Ultimele stiri

Iniesta a acceptat contractul şi a bătut palma cu noua echipă

FC Barcelona captain Andres Iniesta shakes hands with FC Barcelona's President Josep Maria Bartomeu after announcing the agreement of a contract for life with FC Barcelona, in Barcelona

Andres Iniesta, care s-a despărţit în acest weekend de FC Barcelona, a acceptat contractul propus de gruparea Vissel Kobe (Japonia), a anunţat azi televiziunea publică NHK, care a confirmat zvonurile despre un iminent transfer în J-League.

Legendara Chris Evert i-a criticat pe organizatorii de la Roland Garros. Și Halep ar putea avea de suferit

halep evert

Nu doar Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a criticat decizia organizatorilor de la Roland Garros de a nu-i oferi Serenei Williams statutul de cap de serie. Legendara Chris Evert i-a luat și ea la țintă pe cei reponsabili cu deciziile la Grand Slam-ul de pe zgura franceză.

Exclusiv Gigi Becali acuză Viitorul pentru atitudinea de la Cluj: "Or fi invidioşi"

becali fcsb

Gigi Becali acuză Viitorul lui Hagi pentru atitudinea din meciul cu CFR Cluj, din Gruia, din ultima etapă a play-off-ului.

Răzvan Marin are un nou antrenor la Standard Liege

Preud homme

Standard Liege, echipă la care evoluează şi internaţionalul Răzvan Marin, şi-a anunţat noul antrenor. Michel Preud'homme, în vârstă de 59 de ani, revine pentru a treia oară ca manager la echipa din Liege.

Un gigant din Serie A riscă excluderea din Europa

uefa

AC Milan a terminat pe locul 6 în Serie A, loc ce duce direct în grupele Europa League, dar riscă sancţiuni grave din partea UEFA. Echipa antrenată de Gennaro Gattuso riscă excluderea din Europa, din cauza situaţiei neclare legată de bugetul şi statutul proprietarilor clubului. Mai exact, compania care deţine clubul din Milano, Rossoneri Sport Investment, este suspectată că a făcut investiţii fără să aibă la bază o realitate financiară.

OFICIAL: Unai Emery este noul antrenor al lui Arsenal

arsenal oficial

Spaniolul Unai Emery, care s-a despărţit la sfârşitul acestui sezon de PSG, este pe punctul de a-l înlocui pe Arsene Wenger la conducerea lui Arsenal, anunţă BBC. La 46 de ani, Emery a câştigat un titlu de campion şi patru cupe naţionale în două sezoane petrecute la clubul parizian.

Exclusiv Dinamo, ofertă pentru Penedo. "În 2-3 zile ne dă răspunsul"

penedo

Jaime Penedo (36 de ani) este singurul jucător din Liga 1 care va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia (TOATE LOTURILE SUNT AICI). Goalkeeperul, care a fost convocat la naţionala statului Panama, îşi va clarifica şi situaţia la Dinamo în zilele următoare.

Cahill reacţionează după ce Serena nu a fost desemnată cap de serie la Roland Garros

Darren Cahill Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, reacţionează după ce organizatorii de la Roland Garros au luat decizia de a nu-i oferi fostului lider mondial, Serena Williams, statutul de cap de serie. Cahill consideră că această decizie este una greşită, pentru că jucătoarele care au născut trebuie protejate şi speră ca pe viitor, actuala regulă aplicată să fie schimbată.

Ronaldo, alături de jucătorii lui Sporting după agresiunile comise de suporteri

ronaldo

Cristiano Ronaldo s-a declarat solidar cu jucătorii clubului Sporting Lisabona, echipa sa de debut, care traversează o criză fără precedent după agresiunea violentă de săptămâna comisă asupra lor la Academia clubului, informează AFP.

Urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League 2018-2019

ucl 2018 2019

UEFA Champions League 2018-2019 prinde contur. Se ştiu deja 26 din cele 32 de echipe care vor evolua în grupele celei mai imporatante competiţii continentale intercluburi. Mai mult de atât, 18 formaţii ştiu deja în ce urnă se vor afla la tragerea la sorţi care va avea loc pe 30 august, la Monaco.

“E deprimant!” Wozniacki rupe tăcerea în privinţa locului 1 mondial

wozniacki halep

Fost număr 1 în clasamentul WTA, Caroline Wozniacki nu se concentrează pe revenirea în fotoliul ocupat în ultimele 29 de săptămâni de Simona Halep. Daneza de 27 de ani a recunoscut că avea niște așteptări mult prea mari înainte să ajungă pentru prima dată în postura de lider al ierarhiei, în 2010.

Remember CM 1930 Uruguay. Primul Mondial din istorie. România, printre cele 13 participante

uruguay 1930

Campionatul Mondial de fotbal desfăşurat între 13 şi 30 iulie 1930 în Uruguay a fost primul turneu de amploare organizat de FIFA pentru echipele naţionale. FIFA a ales Uruguay drept gazdă la Congresul federaţiei din 1929, deoarece această ţară sărbătorea o sută de ani de la prima ei Constituţie, iar echipa naţională de fotbal câştigase titlurile la Jocurile Olimpice din 1924 şi 1928.

Lovitură pentru Argentina înainte de CM! S-a "rupt" şi a fost scos din lot

romero

Vicecampioana mondială Argentina nu va putea conta la turneul final al Cupei Mondiale 2018 pe portarul său titular, Sergio Romero, care s-a accidentat la genunchiul drept, a anunţat Federaţia de fotbal de la Buenos Aires (AFA).

Barcelona vinde 5 jucători ca să plătească clauza de reziliere a lui Griezmann

griezmann

Transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona pare aproape realizat, catalanii urmând să achite clauza de 100 de milioane de euro a francezului legitimat în prezent la Atletico Madrid. Catalanii trebuie să facă rost de această sumă pentru a nu încălca regulile Fair-Play-ului financiar. Presa din Spania scrie că echipa blaugrana are de gând să vândă 5 jucători pentru a strânge cele 100 de milioane de euro necesare achiziționării lui Griezmann. Fotbaliștii în cauză sunt Andre Gomes, Paco Alcacer, Aleix Vidal, Rafinha și Munir.

Două dintre marile forţe din Italia intră în luptă pentru semnătura lui Alvaro Morata

morata

Transferat pe Stamford Bridge anul trecut de la Real Madrid în schimbul a 74 de milioane de euro, Alvaro Morata este pe picior de plecare. Juventus Torino şi-a manifestat deja interesul pentru a-l readuce pe spaniol în Italia, însă o nouă forţă din Serie A şi-a manifestat interesul pentru atacant.

Exclusiv Ofertă de ultimă oră pentru Mitriţă, după ce a făcut spetacol în play-off

mitrita

CS U Craiova a terminat pe podium în Liga 1, după CFR Cluj şi FCSB şi se află în lupta pentru Cupa României. În ultimul act, oltenii o vor întâlni pe Hermannstadt, în direct pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00. 

Ronaldo, despre transferul lui Neymar: "Mereu se vorbește de cel puțin 50 de jucători și nu vine nimeni"

Ronaldo si Neymar

Transferul lui Neymar la Real Madrid este unul dintre cele mai discutate subiecte în presa internaţională. În cazul în care ar fi cumpărat de gruparea de pe Santiago Bernabeu, brazilianul ar urma să joace în ofensivă alături de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost întrebat, într-un interviu acordat celor de la Marca, cum ar arăta un cuplu Ronaldo-Neymar în ofensiva Realului.

Exclusiv "Nu pot să cred așa ceva". Gică Popescu, șocat de ultimele afirmații ale lui Becali

Gigi Becali

Gică Popescu a fost întrebat despre despre dezvăluirea pe care Gigi Becali a făcut-o în direct la Digi Sport, la "Fotbal Club". Patronul FCSB-ului a susţinut că echipa sa ar fi cucerit titlul dacă ar fi oferit 200.000 de euro în plus, însă a refuzat să intre în detalii. Din spusele patronului roș-albaștrilor, meciul cu Poli Iași ar fi fost cel despre care a vorbit, chiar dacă acesta a negat.

Video Reacția ciudată a unui jucător de la Chiajna, după ce echipa sa a marcat golul trei în poarta lui Juventus

Dan Bucsa

VIDEO Juventus - Concordia 1-3. Concordia Chiajna a facut un pas mare spre evitarea retrogradarii după ce s-a impus în deplasarea de la Juventus Bucuresti. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1 la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate. Batin, Nivaldo și Cristescu au semnat golurile victoriei echipei lui Ionuț Badea. Dar o fază cel puțin ciudată s-a petrecut imediat după golul trei al Concordiei, când unul dintre coechipierii lui Marian Cristescu și-a pus mâinile în cap, ca și cum ar fi fost nemulțumit că echipa sa reușea un nou gol pe tabelă.

Exclusiv 8 jucători îi spun "adio" FCSB-ului! Printre ei, un nume surpriză: transferul pregătit în secret de Becali

gnohere fcsb gol lazio

Exclusiv Becali e ferm în privința lui Omrani: "Au venit la palat și mi-au spus «Nea Gigi, salvează-ne!»"

omrani

După anunțul lui Gigi Becali conform căruia Billel Omrani va fi jucătorul FCSB-ului, un expert grafologic a dat verdictul în cazul semnăturii lui Omrani cu CFR Cluj, pentru prelungirea contractului, care ar fi falsă, şi a stabilit că actul adiţional încheiat între CFR și Omrani nu conține semnătura fotbalistului. 

Arthur Jorge s-a despărțit de FCSB! Mesajul portughezului

Artur Jorge

Artur Jorge (23 de ani) pleacă de la FCSB după o experiență complet ratată. Fundașul a adunat doar 4 jocuri, trei dintre ele sunt în Cupa României și doar unul în Liga 1. În total, portughezul adus de Mihai Stoica sub formă de împrumut de la Braga a strâns 336 de minute.

Foto Exclusiv Avem expertiza grafologică cerută de Comisia de Disciplină! Verdictul expertului în cazul "Omrani"

Omrani

Anunţul făcut de Gigi Becali, în direct la Fotbal Club, este real: un expert grafologic a dat verdictul în cazul semnăturii lui Omrani şi a stabilit că semnătura de pe actul adiţional cu CFR nu îi aparţine fotbalistului. Clujenii au luat "foc", neînţelegând cum Becali a putut să intre în posesia unei probe dintr-un dosar în care el nu e parte implicată.

Exclusiv Dică nu pare a avea vreun cuvânt în faţa lui Becali: "Dacă vrea să negocieze, poate nu accept. Nu poate avea mână liberă"

dica

Nicolae Dică a ratat titlul cu FCSB, însă Becali a decis să îi acorde în continuare credit. Totuşi, patronul roş-albaştrilor pare să îi mai fi oferit o şansă antrenorului nu pentru că are încredere în calităţile acestuia, ci pentru că este un antrenor cu care s-a înţeles foarte bine.

"Soldatul" Hanca. Dinamovistul se pregăteşte după cele mai noi metode pentru a fi în formă

hanca

Invoit de Florin Bratu la ultimul meci al lui Dinamo, Sergiu Hanca nu a ramas deloc în urmă cu pregătirea. Mijlocaşul din Ştefan cel Mare se antrenează şi în afara programului, la un centru sportiv din Bucureşti, specializat în dezvoltarea capacitatilor senzoriale, mentale si cognitive.

Exclusiv "Dacă se întâmplă asta, ridic mâinile şi spun 'mă predau'!". Becali duce războiul cu CFR în Europa

becali

Deşi a fost fair-play duminică, recunoscând că CFR a câştigat titlul meritat, la câteva zile distanţă Becali şi-a schimbat discursul. Patronul FCSB spune că se va vedea dacă echipa din Gruia a meritat titlul în Europa.

Exclusiv "M-a terorizat toată vara". Gică Popescu îl vede pe Dan Petrescu în continuare la CFR

dan petrescu vin

CFR Cluj a câștigat un nou titlu în Liga 1, iar marele merit îl are Dan Petrescu, care se află la al doilea său astfel de trofeu, după cel din 2009 cu Unirea Urziceni. Din pacate pentru echipa din Gruia, viitorul lui Dan Petrescu rămâne incert. Antrenorul campioanei vrea să rămână la Cluj, dacă nu va apărea o ofertă tentantă din străinătate, iar Gică Popescu spune ca "Bursucul" ar trebui să-și continue proiectul pe care l-a început în vara lui 2017.

Exclusiv Ce vrea să spună? Becali susţine că 200.000 de euro i-ar fi asigurat titlul în acest sezon

Gigi Becali

Dezvăluire surprinzătoare a lui Gigi Becali în direct la Digi Sport, la "Fotbal Club".

În relaţii excelente cu Becali, Ilie Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Marea gafă făcută de patronul FCSB

ilie dumitrescu

Un apropiat al lui Becali, Ilie Dumitrescu nu s-a ferit să îşi spună opinia despre cauzele care au dus la ratarea celui de-al treilea titlu la rând de către FCSB. Fostul mare jucător al Stelei l-a indicat pe patronul roş-albaştrilor drept principalul vinovat pentru eşec.

Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Nemec! "Azi am vorbit cu impresarul! Cine vrea să vină la Steaua să se grăbească"

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de ieri, transferul lui Nemec la FCSB e departe de a fi clar, aşa cum anunţase Becali duminică seară. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că azi a făcut o nouă ofertă pentru fotbalistul slovac, aştetptând un răspuns până la finalul lunii.

  • 06:15 Champions League: Rezumate
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-UNIVERSITATEA CLUJ, FINALA CUPEI ROMANIEI (24.05.2023)

    FOTBAL: Oțelul Galați - ”U” Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • A tennis ball with details of a racquet , shadows and a clay court

    TENIS: ATP București, ora 11:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult