Ultimele stiri

Video Eroare gravă a asistentului! Moldoveanu se afla în poziţie clară de ofsaid când a marcat

moldoveanu-ofsaid

Eroare gravă a asistentului! Moldoveanu se afla în poziţie clară de ofsaid când a marcat. Bănățenii au fost apoi privați de o lovitură de la 11 metri

Video Gluma serii! Apelativul găsit de Dănciulescu pentru milionarul Abdul Jabbar Al Sayegh, care vrea să preia Dinamo

seic

Ionel Dănciulescu a glumit pe seama iminentei vânzări a clubului către arabi. "Domn' şeic" a fost apelativul găsit de directorul general al clubului din Ştefan cel Mare, când a fost întrebat pe marginea subiectului.

Tabăra "Lupescu", dezamăgită: "Nu ştiu cum să îmi cer scuze lui Ionuţ că l-am adus aici. N-am putut să mă uit în ochii lui"

burleanu lupescu

Florin Prunea încă nu îşi explică de ce a pierdut Ionuţ Lupescu alegerile pentru şefia FRF.

Video Metodă inedită de protest din partea fanilor echipei lui Tătăruşanu! Ce s-a întâmplat la partida cu Rennes

nantes mingi

Fanii lui Nantes au apelat la un protest inedit. Aceştia au aruncat zeci de mingi de tenis în teren pentru a protesta în legătură cu programarea partidei cu Rennes.

Reacția UEFA după ce Burleanu a obținut un nou mandat la șefia FRF

colaj burleanu lupescu

ALEGERI FRF. UEFA a marcat realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federației Române de Fotbal pentru încă un mandat de patru ani. Burleanu a câștigat fără dubii alegerile primind 168 de voturi, față de doar cele 78 ale lui Ionuț Lupescu, principalul contracandidat. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi, în timp ce Ilie Drăgan nu a fost votat de niciun club.

Antrenorii Martha şi Bela Karolyi se apără după "scandalul Nassar"

Bela Karolyi, Marta Karolyi

Soții Bela şi Martha Karolyi, emblematicii antrenori din gimnastica americană, au oferit un recent interviu în care au asigurat că nu au fost la curent cu acțiunile fostului medic al echipei de gimanstică al SUA, Larry Nassar, condamnat la un maxim de 175 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală.

Gnohere, adio FCSB! Transferul, foarte aproape să se realizeze: "Gigi Becali este de acord"

gnohere deschidere

Harlem Gnohere, golgheterul FCSB în acest sezon, e aproape de Ludogorets, formaţia românilor Moţi şi Keşeru. "Bizonul" ar putea să îl înlocuiască chiar pe atacantul român, care ar putea lua drumul Turciei.

Video Petrolul a mai făcut un pas important spre promovare. Victorie la scor pe terenul Alexandriei

petrolul bucurie

Petrolul continuă marșul triumfal spre liga a doua după victoria obținută terenul Alexandriei. A fost 4-1 pentru formația prahoveană, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

Contractul lui Neymar înregistrat la Liga Franceză de Fotbal nu are clauză de reziliere: "Este ilegal!"

Neymar

Neymar nu va avea parte de o despărțire de PSG prea ușoară. Clubul parizian nu dorește vânzarea fotbalistului, dar înțelege că locul fotbalistului în echipa este foarte important. Presa din Franța a scris de nenumărate ori că Neymar iși dorește să ajungă la Real Madrid, dar barzilianul riscă să ajungă în aceeași situație în care a fost la Barcelona, când nu avea loc de Messi.

Valverde, anunţ oficial referitor la Messi. Va juca împotriva Sevillei, în finala Cupei Spaniei?

Al treilea stadion nou din România anunțat astăzi! Unde se va construi noul "OZN Arena"

stadion ploiesti

În ziua în care s-a anunțat că la Iași s-ar putea construi o arenă de 25.000 de locuri, iar în București ar putea apărea un nou stadion, de 10-15.000 de locuri, primarul Timișoarei a anunțat că până în 2020 va fi dată în uz o nouă arenă și în orașul de pe Bega. Aceasta va fi dedicată însă cu prioritate rugby-ului.

Exclusiv Prunea îl desfiinţează pe Burleanu: "Când a zis "v-am ciuruit", îmi venea să sparg televizorul"

prunea iasi

Florin Prunea, unul dintre cei mai mari susţinători ai lui Ionuţ Lupescu, a comentat reacţia lui Burleanu de după câştigarea unui nou mandat la preşedinţia FRF.

Video Dan Petrescu, în vizită la echipa de Fed Cup a României. Ce cadouri a oferit "Bursucul"

Dan Petrescu Fed Cup

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a mers vineri la Sala Polivalentă din Cluj, acolo unde echipa de Fed Cup a României se antreneaza pentru întâlnirea cu Elveția din acest weekend, în direct la Digi Sport 1. După fotbal, tenisul este sportul preferat al lui Dan Petrescu.

"Să meargă! Dacă are ofertă, să se ducă!". Dan Petrescu îl împinge de la spate spre Legia Varşovia

dan petrescu genunchi

Dan Petrescu îl sfătuieşte pe Edi Iordănescu, antrenor despre care s-a vorbit că ar urma să îi ia locul lui "Super Dan" la CFR, în vară, să accepte oferta venită din Polonia. Legia Varşovia îl doreşte pe fostul antrenor de la Astra.

Video Dinamo - ACS Poli Timișoara 1-0. "Câinii" au câştigat cu un gol marcat din ofsaid

30742531_974297286053376_4449315346737790976_n

Dinamo deschide etapa a 6-a din Liga 1. Liderul play-out-ului a renăscut sub comanda lui Florin Bratu (38 de ani) și are trei victorii la rând. Alb-roșiii urmează să întâlnească, în ”Ștefan cel Mare”, o echipă care traversează o serie neagră.

Exclusiv Am aflat cine este șeicul care vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță

negoita miriuta

Vânzarea clubului Dinamo are șanse mari să se realizeze în perioada următoare, iar digisport.ro vă oferă ÎN EXCLUSIVITATE cine este șeicul care va veni la București să semneze actele. Șeicul care vrea să cumpere formația din Ștefan cel Mare se numește Abdul Jabbar Al Sayegh și este președintele Noor Capital și fondatorul companiei Al Sayegh Broters.

Cum au fost repartizate voturile la alegerile FRF: Copii și juniori, AJF-urile și Futsal-ul i-au adus victoria lui Burleanu

burleanu rade

ALEGERI FRF. Jurnalistul Daniel Nazare a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care se arată că Răzvan Burleanu a primit majoritatea voturilor din toate ligile din România, nu doar de la futsal și fotbal feminin si AFJ-uri. Burleanu a obţinut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%). 

Ofertă total neaşteptată pentru Keşeru! Unde ar putea să îşi încheie cariera cel mai în formă atacant român

goluri keseru

Claudiu Keşeru se află la posibil cea mai bună perioadă a carierei, însă în vară ar putea fi protagonistul celei mai neaşteptate mutări. Românul e dorit la Rizespor, formaţie din liga secundă din Turcia, iar transferul are şanse mari de

Președintele Erdogan a reacționat după violențele de la Fenerbahce - Beşiktaş: "A fost un complot"

erdogan

Scenele incredibile petrecute la meciul dintre Fenerbahce şi Beşiktaş, din Cupa Turciei, l-au făcut chiar și pe președintele Erdogan să reacționeze.

Petrescu, prima reacţie după ce a fost sunat de Becali, înaintea partidei CFR-FCSB. "Nu mă mai surprinde nimic!"

N2JiOGI0NTQwZDFjMzEzNjc4MmExMDhmZTlhN2U=.thumb

Exclusiv Halep şi Hingis au devenit foarte bune prietene: "În fiecare zi vorbim câte un pic"

hh

Simona Halep s-a apropiat foarte mult de Martina Hingis, înainte de marea confruntare din FED Cup dintre România şi Elveţia, tranmisă în direct de Digi Sport sâmbătă şi duminică.

Hagi, înaintea duelului cu FCSB: "Le-am amintit jucătorilor că noi suntem campionii!"

Hagi conferinta FCSB

Gheorghe Hagi, tehnicianul echipei FC Viitorul, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că elevii săi trebuie să facă un meci perfect cu FCSB, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a şasea a play-off-ului, adăugând că îşi doreşte o victorie frumoasă contra unei adversare puternice. 

Exclusiv Badea va face parte din boardul lui Dinamo, după ce clubul va fi vândut! Şeicul vine la Bucureşti pentru a semna

ionut negoita nicolae badea dinamo

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai des despre un grup de investitori care încearcă să preia clubul Dinamo de la Ionuț Negoită, prin intermediul lui Adrian Thiess. Conform acestuia, în următoarea săptămână, şeicul care e interesat să preia clubul din Şt

Mesajul lui Ferguson după ce a aflat că Wenger va pleca de la Arsenal: "Un om atât de mare"

Ferguson si Wenger

Arsene Wenger a fost descris de către Sir Alex Ferguson ca fiind "unul dintre cei buni manageri din Premier League". Managerul francez în vârstă de 78 de ani va pleca de la Arsenal la sfârșitul acestui sezon după aproape 22 de ani în care i-a reprezentat pe "tunari" de pe banca tehnică.

Încă se mai întâmplă! București și Budapesta creează în continuare bătăi de cap

Djokovic

Deși suntem în 2018, București și Budapesta creează în continuare confuzie nu doar în rândul artiștilor ci și în lumea sportului. Capitalele României și Ungariei au fost din nou confundate, de acestă dată de americanii de la tennisworldusa.

Video Un nou stadion, în inima Bucureştiului! Preţul estimat şi ce capacitate va avea

colentina

Copiii cartierului Colentina din Bucureşti pot să se viseze în continuare Hagi şi Mutu. Judecătorii le-au lăsat în cele din urmă baza sportivă pe care o retrocedaseră anul trecut moştenitorilor unui industriaş interbelic. De bucurie, Clubul Juventus şi Primăria Sectorului doi vor acum să modernizeze stadionul. Preţul estimat: 15 milioane de euro.

Dan Petrescu a fost la un pas de Arsenal. Motivul pentru care nu s-a mai realizat transferul

Petrescu

Brazilianul care a refuzat Steaua: "Aveam prea mult stres cu Becali". Cuvinte dure la adresa lui Porumboiu

Gigi Becali

Adailton (41 de ani), brazilianul care a făcut spectacol în Liga 1 pentru FC Vaslui, a făcut câteva dezvăluiri spectaculoase despre perioada în care a evoluat în Romania. Într-un interviu acordat conaționalului Joao Vitor Roberge, cunoscut în Romania ca un simpatizant al Universității Craiova, Adailton a vorbit despre Adrian Porumboiu, Gigi Becali, Adi Mutu și FC Vaslui. În prezent Adailton s-a apucat de şcoala de antrenori în Italia şi este antrenor la Virtus, o echipă din Verona care evoluează în Serie D italiană.

Primul transfer făcut de Arsenal, după plecarea lui Wenger

Arsene Wenger PSG

Arsene Wenger şi-a anunţat plecarea de la Arsenal, la finalul acestui sezon, însă primul transfer făcut în noua eră de clubul de pe Emirates se va înscrie perfect în filosofia francezului: "tunarii" l-au convins pe Ryan Fredericks, un fundaş central de 25 de ani.

El îl împiedică pe Hazard să ajungă la Real Madrid. A costat 100 de milioane de euro în 2013

hazard

  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:50 Stirile Digi Sport
  • 23:00 LIVE La Liga: Real Madrid-Barcelona
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • 23:00 LIVE Premier League: Arsenal-Chelsea
  • 23:45 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult