Ultimele stiri

Turcia lui Mircea Lucescu, remiză cu Tunisia. "Sunt mulțumit. Am jucat cu locul 14 în lume"

mircea lucescu

Selecționata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat cu Tunisia, scor 2-2, într-un meci amical jucat la Geneva. Pentru turci a deschis scorul Cenk Tosun, în minutul 54, din penalty, dar după câteva minute a fost eliminat după ce s-a enervat din cauza unor cuvinte care i-au fost adresate din tribună

Keșeru poate da lovitura! PAOK l-a pus în capul listei de transferuri și i-a pregătit un salariu impresionant

keseru

Claudiu Keșeru (31 de ani) este în fața unui transfer important. Atacantul naționalei României este în capul listei de transferuri la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Golgheterul campionatului Bulgariei ar putea fi prima "cărămidă" așezată de patronul Ivan Savvidis la echipa pe care vrea să o construiască pentru titlu.

Video Exclusiv "Faci mișto? Glumești? Nu pot juca de dureri". Buzărnescu, noua senzație la RG, despre calvarul carierei

colaj buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a reușit cea mai mare surpriză de la Roland Garros, eliminând-o pe a patra favorită, Elina Svitolina. Bucureșteanca a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume după performanța obținută, care e cu atât mai mare cu cât cariera sa a fost presărată cu accidentări

Talpan continuă "războiul". Planul prin care vrea să o scoată pe FCSB din Liga 1

talpan

După ce l-a învins pe Gigi Becali pe toate planurile, Florin Talpan vrea să-i dea şi ultima lovitură patronului FCSB. Juristul CSA Steaua are un plan prin care încearcă să îi elimine pe roş-albaştri din Liga 1.

Cristiano Ronaldo îi forțează mâna lui Perez. Anunțul zilei în Spania: salariul fabulos cerut pentru a rămâne la Real

Cristiano Ronaldo Real

Vestea despre posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo i-a "pus pe jar" pe fanii lui Real Madrid, înaintea "șocului" cauzat de demisia lui Zinedine Zidane. Presa din Spania a dezvăluit care este motivul pentru care starul portughez ar pune presiune pe Florentino Perez.

A retrogradat, dar poate rămâne în Serie A. Stoian e dorit de o echipă importantă a Italiei

stoian crotone

Adrian Stoian a avut un sezon bun în Serie A, chiar dacă echipa sa, Crotone, a retrogradat, iar internaţionalul român nu duce lipsă de oferte. Mijlocaşul de 27 de ani se află pe lista Fiorentinei, care e în căutarea unui jucător de bandă.

Galerie Foto "Doctor în tenis". Presa internațională, la picioarele Mihaelei Buzărnescu după performanța de la RG

Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a reușit rezultatul carierei, după ce a eliminat-o pe Elina Svitolina în turul al treilea a turneului de la Roland Garros. După ce a fost analizată de specialiști, performanța româncei nu a trecut neobservată nici de presa internațională

Video Franța - Italia 3-1. Victorie fără emoții pentru "cocoși". Dembele, gol de kinogramă!

Griezmann gol Franta

Vineri, de la ora 22:00, pe moderna arenă din Nisa, Allianz Riviera, s-a disputat un meci amical interţări extrem de atractiv între Franţa şi Italia. Franţa este calificată la turneul final al CM din Rusia, în timp ce Italia a ratat după 60 de ani accesul la această competiţie. Partida s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 3-1. 

”Băi, Dică, vreau să schimbăm!” Ce i-a cerut Becali antrenorului, după ce s-a inspirat de la Craiova

dica1

După al treilea sezon consecutiv ratat în Liga 1, Gigi Becali (59 de ani) a decis să ia mai multe măsuri prin care speră ca FCSB să devină cu adevărat o forță în viitorul campionat. Finanțatorul a pus piciorul în prag și a spus că nu va mai face nicio concesie în privința fotbaliștilor care vor mai avea astfel de atitudini și a dezvăluit ce i-a cerut lui Nicolae Dică (38 de ani), legat de stilul de joc al echipei.

Buzărnescu, ridicată în slăvi: "E ceva unic în istoria acestui sport!". Mihaela, comparată cu Agassi şi Nadal

buzarnescu getty

Cristian Tudor Popescu a analizat pe larg victoria Mihaelei Buzărnescu, cea care vineri, la Roland Garros, a reuşit performanţa carierei, trecând de Elina Svitolina (cap de serie numărul 4) pentru un loc în optimile competiţiei.

Echipa din Liga 1 care așteaptă un nou investitor. Acesta are în plan să facă o academie după modelul Viitorul

IASI CFR

În ultima perioadă, la Iaşi se vorbeste tot mai des despre varianta preluării echipei CSM Poli Iași de către un om de afaceri din Statele Unite, după ce Primăria a anunţat că sunt şanse minime să mai sprijine clubul. S-a mai vehiculat varianta Angelo Massone, dar aceasta a căzut din start, fiind respinsă de către membrii Comitetului Director.

Exclusiv El e eminenţa cenuşie de la CFR: "Titlul îi aparţine 100%. El a luat toate deciziile, el va numi noul antrenor"

FOTBAL:CFR CLUJ

Oficialii celor de la CFR Cluj au ajuns la un numitor comun cu Edward Iordănescu (39 de ani), astfel că acesta din urmă va fi noul antrenor al campioanei. 

Hanca: "Sperăm ca la anul să jucăm în play-off". Ce a spus despre viitorul său

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (1.06.2018)

VIDEO Dinamo - Sepsi 0-0. Dinamo nu a reușit să încheie sezonul cu o victorie, dar trupa lui Florin Bratu a terminat pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 la cel puțin 14 puncte în urma lui FC Botoșani, principala urmăritoare. Sergiu Hanca a declarat după meci că echipa și-a dorit victoria, dar până la urmă sezonul s-a terminat cu bine, fără înfrângere în fața propriilor suporteri.  

"Vreau să arătăm a haită în sezonul viitor!". Bratu a făcut minuni în play-out, la Dinamo. Concluziile antrenorului

bratu

Dinamo a remizat cu Sepsi, 0-0, vineri seara, pe teren propriu, în ultimul meci din acest sezon, în etapa a 14-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Partida a fost una fără miză, cele două echipe având asigurate primul, respectiv al treilea loc în play-out.

”În prima repriză am fost în vacanță!” Nistor și-a criticat colegii. Planul mijlocașului pentru viitor

FOTBAL:JUVENTUS BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (15.05.2018)

Dan Nistor (30 de ani) nu s-a sfiit să-și critice colegii, dar și pe el însuși, mai ales după prestația din prima repriză, pe care a caracterizat-o ca fiind una de vacanță. Mijlocașul ”câinilor” speră să continue la Dinamo

Exclusiv CFR-ul, între Victor Piţurcă şi Iordănescu Jr. Edi are prima şansă să fie numit antrenor

piturca-1

Victor Pițurcă (62 de ani) este tot mai aproape de CFR Cluj! Fostul selecționer al naționalei se pare că ar fi semnat deja un precontract cu oficialii campioanei, după cum susține jurnalistul Decebal Rădulescu, invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Exclusiv ”Am ieșit golgheterul României cu 4 kilograme în plus!” Mărturia unui fost jucător de top din Liga 1

FOTBAL:ANTRENAMENT ROMANIA INAINTEA MECIULUI CU FINLANDA (1.06.2018)

Constantin Budescu (29 de ani), autorul unui gol superb în amicalul de la Graz, din Austria, nu a scăpat de ochii fini ai specialiștilor, care au remarcat faptul că mijlocașul FCSB are câteva kilograme în plus

FCSB pregătește un amical cu Ajax Amsterdam. Locul și ziua disputării partidei

Tanase Steaua Ajax

FCSB, vicecampioana României în ultimele trei sezoane din Liga 1, și-a stabilit pentru această vară două cantonamente. În cel de-al doilea, FCSB s-ar putea reîntâlni cu Ajax Amsterdam într-un amical care se va juca în Olanda, discuțiile dintre cele două conduceri fiind foarte avansate. Ultima dată când s-au întâlnit cele două echipe, în urmă cu cinci ani, FCSB a eliminat Ajax în 16-imile Europa League, după o dublă dramatică.

Buzărnescu, surpriza zilei la Roland Garros. Numărul 5 mondial, eliminat la masculin. Rezultatele complete ale zilei

rg

Zi plină la Roland Garros, acolo unde Mihaela Buzărnescu a obţinut victoria carierei, după ce a trecut cu 6-3, 7-5 de Elina Svitolina, a patra favorită. Şi pe tabloul masculin lupta a fost una echilibrată, însă programul de vineri a fost puţin dat peste cap, patru partide rămânând să s

Reacţia lui Becali când a fost întrebat de posibila numire a lui Piţurcă la CFR

piti gigi

Despărțirea lui Dan Petrescu de CFR Cluj este clară, astfel că oficialii campioanei caută de zor un antrenor capabil să continue proiectul pe care l-a demarat ”Bursucul”. Șefii ardelenilor vor să dea din nou lovitura,

Video Dinamo - Sepsi 0-0. Trupa lui Bratu termină sezonul pe primul loc în play-out

De Ziua Copilului, Florin Bratu bagă bătrânii pe teren. Antrenorul are mai mulţi absenţi pentru ultimul duel al anului, cu Sepsi, şi s-a gândit că el şi Ionel Dănciulescu ar putea rezolva repede meciul.

Video FC Argeș - UTA 1-0. Arădenii au pierdut, dar nu știu pe ce loc vor termina sezonul

Gol Arges UTA

Echipa antrenată de către Emil Săndoi și la care căpitan este Raul Costin, este vorba despre FC Argeș, a terminat sezonul 2017-2018 al Ligii 2 pe poziția a 4-a după victoria din ultima rundă cu UTA, scor 1-0.

Exclusiv "Mâine o să vedeţi o surpriză!". Am aflat jucătorul pe care Dinamo îl va anunţa sâmbătă

Danciulescu

Ionel Dănciulescu a anunţat, în direct la Digi Sport, o mutare surpriză pentru Dinamo. "Câinii" şi-au rezolvat problemele din poartă, după ce zilele trecute nu au ajuns la un numitor comun cu Penedo. Potrivit informaţiilor prezentate la Digi Sport Special, oficialii din Ştefan cel Mare ar fi ajuns de fapt la o înţelecere cu portarul panamez. 

Decizie neașteptată a oficialilor de la RG! Pe ce teren se va juca meciul Halep-Petkovic

Simona Halep

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) se află în mare formă la Roland Garros, turneul ei preferat din întreg circuitul profesionist. Sportiva noastră va lupta pentru un loc în sferturile de finală ale Grand Slamului de la Paris contra Andreei Petkovic (107 WTA), meciul urmând a se disputa sâmbătă, 2 iunie.

10 milioane de euro pentru o națională dacă va câștiga Mondialul din Rusia

Bale Serbia Tara Galilor

Guvernul Serbiei le-a promis fotbaliștilor echipei naţionale suma totală de 10 milioane de euro dacă vor câştiga Cupa Mondială 2018 din Rusia, informează EFE. Serbia este una din adversarele României în Liga Naţiunilor.

Keys, despre Buzărnescu: "Nu ştiu cum să îi pronunţ numele. Nu am văzut-o jucând vreodată"

Buzarnescu primul tur madrid

Madison Keys a recunoscut că nu ştie mai nimic despre Buzărnescu, sportivă a cărei explozie a avut loc în ultimul an şi jumătate. Americanca se va lupta cu sportiva noastră pentru un loc în sferturile turneului de la Roland Garros.

Video Rapidiştii, la un punct de baraj. "Nu mai avem nicio presiune"

Pancu inainte de Steaua

Rapidiştii aşteaptă cu încredere derby-ul cu Steaua! O remiză în partida de duminică le asigură prima poziţie la finalul play-off-ului bucureştean din Liga a 4-a. Steaua - Rapid este ÎN DIRECT la DIGI SPORT 1, duminică, de la 20:30.

Buzărnescu visează la Turneul Campioanelor! "Ar fi frumos!". Cum stă în clasament

buzarnescu nou

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în premieră în optimile turneului de la Roland Garros, după ce a obţinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu ucraineanca Elina Svitolina, a patra favorită. Românca visează cu ochii deschişi la Turneul Campioanelor, după un 2018 de senzaţie.

Maradona, despre "Mâna lui Dumnezeu": "Acum aș fi fost arestat!"

Maradona, gol cu mana

Diego Maradona se dovedește a fi neaşteptat de sincer atunci când rememorează celebrul gol marcat cu mâna, în sfertul de finală al CM 1986, din Mexic, înscris în poarta englezului Peter Shilton, deși ani de zile a susținut contrariul. S-au împlinit 32 de ani de atunci. Argentina reușea să se impună cu 2-1, dublă a lui Maradona, iar al doilea gol avea să fie una dintre capodoperele din istoria mondialelor, slalom de la mijlocul terenului pe lângă cinci adversari.

A ratat victoria carierei lui Buzărnescu. Decizie neinspirată a lui Ţiriac!

tiriac

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 33 WTA) a reușit cel mai bun rezultat al ei de când joacă tenis și s-a calificat în premieră în optimile de finală ale unui Grand Slam, e vorba de Roland Garros.

  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 19:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 20:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • 21:00 LIVE Fotbal Club
  • 21:45 Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult