Ultimele stiri

Două dintre marile forţe din Italia intră în luptă pentru semnătura lui Alvaro Morata

morata

Transferat pe Stamford Bridge anul trecut de la Real Madrid în schimbul a 74 de milioane de euro, Alvaro Morata este pe picior de plecare. Juventus Torino şi-a manifestat deja interesul pentru a-l readuce pe spaniol în Italia, însă o nouă forţă din Serie A şi-a manifestat interesul pentru atacant.

Exclusiv Ofertă de ultimă oră pentru Mitriţă, după ce a făcut spetacol în play-off

mitrita

CS U Craiova a terminat pe podium în Liga 1, după CFR Cluj şi FCSB şi se află în lupta pentru Cupa României. În ultimul act, oltenii o vor întâlni pe Hermannstadt, în direct pe Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00. 

Ronaldo, despre transferul lui Neymar: "Mereu se vorbește de cel puțin 50 de jucători și nu vine nimeni"

Ronaldo si Neymar

Transferul lui Neymar la Real Madrid este unul dintre cele mai discutate subiecte în presa internaţională. În cazul în care ar fi cumpărat de gruparea de pe Santiago Bernabeu, brazilianul ar urma să joace în ofensivă alături de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost întrebat, într-un interviu acordat celor de la Marca, cum ar arăta un cuplu Ronaldo-Neymar în ofensiva Realului.

Exclusiv "Nu pot să cred așa ceva". Gică Popescu, șocat de ultimele afirmații ale lui Becali

Gigi Becali

Gică Popescu a fost întrebat despre despre dezvăluirea pe care Gigi Becali a făcut-o în direct la Digi Sport, la "Fotbal Club". Patronul FCSB-ului a susţinut că echipa sa ar fi cucerit titlul dacă ar fi oferit 200.000 de euro în plus, însă a refuzat să intre în detalii. Din spusele patronului roș-albaștrilor, meciul cu Poli Iași ar fi fost cel despre care a vorbit, chiar dacă acesta a negat.

Video Reacția ciudată a unui jucător de la Chiajna, după ce echipa sa a marcat golul trei în poarta lui Juventus

Dan Bucsa

VIDEO Juventus - Concordia 1-3. Concordia Chiajna a facut un pas mare spre evitarea retrogradarii după ce s-a impus în deplasarea de la Juventus Bucuresti. Ilfovenii s-au impus cu scorul de 3-1 la capătul unui meci pe care l-au controlat în totalitate. Batin, Nivaldo și Cristescu au semnat golurile victoriei echipei lui Ionuț Badea. Dar o fază cel puțin ciudată s-a petrecut imediat după golul trei al Concordiei, când unul dintre coechipierii lui Marian Cristescu și-a pus mâinile în cap, ca și cum ar fi fost nemulțumit că echipa sa reușea un nou gol pe tabelă.

Exclusiv 8 jucători îi spun "adio" FCSB-ului! Printre ei, un nume surpriză: transferul pregătit în secret de Becali

gnohere fcsb gol lazio

Exclusiv Becali e ferm în privința lui Omrani: "Au venit la palat și mi-au spus «Nea Gigi, salvează-ne!»"

omrani

După anunțul lui Gigi Becali conform căruia Billel Omrani va fi jucătorul FCSB-ului, un expert grafologic a dat verdictul în cazul semnăturii lui Omrani cu CFR Cluj, pentru prelungirea contractului, care ar fi falsă, şi a stabilit că actul adiţional încheiat între CFR și Omrani nu conține semnătura fotbalistului. 

Arthur Jorge s-a despărțit de FCSB! Mesajul portughezului

Artur Jorge

Artur Jorge (23 de ani) pleacă de la FCSB după o experiență complet ratată. Fundașul a adunat doar 4 jocuri, trei dintre ele sunt în Cupa României și doar unul în Liga 1. În total, portughezul adus de Mihai Stoica sub formă de împrumut de la Braga a strâns 336 de minute.

Foto Exclusiv Avem expertiza grafologică cerută de Comisia de Disciplină! Verdictul expertului în cazul "Omrani"

Omrani

Anunţul făcut de Gigi Becali, în direct la Fotbal Club, este real: un expert grafologic a dat verdictul în cazul semnăturii lui Omrani şi a stabilit că semnătura de pe actul adiţional cu CFR nu îi aparţine fotbalistului. Clujenii au luat "foc", neînţelegând cum Becali a putut să intre în posesia unei probe dintr-un dosar în care el nu e parte implicată.

Exclusiv Dică nu pare a avea vreun cuvânt în faţa lui Becali: "Dacă vrea să negocieze, poate nu accept. Nu poate avea mână liberă"

dica

Nicolae Dică a ratat titlul cu FCSB, însă Becali a decis să îi acorde în continuare credit. Totuşi, patronul roş-albaştrilor pare să îi mai fi oferit o şansă antrenorului nu pentru că are încredere în calităţile acestuia, ci pentru că este un antrenor cu care s-a înţeles foarte bine.

"Soldatul" Hanca. Dinamovistul se pregăteşte după cele mai noi metode pentru a fi în formă

hanca

Invoit de Florin Bratu la ultimul meci al lui Dinamo, Sergiu Hanca nu a ramas deloc în urmă cu pregătirea. Mijlocaşul din Ştefan cel Mare se antrenează şi în afara programului, la un centru sportiv din Bucureşti, specializat în dezvoltarea capacitatilor senzoriale, mentale si cognitive.

Exclusiv "Dacă se întâmplă asta, ridic mâinile şi spun 'mă predau'!". Becali duce războiul cu CFR în Europa

becali

Deşi a fost fair-play duminică, recunoscând că CFR a câştigat titlul meritat, la câteva zile distanţă Becali şi-a schimbat discursul. Patronul FCSB spune că se va vedea dacă echipa din Gruia a meritat titlul în Europa.

Exclusiv "M-a terorizat toată vara". Gică Popescu îl vede pe Dan Petrescu în continuare la CFR

dan petrescu vin

CFR Cluj a câștigat un nou titlu în Liga 1, iar marele merit îl are Dan Petrescu, care se află la al doilea său astfel de trofeu, după cel din 2009 cu Unirea Urziceni. Din pacate pentru echipa din Gruia, viitorul lui Dan Petrescu rămâne incert. Antrenorul campioanei vrea să rămână la Cluj, dacă nu va apărea o ofertă tentantă din străinătate, iar Gică Popescu spune ca "Bursucul" ar trebui să-și continue proiectul pe care l-a început în vara lui 2017.

Exclusiv Ce vrea să spună? Becali susţine că 200.000 de euro i-ar fi asigurat titlul în acest sezon

Gigi Becali

Dezvăluire surprinzătoare a lui Gigi Becali în direct la Digi Sport, la "Fotbal Club".

În relaţii excelente cu Becali, Ilie Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Marea gafă făcută de patronul FCSB

ilie dumitrescu

Un apropiat al lui Becali, Ilie Dumitrescu nu s-a ferit să îşi spună opinia despre cauzele care au dus la ratarea celui de-al treilea titlu la rând de către FCSB. Fostul mare jucător al Stelei l-a indicat pe patronul roş-albaştrilor drept principalul vinovat pentru eşec.

Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Nemec! "Azi am vorbit cu impresarul! Cine vrea să vină la Steaua să se grăbească"

Aşa cum Digi Sport te-a anunţat încă de ieri, transferul lui Nemec la FCSB e departe de a fi clar, aşa cum anunţase Becali duminică seară. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că azi a făcut o nouă ofertă pentru fotbalistul slovac, aştetptând un răspuns până la finalul lunii.

Video Juventus Bucureşti - Concordia 1-3. Trei puncte mari pentru ilfoveni! Nivaldo, gol și pasă de gol

Cristescu gol

Concordia Chiajna joacă o nouă "finală" pentru salvarea de la retrogradare contra ultimei clasate din Liga 1, Juventus Bucureşti.

Video Bucurie de nedescris în Huesca, pentru prima oară în La Liga!

Huesca promovare

Pentru prima oară în istoria de 96 de ani a clubului, Huesca a promovat în La Liga, iar bucuria a fost de nedescris în oraşul din nordul Spaniei. Petrecerea a început cu două etape înainte de final, când echipa şi-a asigurat, matematic, prezenţa pe prima scenă, alături de granzii Barcelona şi Real Madrid. Huesca este un orăşel cu doar 50 de mii de locuitori şi un stadion de 5.500 de locuri.

Exclusiv Becali anunţă transferul lui Omrani: "Semnătura nu e a lui. E analiză judiciară, făcută de expert azi"

omrani steaua

Billel Omrani va fi noul jucător al FCSB. Cel puţin asta susţine Gigi Becali, care a anunţat că un expert grafologic al Ligii a stabilit că semnătura fotbalistului de pe contractul cu CFR e falsă. Astfel, fotbalistul va veni sub comanda lui Dică din postura de jucător liber de contract. 

Exclusiv Motivele pentru care titlul n-a ajuns la FCSB: "E vina jucătorilor!"

FCSB jucatori titlu ratat

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al vicecampioanei FCSB, a tras concluziile, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, după ce echipa pe care o reprezintă a ratat un nou titlul de campioană în Liga 1 pentru al 3-lea an consecutiv. 

Exclusiv Viitorul lui Dică, pecetluit! Becali a făcut anunţul: "Hotărârea am luat-o azi"

Gigi Becali crede în minuni

Nicolae Dică va continua la FCSB. Anunţul a fost făcut de Becali în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Ajaccio a scăpat ieftin după incidentele din barajul cu Le Havre

Ajaccio fani torte

Ajaccio a scăpat doar cu terenul suspendat după incidentele din turul secund al barajului de promovare în Ligue 1, cu Le Havre.

CR7 poate egala Barcelona la numărul de trofee: "Ar fi un moment istoric". Ce adversar și-ar fi dorit în finală

ronaldo reactie

Cristiano Ronaldo are șansa de a câştiga un nou trofeu al Ligii Campionilor, iar portughezul îşi poate trece în palmares al cincilea trofeu al Ligii Campionilor, dacă Real Madrid va învinge pe Liverpool în finala de la Kiev, şi le-ar egala astfel pe Barcelona, Liverpool sau Bayern Munchen. CR7, cel care a fost rivalul lui Liverpool și pe când evolua la Manchester United, spune că este gata să intre în istorie.

Se aşază la masa tratativelor? Un reprezentant al Stelei nu exclude pacea cu Becali

becali otelea armata

Adrian Bumbescu nu exclude o împăcare între Becali şi Armată, lucru care ar fi în beneficiul suporterilor, care acum sunt împărţiţi între FCSB şi Steaua.

Exclusiv Rămâne sau nu? Anunţ de ultimă oră al lui Petrescu! Emoţii mari pentru CFR

dan petrescu (9)

Viitorul lui Dan Petrescu rămâne incert. Antrenorul campioanei vrea să rămână în Gruia, dacă nu va apărea o ofertă tentantă din străinătate.

Ce l-a făcut pe Ciprian Deac sa aibă un corp perfect: "Venea primul și pleca ultimul, de atunci m-am schimbat"

Deac, după golul marcat în poarta Voluntariului

CFR Cluj este noua campioană a Romaniei, iar la cel de-al 4-lea titlu din istorie a contribuit și Ciprian Deac (32 de ani), cu cele 5 goluri marcate în 34 de partide. Vândut chiar de CFR Cluj la Schalke 04, în 2010, la puţin timp după cel de-al doilea titlu cucerit de gruparea din Gruia, Deac a vorbit despre momentul în care a conştientizat că nu poate performa fără o pregătire fizică exemplară.

Sorana Cîrstea, calificare spectaculoasă în optimile de la Nurnberg

sorana cirstea

Sorana Cîrstea a debutat cu dreptul la ediţia din acest an a turneului WTA de la Nurnberg.

S-a încheiat bătălia pentru roz în Giro? Yates a făcut un contratimp bun şi rămâne cu un avans important în faţa lui Dumoulin

yates

Soarta Giro 2018 se prea poate să se fi decis astăzi, în contratimpul individual dintre Trento şi Rovereto (34,2 kilometri). Etapa a fost câştigată de Rohan Dennis (BMC), însă Simon Yates (Mitchelton-Scott) a mers foarte bine, pierzând doar un minut şi 12 secunde în raport cu principalul urmăritor, Tom Dumoulin (Sunweb). Britanicul rămâne în roz şi pare greu de crezut că, în condiţii normale, mai poate fi detronat.

Real Madrid, la fel de motivată ca Liverpool înaintea finalei Ligii Campionilor: "Aceeaşi foame de succes"

zidane

Real Madrid e mai motivată ca niciodată să câştige o nouă Ligă a Campionilor, sâmbătă, la Kiev, în faţa lui Liverpool, a asigurat Zinedine Zidane.

Suma impresionantă primită de Gică Popescu pentru ghetele folosite în finala Cupei UEFA

Gica Popescu ghete

Gică Popescu face un gest superb, el urmând a dona o sumă impresionantă fundației patronată de fostul fotbalist Mihaiță Neșu. Pe 14 aprilie, "Baciul" anunța că scoate la licitație ghetele pe care le-a folosit la finala Cupei UEFA din anul 2000, câștigată în tricoul lui Galatasaray.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult