Drăghici a înscris golul de onoare al bănățenilor.

Ca şi plecat de la Krasnodar, Ivan nu vrea să revină în Liga 1: "Sper să joc în străinătate cât mai mult"

andrei ivan krasnodar

Andrei Ivan e pe picior de plecare de la FC Krasnodar.

"Dacă alegeai să joci pentru Spania, ai fi fost deja campion mondial". Reacţia lui Messi

messi marca

Lui Lionel Messi îi lipseşte în continuare unul dintre cele mai importante trofee - Cupa Mondială -, iar Rusia 2018 pare a fi ultimul său tren în această direcţie. Argentinianul ar fi putut să joace pentru Spania şi ar fi avut deja în CV titlul mult râvnit, însă a mărturisit că satisfacţia nu ar fi fost aceeaşi.

Geambazi a stat de vorbă cu cei din Sudul Stelei! Conducerea FCSB tânjeşte după ultraşi

sud steaua

Vasile Geambazi, cel folosit de Becali drept paravan pentru conducerea FCSB, a discutat zilele trecute cu mai mulţi ultraşi din Peluza Sud, pe o reţea de socializare. Dialogul a fost unul civilizat, suporterii Stelei neavând nimic de împărţit cu nepotul lui Becali.

Exclusiv Vis împlinit pentru Buzărnescu: "Îmi doream de mică". Ce îşi propune la Roland Garros

Buzarnescu

Vis împlinit pentru Mihaela Buzărnescu.

Un avocat egiptean i-a intentat proces lui Sergio Ramos. Cere despăgubiri de 1 miliard de euro

ramos

Accidentarea lui Mo Salah, din finala Champions League, a devenit o problemă naţională. Egiptenii au reacţionat în diferite feluri, dar cea mai neaşteptată iniţiativă îi aparţine unui avocat din Cairo. Potrivit Mirror, acesta l-a dat în judecată pe Ramos, cel care l-a faultat pe jucătorul lui Liverpool, iar despăgubirile cerute sunt uriaşe: un miliard de euro.

Un fost campion de la Roland Garros, eliminat încă din turul 1. Djokovic n-a cedat vreun set

Djokovic

Finalistul de anul trecut de la Roland Garros a fost eliminat încă din primul tur.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult