Ultimele stiri

Exclusiv "Am vorbit cu un avocat!" Prima reacţie după ce Judecătoria a decis ca Ionuţ Negoiţă să fie executat silit de Nicolae Badea

Video FC Voluntari - Juventus 0-1. Prima înfrângere din cariera antrenorului Adrian Mutu

mutu voluntari

Juventus București i-a administrat prima înfrângere lui Adrian Mutu în cariera de antrenor. Formația lui Marius Baciu s-a impus la limită pe arena Anghel Iordănescu, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Vasile Gheorghe, din penalty.

Video Nadal, "regele absolut" pe zgură: e în semifinale la Barcelona! 42 de seturi la rând câştigate pe suprafaţa roşie

rafa

Campion la Monte Carlo, Rafael Nadal continuă cursa pentru apărarea trofeului şi la Barcelona. De zece ori câştigător al turneului catalan, liderul ATP s-a calificat în semifinale după 6-0, 7-5 cu slovacul Martin Klizan.

Petrescu, noi detalii despre viitorul său la CFR. "Îmi doresc!" Susţinere pentru Dică

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CFR CLUJ, LIGA 1 BETANO (10.02.2018)

Real Madrid vrea să transfere de la City. Oferă 70 de milioane de lire sterline

skysports-leroy-sane-kevin-de-bruyne-manchester-city-premier-league_4206189

Real Madrid se află la 15 puncte în faţa marii rivale, FC Barcelona, situaţie de neacceptat. "Albii" vor să evite o situaţie similară şi în sezonul următor, motiv pentru care vor să aducă jucători de clasă, care să întărească echipa.

News Alert Cutremur la Dinamo. Negoiță rămâne fără acțiuni și nu poate vinde nimic. Cine e noul proprietar

negoita1

Demersul lui Ionuț Negoiță de a vinde Dinamo pare imposibil în acest moment. O decizie definitivă a Judecătoriei Sectorului 3 din București a decis ca șeful de la Dinamo să fie executat silit, în vederea recuperării unei creanțe față de Nicolae Badea, dar și în privința celor 93 la sută din acțiuni, care se întorc astfel la Badea

Ioan Becali rămâne în închisoare. Judecătorii au luat o decizie rară

ioan becali

Video Wozniacki, out de la Istanbul! Daneza s-a accidentat şi a abandonat

collage caro

În ziua în care Halep, numărul unu mondial, a pierdut în sferturi la Stuttgart, principala contracandidată la fotoliul de lider WTA, Caroline Wozniacki, a părăsit şi ea competiţia de la Istanbul. Daneza a acuzat o accidentare, înainte de setul decisiv, şi a abandonat.

Petrescu a dezvăluit cum va reacţiona dacă MM Stoica îl va saluta duminică, pe Arena Naţională, la derby-ul FCSB-CFR

887373-cpr0089-dan-petrescu-mihai-stoica

"Verde" pentru transfer! Ludogorets i-a fixat preţul lui Keşeru: suma impresionantă cerută

gol keseru

Claudiu Keşeru pare să aibă "verde" spre Rizespor, formaţie care va promova în prima ligă turcă. Condiţia e ca Ludogorets să primească 3,5 milioane de euro, o sumă importantă, având în vedere că atacantul român împlineşte în 2018 vârsta de 32 de ani.

Motivul pentru care FC Barcelona i-a mărit clauza de reziliere lui Messi. Ce rol a avut Neymar

Neymar-and-Lionel-Messi-have-reportedly-fallen-out-at-Barcelona-791930

Video Ricciardo a fost cel mai rapid pilot în prima zi de antrenamente de la Baku. Cursa e duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport

ricciardo

ÎN DIRECT la Digi Sport, Daniel Ricciardo a încheiat cu cel mai bun rezultat prima zi de antrenamente din Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaijanului.

Reacția Astrei după ce clubul nu a primit licența UEFA. Cum s-a ajuns în această situație

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-JUVENTUS BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (25,08,2017)

Federaţia Română de Fotbal a anunţat formațiile care au obținut licența pentru participarea în ediția viitoare a cupelor europene iar fosta campioană Astra nu se află printre aceste echipe, motivul oficial fiind existența unor "restanțe către angajați". Situația este însă una mult mai încâlcită și greu de imaginat.

În trecut, Mourinho l-a făcut "voyeur" pe Wenger. Ce a spus acum, înainte de ultimul duel direct cu francezul

arsene jose

Rivalitatea plină de tensiuni dintre Jose Mourinho și Arsene Wenger pare că a ajuns la final. Cel puțin, așa lasă de înțeles portughezul, care nu s-a sfiit să îl atace pe omologul său de mai multe ori, de-a lungul timpului, însă și Wenger a răspuns cu aceeași monedă

12 ani de la returul cu Boro! Ce meci dispută azi UEFAntasticii Stelei

collage deschidere

Petre Marin, Sorin Ghionea, dar și marile absențe ale returului cu Midlesbrough, Sorin Paraschiv și Bănel Nicoliță, vor evolua în această seară, în competiția de minifotbal Victory Cup. Partida din seara asta cu Anonymous, pe teren redus, are loc la fix 12 ani distanță de returul din semifinala cu formația din Anglia.

Video E fără îndoială golul anului! Messi și Ronaldo n-au reușit niciodată așa ceva

colaj gol

FIFA va anunța abia peste 6 luni nominalizaţii pentru premiul "Puskas" acordat marcatorului celui mai frumos gol al anului, însă este posibil ca să fie aflat deja câștigătorul. Un mijlocaș australian în vârstă de doar 19 ani, Riley McGree.

Mourinho i-a stabilit viitorul lui De Gea. Ce se va întâmpla din vară cu portarul. "Nu există vreo posibilitate!"

000e10c6-800

Exclusiv Lecţie de fair-play oferită de Simona: "Sportiva mai puternică a câştigat!". Analiza eşecului de la Stuttgart

ss

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă astăzi, în sferturile de finală de la Stuttgart, scor 4-6, 1-6, de Coco Vandeweghe. La final, sportiva noastră a analizat cauzele eşecului, dar a oferit şi o lecţie de fair-play: a recunoscut că adversara a fost mai bună.

AMFB a înregistrat primirea unui CIS. Când va afla Academia Rapid dacă are drept de promovare

STEAUA - RAPID, LIGA 4

Legătura lui Kovesi cu Liga 1. Becali a făcut anunţul. "Le e frică de ea!"

becali1

Messi și Suarez, singurii care nu au participat la conferința de adio a lui Iniesta

FC Barcelona v Athletic Club - La Liga

Andres Iniesta şi-a anunţat, printre lacrimi, plecarea de la Barcelona. La conferința care a avut loc în sala de conferințe de la Ciudad Deportiva Joan Gamper a participat întreaga echipă a Barcelonei, plus membri ai staffului, membri din conducere și chiar persoane de la echipele de tineret ale catalanilor. Aceștia au aplaudat la scenă deschisă cuvintele mijlocașului de 33 de ani care și-a petrecut ultimii aproape 22 de ani din viață la echipa de pe Camp Nou

”CFR Cluj, singura capabilă s-o bată pe FCSB la ea acasă!”. Dan Petrescu pune presiune pe roș-albaștri

FOTBAL:ASTRA GIURGIU-CFR 1907 CLUJ, LIGA 1 BETANO (25.09.2017)

Dan Petrescu (50 de ani) pregătește cu minuțiozitate meciul cu FCSB, de duminică, de pe Arena Națională. Tehnicianul celor de la CFR este conștient că doar victoria îi poate menține pe ardeleni cu șanse consistente în lupta pentru titlu.

Primele reacţii ale presei de specialitate, după ce Simona a fost "spulberată" de CoCo Vandeweghe

simona

Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de CoCo Vandeweghe (SUA), scor 4-6, 1-6, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 816.000 dolari.ÎN DIRECT la Digi Sport 2

Vandeweghe suprinde: "Nu am idee cum am controlat meciul. Nici nu ştiam că am luat primul set"

Porsche Tennis Grand Prix Stuttgart - Day 5

Coco Vandeweghe îşi continuă parcursul foarte bun la Stuttgart. Americanca s-a calificat în semifinale, după o victorie categorică în faţa liderului mondial, Simona Halep, scor 6-4, 6-1, şi a surprins când a fost întrebată cum a reuşit să controleze atât de clar ostilităţile.

Gracias por todo, Genio!

iniesta barcelona

Andres Iniesta (33 ani) a anunțat vineri la prânz ceea ce toată lumea se aștepta să anunțe. Și anume că la finalul sezonului va pleca de la FC Barcelona, pentru a-și încheia o carieră fabuloasă departe de Spania și de echipa care l-a ajutat să ajungă pe Everest-ul fotbalului și pe care a ajutat-o să obțină atâtea și atâtea victorii, atâtea și-atâtea trofee.

Video Halep - Vandeweghe 4-6, 1-6. Înfrângere fără drept de apel pentru liderul mondial

captura halep final

Simona Halep - Coco Vandeweghe. Simona Halep va evolua în sferturile de finală de la Stuttgart cu Coco Vandeweghe. Organizatorii au anunţat ora de desfăşurare a partidei. Halep şi Vandeweghe vor evolua pe Terenul Central, în primul meci, începând cu ora 14:30 (ora României).

Becali a cerut excluderea CFR-ului din campionat! Războiul capătă proporții

gigi becali

Mai sunt două zile până la marele meci dintre FCSB și CFR Cluj, dar duelul de la distanță, iscat între conducerile celor două cluburi, are șanse mari să continue și după aceea.

Neymar va fi inclus în dicționarul enciclopedic francez Le Robert

zidane neymar

Le Robert Ilustré, dicţionarul enciclopedic de referinţă în Franţa, a decis să-l includă în ediţia sa din 2019 pe fotbalistul brazilian Neymar, căruia i-a dedicat o fotografie şi un text de şapte rânduri, în care se subliniază că este cel mai scump jucător din lume, informează agenţia EFE

News Alert Andres Iniesta şi-a anunţat plecarea de la Barça şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile

iniesta lacrimi

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, şi-a anunţat azi plecarea de la formaţia catalană, în cadrul unei conferinţe de presă. Presa spaniolă scrie că fotbalistul şi-a oficializat plecarea, după ce şi-a anunţat azi-dimineaţă coechipierii că acesta este ultimul său sezon pe Camp Nou.

Galerie Foto FCSB a găsit client pentru nocturna și turnicheții din Ghencea. Cine este beneficiarul

nocturnaturnichetisteaua

Oficialii celor de la FCSB au încheiat conturile cu reprezentanții Armatei, după ce au stabilit că vor lua în curând din Ghencea instalația de nocturnă precum și sistemul de turnicheți, investiții care-i aparțineau lui Gigi Becali.

  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • 16:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 16:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 17:30 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:45 Etapa 6 Superliga: UTA Arad-Otelul Galati
  • 18:45 LIVE Stirile Digi Sport
  • 19:00 Etapa 6 Superliga: Hermannstadt-Petrolul
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult