Ultimele stiri

Fanii l-au ales pe Şumudică, dar conducerea CFR-ului are altă opţiune. Totul e ţinut în loc de "Bursuc"

Sumudica si Iordanescu jr

După toată nebunia produsă de iminenta despărţire dintre Dan Petrescu şi CFR, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea prelua echipa clujeană. Între ei, cu cele mai multe şanse au rămas la un moment dat Iordănescu, Piţurcă şi Şumudică, motiv pentru care digisport.ro i-a întrebat pe cititori cine ar fi cea mai bună variantă. După informaţiile de ultim moment, Iordănescu jr. ar fi alesul, dar fanii l-ar fi preferat, în număr covârşitor, pe Şumudică.

Video "A fost o atmosferă de Champions League!" Campioana României, cucerită de derby-ul Steaua - Rapid

steaua rapid re

Neymar a revenit cu gol, dar recunoaște: "Sunt la 80% din capacitate"

neymar brazilia croatia

Neymar, atacantul vedetă al echipei de fotbal a Braziliei, autorul primului gol al "Selecao" cu Croaţia (2-0), într-un meci de pregătire pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, a afirmat că este "foarte încântat" de revenire după trei luni în care nu a jucat, dar consideră că este la "80 la sută din capacitate", relatează AFP.

Steaua - Rapid se joacă iar cu trofeul pe masă! Finala Cupei României pe București e ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Steaua - Rapid

Veritabila "finală" de duminică nu a fost ultimul meci Steaua - Rapid din acest sezon. Echipele de tradiție din Liga 4 se întâlnesc și în finala Cupei României pe București, într-o partidă programată duminică, 10 iunie, la ora 20:00 și transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Exclusiv Iuliu Mureşan: "E posibil să fie Edi Iordănescu noul antrenor al CFR-ului"

Edi Iordanescu

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan a anunţat, în direct la Digi Sport Matinal, că sunt şanse mari ca Edi Iordănescu să fie noul antrenor al campioanei României. 

Remember CM 1962 Chile. Brazilia și-a apărat cu succes trofeul, Pele a ratat finala

Brazil

În 1962, a şaptea ediţie a Cupei Mondiale a fost găzduită de către statul sud-american Chile şi s-a desfăşurat între 30 mai şi 17 iunie. Numărul de ţări înscrise în preliminarii a fost de peste 50. Brazilia, deţinătoarea trofeului, şi Chile, echipa organizatoare, au fost calificate din oficiu, conform regulamentului.

Exclusiv FCSB a perfectat și al treilea amical al verii. Duel cu o campioană

FCSB

FCSB va avea parte doar de amicale tari în al doilea cantonament al verii, care va avea loc în Olanda în primele două săptămâni ale lunii iulie. Ultimul meci de pregătire perfectat este cel în compania campioanei Belgiei.

Răsturnare de situaţie: Ronaldo nu mai e aşa sigur de plecarea de la Real Madrid

Cristiano ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a alăturat lotului Portugaliei în cantonamentul de la Cascais, după ce a petrecut câteva zile în vacanţă în Marbella. Portughezii anunţă că "Balonul de Aur" nu este afectat de problemele legate de contractul de la Real Madrid şi este focusat pe particparea cu naţionala Portugaliei la Campionatul Mondial din Rusia. 

(P) Sfert de finală dur pentru Simona Halep la Roland Garros

featured

French Open a ajuns la faza sferturilor de finala. Simona Halep are o dubla miza pe zgura de la Paris: castigarea primului titlu de Mare Slem si mentinerea pe locul 1 in clasamentul WTA. Pe partea sa de tablou s-au calificat si Garbine Muguruza, singura sportiva care ii contesta pozitia de lider in clasament. Halep are nevoie de o calificare in finala pentru a fi sigura de pozitia sa la varful ierarhiei WTA.

"Am fost păcăliți! Aș fi vrut un act de bărbăție". Duckadam a ieșit la atac. Mesaj dur pentru Talpan și generalul Petrea

Duckadam

"Treaba asta n-o vezi la ruşi, englezi sau germani!" Ţiriac a dezvăluit, în direct la TV, marea problemă a Simonei

tiriac becker

Simona Halep este singura noastră jucătoare rămasă în cursă în proba de simplu de la Roland Garros. Liderul WTA va juca azi, de la ora 12:00, în optimi, cu belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA.

Mertens știe cum poate să o învingă pe Simona: "Mi-am dat seama cum trebuie să joc"

Elise Mertens

HALEP ROLAND GARROS. Liderul WTA o întâlnește azi pe belgianca Elise Mertens pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de pe zgura pariziană. După o victorie clară a Simonei la Madrid, aceasta este a doua confruntare directă și belgianca știe cum îi poate face față jucătoarei noastre.

Benzema a surprins, după golul antologic din finala cu Liverpool: "Nu a fost vorba de noroc!"

benzema karius real liverpool champions league

Golul lui Karim Benzema din finala Ligii Campionilor (3-1 pentru Real Madrid împotriva lui Liverpool) va rămâne în istoria fotbalului, din cauza gafei monumentale portarului Loris Karius, care i-a trimis mingea direct în picior. În ciuda modului în care s-a desfășurat faza, atacantul galacticilor spune că nu a fost vorba de noroc și că în spatele reușitei sale se află doar foarte multă muncă.

(P) Cele mai interesante pariuri pentru Cupa Mondiala sunt la Unibet

imagine

Cu doar doua saptamani inaintea meciului de debut de la Turneul Final, reprezentativele celor 32 de tari participante efectueaza ultimele pregatiri in vederea ,,vacantei’’de o luna ce urmeaza sa o petreaca in Rusia. Concomitent, din ce in ce mai multi amatori de pariuri sportive se inspira din oferta uneia din cele mai populare agentii de pariuri online licentiata in tara noastra, Unibet

Video Modric l-a prins pe Neymar la vestiare: "Te așteptăm la Real!". Cum a reacţionat brazilianul

modric neymar

Brazilia a învins Croația cu 2-0 într-un amical care s-a disputat pe Anfield și care a marcat revenirea pe teren a lui Neymar. Starul lui PSG a marcat un gol superb și la finalul partidei a făcut schimb de tricouri cu Modric. Jucătorul lui Real nu a ratat ocazia și l-a chemat să joace pentru formația de pe Santiago Bernabeu.

Publicul de la Roland Garros și-a pierdut răbdarea cu Wozniacki

2018 French Open - Day Eight

Caroline Wozniacki a fost fluierată, duminică, la Roland Garros, la meciul cu Daria Kasatkina, din optimile de finală. Partida a fost întreruptă din cauza întunericului la scorul de 7-6 (5), 3-3.

Galerie Foto De la "Am întrebat 100 de români dacă FCSB=Steaua...", la "Roșu aprins trandafiriu, idealul vișiniu"

colaj mesaje

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Derby-ul bucureștean de promovare din Liga a 4-a n-a avut miză doar pe teren, ci și în tribunele Arenei Naționale, acolo unde cele două formații au avut parte de o susținere ca pe vremuri. Pe lângă scenografiile de la început, cele două galerii s-au înțepat de la distanță pe tot parcursul partidei cu diverse mesaje

Rapidiștii îl contrează dur pe Talpan și râd de el: "Nici galeria lor nu e mândră de asta! A contestat și ploaia"

pancu talpan rapid

Exclusiv ”D-aia eram atât de stresată!” Buzărnescu a dezvăluit ce probleme a avut înaintea meciului cu Keys

buzarnescu paris

Într-un interviu exclusiv, acordat pentru Digi Sport, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, locul 33 WTA) a dezvăluit ce probleme serioase a întâmpinat înaintea partidei cu sportiva din USA. 

Zidane a plecat cu mâna goală de la Real. "A dat cu piciorul" unei sume impresionante

zidane perez

Zinedine Zidane și-a anunțat joi plecarea de la Real Madrid, în cadrul unei conferințe de presă emoționante. Marca a aflat că despărțirea a fost una amiabilă și pentru că tehnicianul francez a părăsit gruparea de pe Santiago Bernabeu și fără a avea vreo pretenție financiară.

Exclusiv ”Chiar vreau și eu să știu ce se întâmplă!” Jucătorii Stelei, în ”ceață” totală după ratarea promovării

batfoi csa steaua

Fotbaliștii grupării din Ghencea au recunoscut la unison superioritatea giuleștenilor, dar au fost destul de evazivi atunci când au vorbit despre viitorul acestui proiect al ”militarilor”.

Ultimul meci al lui Pancu. Anunțul făcut după victoria cu Steaua

Pancu Rapid

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Daniel Pancu nu a jucat ultimul meci de campionat cu Steaua, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 4 și spune că problemele de ordin medical nu-i vor da voie să intre nici în următorul meci cu Steaua, cel de pe 9 iunie, din finala Cupei României, faza pe București. Câștigătoarea de acolo va juca, în sezonul viitor, în competiția principală a Cupei României.

Video Spania - Elveția 1-1. Execuție de efect a lui Odriozola și gafă a lui De Gea

spania elvetia

Spania a confirmat și în amicalul cu Elveția că se numără printre favoritele Mondialului care începe peste 10 zile. Partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport s-a încheiat la egalitate, 1-1, deși ibericii au dominat copios.

În 5 minute a avut 77 de secunde în care n-a respirat! ”Pot muri în somn!” Drama lui Rică Răducanu

rica raducanu

Rică Răducanu (72 de ani), fostul mare portar al Rapidului, trece printr-o perioadă extrem de complicată din viața sa. În urma unui recent control medical, Răducanu a fost diagnosticat cu o boală destul de rară

Video De la campioană, la campioană. Halep, încurajată înaintea duelului cu Mertens

Simona Halep bun

Încurajări de la o fostă campioană pentru o actuală campioană. Alina Dumitru îi ține pumnii astăzi Simonei Halep, în duelul cu Elise Mertens. 

”Îi vrem pe Alibec și pe Budescu!” Reacția lui Becali, după interesul celor de la CFR Cluj

becali alibec gigi

Noul patronat de la CFR Cluj are gânduri mari pentru sezonul viitor, chiar dacă Dan Petrescu (50 de ani) a ales să plece iar în China. Pentru postul de antrenor sunt vizați Victor Pițurcă (62 de ani) și Edward Iordănescu

Video Daniel Niculae: "Sper la anul să promovăm în Liga 2. Nu trebuie să dăm bani pe orice și oricine"

bucurie rapid niculae

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Daniel Niculae a fost din nou cel mai bun om al giuleștenilor în meciul contra rivalilor bucureșteni. A marcat o dată și a fost protagonistul fazei care a dus la stabilirea scorului final.

Va continua proiectul Armatei? ”Steaua nu are ce căuta în liga jucătorilor neprofesioniști!”

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CSA STEAUA BUCURESTI

Alin Predescu (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de-ai ”militarilor”, era extrem de dezamăgit de ratarea promovării în Liga 3. Mijlocașul roș-albaștrilor a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru Digi Sport,

Video&Foto Bucurie fără margini la Rapid! Campionii Bucureștiului, asaltați de fanii care au invadat terenul

Rapid 4

VIDEO Steaua - Rapid 0-2. Rapid a câștigat meciul decisiv cu Steaua din play-off-ul Ligii 4 și este noua campioană a Bucureștiului. Imediat după ultimul fluier al arbitrului Alexandru Tudor, zeci de fani giuleșteni au pătruns pe teren pentru a se bucura alături de jucători.

Video Încă un trofeu pentru Academia Hagi. "Suntem încă la început!"

cupa danone

Academia Hagi a câştigat ediţia din acest an a Cupei Hagi Danone. În finală a învins cu 4-0 New Stars Bucureşti, proiect condus de foştii stelişti Petre Marin şi Sorin Ghionea.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult