Ultimele stiri

Becali a refuzat o ofertă importantă pentru Gnohere. Patronul FCSB vrea să obţină dublu

gol gnohere olimpico

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru Harlem Gnohere, sperând să obţină cu 500.000 de euro mai mult. Între timp, patronul celor de la FCSB i-a stabilit un preţ de 5 milioane de euro atacantului francez.

În vară, li se părea că Lucescu nu are cotă. Acum, nu ştiu cum să-i prelungească înţelegerea

savvidis

După trei ani la Xanthi, Răzvan Lucescu a avut mai multe discuţii în vară pentru preluarea unui dintre granzii vechii Elade. Primii interesaţi au fost cei de la AEK, apoi cu Olympiacos a picat pentru că Răzvan s-a ţinut tare a refuzat să accepte toate solicitările lui Marinakis, patronul alb-roşiilor, iar PAOK nu era convinsă sută la sută că e o mutare inspirată. Şi aşa patronul Ivan Savidiss a început sezonul cu alt antrenor. Acum însă nu ştie cum să-l convingă pe românul de 49 de ani să semneze până în 2021!

Mourinho vrea să ia jucătorul de 57 de milioane de euro pe care l-a avut la Real Madrid

Real Madrid

Dimitrov, Del Potro și Cilic merg mai departe la Miami. Rezultatele zilei

colaj tenis

Bulgarul Grigor Dimitrov, favoritul numărul 3 al turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), a debutat cu dreptul la această competiţie, dotată cu premii totale de 7,972 milioane dolari, învingându-l în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-1, pe germanul Maximilioan Marterer, într-o partidă din turul secund, disputată vineri

Anunţul zilei: aşa se împart milioanele din Champions League din noul sezon! Cât ia campioana din Liga 1

champions league-1

Lupta pentru titlu în Liga 1 ar putea deveni şi mai tensionată, după ce Mundo Deportivo a anunţat cum vor fi împărţiţi banii începând cu ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

Video Prima etapă, primul accident. Cum a început noul sezon de Formula 1, transmis în direct de Digi Sport

captura accident

Nici bine nu a început noul sezon de Formula 1, că a și apărut primul accident. Din fericire, unul fără victime. S-a întâmplat chiar înaintea Marelui Premiu al Australiei, în cea de-a treia sesiune de calificări, când Valtteri Bottas a pierdut controlul și și-a făcut praf bolidul

Video Wozniacki, eliminată în turul 2 la Miami. Ce înseamnă înfrângerea danezei pentru Simona Halep

Wozniacki

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Miami, iar înfrângerea danezei îi asigură Simonei Halep păstrarea primului loc în clasamentul WTA pentru o perioadă mai lungă.

Alarmă la Juventus! Al doilea jucător ”rupt” pentru meciul tur cu Real Madrid

2018032322330648020

Argentina - Italia 2-0. Victoria pe Etihad a venit în ultimul sfert de oră

Argentina amical Italia 2018

Video Franța - Columbia 2-3. "Cocoșii" au condus la două goluri, dar sud-americanii au dat lovitura pe final

Columbia amical Franta

Galerie Foto Tamaș, vizită surpriză la antrenamentul României din Israel. Lângă cine a urmărit pregătirea

tamas contra mutu

România - Israel. Naționala României a ajuns cu întârziere în Israel, din cauza ninsorii care a dat peste cap orarul plecărilor de la Aeroportul Otopeni, dar selecționerul Cosmin Contra și-a ajustat programul de pregătire și antrenamentul de la Netanya s-a desfășurat fără probleme.

Incredibilul Ronaldo. Salah a punctat pentru Egipt, dar Portugalia s-a impus cu o dublă a lui CR7 în prelungiri

cr71

Cristiano Ronaldo e pur şi simplu magic. Portugalia a revenit incredibil în disputa cu Egiptul lui Salah, impunându-se cu 2-1, într-un amical. Golurile au fost marcate de starul lui Real Madrid, care a punctat în minutele 90+3 şi 90+6.

Germania - Spania 1-1. Ultimele două campioane mondiale au marcat spectaculos, dar au încheiat la egalitate

germania - spania 1-1

Germania și Spania, ultimele două campioane mondiale, au remizat, scor 1-1, în meciul amical de vineri, disputat la Dusseldorf.

Olanda - Anglia 0-1! Lingard a adus victoria pentru britanici

Lingard

Anglia s-a impus cu 1-0 în amicalul jucat la Amsterdam, contra Olandei. Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocaşul ofensiv al lui United, Jesse Lingard (59).

După Osaka, şi cealaltă finalistă de la Indian Wells e out de la Miami! Surpriză enormă: Kasatkina, învinsă de numărul 94 WTA

kasatkina

După ce învingătoarea de la Indian Wells, Naomi Osaka, a fost eliminată de Svitolina, şi cealaltă finalistă a turneului din California, Daria Kasatkina a părăsit competiţia. Rusoaica a fost eliminată, total surprinzător, de Sofia Kenin, numărul 94 mondial, în turul secund, scor 6-3, 2-6, 2-6.

Dan Petrescu poate da lovitura! Ofertă de două milioane € din țara unde a câștigat singurul său trofeu în străinătate

Dan Petrescu

La Cluj a ajuns o ofertă de ultimă oră, dar nu pentru un jucător, ci chiar pentru antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu. "Bursucul" este dorit din nou în China, acolo unde a câștigat Cupa în 2015, la scurt timp după ce o preluase pe Jiangsu Suning (pe atunci Jiangsu Sainty). Acela a fost primul trofeu - și singurul de până acum - pe care tehnicianul român l-a cucerit în străinătate.

Video Înfrângere pentru Novak Djokovic, în turul doi la Miami

Djokovic Paire Miami

Video Halep și Begu, calificare superbă în optimile de la Miami. Niculescu, eliminată în proba de dublu

Halep Begu dublu

Simona Halep şi Irina Begu vor face pereche în această seară la dublu, în direct la Digi Sport 2.

Live Score România U19 - Suedia U19, de la ora 19:30. Tricolorii mici, la un pas de Campionatul European

FOTBAL:ROMANIA U19-SERBIA U19, TURNEUL DE ELITA (21.03.2018)

Selecționata sub 19 ani a României este la un pas de Campionatul European. Sâmbătă, de la ora 19:30, la Ploiești, echipa lui Adrian Boingiu întâlnește reprezentativa Suediei, în a doua partidă de la Turul de Elită. Cele mai importante momente sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Video "Dă-o tu! Bravo, ce frumos!" Momentul superb care spune totul despre relația dintre Halep și Begu

simona halep irina begu miami dublu

VIDEO Halep/Begu - Goerges/Mattek-Sands 7-6, 7-6. Simona Halep și Irina Begu fac din nou cuplu la turneul de la Miami și se înțeleg de minune. O dovadă grăitoare în acest sens a oferit-o o minge jucată într-un moment crucial al meciului cu Julia Goerges şi Bethanie Mattek-Sands, din primul tur al competiției de dublu.

Ungaria - Kazahstan 2-3. Înfrângere surprizătoare pentru maghiari

Ungaria infrangere amical

Într-una dintre partidele amicale ale serii de vineri, Ungaria nu a reușit să obțină victoria în fața propriilor suporteri și s-a înclinat în fața modestei Kazahstan, cu 2-3.

S-a stabilit când se joacă Halep - Radwanska, la Miami. Când intră în arenă Monica Niculescu şi Marius Copil

halep radwanska

Simona Halep - Agnieszka Radwanska se va disputa sâmbătă, pe Digi Sport 2, nu înainte de ora 19:00. Confruntarea este programată pe terenul central, după duelul de la masculin dintre Alexander Zverev şi Danil Medvedev.

S-a decis stadionul care va găzdui partida CSA Steaua - Academia Rapid. Steliștii sunt nemulțumiți

FOTBAL:ACADEMIA RAPID BUCURESTI-CSA STEAUA BUCURESTI, LIGA 4 (14.10.2017)

Derby-ul Ligii a 4-a dintre CSA Steaua şi Academia Rapid, programat în etapa a 23-a, se va juca pe terenul celor de la Concordia Chiajna, informeaza steaualibera.com. Partida va avea loc pe 13 sau 14 aprilie, data exactă urmând a fi stabilită ulterior de către AMFB. 

Video Exclusiv Obiectiv îndrăzneț al lui Horia Tecău la Miami: "Vrem să depășim acel rezultat"

Tecau Rojer

Horia Tecău și colegul său, Jean-Julien Rojer, s-au calificat în turul al doilea al probei de dublu masculin la Miami, după victoria în două seturi, 6-1, 7-6 (7-2), în faţa cuplului american Jack Sock/Nicolas Monroe. Jucătorul din România a vorbit despre obiectivele pe care el și coechipierul din Olanda le au la acest turneu, unde motivația este imensă.

"Bag ce am mai bun!". Cum ar putea arăta naţionala lui Contra în primul meci pe 2018

romania1

România este gata de primul meci al anului, amicalul cu Israel, iar Cosmin Contra a contura primul "11" pentru confruntarea de sâmbătă.

UEFA dă 77 de milioane de euro pentru participantele la Liga Națiunilor. Cât poate câștiga România

liga natiunilor-1

Echipele naționale de fotbal din Europa se află într-o perioadă destinată meciurilor amicale, dar în septembrie vor debuta în prima ediție a Ligii Națiunilor. 55 de echipe vor lua startul în cea mai nouă competiție fotbalistică, iar România a fost repartizată în Liga C, în Grupa 4, alături de Muntenegru, Lituania şi Serbia.

Video Formula 1 se vede în continuare la Digi Sport!

formula1-1

Formula 1 continuă şi în următoarele două sezoane la Digi Sport.

Dinamo nu s-a antrenat vineri. Zăpada i-a dat peste cap planurile lui Bratu

bratu dinamo antrenament zapada

Ninsoarea abătută asupra României în această săptămână le-a dat mari bătăi de cap celor de la Dinamo. Tehnicianul Florin Bratu nu a reușit să țină antrenamentul de vineri, din pricina zăpezii.

Înfrângere umilitoare pentru David Goffin, în turul 2 la Miami

Goffin Miami 2018

Belgianul David Goffin, numărul 9 mondial, a fost eliminat vineri, cu un incredibil 6-0, 6-1, de portughezul Joao Sousa, numărul 80 în clasamentul ATP, în primul meci disputat la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari.

Exclusiv Semnalul de alarmă al unui fost patron din Liga 1: "Mi-e teamă că o să ne punem mâinile în cap"

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF

Pentru alegerile FRF, programate pentru data de 18 aprilie, se vor duela, cu șanse mari la victorie, Răzvan Burleanu, atualul președinte, și Ionut Lupescu. Unul dintre oamenii care au investit bani în fobalul românesc, Adrian Porumboiu, propune ca aceste alegeri să fie mutate cu o lună mai târziu pentru a se face un audit la Casa Fotbalului.

  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (9.12.2023)

    FOTBAL: FC Voluntari - FC Hermannstadt, 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 19:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Sepsi - CFR Cluj, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0772399711

    BASCHET: Real Madrid - Steaua Roșie Belgrad, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 4

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult