Ultimele stiri

Specialiştii au stabilit! Care e cel mai probabil scor la CFR - Viitorul, meciul de care depinde soarta FCSB

dica dan petrescu

Campioana Ligii 1 se va stabili în ultima etapă. Aflată la un punct în spatele liderului CFR Cluj, FCSB speră într-o minune, iar casele de pariuri oferă și ele cote care mai de care mai interesante pentru rezultatul corect la partidele FCSB - Astra și CFR Cluj - Viitorul

Video Cîrstea şi Ostapenko s-au calificat în sferturi la Roma, la dublu. Gest de fair-play al Soranei

cirstea ostapenko dublu

De doar ceva mai mult de o oră au avut nevoie Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko pentru a se califica în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roma.

Video Ostapenko a scos-o din sărite pe Konta, în duelul de azi. Ce a făcut şi reacţia britanicei

ostapenko

Jelena Ostapenko a avut meci greu cu Johanna Konta, pe care a învins-o în decisiv, scor 2-6, 6-3, 6-4. Letona a enervat-o pe sportiva britanică, aceasta acuzând-o că se foloseşte de mai multe tertipuri pentru a îşi atinge obiectivul.

Nu doar fotbaliștii au oferte de transfer. "Messi al administrației sportive" are două propuneri de la cluburi uriașe

Monchi

Ramon Rodriguez Verdejo "Monchi" a ajuns la AS Roma în urmă cu un an, iar Sevilla caută și acum un director sportiv în locul său, după experiența ratată cu Oscar Arias. Între timp, ajuns oficial pe Olimpico, Monchi, supranumit de presa italiană "un Messi al administrației sportive", se bucură de oferte la fel ca fotbaliștii, după ce a obținut performanțe bune cu romanii în doar un an

Academia Rapid, împinsă spre liga a treia. FRF a modificat regulamentul chiar înainte de play-off-ul de promovare

FOTBAL:CSA STEAUA-ACADEMIA RAPID, LIGA 4 (14.04.2018)

Comitetul de Urgenţă al FRF a modificat regulamentul de promovare în liga a treia, o măsură care avantajează Academia Rapid, în tentativa clubului de a putea evolua în sezonul viitor într-un eşalon superior.

Pică transferul lui Răzvan Marin? Ce anunţă belgienii

razvan marin

Transferul lui Răzvan Marin de la Standard ar putea fi amânat cel puţin până în iarnă. Footnews.be anunţă că echipa belgiană nu are nicio intenţie să se despartă de român dacă nu i se vor satisface pretenţiile materiale. Standard are două alte produse de export de top, Mehdi Carcela şi Edmilson Junior, astfel că bugetul pare asigurat.

Supremația Simonei Halep, ”amenințată” de Serena Williams. ”Singurul motiv pentru care joc!”

halep williams

Simona Halep (26 de ani) se află în mare formă în turneul de la Roma, unde are șansa de a câștiga, dar supremația ei din tenisul feminin este ”amenințată” de Serena Williams (36 de ani).

Motivul real pentru care s-a închis laboratorul anti-doping de la București

antidoping

Jurnaliștii germani de la publicația ”Spiegel” susțin că au intrat în posesia unui document care certifică de fapt care este motivul pentru care s-a închis provizoriu Laboratorul Antidoping de la București.

"Orice antrenor vrea să se debaraseze de asemenea caractere!". Alibec, făcut praf de un fost atacant al Stelei

alibec denis

Denis Alibec va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Vârful roş-albaştrilor l-a scos din minţi pe Gigi Becali, după atitudinea avută în ultima perioadă, faţă de Nicolae Dică. După Adi Mutu, a venit rândul altui fost mare atacant, Jean Vlădoiu, să îl certe pe fostul jucător al Astrei.

Ştirile pentru CM 2018

Prima reacţie a lui Madison Keys, după abandonul de la Roma, care a trimis-o pe Halep în sferturi

Madison Keys abandon

Simona Halep a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Roma, după abandonul lui Madison Keys. Ocupanta locului 14 WTA a acuzat nişte dureri la coaste şi a oferit şi o primă reacţie după decizia luată azi.

Gigi Becali e obligat să-i mărească salariul unui fotbalist de care n-a știut cum să scape

Becali

Finalul de drum al lui Marius Șumudică (47 de ani) pe banca tehnică a turcilor de la Kayserispor va coincide, cel mai probabil, și cu cel al lui William de Amorim (26 de ani) la gruparea din Țara Semilunei.

Exclusiv Contra a făcut o schimbare neaşteptată în staff-ul echipei naţionale

Caludiu-Stamatescu

După ce a plecat Pompiliu Popescu din funcţia de doctor al echipei naţionale, staff-ul medical a fost coordonat de Laurenţiu Oproiu, pe care conducerea FRF l-a convins să revină din Anglia. După fix doi ani, selecţionerul Cosmin Contra a decis înlocuirea lui Oproiu cu Claudiu Stamatescu, de la Universitatea Craiova, club la care va continua să lucreze în paralel.

Video Svitolina şi Ostapenko s-au calificat în sferturi la Roma. Revenire de mare campioană a deținătoarei trofeului

svitolina

Elina Svitolina și Jelena Ostapenko s-au calificare în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma. ÎN DIRECT la Digi Sport, ambele jucătoare au avut nevoie de trei seturi pentru a ieși învingătoare în disputele cu Daria Kasatkina și Johanna Konta.

Video Ratează Pliskova Roland Garros? Riscă o pedeapsă aspră, după ce a spart scaunul arbitrului

Karolina Pliskova

Karolina Pliskova şi-a ieşit din minţi la Roma, pe finalul meciului cu Maria Sakkari, pierdut în turul 2. Gesturile sportivei din Cehia, dar şi semnele obscene ale antrenorului ei, îi pot aduce suspendarea de la Roland Garros.

”I-aș fi cerut scuze și l-aș fi îmbrățișat!” Lui Buffon i-a trecut supărarea pe arbitrul Oliver

buffon oliver

Gianluigi Buffon (40 de ani), care tocmai a decis să plece de la Juventus, nu a trecut peste eliminarea din returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, contra lui Real Madrid, scor 1-3, când a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Michael Oliver, arbitrul partidei de pe "Santiago Bernabeu".

A îndeplinit prima condiţie. Ce trebuie să mai facă Halep pentru a fi cap de serie 1 la Roland Garros

halep wozniacki

Simona Halep urma să joace astăzi în optimile de finală ale turneului de la Roma împotriva lui Madison Keys. Americanca de pe locul 14 WTA s-a retras din cauza unor probleme la coaste, iar cea mai bună jucătoare a lumii a ajuns în sferturi, fără a juca.

Planul lui Şumudică. Peste 80 la sută ştie ce face. "Decât să mă înjure, mai bine pictez sau tund iarbă"

Bebe Bărbulescu, Marius Şumudică, Gabi Mărgărit, Radu Sardescu, Cristian Petre (de la stânga la dreapta)

Marius Şumudică şi staff-ul său de la Kayserispor au fost conduşi cu flori la aeroport de conducerea celor de la Kayserispor în frunte cu preşedintele clubului. Şumi a revenit în România la fel de glumeţ, iar ultimul antrenor străin rămas până marţi în liga turcă a explicat de ce nu vrea să se întoarcă o echipă în România, dar şi care este campionatul în care va continua. 

Naționala României se menține pe locul 32 în clasamentul FIFA. Viitorul adversar al tricolorilor e pe 9

FOTBAL:ROMANIA-SUEDIA, AMICAL (27.03.2018)

Selecţionata României se menţine pe locul 32 în clasamentul mondial dat publicităţii de Federaţia internaţională de fotbal (FIFA), dominat în continuare de campioana lumii, Germania.

Alin Toşca, aproape de lovitura carierei! Revenire spectaculoasă în Serie A

alin tosca oferte

Alin Toşca (26 de ani) poate da lovitura în această vară. Fostul fundaş al FCSB e pe lista lui Lazio, echipă unde ar putea deveni coleg cu Radu Ştefan (31 de ani). Jurnaliștii italieni de la ”Corriere dello Sport” anunţă că transferul s-ar putea face în această vară.

Mourinho vrea să-și întărească defensiva și a pus ochii pe jucător al câștigătoarei Europa League

jucatori atletico

Fundaşul croat Sime Vrsaljko, proaspătul câştigător al trofeului Europa League cu Atletico Madrid, este dorit de echipa engleză de fotbal Manchester United, scrie presa britanică.

”Mi-a fost frică să nu mănânc vreun chihuahua!” Declarația săptămânii, marca Șumudică!

sumudica chihuahua

Marius Șumudică (47 de ani) nu este tentat de o revenire în campionatul românesc, după ce și-a încheiat conturile cu turcii de la Kayserispor. Tehnicianul a explicat ce fel de proiect îl poate atrage,

Ultima reprezentație pentru un portar imens, pe Digi Sport 1. Buffon a anunţat cu lacrimi în ochi despărțirea

Buffon

Gianluigi Buffon şi-a anunţat plecarea de la Juventus, după 17 ani în care a scris istorie alături de bianconeri. Portarul de 40 de ani a făcut anunţul într-o conferinţă de presă.

Exclusiv Verdict înaintea finalelor din Liga 1: "Dică nu e antrenor care să câștige trofee cu FCSB"

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Înaintea ultimei runde a play-off-ului Ligii 1, CFR Cluj este lider în clasament, cu 47 de puncte, cu unul mai mult decât a doua clasată FCSB. Roș-albaștrii încă se mai gândesc la titlu și speră ca Viitorul să reușească să încurce formația lui Dan Petrescu.

News Alert Halep, în sferturile de finală de la Roma! Madison Keys a abandonat cu câteva ore înaintea meciului

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma, după ce adversara ei, Madison Keys, s-a retras înainte cu câteva ore de meciul dintre cele două.

Nu a fost inclus în lotul pentru CM 2018 şi şi-a anunţat retragerea de la naţionala Germaniei

Muller Wagner

Atacantul german Sandro Wanger (30 ani) a anunţat că se retrage definitiv din selecţionata ţării sale, actuala campioană a lumii, după ce nu a fost reţinut de către selecţionerul Joachim Loew în lotul pentru Cupa Mondială de fotbal ediţia 2018, informează AFP.

Exclusiv Iftime: "Dacă pierdem cu Voluntari și Timișoara îl scot fanii cu toporul de pe stadion pe Enache"

Costel Enache

VIDEO FC Botoșani - Concordia 0-1. Ilfovenii s-au impus pe terenul formației lui Costel Enache deși au jucat 75 de minute cu un om în minus. Fanii gazdelor au fost extrem de supărați, au cerut demisia antrenorului și au acuzat jucătorii de blat. Finanțatorul Valeriu Iftime e convins că n-a fost nimic necurat la mijloc, dar nu și-a menajat deloc jucătorii și antrenorul.

Ronaldo şi Messi, ţintele ISIS, la Mondial. Imaginea macabră cu cei mai buni jucători ai lumii

Messi Ronaldo

Campionatul Mondial din Rusia e dominat şi de ameninţarea ISIS, care a lansat o nouă serie de ameninţări. De data aceasta, ţintele sunt cei mai buni jucători ai lumii, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

Exclusiv ”Am dat cu vaselină pe mingi!” Povești haioase din Liga 1. ”Trebuie să faci orice pentru a-ți învinge adversarul”

dinu gheorghe kirita

Ediția actuală a Ligii 1 este aproape de final, dar senzația generală pe care a lăsat-o campionatul este aceea că fotbalul din prezent este departe de cel din trecut. Iar una dintre cauze este reprezentată de lipsa managerilor capabili.

Barcelona a scos la vânzare un jucător pe care a plătit peste 100 de milioane de euro

Barcelona

Ousmane Dembele va fi vândut, cel mai probabil, în această vară. Barcelona pregăteşte venirea lui Antoine Griezmann, iar Radio Catalonia anunţă că noua campioană din La Liga îi caută deja echipă.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult