Ultimele stiri

Inadmisibil! Găman le-a spus FCSB-iştilor că echipa a pierdut pentru că "Dumnezeu nu iartă"

becali captura

Gigi Becali părea afectat la finalul meciului, dar a încercat să mascheze pe cât posibil, ceea ce i-a şi reuşit în mare parte. A fost la fel de direct atunci când a vorbit despre ce se va întâmpla la echipă, lucruri urâte, care nu au cum să ajute un grup să facă performanţă. Aşa cum a recunoscut că Alibec a avut reacţii pe care un fotbalist profesionist nu are voie să le facă, a dezvăluit şi ce a putut spune Găman după meciul pierdut de FCSB la Iaşi.

Video Imaginile bucuriei la Cluj! La fel ca anul trecut, Țucudean a dat tonul petrecerii: "Cum e la primul titlu? / Incredibiiil!"

tucudean cfr

Clujul petrece din nou! CFR este iarăși campioana României, după 6 ani de așteptare și victoria cu 1-0 în fața Viitorului a adus cel de-al 4-lea titlu din istoria clubului. Antrenorul Dan Petrescu și elevii săi au primit trofeul, medaliile și tricourile de campioni imediat după meci, pe un podium ridicat pe gazonul arenei Dr. Constantin Rădulescu.

Becali vrea să facă un transfer controversat: "Îl doresc pe Abang! Îl iert de cleptomanie"

abang

Anatole Abang, fotbalist suspectat că şi-ar fi furat colegii de la Astra, este ultima ţintă a FCSB. Becali a confirmat interesul pentru vârful camerunez şi a dezvăluit că Florentin Matei, fostul "Messi din Ghencea", este şi el pe lista roş-albaştrilor.

Exclusiv Ultimul meci pentru Dan Petrescu la CFR Cluj? Reacția lui Mara: ”Vrem să fim și mai puternici!”

mara copii nepoti bucurie

Bogdan Mara, directorul sportiv al ardelenilor, a venit la mini-studioul amenajat special la marginea terenului din Gruia alături de cei doi copii ai săi, dar și de cei doi copii ai fratelui său.

Video A fost ultimul meci al lui Teixeira la FCSB? "O să analizez ce oferte am"

filipe teixeira

VIDEO FCSB - Astra 1-0. Filipe Teixeira ar putea să fi jucat ultimul meci în tricoul lui FCSB. Portughezul are contract până la finalul sezonului care tocmai s-a încheiat și, în ciuda deselor anunțuri cu privire la prelungire, jucătorul nu a semnat o nouă înțelegere cu formația bucureșteană și viitorul său e incert, în acest moment.

Becali, prima reacţie după ratarea titlului: "Echipa mai bună a triumfat". Ce a decis patronul FCSB imediat după meci

becali suparat

FCSB a pierdut pentru al treilea an la rând titlul în Liga 1. În ciuda faptului că roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 contra Astrei, CFR a reuşit un scor identic, în disputa cu Viitorul.

Exclusiv Un mare susținător al FCSB laudă succesul lui Dan Petrescu: ”Este creația lui!”

bucurie cfr

Gruparea din Gruia a câștigat titlul, al patrulea din istorie pentru CFR, dar meritul cel mai mare i se atribuie lui Dan Petrescu (50 de ani). Ilie Dumitrescu

"Mbappe" Coman face trimitere la fosta echipă, după ratarea titlului: "Speram la mai mult de la Viitorul"

coman

VIDEO FCSB - Asra 1-0. FCSB a ratat titlul în acest sezon, iar eșecul le-a lăsat un gust amar bucureștenilor. Florinel Coman, fotbalist adus de roș-albaștri chiar de la Viitorul, a spus că spera la mai multe din partea fostei sale echipe în meciul cu CFR Cluj, unde constănțenii nu au trimis nici măcar un șut pe poartă.

Video CFR Cluj - Viitorul 1-0. Ardelenii sunt noii campioni ai României, după lovitura dată de eroul Djokovic!

CFR Cluj Campioana Romaniei

CFR Cluj este noua campioană a României, după victoria obținută duminică, în ultima etapă, scor 1-0 cu Viitorul, echipa care cucerise trofeul în urmă cu un an. Damjan Djokovic a dat lovitura decisivă și a fost eroul "feroviarilor": a început ca rezervă și a intrat în locul accidentatului Bordeianu, înainte să marcheze singurul gol al meciului, în minutul 43.

Video Poli Iași - Craiova 1-2. Băluță și Mateiu au semnat revenirea oltenilor, care au prins podiumul în ultima etapă

bucurie craiova

CS Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 pe terenul lui CSM Poli Iași în ultima etapă a sezonului din Liga 1.

News Alert CFR CLUJ E NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI! Fiesta s-a declanșat în Gruia după 6 ani de așteptare

cfr-dan

VIDEO CFR Cluj - Viitorul. CFR Cluj este noua campioană a României! Ardelenii au declanșat fiesta, la capătul unui sezon extrem de încins, în care lupta pentru titlu s-a dus până în ultima etapă. Emoțiile au fost mari, mai ales pe final de stagiune, pentru că duelul cu FCSB s-a dus pe toate planurile. 

Video FCSB - Astra 1-0. Roș-albaștrii s-au impus grație lui Gnohere, dar titlul s-a decernat în Gruia

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, PLAYOFF LIGA 1 BETANO (20.05.2018)

FCSB a pierdut pentru al doilea an la rând titlul, în ultima etapă, după ce a aşteptat în zadar o minune din Gruia, de la Viitorul. La fel ca în 2017, tot un meci între CFR şi Viitorul a decis campioana.

Video Barcelona - Real Sociedad 1-0. Gol Coutinho. Iniesta a ieșit în lacrimi de pe teren

iniesta1

Cu titlul în buzunar, Barcelona se desparte astăzi de Iniesta, unul dintre cei mai emblematici jucători din ultimul deceniu. Partida cu Real Sociedad e de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 4, şi, în ciuda lipsei mizei, interesul e uriaş. Pentru că "Don Andres" va da ultima reprezantaţie pe Camp Nou în tricoul Barcelonei.

Video FCSB a avut un penalty la Budescu, dar arbitrul i-a dat "galben" fotbalistului de la FCSB

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, PLAYOFF LIGA 1 BETANO (20.05.2018)

Video Real Madrid e noua campioană a Europei. Victorie în finala cu Fenerbahce

bucurie real doncic

Belgradul găzduiește în acest weekend Final Four-ul Euroligii masculine de baschet, competiție care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport, finala urmând a putea fi vizionată LIVE, EXCLUSIV pe digisport.ro și m.digisport.ro. Campioana en titre Fenerbahce, Zalgiris Kaunas, CSKA Moscova și Real Madrid sunt cele 4 formații care se vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu din baschetul european de club.

CTP a făcut-o praf pe Halep: "Eu ştiu că profesioniştii se deosebesc de ştrandişti". Cum a poreclit-o

Halep si CTP

Cristian Tudor Popescu, unul dintre marii susţinători ai Simonei Halep, a făcut-o praf pe sportivă pentru atitudinea arătată în finala de la Roma, cu Svitolina.

Play-off-ul s-a încheiat. Tot ce s-a întâmplat în meciurile CFR-Viitorul 1-0 şi FCSB-Astra 1-0

trofeu cfr fcsb

Pentru al doilea an la rând, Liga 1 își află campioana în ultima etapă. CFR Cluj și FCSB sunt despărțite de un singur punct și luptă cu trofeul pe masă, iar meciurile decisive pentru titlu se joacă în același timp: CFR Cluj - Viitorul (ÎN DIRECT la Digi Sport 2) și la FCSB - Astra (ÎN DIRECT la Digi Sport 1). De la aceeași oră, 20:45, se joacă și CSM Poli Iași - CS Universitatea Craiova (ÎN DIRECT la Digi Sport 3), partidă contând pentru lupta la locul al treilea, care se dă între Viitorul și Craiova.

Video Momente de panică la Iaşi! Cioinac, urcat de urgenţă în ambulanţă

captura cioinac salvare

Momente de panică la Iaşi, după o intrare a lui Glavina la Cioinac. Jucătorul grupării moldave a fost transportat de urgenţă la spital.

Video Bordeianu, accidentare gravă, după un duel cu Ianis Hagi! Cel care l-a înlocuit a marcat imediat

accidentare bordeianu

După ce etapa trecută, Ianis Hagi a fost victima unei intrări dure, în partida cu CSM Poli Iaşi, de această dată fiul "Regelui" a fost "tartorul". El l-a faultat destul de dur, dar fără să vrea, pe Bordeianu.

"Alibec, la revedere!". Becali a stabilit ce se va întâmpla cu Denis în eventualitatea în care nu va fi transferat

alibec eliminat

Video Fuchse Berlin a câștigat Cupa EHF la handbal masculin! Mihai Popescu, cel mai bun portar din Final Four

fuchse

Fuchse Berlin este noua deținătoare a Cupei EHF la handbal masculin, la o săptămână după ce SCM Craiova a cucerit trofeul la feminin. Nemții au câștigat ultimul act al Final Four-ului disputat la Magdeburg, împotriva echipei lui Mihai Popescu, St. Raphael, scor 28-25.

Video Potaissa Turda a obţinut o performanţă superbă! Aduce în România trofeul Challenge Cup

handbal potaissa turda aek atena

Duminică seară, Potaissa Turda joacă în deplasare contra lui AEK Atena, în returul finalei Challenge Cup. Meciul este programat la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Exclusiv Gigi Becali a anunțat că FCSB l-a luat pe Nemec! Ce a zis de Omrani

Nemec FCSB

Gigi Becali (59 de ani) a anunțat înaintea meciului dintre FCSB și Astra, în urma căruia roș-albaștrii au șanse, destul de mici însă, de a deveni campioni, că a mai bifat un transfer, după ce zilele trecute s-a lăudat că l-a rezolvat și pe Omrani.

"Azi am aflat!". Becali anunţă că Dan Petrescu e istorie pentru CFR

becali1

Gigi Becali a anunţat că partida cu Viitorul, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, e ultima pentru Dan Petrescu din postura de antrenor al CFR-ului. Presa din Asia a anunţat în repetate rânduri că antrenorul a semnat cu Guizhou Hengfeng.

Video Nadal l-a învins pe Zverev și a câștigat al 8-lea titlu la Roma. Ibericul a redevenit numărul 1 mondial

zverev nadal

Rafael Nadal va juca pentru a 10-a oară în finala turneului ATP de la Roma! Omul cu un record de 7 titluri pe zgura italiană, care l-a învins în două seturi pe Novak Djokovic (VIDEO&DETALII), va lupta pentru trofeu cu Alexander Zverev, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, la ora 17:00.

Video Exclusiv Becali l-a sunat pe Hagi: ”Am vrut să mă întâlnesc cu el!” Reacția ”Regelui”!

Gigi Becali - FCSB

FCSB poate deveni campioană doar dacă va obține un rezultat mai bun față de CFR Cluj, actuala candidată la cununa cu lauri. Dincolo de partida cu Astra, roș-albaștrii speră ca Viitorul să câștige măcar un punct în Gruia.

Cel mai așteptat moment pentru Serena! Apariție surprinzătoare, la nici măcar 24 de ore de la nunta regală

serena williams roland garros

Serena Williams a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru participarea la un turneu de Grand Slam după aproape un an și jumătate. La nici măcar o zi de la nunta dintre Prințul Harry al Marii Britanii și Meghan Markle, acolo unde s-a numărat printre invitații speciali, sportiva din SUA a ajuns la Paris, unde a început deja antrenamentele înainte de Roland Garros, turneu care va începe peste o săptămână.

Exclusiv Acuzat de furt, Abang e titular cu FCSB! ”Să lăsăm organele abilitate să-și facă treaba!”

abang nou

Gheorghe Mulțescu, antrenorul celor de la Astra, a decis să înceapă partida de pe Arena Națională cu Anatole Abang (21 de ani). Atacantul camerunez, acuzat că  ar fi furat din buzunarele colegilor de la Astra diferite sume de bani și le-ar fi fotocopiat acestora cardurile, a primit, cel puțin deocamdată, prezumția de nevinovăție din partea conducerii fostei campioane.

Becali e pus pe fapte mari! Ofertă uriaşă pentru un puşti sârb

ranko

FCSB i-a luat deja pe Olimpiu Moruţan şi Kamer Qaka, iar Becali a anunţat că şi transferul lui Omrani, de la CFR, e 1000% sigur. Următorul care poate fi adus e sârbul Ranko Veselinovic (Vojvodina Novi Sad). Roş-albaştrii au făcut o nouă ofertă pentru fundaşul central de 19 ani.

Exclusiv Scenografie spectaculoasă a ceferiştilor la meciul care speră să le aducă titlul cu numărul 4

tribuna din Gruia

La şase ani distanţă de la ultimul titlu câştigat de Cadu şi compania, al treilea din istoria ceferiştilor clujeni, fanii s-au pregătit toată săptămâna pentru jocul cel mare, din această seară. O victoria în meciul CFR - Viitorul (Digi Sport 2) îi face campioni, indiferent ce se va întâmpla la FCSB-Astra Giurgiu, care se joacă de la aceeaşi oră, pe Digi Sport 1.

  • 19:00 LIVE Fotbal Club
  • 20:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:00 LIVE Euro Fotbal
  • 21:55 LIVE Champions League: Barcelona-PSG
  • 22:45 LIVE Euro Fotbal
  • 23:00 LIVE Champions League: Barcelona-PSG
  • 19:00 LIVE Cupa Romaniei
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • prunea

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • colaj fotbal club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Nuno Mendes (Paris SG) Lamine Yamal (FC Barcelone) FOOTBALL : Paris SG x FC Barcelone - Ligue des Champions - Quart de F

    FOTBAL: Barcelona - PSG, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • profimedia-0863697355

    FOTBAL: Bayern Munchen - Arsenal, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - PARIS SG v BORUSSIA DORTMUND, , Paris, France - 19 Sep 2023

    FOTBAL: Euro Fotbal, 22:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult