Ultimele stiri

Ofertă de ultimă oră pe adresa lui Alibec. Becali i-a fixat ultimul preţ: "Am zis că vreau atât!"

becali denis

Denis Alibec (27 de ani) a fost exclus din lotul FCSB pentru ultimele două etape din acest sezon al Ligii 1. Aşa cum digisport.ro v-a anunţat în EXCLUSIVITATE, Gigi Becali a luat această decizie, după ultima "ieşire" a atacantului, la un antrenament.

Dinamo, 70 de ani de la înfiinţare! "Povestea noastră continuă"

Dinamo clubul sportiv

Clubul Sportiv Dinamo împlineşte, luni, 70 de ani de la înfiinţare. Potrivit site-ului oficial al grupării, gala de aniversare va avea loc în 29 mai, la Opera Naţională Bucureşti, începând cu ora 16.00.

Craiova - FCSB bate recordul de audiență, dar oltenii au un mare regret. Mesaj pentru CFR: "Nu există mână de ajutor!"

FOTBAL:CS U CRAIOVA-DINAMO BUCURESTI,

Președintele de la CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a colaborat cu CFR Cluj în urmă cu 10 ani, când ardelenii cucereau titlul de campioni pentru prima dată în istoria clubului. Acum, o victorie a Craiovei în meciul de luni seară cu FCSB ar trimite din nou trofeul în Gruia.

"Transferul e făcut din octombrie!" Ofertă de ultimă oră pentru Griezmann. Ultimele detalii oferite de AS

antoine

Antoine Griezmann (27 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din fotbalul mondial la ora actuală. Evoluţiile entuziasmante pe care le-a avut în tricoul lui Atletico Madrid l-au adus pe lista celor mai puternice cluburi europene, printre care Barcelona, Manchester United, PSG sau Real Madrid.

Federer l-a detronat pe Nadal în ierarhia mondială fără sa joace vreun meci pe zgură!

Federer

Elveţianul Roger Federer a revenit pe prima poziție a clasamentului ATP, după ce spaniolul Rafael Nadal nu şi-a apărat trofeul cucerit anul trecut la Madrid Open, fiind eliminat în sferturile de finală de Dominic Thiem, care avea sa piardă finala în fața lui Alexander Zverev. Fără să joace un meci pe zgură, Federer are 8.670 de puncte, în timp ce Nadal a acumulat 7.950 de puncte.

Neymar a primit cel mai strălucitor premiu individual din carieră! Nu a jucat din februarie, dar nu a avut rival

Ronaldo Neymar premiu

Brazilianul Neymar, vedeta lui Paris Saint-Germain, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Franţei în sezonul 2017-2018, în urma unei anchete a Asociaţiei fotbaliştilor profesionişti din această ţară (UNFP).

Exclusiv Alibec, OUT! Ultima ieşire a umplut paharul. Ce s-a întâmplat la antrenament + DECIZIA lui Becali

alibec

VIDEO Astra - CFR 0-2. Clujenii s-au impus la Giurgiu şi mai au doar un pas până la titlu. Gigi Becali pare resemnat şi a declarat, în direct la Fotbal Club, că doar printr-o minune FCSB mai poate câştiga campionatul.

Ce record a doborât Buffon odată cu cel de-al 7-lea titlul consecutiv al lui Juve

Buffon campion 2018

Gianluigi Buffon a stabilit un record pentru Serie A. La 40 de ani, portarul lui Juventus a devenit primul jucător din istoria primului eșalon italian care îşi trece în palmares nu mai puţin de nouă titluri de campion. Toate cu echipa torineză, la care joacă din 2001, depășindu-i pe Giovanni Ferrari, Giuseppe Furino și Virginio Rosetta (toți cu 8 titluri). "Gigi" mai are două titluri cu "Bătrâna Doamnă", 2005 și 2006, dar acestea au fost retrase din cauza scandalului Calciopoli.

Dan Petrescu, misterios înaintea ultimei etape. Mai rămâne la Cluj și la anul? "Important e ce face CFR, nu eu"

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (13.05.2018)

VIDEO Astra - CFR 0-2. Despre posibila plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj la finalul acestui sezon s-a discutat intens în ultima perioadă. S-a vehiculat că ar fi semnat deja o înțelegere în China, dar înaintea ultimului meci al sezonului păstrează misterul asupra viitorului său.

Insigne a fost genial când i-a ironizat pe cei de la Juve, dar azi a venit replica "grea" a lui Chiellini

Chiellini si Insigne

Spre finalul lunii aprilie, Napoli a învins-o în deplasare pe Juventus, cu un gol înscris în minutul 90, şi relansa campionatul în Italia, echipa lui Vlad Chiriches venind la doar un punct de "Bătrâna Doamnă". După meci, un jurnalist i-a spus lui Lorenzo Insigne, atacantului lui Napoli: "Cei de la Juventus au spus că vor juca acest meci ca pe o finală de Champions League şi au pierdut". "Sunt obişnuiţi!", a fost răspunsul lui Insigne. Fundașul Giorgio Chiellini vine acum cu o replică pentru fotbalistul napoletan.

Video Patronul Niculae s-a dus glonţ la vestiare pentru o discuţie faţă în faţă cu Radunovic şi Iliev

niculae radunovic

Faza de la Giurgiu în urma căreia CFR Cluj a deschis scorul şi şi-a apropiat şi mai mult titlul de campioană a stârnit un scandal mare la Astra. Jucătorul s-a certat rău cu cei de pe margine, imediat după ce a fost schimbat în minutul 20 al partidei Astra-CFR 0-2. Iar la finalul jocului patronul Ioan Niculae s-a dus glonţ la vestiare, unde a discutat atât cu Risto, cât şi cu portarul Iliev, care are şi el partea sa de vină la golul lui Ţucudean. 

Foto Un fotbalist a renunţat la haine, chiar pe teren. Reacţia de milioane a unor fane

tadic principala

Ieri s-a desfăşurat ultima etapă a sezonului în Premier League, unul în care campioana Manchester City a reuşit să doboare mai multe recorduri. Southampton a pierdut pe teren propriu chiar în faţa elevilor lui Pep Guardiola, scor 0-1, după un gol înscris de Gabriel Jesus în prelungiri.

Exclusiv Becali susţine că soarta lui Dică a fost decisă de Vasile Geambazi. "Gigi, m-ai lăsat să fac ce vreau eu!"

gigi dica

VIDEO Astra - CFR Cluj 0-2. Gruparea din Gruia s-a impus la Giurgiu şi s-a desprins la 4 puncte de FCSB, care joacă în această seară la Craiova, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1. Gigi Becali a afirmat că "doar o minune îi mai face pe roş-albaştri campioni" şi susţine că Denis Alibec este principala cauză a problemelor de la echipă.

Zile decisive pentru titlu, FCSB și CFR luptă pe toate fronturile. "Probabil că de aceea au amânat verdictul"

CFR FCSB: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

FCSB și CFR Cluj se luptă pe toate fronturile pentru titlul de campionă a României în acest sezon. După victoria ardelenilor cu 2-0 pe terenul Astrei (VIDEO), bucureștenii sunt obligați să câștige la Craiova pentru a rămâne în cărți și în ultima etapă, însă și duelul de la Comisii este la fel de important. FCSB și CFR au cerut fiecare depunctarea celeilalte, însă termenele de judecată au fost împinse către finalul sezonului.

Simona Halep se menține pe primul loc WTA. Urmează o misiune grea la Roma

Simona Halep

Simona Halep se află deja la Roma, unde va debuta direct în turul secund, împotriva învingătoarei partidei dintre Victoria Azarenka și Naomi Osaka. WTA a publicat noul clasament din circuitul feminin, în fruntea căruia se află Simona Halep. Romanca se afla in cea de-a 28-a saptamnana ca lider mondial, insa de acum nu mai e sigura de aceasta pozitie.

Motivul real pentru care Dică s-a supărat pe Becali

Dică și Mangia

VIDEO Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2. Dupa victoria CFR-ului la Giurgiu, Gigi Becali a vorbit la Digi Sport și despre motivul pentru care antrenorul Nicolae Dică s-a supărat în acestă săptămână. La conferința de presă de dinaintea partidei cu Craiova, tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că e dezamăgit de modul în care Becali s-a comportat, după eşecul de la Iaşi. Realitatea este însă alta.

Anunţ îngrijorător făcut de Neymar: "Mi-e teamă!". Ce a spus despre eventualul transfer la Real

neymar

Neymar, cel mai bun jucator din Ligue 1, infirmă zvonurile conform cărora ar urma să se transfere în această vară, dar refuză să-și clarifice viitorul. Brazilianul de 26 de ani a revenit în Franţa, la PSG, şi a vorbit cu jurnaliştii din Hexagon despre modul în care decurge recuperarea după accidentarea suferită la gleznă. Starul brazilian a dezvăluit că îi este teamă să revină deocamdată pe teren, singurul său gând fiind acum îndreptat spre Cupa Mondială din Rusia.

Video Roma - Juventus 0-0. Bianconerii au scris istorie! Al şaptelea titlu consecutiv în Italia

Campioana Juve

AS Roma - Juventus este meciul finalului de sezon în Serie A. Cu o etapă înainte de final, campioana ultimilor șase ani mai are nevoie de un punct pentru a și-l adjudeca, matematic, și pe al șaptelea, în timp ce romanii luptă pentru un loc de Champions League

Becali: "Du-te cu Maserati-ul pe câmp! Alibec e un obraznic, strică echipa". Atacantul e OUT de la FCSB

becali alibec

Gigi Becali a anunţat în direct la Digi Sport că Denis Alibec va pleca la finalul sezonului, după ce a avut un n nou derapaj. Chiar dacă nu a povestit episodul, finanţatorul de la FCSB a lăsat să se înţeleagă că atacantul a avut o nouă ieşire. "O să vedeţi voi!", a spus omul de afaceri.

Exclusiv Becali: "Doar o minune ne mai face campioni. CFR-ul e o echipă de bărbați adevărați"

Gigi Becali crede în minuni

VIDEO Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2. În urma victoriei de la Giurgiu a echipei lui Dan Petrescu, FCSB-ului, care mai are două meciuri de disputat, mai poate spera la titlul doar daca se va întâmpla o minune. Pentru ca trupa lui Gigi Becali să devină campioană, CFR Cluj ar trebui să facă un egal, acasa, cu Viitorul, în ultima etapă, sau să piardă, iar trupa lui Nicolae Dică să câstige ambele meciuri, cu Craiova, luni, și cu Astra, în ultima rundă. Gigi Becali chiar crede într-o minune: "Minunea ar fi ca ei să facă un egal acasă cu Viitorul". 

Video Se repetă istoria? CFR Cluj cere ajutorul Craiovei pentru a sărbători titlul mai devreme

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR CLUJ, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (13.05.2018)

VIDEO Astra  - CFR Cluj 0-2 / CFR Cluj s-a impus pe terenul Astrei cu 2-0 și așteaptă pasul greșit al celor de la FCSB, care vOR întâlni Craiova. Clujenii își amintesc de lupta care s-a dat în urmă cu două sezoane, când Astra a câștigat titlul, după ce FCSB a remizat cu Pandurii cu două etape înainte de final

CFR, la 90 de minute de titlu! Petrescu: "Depindem numai de noi. Nu mă uit la meciul Stelei, ca de obicei"

Dan Petrescu

Echipa lui Dan Petrescu se află la 90 de minute de titlul de campioană. Totuşi, medaliile pot ajunge chiar şi azi în vitrina feroviarilor, dacă FCSB va pierde la Craiova. Dan Petrescu ştie că ardelenii sunt aproape de o mare performanţă.

Gheorghe Mulțescu: "Văd CFR-ul campioană!". Ce a spus despre schimbarea prematură a lui Radunovic

Astra CFR

VIDEO Astra Giurgiu - CFR Cluj 0-2. Astra Giurgiu s-a înclinat acasă în fața echipei CFR Cluj, scor 0-2, iar trupa din Gruia mai are nevoie de doar un punct in ultima etapa pentru a deveni campiona. Gheorghe Multescu, antrenorul echipei giurgiuvene, o vede pe echipa lui Dan Petrescu viitoarea campioana a Romaniei. 

Ţucudean: "Sper ca luni să ne bucurăm. Am mare încredere în Craiova"

George Ţucudean

Echipa lui Dan Petrescu a obţinut o victorie uriaşă în economia acestui campionat. Ţucudean şi Omrani au marcat cele două goluri de la Giurgiu şi, dacă FCSB pierde la Craiova, ardelenii sunt campioni.

Video Standard Liege - FC Bruges 1-1. Oaspeții au devenit matematic campionii Belgiei!

Bruges campioana 2018

Club Brugge a câştigat titlul în Belgia, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului. O remiză pe terenul lui Standard Liege a fost suficientă pentru ca oaspeţii să câştige cel de-al 15-lea titlu din palmares.

Video Barcelona, călcată în picioare 55 de minute. Nu mai luase 5 goluri într-un meci de 15 ani

Barcelona

Catalanii sunt deja campioni, dar miza echipei lui Valverde era să termine sezonul de La Liga neiînvinşi. Fără Messi, catalanii au fost călcaţi în picioare pe terenul lui Levante.

Video Zenit Kazan, al patrulea trofeu consecutiv în Champions League, după un meci dramatic

captura volei

Rușii de la Zenit Kazan sunt regii Europei în voleiul masculin. Au câștigat pentru a patra oară consecutiv Liga Campionilor, după o finală senzațională cu Lube Cucine Civitanova

Video Fază controversată la Giurgiu? Crăciunescu: "Nu este ofsaid la primul gol al CFR-ului"

Gol CFR

Primul gol al partidei a adus o fază controversată. Ovidiu Hoban a primit un cadou din partea lui Radunovic şi i-a centrat perfect lui Ţucudean, care a înscris cu poarta goală, după ieşirea întârziată a portarului gazdelor.

Video Tensiune la Giurgiu! Radunovic a greşit grav, a făcut scandal şi a plâns după ce a fost schimbat de Mulţescu

captura yesilova

Greşeli în lanţ la primul gol al partidei dintre Astra şi CFR, disputată la Giurgiu. Ovidiu Hoban a primit un cadou din partea lui Radunovic, care a prelungit greşit mingea cu capul.

Video Alexander Zverev câștigă Mastersul de la Madrid! Ce record a bifat neamțul

zverev

Germanul Alexander Zverev (21 de ani locul 3 ATP) a câştigat, duminică, turneul Masters 1000 de la Madrid, învingându-l în finală pe austriacul Dominic Thiem (24 de ani, locul 7 mondial), cu 6-4, 6-4, după o oră și 19 minute.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult