Ultimele stiri

Ianis Hagi nu e surprins de "explozia" unui fost coleg de la Viitorul: "Mă aşteptam!"

ianis hagi razvan amrin

Răzvan Marin a câştigat primul trofeu în străinătate, după ce echipa internaţionalului român, Standard Liege, s-a impus cu 1-0 în faţa lui Genk, în finala Cupei Belgiei. Fost coleg cu mijlocaşul de 21 de ani la Viitorul, Ianis Hagi nu este surprins de prestaţiile excelente pe care Marin le-a avut în ultima perioadă.

Cum îşi poate umili Barcelona marea rivală Real, chiar înainte de El Clasico

Messi Ronaldo

Barcelona vrea să îşi umilească rivala Real Madrid.

Video "Noua perlă" a Realului, la mare căutare! Arsenal și Liverpool se bat pentru vedeta lui Zidane

Real jucatori

VIDEO Real - Girona 6-3. Lucas Vazquez a impresionat în acest an sub comanda lui Zinedine Zidane, iar cu Girona a fost titular și a marcat al treilea gol al Realului, într-un meci în care nume mari, precum Bale, Modric sau Isco, au fost doar rezerve.

Ivan a refuzat să revină la CS U Craiova! Ce l-a împins spre o astfel de decizie

andrei ivan ultim

Andrei Ivan (21 de ani) este cam disperat în legătură cu situația sa de la FC Krasnodar, dar nu dezarmează și luptă în continuare pentru un loc în prima echipă a rușilor. În plus, internaționalul român a refuzat

Nadal poate redeveni lider ATP fără să joace. Ce trebuie să facă Federer ca să nu piardă locul 1 în clasament

federer nadal

Ca şi înainte de Indian Wells, Rafael Nadal poate reveni fără să joace în fotoliul de lider mondial al tenisului, dacă elveţianul Roger Federer nu atinge sferturile de finală la turneul ATP Masters 1000 de la Miami (22 martie - 1 aprilie), relatează ziarul AS.

Video Pumni, sânge, înjurături și mulți nervi la finalul derby-ului Marseille - Lyon

om ol

VIDEO Marseille - Lyon 2-3. Nebunie pe Velodrome, la finalul derby-ului transmis duminică seară ÎN DIRECT la Digi Sport. Imediat după ultimul fluier al centralului, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit pe teren, iar conflictul a escaladat în drumul către vestiare.

Continuă războiul declaraţiilor dintre Cluj şi Bucureşti: "MM a spus că se retrage, dar nu a făcut-o"

mihai stoica

Războiul declaraţiilor Cluj-Bucureşti continuă chiar şi după remiza din duelul direct dintre CFR şi FCSB, scor 1-1. Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, a spus despre Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, că nu este un om de cuvânt.

Exclusiv ”E greu să pleci de la Napoli!” Motivul pentru care Chiricheș a ales să semneze prelungirea

chiriches napoli

Vlad Chiricheș (28 de ani) a semnat la începutul lunii martie prelungirea contractului cu Napoli, după o perioadă de mai bine de șase luni de negocieri. Pietro Chiodi, agentul internaționalului român

Fanii Craiovei lui Mititelu, la primul meci pe noul Ion Oblemenco: "Peluza Sud se întoarce acasă!"

galerie Craiova

Se anunță o atmosferă extraordinară la amicalul României cu Suedia, programat pe data de 27 martie, pe noua arenă "Ion Oblemenco", din Craiova. Pentru prima oară de la inaugurare, fanii care susțin echipa lui Adrian Mititelu, din liga a patra, vor fi și ei prezenți pe arena de 5 stele din Bănie.

PSG a reacţionat, după ce Neymar ar fi cerut un salariu anual de 54 de milioane de euro

Neymar

Paris Saint-Germain a reacţionat după zvonurile apărute în presa engleză referitoare la dorinţa brazilianului Neymar de a solicita o mărire salarială pentru a rămâne la clubul de fotbal din capitala Franţei după încheierea acestui sezon.

Video Nu Dan Petrescu a sunat retragerea! Iuliu Mureşan a explicat tactica CFR-ului în repriza a doua cu FCSB

retragere cfr cluj

Retragerea celor de la CFR Cluj în a doua repriză a meciului cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1, nu a fost deliberată, dă asigurări preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. Oficialul liderului din Liga 1 recunoaşte că roş-albaştrii au fost mai buni după pauză.

”Nu știu ce să mai fac!” Andrei Ivan, disperat din cauza situației de la Krasnodar

andrei ivan-1

Andrei Ivan (21 de ani) s-a obișnuit cu ideea convocării la naționala de tineret, unde selecționer este Daniel Isăilă, dar pare marcat de faptul că nu reușește să joace la FC Krasnodar.

Gică Hagi, tot mai aproape de o despărțire de Viitorul! "Academia poate să continue și fără tatăl meu"

ianis hagi gica hagi

Gică Hagi chiar ar putea să o părăsească pe Viitorul la finalul sezonului! Până și Ianis Hagi dă de înțeles acest lucru și nu exclude să plece și el de la fosta campioană a României, în vara acestui an.

Sute de fani ai lui Lazio au protestat în faţa federaţiei italiene. Ce i-a nemulţumit pe tifosi

protest lazio

Sute de suporteri ai echipei la care evoluează Ştefan Radu, Lazio, au protestat, duminică, în faţa sediului federaţiei italiene (FIGC), faţă de arbitrajul pe care îl consideră "ridicol", dar şi pentru a cere "respect" faţă de clubul lor, informează AFP.

Lotul naționalei U19 pentru Turneul de Elită. Nu lipsesc Vlad Dragomir, Moruțan și "Messi al portarilor"

u19 echipa

Selecţionerul echipei de juniori a României, Adrian Boingiu, a convocat un lot de 21 de jucători, dintre care şase stranieri, pentru meciurile din turul de elită al Campionatului European de fotbal Under-19, care vor avea loc la Mogoşoaia şi Buftea, în perioada 21-27 martie.

Burleanu nu-l slăbește pe Lupescu. ”Kaiserul”, acuzat de "afaceri necurate cu un prieten, pe banii FRF"

kiki iancu lupescu

Răzvan Burleanu (33 de ani) continuă atacurile la adresa principalului său contracandidat la președinția Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu. Pe contul său de pe social media, actualul șef de

Un jucător al lui PSG, atacat de fosta iubită: "M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat"

International Champions Cup 2017 - AS Roma v Paris Saint-Germain

Un jucător al lui PSG are mari probleme în afara terenului. Fosta sa iubită și mama unuia dintre cei trei copii ai săi a lansat acuze grave la adresa lui Jese Rodriguez.

"Cadoul" primit de Osaka, după victoria de la Indian Wells. Va juca împotriva Serenei, în primul tur la Miami

osaka trofeu indian wells

Naomi Osaka a câştigat cel mai important titlu al carierei, la Indian Wells, după o finală cu Daria Kastakina, scor 6-3, 6-2, însă japoneza de 20 de ani nu se va putea bucura foarte mult de succesul său.

Becali, despre neconvocarea lui Nedelcu: "N-am avut niciun cuvânt de spus! Ce, fac eu echipa?" Reacția lui Dică

Probleme între Nicolae Dică şi Gigi Becali

VIDEO CFR - FCSB 1-1. Nicolae Dică a surprins în derby-ul cu CFR și a ales să nu mizeze pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, însă Gigi Becali susține că nu s-a amestecat, iar decizia a aparținut doar antrenorului.

Dorit de Barcelona, Verratti a făcut anunțul :"Lucrurile sunt clare"

verratti

Internaţionalul italian Marco Verratti a "decis să rămână" la Paris Saint-Germain, cu care are "obsesia să câştige" trofee, a asigurat fotbalistul într-un interviu publicat luni de cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport.

Video Chiellini ar putea rata marele meci cu Real! Probleme mari pentru Allegri

Chiellini Spurs

Massimiliano Allegri nu are parte de liniște înaintea dublei cu Real Madrid, din sferturile Champions League!

CFR Cluj acceptă arbitri străini la returul cu FCSB. Condiţia pusă de ardeleni

arbitri straini cfr fcsb

Prin vocea preşedintelui Iuliu Mureşan, CFR Cluj a anunţat că este de acord ca o brigadă străină să arbitreze returul cu FCSB, din play-off. Ardelenii solicită, însă, ca arbitrii să vină dintr-un campionat de top al Europei.

Răspunsul lui Dică pentru Șumudică, după ce acesta a spus că ar lua campionatul la pas cu FCSB

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

Nicolae Dică (37 de ani) s-a declarat mulțumit de rezultatul final, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, dar a admis că roș-albaștrii s-ar fi putut impune în Gruia dacă ar fi reintrat mai repede în joc.

Căpitanul naționalei Spaniei a ținut să transmită un mesaj după ce ibericii l-au atacat pe arbitrul Iordăchescu

rugby

Jaime Nava, căpitanul naționalei Spaniei și-a cerut scuze pentru incidentele de la finalul partidei cu Belgia, când arbitrul român Vlad Iordăchescu a fost atacat de jucătorii iberici.

"S-a făcut de râs şi m-a durut s-o privesc"! Continuă criticile dure pentru Simona

Simona Halep

Simona Halep a avut parte de o eliminare ruşinoasă la Indian Wells.

Video Budescu nu are regrete după derby-ul cu CFR și glumește: "Am dat o bară frumoasă!"

FOTBAL: CFR 1907 CLUJ - STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO

VIDEO CFR - FCSB 1-1. Chiar dacă nu a marcat în derby-ul din Gruia, Constantin Budescu a fost din nou printre cei mai buni jucători de pe teren. Fostul jucător al Astrei a avut și ghinion înainte de pauză, după ce șutul său superb a lovit bara.

Messi lasă de înţeles că se va retrage de la naţională, în cazul unui alt eşec la Cupa Mondială

messi cupa mondiala

Lionel Messi a cucerit tot ce se putea la nivel de club şi individual, dar încă aşteaptă un titlu cu naţionala Argentinei. Starul Barcelonei spune că ultima şansă a acestei generaţii de a obţine un succes important este Cupa Mondială din Rusia şi lasă de înţeles că un nou eşec l-ar putea determina să renunţe la tricoul albiceleste.

Dragnea, în spatele Academiei? "Rapidul e, aşa cum aţi spus şi dumneavoastră, patronat de domnul Dragnea"

dragnea

Cei implicaţi la Academia Rapid au negat tot timpul că ar avea vreo legătură cu Dragnea, însă primarul de la sectorul 1, Dan Tudorache, şi managerul general Nicolae Stanciu au lăsat loc la interpretări.

Foto Maradona nu l-a uitat pe prietenul Putin. Mesaj special după ce președintele Rusiei a câștigat un nou mandat

putin maradona

Vladimir Putin va conduce Rusia încă şase ani. El a obţinut duminică un nou mandat la preşedinţia Rusiei, în urma unui scrutin fără suspans, în care a obținut conform primelor sondaj peste 70% din voturile rușilor. Printre cei care l-au felicitat pe Vladimir Putin pentru obținerea unui nou mandat se află și Diego Armando Maradona.

Halep, la a 20-a săptămână pe primul loc în lume! Când se pot complica lucrurile pentru Simona

halep112

Simona Halep continuă să conducă în clasamentul WTA, dat publicităţii luni, cu 8.290 de puncte. Ea are un avans de 860 de puncte faţă de daneza Caroline Wozniacki, clasată pe locul al doilea.

  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult