Ultimele stiri

Contractul lui Iniesta în China e gata! Și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă în vară

iniesta

Este clar: Andres Iniesta pleacă de la Barcelona! Spaniolii de la As au anunțat, luni, că mijlocașul naționalei iberice a parafat contractul cu o echipă din China, iar clubul de pe Camp Nou știe că își va pierde căpitanul.

Galerie Foto Fanii Realului şi cei ai Malagăi şi-au dat întâlnire și s-au bătut pe câmp în "stil rusesc"

colaj fani

Meciul Malaga - Real Madrid, din etapa a 32-a, a părut unul destul de liniștit în tribune și pe teren, însă bătăile între fani nu au lipsit. Pe Twitter au apărut poze și postări în care susținătorii cele două grupări și-au dat întâlnire pe un câmp, lângă un lac, acolo unde s-au bătut după reguli stricte, care nu includ niciun fel de arme, după "modelul rusesc"

Guardiola a urcat pe 6 în topul celor mai titrați antrenori. Lucescu este al doilea din toate timpurile

guardiola si lucescu

Pep Guardiola a câștigat trei titluri cu trei echipe din țări diferite, după ce Manchester City a câștigat al 5-lea titlu din istoria clubului, duminică, în urma înfrângerii lui Man United, acasă, cu West Brom, scor 0-1. Dacă titlul obținut de PSG l-a urcat pe Dani Alves pe treapta cea mai înaltă a fotbaliștilor cei mai titrați din lume, titlul din Premier League l-a ajutat pe Guardiola să devenină al șaselea cel mai titrat antrenor din lume, cu 23 de trofee câștigate în carieră.

Video Așa ceva se vede rar pe un teren de tenis. Un jucător a fost la un pas să-l ia la bătaie pe arbitru

colaj tenis donaldson

Momente cum rar se pot vedea pe un teren de tenis au avut loc la meciul Jared Donaldson - Albert Ramos Vinolas, din primul tur al turneului ATP de la Monte Carlo, transmis în direct de Digi Sport

Video Bijuteria lui Keșeru i-a impresionat și pe spanioli! As: "Gol din parcare"

gol keseru

Ultimul gol marcat de Claudiu Keșeru în Bulgaria a impresionat o lume întreagă. Reușita direct din corner prin care atacantul României a adus victoria cu 1-0 a lui Ludogorets cu Levski a ajuns și pe site-ul spaniolilor de la As, care s-au arătat surprinși de execuția lui.

Gica Popescu și-a ales favoritul pentru alegerile FRF: "A avut o campanie curată"

burleanu lupescu blitzkrieg

Gică Popescu, fost candidat la preşedinţia FRF, a declarat, luni, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că prin alegerea lui Ionut Lupescu la șefia FRF, fotbalul românesc ar putea intra în normalitate. "Baciul"speră ca Lupescu, fost său coechipier în "Generația de Aur" să fie cel care va câștiga alegerile de miercuri, 18 aprilie, pentru că "Ionuţ a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tuturor membrilor care vor merge la vot".

Gică Popescu aduce la Cluj legendele Barcelonei pentru un meci demonstrativ

Gica Popescu si Luis Enrique

Prezent la Cluj ca ambasador al Sports Festival, care va avea loc între 14 şi 17 iunie în oraşul ardelean, Gică Popescu a declarat că pe 16 iunie vor veni în România foste mari stele ale Barcelonei pentru un meci demonstrativ pe Cluj Arena.

Prima mutare, după ce Manchester City a luat titlul: transfer de 50 de milioane de lire

pep

Manchester City este noua campioană a Angliei. ”Cetățenii” au profitat de pasul greșit făcut de Manchester United (0-1 cu West Brom) și au cucerit al cincilea titlu din istoria clubului. Pep Guardiola se gândeşte deja la sezonul următor, iar primul nume de pe lista transferurilor este cel al lui Wilfried Zaha. 

Dică a recunoscut că patronul l-a ajutat să gestioneze relaţia cu vestiarul: "Nu mi-a fost uşor"

Budescu Alibec

Nicolae Dică a recunoscut că patronul echipei, Gigi Becali, a fost cel care l-a ajutat să gestioneze relaţia cu jucătorii din vestiarul FCSB-ului. Constantin Budescu a fost primul care l-a atacat pentru deciziile din timpul meciurilor, după partida cu CS Universitatea Craiova. Fotbalistul a fost nemulțumit că antrenorul l-a schimbat la pauză.

Buffon la Boca Juniors? Ce spune președintele clubului

colaj buffon

Zvonurile conform cărora Gianluigi Buffon ar putea semna cu Boca Juniors i-au pus pe jar pe fanii argentinienilor. Conform presei din Argentina, șefii de pe La Bombonera ar fi apelat chiar și la Carlos Tevez, care i-a fost coleg, pentru a-l convinge pe portarul lui Juventus să li se alăture

Funcția lui Chivu la FRF, dacă Lupescu va câștiga alegerile. Își face "încălzirea" pentru fotoliul de președinte

chivu functie frf lupescu

Dinu Gheorghe a anunțat, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal", rolul pe care îl va ocupa Cristian Chivu la Federația Română de Fotbal, dacă alegerile pentru postul de președinte vor fi câștigate miercuri de Ionuț Lupescu, cel din echipa căruia face parte fostul jucător de la Ajax, AS Roma și Inter Milano.

Video Fanii lui Ajax au sărit să-și bată jucătorii. Lăncierii au fost zdrobiți de PSV, care a luat titlul

colaj ajax

Suporterii lui Ajax nu au suportat umilința favoriților, care au pierdut cu 0-3 pe terenul rivalei PSV Eindhoven, rezultat care a însemnat un nou titlu obținut de PSV, cu trei etape înainte de finalul sezonului

Omul trofeu! Alves este deţinătorul celor mai multe cupe din lume şi nu-l urmează nici Ronaldo, nici Messi

Dani Alves PSG

PSG a câștigat titlul în Franta, iar Dani Alves și-a mai trecut în palmares încă un trofeu. Brazilianul este jucătorul cu cele mai multe titluri din istoria fotbalului. La cei 34 de ani, Alves a ajuns, duminică, la 37 de trofee câștigate cu naționala și echipele de club!

"L-a distrus pe Eriksen!" Dezvăluiri incendiare în presa daneză: cum a ratat transferul la Barça

eriksen barca

Zilele lui Christian Eriksen (26 de ani) la Tottenham sunt numărate. Cel puţin aşa susţine presa din Danemarca azi. Fotbalistul, care mai are contract cu Spurs până în 2020, este încrezător că va face pasul către un club mare cât de curând.

Video Cu ursul la stadion. Imaginile care au făcut înconjurul lumii

urs rusia stadion

Imaginile de la un meci de fotbal din Rusia, disputat în acest weekend, au făcut înconjurul lumii. Un urs a fost pe marginea terenului și arbitrul i-a luat dintre labe mingea pentru a da startul partidei.

Video Au inundat vestiarul cu șampanie. Campionii de la PSG au sărbătorit al șaptelea titlu. Ce recorduri au stabilit parizienii

colaj psg

PSG a spulberat cu 7-1 campioana AS Monaco și și-a adjudecat titlul în Franța, cu cinci etape înainte de finalul sezonului. E al cincilea campionat în ultimii 6 ani, performanță pe care parizienii au sărbătorit-o în vestiare, acolo unde au rămas ore bune după meciul cu monegascii

Șumudică și-a amintit de "ceasul spart" al lui Adebayor. "Ar fi fenomenal să luăm unul sau 3 puncte!"

sumudica

Rafa Nadal dă de înţeles că Roger Federer evită să se confrunte cu el

fed nadal rg

La începutul lunii aprilie, Rafael Nadal a revenit în fotoliul de lider al clasamentului mondial, după ce elveţianul Roger Federer a fost eliminat prematur la Miami. Cei doi rivali și buni prieteni sunt despărțiți de numai 100 de puncte, ecart care nu-i va fi de ajuns spaniolului să rămână pe prima treaptă a podiumului, dacă nu va câștiga trofeul în primul turneul al anului pe zgură. Înainte de startul turneului de la Monte Carlo, transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, Nadal a coborât pe locul 2 în clasamentul LIVE ATP Ranking, ibericul având de apărat puțin peste 1000 de puncte.   

Exclusiv Şumudică: "Jucătorii lui Kayseri au devenit fanii Rapidului. De Amorim ştie bine imnul"

sumi kayseri

VIDEO Steaua - Rapid 1-3. Rapid s-a impus cu 3-1 în fața Stelei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, provocând echipei lui Marius Lăcătuș și Ion Ion prima înfrângere a sezonului în Liga a 4-a. ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, fostul jucător şi antrenor al giuleştenilor, Marius Şumudică, 

"Mă aşteptam la asta". Reacția lui Burleanu după ce Dragnea a spus că s-a întâlnit cu Lupescu

colaj burleanu dragnea lupescu

Răzvan Burleanu nu se teme de posibilul sprijin politic de care ar beneficia Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția FRF. Actualul șef de la Casa Fotbalului susține că se aștepta ca Lupescu să scoată acest as din mânecă, însă, cu toate acestea, e convins că nimic nu-l poate împiedica să-și păstreze scaunul

Handbalul din Craiova ar putea avea parte de un meci istoric în finala Cupei EHF! "E posibil să jucăm pe stadion"

Craiova handbal

SCM Craiova a obținut o performanță istorică în acest weekend, când s-a calificat în finala Cupei EHF la handbal feminin, după un retur pe muchie de cuțit cu turcoaicele de la Kastamonu (18-18 VIDEO). Meciul a stârnit un interes imens în Cetatea Băniei, unde Sala Polivalentă s-a umplut cu 4.000 de spectatori, iar pentru finală, care va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport, a apărut o inițiativă extraordinară: manșa pe care Craiova o va juca pe teren propriu s-ar putea disputa pe stadionul Ion Oblemenco.

Incertitudine pe banca lui PSG, după 7-1 cu Monaco și titlul în Ligue 1. Declarația misterioasă a președintelui

al khela

După un entuziasmant 7-1 cu AS Monaco, al șaptelea titlu din istoria lui PSG a fost sărbătorit de tot stafful tehnic chiar pe stadion, alături de fani, iar printre aceștia s-a aflat și antrenorul Unai Emery, deși zvonurile din ultimele săptămâni îl dau ca și plecat de pe Parc des Princes, după ce spaniolul nu a fost capabil să le îndeplinească parizienilor visul suprem, acela de a câștiga Champions League, unde PSG a pierdut de două ori la rând în optimi

Ascensiune spectaculoasă pentru Ana Bogdan în clasamentul WTA, condus la pas de Simona Halep

ana bogdan

Simona Halep continuă să conducă in clasamentul WTA, bifând a 24-a săptămână în fotoliul de lider. Asociatia de Tenis Feminin (WTA) a anunțat, luni, 16 aprilie, noul clasament mondial, unul în care nu s-a produs nicio schimbare în Top 10. În schimb, Ana Bogdan a reușit să-și îmbunătațească spectaculos poziția în ierarhia mondială.

Hagi l-a atacat, Dragnea a răspuns. Anunțul președintelui PSD pentru "Regele fotbalului românesc"

hagi dragnea

La începutul lunii, Gheorghe Hagi a avut o ieșire nervoasă după un anunț făcut de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care precizase că în toată țara vor fi construite 400 de stadioane din bani publici. Acum, politicianul i-a răspuns antrenorului și patronului de la Viitorul, campioana României din sezonul trecut.

Barcelona își betonează defensiva cu un francez din La Liga. Catalanii au luat deja legătura cu impresarii

Sevilla v FC Barcelona

Barcelona a făcut deja primele mișcări în încercarea de a-și aconta una dintre revelațiile acestui sezon din La Liga, Clement Lenglet, conform publicației spaniole Sport. De cealaltă parte, Sevilla vrea să ia măsuri urgente și să-i mărească clauza de reziliere francezului

Seedorf face lumină: motivul pentru care Florin Andone nu mai este titular la Deportivo

'Florin Andone minge Deportivo

Florin Andone (25 de ani) are un sezon dezamăgitor la Deportivo La Coruna, echipă ce ocupă primul loc retrogradabil, 18, în La Liga. Internaţionalul român a pierdut primul "11" al echipei antrenate de Clarence Seedorf, iar tehnicianul olandez de 42 de ani a vorbit despre motivul pentru care atacantul botoșănean a început să lustruiască banca de rezerve.

Meciul sezonului! Steaua - Rapid nu a bătut recordul mondial, dar a stabilit o bornă importantă în România

steaua - rapid

Andone nu are încredere în tinerii lui Dinamo: "Va fi dificil". Ce spune despre Bratu

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CONCORDIA CHIAJNA, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (7.04.2018)

Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo, se arată sceptic cu privire la potenţialul tinerilor jucători crescuți în "Ștefan cel Mare". "Falcosul" a comentat şi diferenţele faţă de Viitorul, campioana României, echipa cu cei mai reprezentativi tineri din fotbalul românesc. 

Scuze și banii înapoi. Suporterii lui AS Monaco, "despăgubiți" după umilința cu PSG, 1-7

AS Monaco v RB Leipzig - UEFA Champions League

Patru goluri în primele 27 de minute a primit campioana Franței, AS Monaco, în derby-ul cu PSG, care s-a încheiat cu victoria parizienilor la scor de hochei, 7-1, ceea ce a coincis și cu un nou titlu de campioni pentru parizieni

Un jucător al Realului "rupe norii" în Segunda: "Îmi doresc să debutez pentru echipa mea de suflet"

Raul de Tomas Rayo

Raul de Tomas este jucătorul lui Real Madrid, dar nu a apucat să debuteze pentru trupa blanco, deși contractul său este valabil încă din 2014. "E visul meu, ca și cel al oricărui alt fotbalist", a spus atacantul, în momentul cand a fost întrebat dacă își dorește să lucreze sub comanda lui Zinedine Zidane, contractul său cu campioana Europei expirănd în 2019.

  • 06:00 Digi Sport Special
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • digi sport matinal colaj

    MEDIA: Digi Sport Matinal, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Logo Liga 2 / Foto: FRF.ro

    FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Mioveni, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FC VOLUNTARI-CSM POLITEHNICA IASI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (7.11.2020)

    FOTBAL: Politehnica Iași - Voluntari, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)

    FOTBAL: FCU 1948 Craiova - Dinamo, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (5.11.2023)

    FOTBAL: FCSB - Rapid, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult