Ultimele stiri

"M-au ignorat ca pe ultimul om!". Scandal imens la Craiova: clubul nu mai poate pune imnul, în interpretarea lui "Ciri" Mayer

craiova

Constantin "Ciri" Mayer, interpretul imnului Craiovei - "Cântec pentru Oltenia" - ameninţă că va da în judecată CS U Craiova dacă la meciuri se va mai auzi la difuzoare celebrul şlagăr, în interpretarea sa. Artistul a luat această decizie radicală după ce conducerea clubului l-a ignorat total la petrecerea de azi, din centrul oraşului.

Video ACS Poli - Dinamo 1-3. Salomao, gol și două pase decisive. Bănățenii, cu un picior în Liga 2

captura popa

Dinamo a câștigat fără probleme la Timișoara, 3-1, în ultimul meci al penultimei etape a play-out-ului din Liga 1. Daniel Popa, Salomao și Pesic au marcat golurile formației lui Florin Bratu, în timp ce Drăghici a înscris golul de onoare al bănățenilor.

Ca şi plecat de la Krasnodar, Ivan nu vrea să revină în Liga 1: "Sper să joc în străinătate cât mai mult"

andrei ivan krasnodar

Andrei Ivan e pe picior de plecare de la FC Krasnodar.

"Dacă alegeai să joci pentru Spania, ai fi fost deja campion mondial". Reacţia lui Messi

messi marca

Lui Lionel Messi îi lipseşte în continuare unul dintre cele mai importante trofee - Cupa Mondială -, iar Rusia 2018 pare a fi ultimul său tren în această direcţie. Argentinianul ar fi putut să joace pentru Spania şi ar fi avut deja în CV titlul mult râvnit, însă a mărturisit că satisfacţia nu ar fi fost aceeaşi.

Geambazi a stat de vorbă cu cei din Sudul Stelei! Conducerea FCSB tânjeşte după ultraşi

sud steaua

Vasile Geambazi, cel folosit de Becali drept paravan pentru conducerea FCSB, a discutat zilele trecute cu mai mulţi ultraşi din Peluza Sud, pe o reţea de socializare. Dialogul a fost unul civilizat, suporterii Stelei neavând nimic de împărţit cu nepotul lui Becali.

Exclusiv Vis împlinit pentru Buzărnescu: "Îmi doream de mică". Ce îşi propune la Roland Garros

Buzarnescu

Vis împlinit pentru Mihaela Buzărnescu.

Un avocat egiptean i-a intentat proces lui Sergio Ramos. Cere despăgubiri de 1 miliard de euro

ramos

Accidentarea lui Mo Salah, din finala Champions League, a devenit o problemă naţională. Egiptenii au reacţionat în diferite feluri, dar cea mai neaşteptată iniţiativă îi aparţine unui avocat din Cairo. Potrivit Mirror, acesta l-a dat în judecată pe Ramos, cel care l-a faultat pe jucătorul lui Liverpool, iar despăgubirile cerute sunt uriaşe: un miliard de euro.

Un fost campion de la Roland Garros, eliminat încă din turul 1. Djokovic n-a cedat vreun set

Djokovic

Finalistul de anul trecut de la Roland Garros a fost eliminat încă din primul tur.

La două zile după ce Ronaldo a lăsat de înţeles că pleacă, Messi şi-a anunţat viitorul. Ce a spus

messi ronaldo

La două zile după ce Ronaldo a lăsat de înţeles că e posibil să fi jucat ultima partidă pentru Real, celălalt "titan" al fotbalului contemporan, Lionel Messi, a fost întrebat despre posibilitatea de a o părăsi pe Barcelona. Decarul blaugrana a spus încă o dată că ar vrea să se întoarcă în Argentina la final de carieră şi a respins posibilitatea să evolueze pentru un alt club în Europa.

Foto Ce coincidență! Detaliul care a trecut neobservat până acum despre golurile lui Bale și Ronaldo

bale ronaldo

Cristiano Ronaldo și Gareth Bale au reușit fără îndoială cele mai frumoase două goluri din această ediție a Ligii Campionilor, una care i-a adus lui Real Madrid al treilea trofeu consecutiv. Ambii jucători ai campioanei Europei au înscris din foarfecă, iar astăzi pe twitter a apărut un detaliu care trecuse neobservat privind reușitele celor doi.

Exclusiv Cea mai tare variantă din Turcia a picat pentru Şumudică. Ce spune despre opţiunea "FCSB"

Sumudica FCSB

Marius Şumudică nu va ajunge la Bursaspor, omul care îl voia neapărat pierzând alegerile pentru şefia clubului.

Mbappe, dorit şi în Premier League din sezonul viitor

Kylian Mbappe

Manchester City este gata să intre în cursa pentru semnătura noii senzaţii a fotbalului francez, Kylian Mbappe.

Exclusiv Singurul jucător care are "verde" pentru transfer! La cine e dispusă să renunţe Craiova

gustavo

Oltenii au gânduri mari pentru sezonul următor, după ce echipa a câştigat Cupa României, 2-0 cu Hermannstadt, primul trofeu după o aşteptare foarte lungă, 26 de ani. Tocmai de aceea vor face câteva transferuri mai sonore decât cele de până acum şi vor face tot posibilul să nu lase jucători importanţi să plece. De altfel, singurul pe care nu-l vor bloca este Vagenin Gustavo, brazilianul care a deschis scorul în meciul din fi

Obiectivul Cristinei Neagu înaintea ultimelor meciuri ale României din preliminariile Euro 2018

neagu romania cehia-1

Cristina Neagu nu concepe ca naţionala României să nu câştige grupa din preliminarii, unde înfruntă Austria şi Portugalia în ultimele două meciuri.

O sportivă "fără nume" va ajunge în sferturi la Roland Garros 2018. Cum a fost posibil

ostapenko

Una dintre sfertfinalistele de la Roland Garros 2018 va fi o sportivă fără "pedigree". Pe sfertul lui Ostapenko, favoritele au câştigat pe linie, astfel că în ultimele 8 va ajunge sigur o sportivă creditată cu şanse foarte mici la startul competiţiei.

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Alibec. La ce variantă se gândesc oficialii roş-albaştrilor

alibec

După un sezon dezastruos, interesul pentru Alibec este "0", mai ales că problemele acestuia de comportament au ajuns la urechile tuturor cluburilor care îl monitorizau. În condiţiile în care Becali vrea să îşi amortizeze investiţia, va fi foarte greu pentru un club să plătească o asemenea sumă pentru un jucător problemă. În consecinţă, FCSB ia în calcul chiar împrumutul vârfului.

Primul transfer al verii pentru CFR? Ce lovitură ar vrea să dea campioana

balaure

CFR e aproape de despărţirea de Dan Petrescu, dar campioana vrea să fie şi mai puternică în sezonul viitor. Formaţia din Cluj este în negocieri avansate pentru primul transfer al verii: Silviu Balaure (22 de ani) este dorit în Gruia.

Dulgheru, a patra victorie la Roland Garros 2018 după un nou meci epuizant

Dulgheru

Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul al doilea de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Christina McHale (SUA), cu 5-7, 7-6 (5), 6-3, la finalul unui nou meci-maraton.

Exclusiv CFR Cluj şi Dan Petrescu negociază despărţirea. Cu antrenorul campioanei poate pleca şi un jucător

dan petrescu in aer

Dan Petrescu şi CFR Cluj pun la punct detaliile unei despărţiri programate să se întâmple în zilele următoare. Lucrurile se pot rezolva mai repede decât credea fiecare dintre părţi, după ce chinezii de la Guizhou Hengfeng i-au spus lui Dan Petrescu că vor să transfere şi un fundaş de la echipa campioană a României. Aşa, ambele părţi pot renunţa la clauza de reziliere de 400.000 de euro.

Video Gaz Metan - Juventus 3-0. Medieșenii s-au salvat de la retrogradare

gaz principala

În etapa a 13-a din play-out-ul Ligii 1, de la ora 18:00, la Mediaș, Gaz Metan va primi replica "lanternei" Juventus București, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Gazdele se află pe locul 5 al clasamentului, cu un singur punct mai mult decât FC Voluntari, echipa care ocupă în acest moment poziția care trimite în barajul de menținere/promovare.

Exclusiv Răzvan Lucescu mesaj tranșant pentru Gigi Becali! Ce spune despre variantele Rednic sau Șumudică la FCSB

razvan gigi

FCSB a ratat pentru al treilea sezon la rând titlul de campioană iar foarte mulți specialiști, și nu numai, pun aceste eșecuri pe modul prin care Gigi Becali continuă să coordoneze activitatea de la gruparea roș-albaștrilor. Și Răzvan Lucescu (49 de ani), tehnicianul lui PAOK Salonic, crede că bucureștenii ar putea obține rezultate mult mai bune dacă finanțatorul nu s-ar mai băga peste antrenor.

Eliminare dramatică pentru Marius Copil la Roland Garros, după ce a condus cu 2-0 la seturi!

Copil zgura

Marius Copil (27 ani, 94 ATP) a părăsit turneul de la Roland Garros în primul tur. Românul a fost învins de italianul Marco Cecchinato după trei ore şi 41 minute, deși a condus cu 2-0 la seturi! Ocupantul locului 72 ATP, în vârstă de 25 de ani, s-a impus cu 2-6, 6-7 (4), 7-5, 6-2, 10-8.

Buzărnescu, prima victorie a carierei pe tabloul principal de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu, aflată pentru prima oară pe tabloul principal la Roland Garros, s-a calificat, luni, în runda secundă a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a dispus cu 6-3, 6-3 de americanca Vania King.

Carvajal a aflat verdictul, după accidentarea din finala Champions League

Carvajal

Dani Carvajal s-a accidentat și a fost înlocuit cu Nacho în minutul 37 al confruntării dintre Real Madrid și Liverpool din finala UEFA Champions League. Verdictul medicilor îi dă motive fotbalistului să rămână optimist. În urma investigațiilor, s-a constatat faptul că fundașul de la Madrid suferă de o ruptură nu foarte gravă, care s-ar putea trata în două - maxim trei săptămâni. Astfel, Carvajal ar rămâne în cărți pentru Mondialul din Rusia.

Contra vrea ca Alibec să plece de la FCSB! ”Ar fi extraordinar”

contra alibec

Viitorul lui Denis Alibec (27 de ani) la FCSB pare compromis în acest moment. Atacantul nu mai este dorit de finanțatorul Gigi Becali (59 de ani) și nici de antrenorul Nicolae Dică (38 de ani), astfel că rămâne de văzut care va fi soarta fotbalistului.

Kim Clijsters: "Am fost în situaţia Simonei. Ai demonii tăi în acele momente"

Simona Halep

Simona Halep a pierdut trei finale de Grand Slam şi singurul ei obiectiv major a rămas câştigarea unui titlu major.

Exclusiv Craiova aduce portar. În România a lăsat o impresie excelentă la CFR, iar FCSB l-a scăpat printre degete în 2015

captura felgueiras

Video ”Am șanse să mă impun titular!” Cristi Ganea a fost prezentat oficial la Bilbao. Ce clauză are

ganea bilbao

Cristi Ganea (26 de ani) și-a îndeplinit visul cu ochii, după ce a fost prezentat oficial de către noua sa echipă, Athletic Bilbao. Internaționalul român abia aștepta reîntoarcerea în Țara Bascilor, dar și contactul

Martinez explică de ce nu l-a luat pe Nainggolan la Mondial: "Ar fi fost o mare greșeală"

martinez

Radja Nainggolan nu a fost convocat pentru Campionatul Mondial din 2018. Reacţia mijlocaşului Romei a venit imediat: acesta şi-a anunţat retragerea din naţionala Belgiei, dar fanii nu vor să audă despre aşa ceva. Neconvocarea lui Radja a stârnit un val de nemulţumire în Belgia, iar fanii au început să strângă semnături pentru o petiție prin care cer prezența jucătorului în lotul lui Roberto Martinez.

Exclusiv ”Pentru mine, FCSB este Steaua!” Mesaj neașteptat de susținere din partea unui mare rival

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (16.04.2018)

Scandalul iscat între CSA Steaua și FCSB a produs multă confuzie în rândul susținătorilor roș-albaștrilor. Sunt însă și persoane, din afara celor două tabere, care au poziții tranșante legate de toate aceste discuți

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult