Ultimele stiri

Schimbare de lider în Turul Italiei. Etapă perfectă pentru Froome şi de coşmar pentru Yates

Froome

Ciclistul britanic Chris Froome (Sky) este noul lider în Turul Italiei după ce a câştigat, graţie unei evoluţii de excepţie, etapa a 19-a, desfăşurată pe distanţa de 184 km între Venaria Reale şi Bardonnechia.

Lovitură grea primită de Ilie Năstase în ziua în care s-a ales cu două dosare penale

ilie nastase

Ilie Năstase a primit o lovitură extrem de grea chiar în ziua în care s-a ales și cu două dosare penale. Sora sa, Georgeta Kornmann, s-a stins din viață la 73 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider mondial într-o postare pe facebook.

Antrenorul lui Andone, încântat de transfer: "A demonstrat la cel mai înalt nivel! Abia aștept să-l am sub comandă"

andone

La noua sa echipă, Florin Andone va fi pregătit de Chris Hughton. Tehnicianul care se află la Brighton din 2014 și care l-a dorit pe Andone încă din vara trecut, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului englez despre internaționalul român.

Halep se simte mai bună ca anul trecut, când a ajuns în finală la Roland Garros

halep antrenament3

Simona Halep, numărul 1 mondial şi principala favorită la Roland Garros, a declarat pentru L'Equipe că se simte mai bună ca anul trecut pe zgura pariziană.

Foto "Fostul 'bad boy' al tenisului, învinețit de polițiști". Cazul lui Năstase a făcut înconjurul lumii

Ilie Năstase poliție

Cazul lui Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în 6 ore, a făcut înconjurul lumii în cursul zilei de vineri. Prima dată, fostul mare jucător de tenis a condus mașina după ce consumase alcool, apoi a fost oprit când a condus un scuter și a depășit linia continuă, deși permisul îi fusese suspendat la abaterea de mai devreme.

Decizia instanţei în procesul intentat de Florin Prunea fostului său club, CSM Poli Iaşi

florin prunea

Florin Prunea mai are bani de primit de la CSM Poli Iaşi.

News Alert OFICIAL: Florin Andone va juca din sezonul următor în Premier League

fl andone site

Este oficial: Florin Andone va evolua din sezonul următor în Premier League. Deportivo La Coruna a anunțat pe site-ul oficial că internaționalul român s-a înțeles cu Brighton & Hove Albion, care a încheiat pe locul 15 în Anglia în acest sezon.

O dublă câștigătoare la Paris o consideră pe Simona Halep favorită la Roland Garros

Halep 2222222

Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, are cele mai mari şanse de a câştiga ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, a estimat fosta mare jucătoare Martina Navratilova într-un articol pentru site-ul wtatennis.com.

Exclusiv Încă un arbitru acuzat că a condus ilegal meciuri din Liga Naţională de handbal

HANDBAL MASCULIN

Valentin Călina nu este singurul arbitru român acuzat că a condus ilegal meciuri din Liga Naţională de handbal în ultimul sezon.

Digi Sport și DigiFM prezintă: Auto Total Business Show 2018

colaj auto show 2018

În weekend-ul 9-10 iunie, Auto Total Business Show (ATBS) transformă Romexpo în locul de întalnire al superfanilor auto și al tuturor profesioniștilor din industrie.

Exclusiv Dan Petrescu, planuri pentru Champions League. Din ce motiv a refuzat să preia naționala

Dan Petrescu

Dan Petrescu a prins gustul succesului pe banca lui CFR Cluj. După ce a cucerit medalia de campion în Liga I, antrenorul român vrea să facă performanță și în Europa.  UEFA Champions League le face cu ochiul clujenilor, competiție în care clubul a evoluat ultima dată în sezonul 2012-2013, când a învins-o pe Manchester United.

Exclusiv Marele pericol după ultima decizie a lui Becali. ”Vede o ședință, două și zice că se pricepe!”

gigi becali

Gigi Becali (59 de ani) ”a dat milităria jos din pod” și a instaurat o nouă regulă la FCSB, ca urmare a faptului că în sezonul trecut, indisciplina nu a putut fi eradicată de către Nicolae Dică (38 de ani).

Breaking News Comisia de Disciplină a stabilit pedepsele, după memoriile depuse de FCSB şi CFR

dan petrescu becali

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a luat decizia, după ce FCSB şi CFR au cerut depunctarea rivalei, după declaraţiile date de Dan Petrescu şi Gigi Becali.

Liverpool nu l-a uitat pe Coutinho. Gestul "cormoranilor" înaintea finalei Ligii Campionilor

Coutinho

Philippe Coutinho va primi o medalie de campion în cazul în care Liverpool va câştiga Liga Campionilor, după finala cu Real Madrid.

Halep: "Turneul e complet". Pentru prima oară din 2016, Serena, Sharapova şi Azarenka participă la acelaşi Grand Slam

Sharapova azarenka williams

Simona Halep are o misiune infernală la Roland Garros. Pentru prima oară din 2016, Serena Williams, Maria Sharapova şi Victoria Azarenka participă toate trei la acelaşi turneu de Grand Slam.

Ronaldo, aroganță la adresa Barcelonei. ”Și ei vor asta, dar nu este același lucru!”

Cristiano Ronaldo Messi

Cristiano Ronaldo (33 de ani) este gata pentru finala Ligii Campionilor, pe care Real o va disputa mâine, sâmbătă, 26 mai, la Kiev, contra lui Liverpool, dar până atunci starul portughez a vorbit despre presiunea la care sunt supuși el și colegii săi.

Remember CM 1938 Franţa. Italia şi-a apărat titlul mondial

Italia CM 1938

A treia ediţie a Cupei Mondiale s-a disputat în Franţa, între 4 şi 19 iunie 1938, reprezentativa României participând pentru a treia oară la rând.

Higuain, OUT de la Juve? Bianconerii i-au stabilit deja preţul

Higuain

Juventus este gata să-l vândă pe Gonzalo Higuain în această vară, conform La Repubblica. Atacantul ar putea părăsi echipa din Torino dacă Chelsea, principala favorită să-i obțină semnătura vor plăti 55 de milioane de euro. Transferul ar avea șanse mari să se concretizeze, asta în condițiile în care Maurizio Sarri l-ar înlocui pe Antonio Conte la londonezi.

Video Mihaela Buzărnescu, învinsă în semifinale la Strasbourg după ce a fost la două puncte de victorie

buzarnescu captura

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Dominika Cibulkova (Slovacia), vineri, în semifinalele turneului WTA de la Strasbourg (Franţa), dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Răzvan Lucescu, atac dur la Torje și la contestatarii lui Daum ”Oameni de nimic, nu au caracter!”

razvan daum torje

Răzvan Lucescu (49 de ani), tehnicianul celor de la PAOK Salonic, a lansat un atac extrem de dur la adresa fotbaliștilor echipei naționale a României, care l-au contestat pe Christoph Daum.

Programul ultimei etape a play-out-ului Ligii 1. Trei meciuri la aceeaşi oră

sepsi - dinamo

LPF a anunţat programul ultimei etape a play-out-ului Ligii 1, care va avea loc săptămâna viitoare, în direct la Digi Sport.

Ce sancţiuni a primit Ilie Năstase după ce s-a ales cu două dosare penale

Şeful Poliţiei Rutiere, Victor Gîlceavă, a comentat într-o conferinţă de presă cazul lui Ilie Năstase, care s-a ales cu două dosare penale în interval de numai câteva ore.

Undă verde pentru extinderea complexului de la Roland Garros. Cât vor costa lucrările

Roland Garros

Un tribunal francez a oferit un nou impuls extinderii arenelor pariziene şi facilităţilor de la Roland Garros, gazda celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ratează Roland Garros? Sorana s-a accidentat şi a abandonat în sferturile de finală de la Nurnberg

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea s-a accidentat în meciul din sferturile de finală de la Nurnberg cu Alison Riske. Ocupanta locului 45 WTA a simţit dureri la coapsa stângă, când scorul era 6-2, 4-4 pentru româncă.

Neymar trage tare pentru Mondial! Ultimele detalii din cantonamentul Braziliei

neymar-3

Neymar a participat joi la primul antrenament colectiv cu balonul alături de echipa națională de fotbal a Braziliei, în ciuda unei uşoare jene datorată lungii perioade de indisponibilitate. Selecţionerul Tite l-a introdus printre titularii care se pregătesc pentru Cupa Mondială 2018, informează AFP. 

Video "Generaţia de Aur", din nou în iarbă pentru Gala "Uniţi pentru Neşu"

Gheorghe Hagi

"Generaţia de Aur" s-a reunit înainte de Mondial în scop caritabil - Lupescu, Gică Popescu, Prunea şi Gâlcă s-au antrenat ca pe vremuri pentru a face faţă UEFAntasticilor Stelei şi prietenilor lui Mihai Neşu.

Roma, în negocieri cu o rivală din Serie A pentru transferul lui Nainggolan

nainggolan

Inter Milano a început negocierile cu AS Roma pentru transferul lui Radja Nainggolan și mijlocașul lui Cagliari, Nicolo Barella, jucători reprezentați de către același agent, Alessandro Beltrami, care deja s-a întâlnit cu directorul lui Inter, Piero Ausilio.

Unul dintre rarele momente în care Simona Halep a vorbit despre operaţia de micşorare a sânilor

Simona Halep2

Simona Halep a oferit una dintre rarele declaraţii legate de operaţia de micşorare a sânilor. Sportiva de 26 de ani a suferit intervenţia chirurgicală în 2009. Atunci, ea se afla pe locul 263 WTA. Între timp, a ajuns cea mai bună jucătoare a lumii.

”Bătrânul” Giulești își ia adio de la fani! Play-off-ul Ligii 4 începe azi la Digi Sport

capt schumacher rapid

Conducerea Asociației Municipale Fotbal București (AMFB), sub oblăduirea căreia se desfășoară meciurile din Liga 4, a decis ca primele două etape din faza play-off-ului să se dispute pe Stadionul ”Valentin Stănescu”-Rapid. Va fi ultimul eveniment major care va fi găzduit de ”Bătrânul” Giulești, înainte ca acesta să fie reconstruit în vederea lui Euro 2020. 

FCSB, la un pas de faliment! Decizia de vineri a Tribunalului București, legată de cele 37 milioane de euro

becali talpan proces fcsb steaua

Magistrații de la Tribunalul București ar fi decis, în ședința de vineri, 25 mai, că Gigi Becali, finanțatorul FCSB, trebuie să plătească despăgubiri celor de la CSA Steaua pentru o perioadă de 10 ani și nu pentru trei, așa cum au cerut avocații omului de afaceri.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult