Ultimele stiri

Anunţul lui Neymar le dă frisoane fanilor brazilieni: "Mi-e teamă să revin!"

neymar psg

Fanii naţionalei Braziliei aşteaptă nerăbdători să-l revadă în acţiune pe Neymar, în perspectiva Cupei Mondiale din Rusia, dar cel mai scump fotbalist din istorie recunoaşte că încă se teme să se întoarcă pe teren.

Video Clipe de groază la Ovidiu, după accidentarea lui Ianis! S-a dus după Hagi jr. în vestiar

colaj accidentare

Faza din minutul 9, cea în urma căreia Ianis Hagi (19 ani) a fost faultat dur de către Mădălin Mihăescu (29 de ani), i-a produs multă supărare lui Gică Hagi

Gullden: "Nu cred că se vor marca prea multe goluri. Decisivă va fi apărarea"

bella

LIVE VIDEO&TEXT CSM Bucureşti - Gyor (16:15)! Final Four-ul Ligii Campionilor e în direct la Digi Sport 1. Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) a declarat că apărarea va fi factorul decisiv în semifinala cu Gyor, programată azi în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Dreptul de la blondă. Am câştigat la handbal cu lovituri de (DUMANS)K 1

HANDBAL FEMININ:SCM UNIVERSITATEA CRAIOVA-HF VS KASTAMONU BELEDIYESI GSK, CUPA EHF (14.04.2018)

Mai sunt câteva secunde şi totul e pe muchie de cuţit. Suspansul e într-un punct culminant. Doare, ustură, apasă. Totul fusese pentru noi. Începutul, desfăşurarea ostilităţilor. Până acum când finalul ăsta horror şi insuportabil vine de niciunde peste noi.

Hagi s-a speriat după faultul sălbatic asupra fiului său. "Regele" explică cele 4 victorii din 4 meciuri cu ieșenii

viitorul

FC Viitorul - CSM Poli Iași 1-0 / Ieșenii și-au format un adevărat complex, fiind învinși de 4 ori din tot atâtea meciuri jucate cu Viitorul în acest sezon. Regele Hagi știe care a fost cheia succesului împotriva lui Poli

Flavius Stoican: "Nu am ce să reproșez băieților". Ce spune despre eliminarea lui Mihăescu

Viitorul Iasi play-off

VIDEO FC Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Campioana en-titre FC Viitorul a obținut o victorie la limită în etapa a 9 a play-off-ului Ligii 1, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Poli Iași, scor 1-0. Flavius Stoican, antrenorul echipei moldave, performera etapei trecute, după victoria în fața FCSB-ului, spune că nu are ce să reproșeze jucătorilor, care au arătat că sunt o echipa greu de bătut.

"FC Steaua București" e istorie pentru echipa lui Becali. Mișcarea de ultimă oră a vicecampioanei României

becali steaua fcsb

FCSB a făcut două mișcări importante, la o săptămână după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins apelul depus de Gigi Becali pentru recuperarea mărcii Steaua pentru echipa sa, decizie care împiedică vicecampioana României să mai folosească vreodată numele echipei deținute de Clubul Sportiv al Armatei. Roș-albaștrii din Liga 1 au schimbat numele paginilor oficiale de Facebook și de Instagram ale clubului.

Video Guingamp - Marseille 3-3. Egal spectaculos pentru OM, la ultima repetiție înaintea finalei UEL

guingamp - marseille

Marseille a ratat șansa de a pune presiune pe Lyon și Monaco în cursa pentru un loc de Champions League. Trupa lui Rudi Garcia a scos un egal spectaculos pe terenul lui Guingamp.

Video Nu ştiu să piardă sau au dreptate? Norvegienii simt că le-a fost furată Cupa EHF

craiova-mare-buna

SCM Craiova a reuşit o victorie istorică cu Kristiansand Vipers, răsturnând scorul din tur, când norvegiencele se impuseseră la patru goluri dinferenţă. Presa din Norvegia critică dur arbitrajul, considerând că trofeul trebuia să le aparţină nordicelor.

Video "Vulcanul de la Craiova"! Artificii și urale în momentul în care oltencele le-au prezentat trofeul fanilor din afara sălii

Sarbatoare Craiova in afara salii 1

VIDEO SCM Craiova - Vipers Kristiansand 30-25. Aproximativ 4.000 de spectatori au fost în Sala Polivalentă din Craiova la returul dintre SCM și Vipers Kristiansand, iar alte sute au urmărit meciul pe ecranul uriaș montat pe esplanada Sălii Polivalente. La final, artificiile au luminat Bănia.

Craiova dă tonul performanței. Burcea, mesaj către CSM București și Potaissa Turda: "Să ne urmeze exemplul!"

trofeu craiova

VIDEO SCM Craiova - Vipers Kristiansand 30-25. Cupa EHF cucerită de SCM Craiova este doar primul trofeu dintre cele 3 pe care le-ar putea cuceri handbalul românesc în această perioadă. CSM București este în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, în timp ce Potaissa Turda e în finala Challenge Cup la masculin și Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, dorește ca performanța formației oltene să nu fie singulară în acest sezon în România.

Video Comandantul Buffon. Portarul lui Juventus, personaj de jocuri online

colaj buffon

Gianluigi Buffon e unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, iar acest lucru nu a putut fi trecut cu vederea de creatorii jocului "World of Tanks"

Video Momente emoționante în momentul înmânării trofeului Cupei EHF

SCM Craiova trofeu inmanare

VIDEO SCM Craiova - Kristiansand 30-25. Echipa feminină de handbal SCM Craiova a câştigat Cupa EHF, a doua competiţie ca valoare după Liga Campionilor, după ce s-a impus cu 30-25 (19-12) în returul finalei disputat cu Vipers Kristiansand (Norvegia). În tur, nordicele se impuseseră cu 26-22.

Video BCM Pitești - CSM Oradea 67- 74. Orădenii s-au calificat în semifinale

captura baschet

Cel de-al patrulea meci al seriei dintre BCM Piteşti şi CSM Oradea a fost decisiv pentru calificarea în semifinalele playoff-ului. Oaspeţii s-au impus cu 74-67 şi au câştigat seria cu scorul general de 3-1

Contra a convocat de principiu 28 de jucători pentru meciurile cu Chile și Finlanda

cosmin contra romania nationala

Selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, a convocat un lot preliminar de 28 de jucători pentru meciurile amicale cu Chile şi Finlanda, care vor avea loc pe 31 mai (în Austria), respectiv 5 iunie (la Ploiești).

Video Ianis, aproape de o accidentare gravă! Eliminat, adversarul a ajuns în "perimetrul" lui Gică Hagi! Ce s-a întâmplat

ianis hagi accidentare

Iansi Hagi a fost aproape de o accidentare teribilă, în confruntarea Viitorul - CSM Poli Iaşi. În minutul 10, Mădălin Mihăescu a avut o intervenţie groaznică la fiul "Regelui".

"Gura de foc" a Craiovei e în culmea bucuriei. "Ne pare rău că le dăm palpitații oamenilor, dar așa e mai frumos"

Țicu Craiova

VIDEO SCM Craiova - Vipers Kristiansand 30-25. Ana Maria Țicu a fost cea mai bună marcatoare a Craiovei în meciul care a adus primul trofeu european al handbalului din Bănie: Cupa EHF.

Video Linişte, vorbeşte eroina Craiovei! Dumanska, către fani: "Sunteţi superbi, vă mulţumim din suflet"

Dumanska

Iulia Dumanksa a fost eroina lui SCM Craiova în returul finalei Cupei EHF, cu Kristiansand Vipers. Goalkeeper-ul echipei din Bănie a reuşit două parade senzaţionale în ultimele secunde, aducând trofeul la Craiova.

Video Lacrimi și emoții după ce Craiova a câștigat Cupa EHF. Cum au sărbătorit oltencele performanța uriașă

colaj handbal

SCM Craiova - Kristiansand 30-25 / Craiovencele s-au ținut de cuvânt. După o finală în care s-a mers cap la cap, SCM Craiova a câștigat Cupa EHF, după ce a întors rezultatul din Norvegia, cu "viperele" de la Kristiansand, iar la final au declanșat fiesta

Video SCM Craiova - Kristiansand 30-25. Cupa EHF e a României! Explozie de bucurie în Bănie

craiova victorie medalii

"Trofeul rămâne la Craiova!" Aceasta este promisiunea handbalisteleor de la Craiova, care au șansa istorică de a cuceri Cupa EHF pe teren propriu. Elevele lui Bogdan Burcea sunt conștiente că vor avea o misiune grea, în încercarea de a întoarce scorul din tur, pentru a câștiga trofeul, dar sunt gata să dea totul în manșa a doua a finalei cu Vipers Kristiansand, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, vineri, de la ora 19:30.

Parade ex-tra-te-res-tre! Dumanska a adus Cupa EHF la Craiova cu două intervenţii fabuloase în ultimele secunde

dumanska

Craiova a câştigat Cupa EHF într-o manieră incredibilă, scor 30-25 cu Kristiansand Vipers. Goalkeeper-ul Iulia Dumanska a avut două prestaţii pur şi simplu fabuloase, cu doar câteva secunde înainte de finalul partidei.

Zidane, despre transferul lui Neymar la Real: "Nu mă implic în așa ceva"

Neymar

Zinedine Zidane a prefaţat meciul dintre Real Madrid - Celta Vigo, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 4, sâmbătă, ora 21:45, şi a vorbit, printre altele, despre posibilitatea ca Neymar să semneze cu campioana Europei. Antrenorul francez a declarat că nu el a fost cel care l-a propus pe brazilian pe "Bernabeu" și nu ştie dacă oficialii clubului negociază cu starul lui PSG.

Video Viitorul - CSM Poli Iași 1-0. Hagi a marcat golul de trei puncte. Oaspeții au jucat în 10 din minutul 9

FOTBAL:FC VIITORUL-CSM POLITEHNICA IASI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (11.05.2018)

CSM Poli Iași nu a reușit nici din a patra încercare să le ia vreun punct campionilor de la FC Viitorul. După ce au pierdut primele trei întâlniri din acest sezon, ieșenii s-au înclinat și în cea de-a patra

Video Nadal s-a oprit la 50 de seturi câştigate la rând. "Matadorul", înfrângere cu Thiem, Federer e noul număr unu

nadal

Rafael Nadal a pierdut în sfârşit pe zgură, în direct la Digi Sport 2. Cel mai bun din toate timpurile pe această suprafaţă, "Matadorul" a cedat în sferturile de la Madrid, în faţa lui Thiem. Austriacul s-a impus cu 7-5, 6-3, într-o partidă în care ibericul a fost departe de prestaţiile sale obişnuite.

Video Kickboxul de clasă mondială revine la Digi Sport. Supermeciuri în Glory 53 Lille, cu un român printre protagoniști

colaj kickbox

Franța a devenit capitala kickboxului după ce a găzduit câte două astfel de evenimente în ultimii ani. De această dată, Lille va fi gazda episodului 53 al celei mai mari promoții mondiale, Glory, cu meciuri care mai de care mai spectaculoase

Românul comparat în Italia cu El Shaarawy vrea să joace la Real Madrid alături de Gareth Bale

micovschi genoa

Claudiu Micovschi este considerat de jurnaliștii italieni viitorul star din Serie A. În vârstă de 18 ani, românul Micovshi evoluează la echipa Primavera a clubului Genoa. Site-ul italian fanpage.it i-a dedicat un material talentalului mijlocaș de bandă bihorean, pe care îl aseamnă cu jucătorul formației AS Roma, Stephan El Shaarawy. Conform sursei, Micovshi îți dorește să joace la Real Madrid și să fie coleg cu Gareth Bale, idolul său. 

Program greu pentru Simona Halep la Roma! Cum arată tabloul şi ce adversare vor avea celelalte românce

Simona Halep

Barcelona a găsit înlocuitorul pentru Digne. Campioana Spaniei face cumpărături din Ligue 1

mendy

Ferland Mendy este alesul Barcelonei pentru a-l înlocui pe Lucas Digne, conform presei spaiole. După evoluțiile slabe și puține ale lui Digne, care a jucat doar 17 meciuri oficiale în acest sezon (un gol), catalanii se gândesc să renunțe la fundașul francez și vor să aducă tot un francez

Pierdere mare pentru Brazilia: Dani Alves ratează Mondialul

alves1

Dani Alves va rata Mondialul din Rusia, a confirmat în această după-amiază Marca.

Balotelli e așteptat în Germania! Înțelegerea este ca și parafată

Mario Balotelli

Mario Balotelli e dorit de Borussia Dortmund! Atacantul italian, după ce şi-a anunţat despărţirea de Nice, a fost unul dintre fotbaliștii propuși de antrenorul Lucien Favre conducerii, iar tratativele dintre părți sunt avansate, informează Tuttomercatoweb. Favre, și el acum la Nice, are cele mai mari șanse să-i ia locul lui Peter Stoger pe banca lui Dortmund în această vară.

  • 20:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: FCSB-Rapid
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult