Ultimele stiri

News Alert Andres Iniesta şi-a anunţat plecarea de la Barça şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile

iniesta lacrimi

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, şi-a anunţat azi plecarea de la formaţia catalană, în cadrul unei conferinţe de presă. Presa spaniolă scrie că fotbalistul şi-a oficializat plecarea, după ce şi-a anunţat azi-dimineaţă coechipierii că acesta este ultimul său sezon pe Camp Nou.

Galerie Foto FCSB a găsit client pentru nocturna și turnicheții din Ghencea. Cine este beneficiarul

nocturnaturnichetisteaua

Oficialii celor de la FCSB au încheiat conturile cu reprezentanții Armatei, după ce au stabilit că vor lua în curând din Ghencea instalația de nocturnă precum și sistemul de turnicheți, investiții care-i aparțineau lui Gigi Becali.

Expertul Digi Sport Ilie Dumitrescu, personajul principal al unui material de excepţie în The Sun: "Ili-Strator"

colaj ilie

Ilie Dumitrescu a fost subiectul unui material special apărut în The Sun. Publicația engleză știe totul despre fostul internațional, care este acum expert la Digi Sport. Dumitrescu este numit "fost star al lui Tottenham și West Ham", după perioadele petrecute în fotbalul britanic (1994-1996, interval în care a fost împrumut pentru o scurtă perioadă la Sevilla).

News Alert Unai Emery a anunțat că pleacă de la PSG! ”Le-am spus deja jucătorilor!”

unai emery

Unai Emery (46 de ani), tehnicianul celor de la Paris Saint Germain, a anunțat în urmă cu puține minute, într-o conferință de presă, ca va pleca de la campioana Franței la finalul sezonului.

Lovitură grea pentru Astra! Fosta campioană nu a primit licenţa UEFA pentru sezonul viitor

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - ASTRA GIURGIU, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (8

Astra Giurgiu e în revenire de formă, reuşind să câştige ultimele două meciuri de campionat fără a primi gol, 1-0 cu CS U Craiova şi 3-0 cu CSM Poli Iaşi, restanța din etapa a 2-a disputată joi, 26 aprilie.

CSM București a găsit-o pe ”noua” Bella Gullden! Două super-transferuri, într-o singură zi

achizitii csm

Oficialii celor de la CSM București s-au repliat foarte bine după ce Isabelle Gulden (28 de ani) a decis să plece în Franța, la Brest, mutare care se va concretiza lșa vară. Astfel, conducerea echipei de handbal feminin a ajuns la un acord cu Elizabeth Omoregie

Marius Florea, ales preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă

marius florea

Secretarul general al Federaţiei Române de Scrimă, Marius Florea, a fost ales în funcţia de preşedinte al forului naţional, azi, în cadrul Adunării Generale de alegeri a federaţiei.

Galerie Foto Halep, relaxată şi foarte bine dispusă, la ultimul antrenament înaintea meciului cu Vandeweghe

Porsche Tennis Grand Prix Stuttgart - Day 3

Simona Halep va juca în scurt timp pentru calificarea în semifinalele turneului de la Stuttgart, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, iar românca soseşte la ora meciului cu o stare de spirit excelentă.

Ce a putut să ceară Luis Enrique pentru a semna cu Arsenal

colaj luie enrique arsene

Luis Enrique este una dintre variantele pe care Arsenal le are pentru înlocuirea lui Arsene Wenger, care va pleca la finalul sezonului, după 22 de ani pe banca tunarilor. Spaniolul pune însă condiții de neconceput pentru un club ca Arsenal, care e obișnuit să promoveze sau să cumpere jucători tineri sau de perspectivă pe care apoi să-i crească

Video "M-am simţit extraordinar". Au apărut primele secvenţe de la şedinţa foto a Simonei Halep

foto shooting

Şedinţa foto realizată de Simona Halep pentru revista Elle a dat naştere unui mare val de entuziasm în rândul fanilor. Un entuziasm pe care liderul WTA îl menţine prin intermediul reţelelor de socializare.

Exclusiv ”Cine a zis că nu-i oferim prelungire?” Fotbalistul de care FCSB nu vrea să se despartă

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2017)

MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a anunțat numele primului fotbalist de care FCSB nu vrea să se despartă în această vară. Este vorba despre Filipe Teixeira, mijlocaș care în octombrie va împlini 38 de ani.

A cincea eliminare a lui Simeone de când o antrenează pe Atletico. Ce pedeapsă riscă argentinianul

Arsenal FC v Atletico Madrid - UEFA Europa League Semi Final Leg One

Atletico Madrid a rezistat aproape un meci întreg în inferioritate numerică la Londra şi a obţinut o remiză în faţa lui Arsenal, scor 1-1, în turul semifinalelor din Europa League. Deşi rezultatul le oferă prima şansă de calificare în ultimul act, spaniolii au motive de îngrijorare.

Foto Ipostază inedită cu Monica Niculescu! Cum a fost surprinsă sportiva cu 5 milioane de dolari în cont

moni

Monica Niculescu (30 de ani), locul 13 WTA, s-a întors în România pentru o scurtă perioadă iar marți a fost surprinsă chiar în București, într-o ipostază inedită. Deși dispune de foarte mulți bani, câștigați pe merit din sportul-alb,

Cornel Dinu contestă cooptarea fanilor în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo: "E complet nejustificat"

cornel dinu

Cornel Dinu nu este de acord cu includerea "Asociației Peluza Cătălin Hîldan" în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo şi susţine că membrii acesteia nu sunt reprezentativi pentru fanii alb-roşiilor.

Wenger: "Dacă analizăm meciul, e cel mai rău rezultat posibil pentru noi"

wenger

Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, s-a declarat dezamăgit de remiza înregistrată pe teren propriu cu Atletico Madrid (1-1), asear[, în prima manşă a semifinalelor Europa League, dar şi-a exprimat încrederea că elevii săi vor reuşi să obţină un rezultat pozitiv în returul din capitala Spaniei.

Dezvăluiri din vestiarul FCSB. Dică a vorbit la telefon în pauză, a intrat la cabine şi a anunţat schimbările

FOTBAL:FC VIITORUL-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (21.04.2018)

(P) Ponturi la pariuri: FCSB şi CFR Cluj termină egal, Man. United câştigă cu Arsenal

featured1

In play-off-ul Ligii 1 este programat in aceasta etapa un meci ce poate fi considerat clar derby: "Meciul FCSB - CFR Cluj este important in stabilirea campioanei din acest an, insa nu este decisiv.

Exclusiv ”Primul lucru pe care oamenii nu îl înţeleg!” Marea problemă de la Academia FCSB

FOTBAL - BUCURESTI - FCSB - BAZA DE ANTRENAMENT

Oficialii roș-albaștrilor, sub comanda lui Vasile Geambazi, unul dintre nepoții lui Gigi Becali, au pus la punct baza de copii și juniori din Berceni, una despre care susțin că este la nivel de top european. Despre Academia Steaua a vorbit și Massimo Pedrazzini

"O ruşine!" Englezii au reacţionat imediat, după anunţul privind posibila vânzare a stadionului Wembley

Wembley-Stadium1

Posibila vânzare a stadionului Wembley a dat naştere unor reacţii dure în Anglia. Mai multe nume importante din fotbalul englez susţin că federaţia ar trebui să refuze oferta făcută de miliardarul american de origine pakistaneză Shahid Khan.

News Alert Dorit şi de FCSB, Deian Sorescu a semnat cu Dinamo

deian 1

Dinamo a anunţat azi, pe site-ul oficial, transferul lui Deian Sorescu, de la ASU Poli Timişoara. Conform informaţiilor Digi Sport, Sorescu a semnat pe patru ani şi vine liber de contract din această vară. Fotbalistul va avea un salariu lunar de aproximativ 5.000 de euro.

Atletico, aproape tot meciul în 10. Simeone, trimis în tribune. "Jucătorii mei sunt nişte eroi!"

simeone tribune

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, i-a comparat pe jucătorii săi cu nişte eroi, după egalul obţinut joi seara, la Londra, cu Arsenal, în semifinalele Europa League.

”Nu știu dacă voi continua!”. Anunțul lui Griezmann, de la finalul meciului cu Arsenal

griezman bucuros

Atletico Madrid a obținut o remiză importantă pe terenul celor de la Arsenal, scor 1-1, în prima manșă a semifinalelor Europa League, grație golului marcat de Antoine Griezmann (27 de ani), pe final de meci.

Video Golgheterul şi căpitanul liderului cheamă fanii la meci. Mesajele transmise înainte de "finala campionatului"

gnohere tanase

FCSB şi CFR Cluj se vor întâlni la finalul acestei săptămâni, într-un meci care poate fi decisiv pentru titlu în Liga 1, iar roş-albaştrii vor să se asigure că vor avea parte de sprijinul unui număr cât mai mare de suporteri.

Conducerea lui Beșiktaş, siderată! Măsură fără precedent, înaintea meciului cu Fener

Fenerbahce Besiktas

Conducerea celor de la Beșiktaș a rămas siderată după ce reprezentanții Comisiei de Disciplină a Federației de Fotbal a Turciei

AS: "Zidane a găsit soluţia cu 5 milioane €. Un minim efort economic"

real madrid

Real Madrid a învins-o pe Bayern Munchen cu 2-1, în deplasare, şi este favorită la calificarea în finala UEFA Champions League. Marco Asensio a intrat la pauză, a înscris golul victoriei, şi l-a făcut pe Zidane să spună despre el că "a fost incredibil". Un alt jucător apreciat a fost Lucas Vaquez, care a fost titular în atac, iar după acidentarea lui Carvajal a fost retras fundaş dreapta.

Galerie Foto Iubita lui Ian Rush a atras toate privirile, la meciul Liverpool-Roma. E cu 20 de ani mai tânără

ian carol

Ian Rush a urmărit din tribună demonstraţia de forţă a lui Liverpool, din turul semifinalei de Liga Campionilor cu AS Roma, meci câştigat cu 5-2 de "cormorani", însă toate privirile au fost atrase de iubita sa, Carol Anthony.

OUT pentru returul cu Bayern! Mare lovitură ”încasată” de Zidane

zidane

Real Madrid a luat o opțiune serioasă în privința calificării în finala Champions League, care se va disputa la data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev, după ce s-a impus pe ”Allianz” în fața lui Bayern Munchen cu 2-1.

România, locul 11 în topul ţărilor cu cele mai multe încălcări ale regulamentului antidoping

doping

Italia este ţara cu cele mai multe încălcări ale regulamentului antidoping pe parcursul anului 2016 (147), conform datelor prezentate de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA), în timp ce România se află pe locul 11, cu 46 de cazuri.

Barça, pe urmele "noului Neymar". Catalanii au început negocierile pentru perla lui Santos

Santos v Nacional URU - Copa CONMEBOL Libertadores 2018

FC Barcelona s-a despărţit vara trecută de Neymar, vândut la Paris St. Germain pentru suma record de 222 de milioane de euro, dar lucrează deja pentru transferul "noului Neymar".

Exclusiv ”Să avem înghețate două perioade de transferuri!” Planul prin care FCSB vrea să domine Liga 1

FOTBAL:FC VIITORUL-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (21.04.2018)

FCSB are mari emoții în lupta pentru titlu, mai ales că urmează importanta partidă cu CFR Cluj, de duminică, de pe Arena Națională

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Digi Sport Special
  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult