Ultimele stiri

Mino Raiola a pierdut un jucător important din Premier League. Lukaku va fi reprezentat de Jay-Z!

lukaku

Romelu Lukaku, atacantul belgian al echipei Manchester United, a renunțat la colaborarea cu celebrul impresar Mino Raiola și a devenit primul fotbalist din Premier League care va fi reprezentat  de firma de management sportiv Roc Nation Sports, care îi aparţine rapper-ului Jay-Z.

”Fac tot posibilul pentru a obține puncte în plus!” Dică, atac frontal la CFR

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Lupta pentru titlul de campioană din Liga 1 s-a mutat și în afara gazonului. Cu două etape înaintea confruntării directe, dintre FCSB și CFR Cluj, care se va disputa duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1,

Mutu: "Cernat ştie ce vreau de la el!" / "Sperăm să nu-i stricăm debutul"

Mutu si Cernat conferinta

Adrian Mutu a fost prezentat la FC Voluntari, marți, iar vineri a susținut prima conferință de presă, în vederea debutului său ca tehnician. Mutu, în vârstă de 39 de ani, își va începe oficial aventura pe banca Voluntariului în etapa a șasea din play-out, în deplasarea cu Concordia Chiajna, sâmbătă, 21 aprilie, IN DIRECT la Digi Sport 1.

”Ce, credeați că ne-am certat și l-am tăiat eu?” Dică a glumit pe seama lui Alibec

dica alibec

Denis Alibec (27 de ani) a surprins pe toată lumea la antrenamentul de vineri dimineață prin faptul că a purtat la gât un bandaj destul de mare. Imediat au apărut speculațiile, dar până la urmă s-a aflat că atacantul

Video ”Am știut să cad, pentru că am experiență”. Dică a comentat alunecarea făcută de Man, la Giurgiu

Dica man

Exclusiv ”Nu știu cum o ia fiecare”! Reacția Simonei, după ce Irina a fost aleasă în locul Soranei

Halep Begu

News Alert Sfârșitul unei ere. Arsene Wenger pleacă de la Arsenal, după 22 de ani

wenger

”Nu am primit niciun mesaj de la Federer”! Halep, pregătită să ducă România în Grupa Mondială a Fed Cup

Simona Halep

Simona Halep va juca primul meci al întâlnirii de Fed Cup contra Elveției cu Viktorija Golubic (115 WTA). Meciul va debuta la ora 13:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Sorana: "Mă aşteptam să joc. Dacă echipa are nevoie să bat din palme, bat din palme!" Reacţia lui Segărceanu

sorana captura fedcup

Țiriac a dat lovitura. Achiziție de 8 milioane de euro pentru miliardarul român

tiriac

Ion Țiriac a cumpărat o proprietate istorică, în Italia, pentru care a plătit peste opt milioane de euro.

Exclusiv ”Îl ciuruiește pe Mircea Lucescu?” Burleanu a produs mulți nervi cu declarația sa

burleanu rade

Răzvan Burleanu (33 de ani) a fost foarte bucuros de rezultatul alegerilor, astfel că nu a ezitat să facă public o declarație, care i-a atras foarte multe antipatii. 

Exclusiv Reacţie dură, după iniţiativa de depunctare a FCSB: "Băi, dar nu vă e ruşine, băi, CFR?"

depunctare fcsb

Aşa cum digisport.ro a anunţat ÎN EXCLUSIVITATE, CFR Cluj a făcut memoriu la Comisia de Disciplină şi solicită depunctarea FCSB-ului. Unul dintre motivele pentru care CFR face această solicitare e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum că ar primi penalty-uri pentru că ar avea legături vechi cu arbitrii. De asemenea, în memoriu este scris şi că Becali l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului CFR-FCSB, lucru interzis de regulament.

S-a stabilit țintarul duelului din Fed Cup dintre România și Elveția. Simona Halep joacă primul meci

colaj fed cup

Astăzi se va stabili țintarul întâlnirii de Fed Cup dintre România și Elveția, ce va fi transmisă în direct de Digi Sport, în acest weekend. Începând cu ora 12:00 va avea loc, în direct la Digi Sport 1, tragerea la sorți a meciurilor în urma cărora echipa noastră se poate califica în Grupa Mondială a Fed Cup.

Video Scandal în handbal! Timișorenii cer rejucarea meciului cu CSM București

timisoara handbal

SCM Politehnica Timişoara cere rejucarea meciului doi cu CSM Bucureşti. După ce la finalul jocului pierdut, 18-19, au criticat vehement prestaţia brigăzii de arbitraj, oficialii alb-violeţi au depus un memoriu către FRH, pentru rejucarea duelului cu gruparea din Capitală.

Explicația rezultatelor alegerilor FRF. Strategia lui Burleanu prin care l-a surclasat pe Lupescu

Burleanu

Răzvan Burleanu l-a surclasat pe Ionuț Lupescu la alegerile FRF, iar explicația pentru diferența mare de voturi (168 la 78) poate fi simplă. Strategia pusă la punct de câștigător a dat roade, după modelul ”Mircea Sandu”.

"E o alegere pe care Barça ar trebui să o facă!" Presa catalană scrie că transferul costă 35 de milioane €

lenglet barcelona

Publicaţiile catalane Mundo Deportivo şi Sport oferă azi noi informaţii despre transferul lui Clement Lenglet la FC Barcelona. Mai exact, sursele citate au aflat că suma pe care trebuie să o plătească gruparea pe pe Camp Nou pentru a-şi asigura serviciile fundaşului central francez nu este de 30 de milioane de euro. 

Video&Foto Băluță a ”arestat” mingea, dar a aruncat-o în tribună! Mitriță îl vrea tot la echipa a doua :))

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC BOTOSANI, CUPA ROMANIEI (19.04.2018)

Alexandru Băluță (24 de ani) a fost MVP-ul partidei din Bănie. Mijlocașul, revenit în prima echipă, după acel clinci cu Devis Mangia (43 de ani) nu numai că a fost cel mai bun fotbalist de pe teren,

Pleacă Bale de la Real? Ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza returului cu Juventus. Reacția lui Zidane

Zidane Bale

Un moment tensionat a avut loc la pauza meciului dintre Real Madrid și Juventus (1-3), în returul sferturilor UEFA Champions League. O reacție avută de Gareth Bale a dus la decizia lui Zinedine Zidane de a-l schimba cu Lucas Vazquez.

A ajuns una dintre cele mai în vogă meserii în străinătate: "Lumea crede că am fost angajată fiindcă sunt femeie"

principal rose

Filmările care o au în prim-plan au strâns sute de mii de vizualizări, iar prezentatoarea a devenit o adevărată vedetă în rândul

”Tata m-a ținut practic într-o cușcă, ca la închisoare”! Clipele de coșmar trăite de Bacsinszky

Timea Bacsinszky

Timea Bacsinszky trăiește momente emoționante, după revenirea în România. Sportiva de 28 de ani va juca la Cluj-Napoca partida de Fed Cup contra tricolorelor, motiv să își aducă aminte de o parte mai puțin plăcută a vieții ei.

Video Seara golurilor de generic în Bănie! Băluță și Acsinte au ridicat tribunele în picioare

baluta acsinte

Prima manșă a semifinalei Cupei României, disputată joi seară în Bănie, a fost una absolut superbă. Dincolo de cele șase goluri, ambele echipe au dezvoltat un fotbal de calitate și au arătat pe teren că au fost preocupate mai întâi

Video Imagini dure! Oficialii lui Fenerbahce l-au bătut pe un om din staff-ul rivalei Beșiktaș, chiar pe tunel

Fenerbahce Besiktas

Un scandal monstru a avut loc după numai o oră din derby-ul dintre Fenerbahce și Beșiktaș. Jocul a fost suspendat după ce antrenorul oaspeților a ajuns la spital cu capul spart.

Exclusiv ”Să nu facă Dică o obișnuință din asta!” Tehnicianul, avertizat înaintea meciului cu Viitorul

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CONCORDIA CHIAJNA, LIGA 1 BETANO (5.11.2017)

Și în partida cu giurgiuvenii Nicolae Dică (37 de ani) a surprins pe toată lumea când a decis să-l lase la pauză, pe bancă, pe Constantin Budescu (29 de ani).

Ce a ajuns Zlatan! Cum l-a trădat un coleg din vestiar: ”E individualist. Ne descurcăm și fără el!”

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a anunțat că, cel mai probabil, va fi prezent în Rusia, acolo unde Suedia s-a calificat la Cupa Mondială. Totuși, nu toți jucătorii de la naționala nordică sunt de acord cu revenirea lui Ibra. Portarul de rezervă Karl-Johan Johnsson a făcut niște declarații neașteptate, cu mai puțin de două luni înaintea Mondialului.

Ultimele puncte de care are nevoie Barcelona pentru a deveni campioană înainte de El Clasico. Toate calculele

colaj barcelona

Barcelona a remizat în etapa a 33-a pe terenul Celtei Vigo, scor 2-2, dar rămâne lider detașat în prima ligă spaniolă, cu 12 puncte avans față de următoarea clasată, Atletico Madrid. Chiar dacă nu s-a impus la Vigo, echipa blaugrana a bătut un record vechi de 38 de ani. Mai exact, a stabilit un record de invincibilitatea în fotbalul spaniol, cu 25 de victorii și 5 remize, ceea ce reprezintă cel mai bun start de sezon din istoria ligii spaniole. Catalanii au îmbunătățit astfel performanța reușită de Real Sociedad în sezonul 79/80, când bacii nu au înregistrat nicio înfrângere în primele 32 de runde ale stagiunii

L-a trădat Dinamo pe Lupescu, în ciuda "susținerii depline" anunțate de Negoiță? Dănciulescu, pus în încurcătură

negoita burleanu lupescu

Galerie Foto Frumoase și valoroase. "Generația de Aur a tenisului românesc" a făcut furori la dineul oficial

Fed Cup dineu oficial - Copy

Înaintea emoțiilor meciului de Fed Cup dintre România și Elveția, din play-off-ul pentru Grupa Mondială, Simona Halep și colegele sale au strălucit la dineul oficial, de joi seară. De vineri, încep emoțiile: la ora 12:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, are loc tragerea la sorți a țintarului partidei care se va desfășura sâmbătă și duminică, de asemenea ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Video Dică şi conducerea FCSB au făcut spectacol contra artiştilor, într-un meci demonstrativ

captura demonstrativ fcsb

Video Burleanu și-a băgat angajații în ședință chiar din prima zi a noului mandat la șefia FRF. Mesajul transmis

burleanu alegeri

La 24 de ore după ce a fost reales pentru un nou mandat în fruntea fotbalului românesc, Răzvan Burleanu a ținut să le mulțumească încă o dată celor care l-au susținut în obținerea acelui scor zdrobitor. Președintele FRF spune că nu a desfăcut încă șampania, ci a trecut la treabă cot la cot cu angajații

Video Bruges - Charleroi 6-0. Liderul din Belgia a mărit ecartul în drumul spre titlu

colaj brugge

Bruges a făcut un pas mare spre titlu în Belgia. În etapa în care rivala Anderlecht a pierdut, liderul a trecut cu 6-0 de Charleroi. În etapa a 4-a a play-off-ului, Club Brugge a făcut scorul campionatului, în etapa a 4-a a playoff-ului din Belgia

  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 2 Superliga: Voluntari-Hermannstadt
  • 19:30 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult