Ultimele stiri

Elveția, cu mari probleme înaintea meciului de Fed Cup, cu România. Doar 3 sportive convocate!

timea

Federația Elvețiană de Tenis a anunțat miercuri, 11 aprilie, lotul pe care-l va deplasa la Cluj pentru meciul de Fed Cup cu România, din cadrul play-off-ului pentru Grupa Mondială, care se va disputa în zilele de 21 și 22 aprilie. 

Exclusiv ”Cine i-a propus banderola lui Tănase? Este o greșeală!” Cine ar trebui să fie căpitan la FCSB

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-JUVENTUS BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (3.12.2017)

Florin Tănase (23 de ani) a început partida de pe Arena Națională, de luni seara, ca rezervă, dar a fost introdus la pauză în locul celuilalt Tănase, Cristi. Cum a intrat pe teren, Florin

Cristiano Ronaldo nu și-a terminat recitalul! Noile recorduri pe care le poate stabili contra lui Juventus

cristiano ronaldo real madrid

Recitalul lui Cristiano Ronaldo în Champions League nu s-a terminat odată cu foarfeca de mare efect care i-a completat dubla din urmă cu o săptămână. La returul cu Juventus Torino, din sferturile de finală ale competiției, starul portughez de la Real Madrid poate stabili noi borne importante, la meciul cu numărul 150 pentru el în Liga Campionilor.

Dzeko a explicat motivul pentru care, în ianuarie, a respins oferta lui Chelsea

Dzeko este fericit la Roma

Şumudică şi Lucescu fac istorie în Turcia. Singurii străini păstraţi la echipele pe care le conduc

Sumudica, Lucescu, Cristian Petre

După ce şi Paul Le Guen şi-a încheiat conturile cu Bursaspor, Marius Şumudică a rămas singurul antrenor străin care pregăteşte o echipă în Super Lig, din Turcia. Fix o treime dintre tehnicienii care au condus o echipă în sezonul 2017-2018 au fost din afara ţării, iar acum a mai rămas doar unul, românul Marius Şumudică, 47 de ani, la Kayserispor.

Barça, Barça, vai de tine!

Messi Barcelona

"Puţin prea liniştiţi!" Lovren, surprins de bucuria rezervată a colegilor. Care a fost atmosfera în vestiar

Liverpool s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Video ”Un asemenea meci nu se ratează!” Dialog inedit între Ogăraru și fiul său, înainte de Steaua-Rapid

ogararu

Mult așteptatul meci din Liga 4, regiunea București, dintre CSA Steaua și Academia Rapid, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, în direct la Digi Sport 1, a fost prefațat, într-un mod inedit de George Ogăraru (38 de ani). Fostul fundaș dreapta al FCSB a inițiat un dialog cu băiatul său, Eric, în vârstă de 13 ani, imortalizat într-un clip video filmat la Amsterdam, acolo unde locuiește fostul internațional.

Mutu merge la Napoli! "Totul este bătut în cuie!" Întâlnire cu Pioli şi Sarri

Adrian Mutu vrea să devină antrenor

S-a decis când se va juca Viitorul - FCSB! Programul etapei a 6-a din play-off și play-out

televizari

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au decis zilele în care se vor disputa partidele etapei a 6-a din play-off și din play-out. Cel mai așteptat meci al rundei este cel care va opune față în față campioana și vicecampioana ediției trecute de campionat

De la autogol, la golul calificării! Manolas a plâns de fericire, după eliminarea Barcelonei

manolas as roma

Fără îndoială, cel mai fericit fotbalist al trupei lui Eusebio Di Francesco a fost Konstantinos Manolas (26 de ani), cel care a marcat golul calificării în minutul 82 al partidei de pe ”Olimpico”.

Pep Guardiola a intrat într-o galerie "selectă"

Pep Guardiola, antrenorul lui City

Simona Halep revine pe teren! S-a anunțat componența echipei de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveția

romania fed cup echipa

Federația Română de Tenis a anunțat componența echipei de Fed Cup a României pentru partida cu Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale. Simona Halep nu lipsește de la meciul de Fed Cup dintre România și Elveția se joacă pe 21 și 22 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Super ofertă pentru Şumudică. Este dorit de o echipă antrenată în trecut de Mircea Lucescu

Şumudică a obţinut rezultate bune în Turcia

Exclusiv ”Suntem pe 15 în Europa!” Dică se laudă cu topul în care nu mai există altă echipă din Liga 1 în primele 70

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (9.04.2018)

Roș-albaștrii au revenit pe primul loc al Ligii 1, s-au distanțat la două puncte de CFR Cluj iar Nicolae Dică (37 de ani) a profitat de ocazie și i-a atacat pe cei care l-au criticat atât pe el, cât mai ales jocul echipei.

"Ţine-ţi gura!" Guardiola, în pericol! Ce îl aşteaptă după ce a fost eliminat de arbitru

guardiola manchester city

Foto Cât noroc! A greșit pariul la meciul Roma - Barcelona și a câștigat peste 42.000 de euro!

pariuri roma - barcelona

Un parior care și-a greșit biletul a dat lovitura, fără să se aștepte. Norocosul a vrut să mizeze pe victoria Barcelonei, dar a ales semnul greșit, iar când și-a dat seama a fost prea târziu să anuleze biletul. A mizat 1.000 de dolari pe biletul cu 5 evenimente, iar eroarea i-a adus un câștig de peste 52.500 de dolari (peste 42.000 de euro).

Umilinţa de la Roma a declanşat o adevărată nebunie la Barcelona, iar prima victimă poate fi Valverde

Bartomeu si Valverde

AS Roma-Barcelona 3-0. Ernesto Valverde are contract cu Barcelona până în 2020, însă prezenţa sa pe banca echipei catalane se poate încheia abrupt. Conform publicaţiei spaniole El Gol Digital, despărţirea s-ar putea realiza la finalul campionatului chiar dacă, foarte probabil, echipa va câştiga titlul în La Liga.

Video Bătaie în tribune. Bărbat agresat de fanii lui Man. City, după ce s-a bucurat în mijlocul lor la golul lui Salah

bataiemanchester liverpool

Manchester City - Liverpool 1-2. Meciul retur al sfertului de finală de Liga Campionilor, dintre Manchester City și Liverpool, a fost umbrit de un incident petrecut în tribune. Un fan care s-a bucurat ostentativ la golul lui Salah în mijlocul suporterilor "cetățenilor" a fost agresat de cei din jur.

Pierderi de aproape 50 de milioane de euro pentru Barcelona, după eliminarea din UCL

messi suparat

Catalanii sunt la pământ după ce au constatat că nu mai dețin ”cheia” pentru a pătrunde în careul cu ași al Ligii Campionilor. Eliminarea din sferturile competiției, pentru al treilea sezon la rând,

Prințul William, în culmea fericirii! A izbucnit în urale la super golul marcat de echipa favorită într-un moment crucial

printul william - Copy

Prințul William al Marii Britanii a trăit cu mari emoții meciul câștigat marți seară cu 1-0 de Aston Villa, echipa sa preferată. Ducele de Cambridge a urmărit meciul de la lojă, alături de John Carew, fostul atacant de pe Villa Park și a izbucnit în urale în momentul marcării golului victoriei în fața lui Cardiff City.

Dzeko, unul dintre eroii lui AS Roma: "Nimeni nu a crezut în noi! Puteam să câştigăm la un scor mai mare"

edin

AS Roma a reuşit minunea pe Olimpico şi a eliminat-o pe Barcelona din UEFA Champions League. Italienii au câştigat cu 3-0 manşa retur a sferturilor de finală, după ce pierduseră pe Camp Nou cu 1-4.

Exclusiv La FCSB nu mai prinde primul 11, dar prezintă interes pentru alte echipe

Dragos Nedelcu

Nicolae Dică (37 de ani) pare a nu se mai baza pe serviciile lui Dragoș Nedelcu (21 de ani), cel puțin momentan, dar acest detaliu nu-i împiedică pe intermediarii FIFA de a se interesa de mijlocalul român

Divorţ cu scandal în showbiz. "Am trăit în iad!" De unde a pornit totul

4B07392600000578-5605111-image-a-41_1523479055000

Video S-a distrat ca un copil! Președintele Romei a intrat la ”apă” după succesul superb cu Barcelona

colaj pallotta

Președintele celor de la AS Roma, James Pallotta, s-a bucurat ca un copil după calificarea en fanfare obținută de echipa lui Eusebio Di Francesco în fața catalanilor. La aproximativ două ore după fluierul de final al partidei de pe ”Olimpico”, Pallota a mers în ”Piazza del Popolo” pentru a sărbători alături de fani, acolo unde a făcut o ”baie de mulțime”.

Metz pregătește "operațiunea de comando" pentru CSM! Returul sferturilor Champions League, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

metz - csm bucuresti handbal champions league

VIDEO CSM București - Metz 34-21. Campioana Franței la handbal feminin strânge rândurile, după înfrângerea drastică de la București, din turul sferturilor de finală din Champions League. În istoria competiției, cea mai mare diferență întoarsă pentru o calificare a fost de 11 goluri, dar Metz speră până la capăt în scrierea unei noi pagini de istorie.

"Drama de pe Olimpico e deja în istoria neagră a clubului!" Steaua, în topul "dezastrelor" Barcelonei

dezastre barca

AS Roma a fost protagonista unei reveniri care a intrat în istoria UEFA Champions League. După 1-4 pe Camp Nou, italienii au câştigat cu 3-0 returul de pe Olimpico şi s-au calificat în semifinalele competiţiei.

Champions League își poate lua adio de la o legendă a competiției. "Cea mai tristă noapte a căpitanului Iniesta"

iniesta barcelona

Căpitanul Barcelonei, Andres Iniesta, a apărut foarte trist la finalulo meciului pierdut de liderul din La Liga cu 0-3 pe terenul Romei în returul sferturilor Ligii Campionilor, rezultat în urma căruia formația blaugrana a fost eliminată din competiție. Mijlocașul spaniol a lăsat de înțeles că acesta ar putea fi ultimul meci pe care l-a jucat în Champions League.

Exclusiv Dezvăluiri din interior! Cum a gândit Di Francesco returul cu Barcelona. ”Era sigur de victorie!”

di francesco

Marea calificare a italienilor a fost urmărită de pe stadion și de Pietro Chiodi, nimeni altul decât agentul lui Eusebio Di Francesco (48 de ani), tehnicianul celor de la AS Roma.

Exclusiv Primul om din echipa lui Becali care nu critică proiectul celor de la CSA Steaua: "Nu exclud nimic"

Nicolae Dica

Nicolae Dică se poate considera un protejat al sorţii. S-a apucat de antrenorat în vara lui 2014, la 34 de ani, şi după doar trei ani a ajuns să antreneze cea mai importantă echipă de fotbal a României, actuala FCSB, adică fosta Steaua. Şi pare o persoană extrem de calculată dacă ţinem cont şi de una dintre declaraţiile oferite de el marţi seară, la Digi Sport Special, când a dat de înţeles că un contract în viitor cu CSA Steaua i se pare perfect realizabil. Însă, alte două destinaţii sunt pentru el de neacceptat.

  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult