Ultimele stiri

Încă o umilință la juniori. Naționala U16 a pierdut la scor în fața Cehiei

romania u16

Încă o umilință la juniori pentru naționala României. Reprezentativa U16 a pierdut la scor disputa cu reprezentativa similară a Cehiei de la Turneul celor Patru Națiuni. Partida disputată la Mogoșoaia a fost câștigată de cehi cu 6-1.

Exclusiv Băluţă, scos din lot temporar şi amendat? Ce s-ar fi întâmplat între mijlocaş şi Mangia

baluta

CS U Craiova pare decisă să îi dea o lecţie lui Băluţă, fotbalist care în 2018 impresionează prin declaraţii, nu şi prin calitatea jocului.

Neymar e dezamăgit de antrenorul ales de PSG pentru a-l înlocui pe Emery

Neymar

Probabila numire a germanului Thomas Tuchel pe banca lui Paris Saint Germain nu este agreată şi de vedeta parizienilor, Neymar.

Exclusiv Budescu e OUT la vară după reacția nervoasă la adresa lui Dică? ”Dacă oferta e bună, va pleca”

Constantin Budescu

Constantin Budescu a fost schimbat la pauză de Nicolae Dică, iar atacantul roș-albaștrilor a avut o reacție nervoasă la adresa antrenorului.

HC Zalău - HCM Râmnicu Vâlcea 26-26. Egal cu nervi în Ardeal

Zalau Valcea

Egal cu nervi în ultimul meci al etapei a 20-a din Liga Florilor.

Video Messi marchează pe bandă rulantă, dar există un clasament în care nu prinde nici Top 10

messi lovituri libere

Messi își va încheia fără îndoială cariera ca fiind unul dintre cei mai mari jucători din istorie, însă există un clasament în care argentinianul are șanse mici să prindă chiar și podiumul. Același lucru este valabil și pentru rivalul Cristiano Ronaldo.

Perez i-a propus un salariu ”galactic” lui Ronaldo. CR7, pregătit să semneze noul contract

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo are parte de un an 2018 senzațional, care a culminat cu dubla spectaculoasă de la Torino (3-0 cu Juventus).

Mesaje războinice ale fanilor ruşi la adresa englezilor înainte de CM

fani rusi

Ameninţări fără precedent ale fanilor ruşi la adresa suporterilor englezi care vor să facă deplasarea în această vară la Mondialul din Rusia.

Simona Halep e văzută de specialiști #1 într-un top al jucătoarelor de urmărit pe zgură

halep zgura

După ce în primele 3 luni din 2018 s-au jucat turnee importante pe hard, perioada următoare va aduce în prim plan zgura, suprafața preferată a Simonei Halep. Liderul mondial este de altfel, în opinia specialiștilor, numărul unul într-un clasament al jucătoarelor care trebuie urmărite cu atenție în sezonul de zgură.

Budescu şi Băluţă, puşi la colţ de Craioveanu: "Nu ai voie să vorbești așa după meci!"

collage bb

Derby-ul FCSB - CS U Craiova a avut o învingătoare clară în teren, însă la final, la declaraţii, scorul a fost egal, Băluţă şi Budescu ducându-şi răfuielile personale cu antrenorii în spaţiul public. Gică Craioveanu a condamnat aspru atitudinile neprofesioniste ale celor doi jucători.

"Mă doare în cot de cei care spun asta!". Muguruza, deranjată de o întrebare

muguruza

Garbine Muguruza s-a impus la Monterrey, după o finală cu Timea Babos, iar destui ziarişti s-au grăbit să scrie că iberica e capabilă să câştige doar astfel de competiţii, capotând în turneele mari. Sportiva din Spania a avut un răspuns acid pentru contestatari.

Motivul pentru care o poză cu Messi e pusă la loc de cinste la academia lui Man. United, unde CR7 e idol

Lionel Messi

Manchester United este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Chiar dacă Cristiano Ronaldo a evoluat pentru gruparea de pe Old Trafford, o poză cu rivalul Lionel Messi este pusă la loc de cinste la celebra academie de tineret a ”Diavolilor”, de la Carrington.

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Coutinho: un mijlocaş de la Real Madrid

ceballos real madrid

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Philippe Coutinho, la trei luni după plecarea brazilianului la Barcelona.

3 jucători de la Termo, accident înaintea meciului cu Steaua. Cât s-a terminat partida

Steaua

Steaua a avut parte de ultimul meci înaintea derby-ului cu Rapid, care va fi transmis în direct de Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:45. Adversarii de la Termo au avut mari probleme și au fost nevoiți să evolueze în 10, în primele 28 de minute.

Martial vrea să plece de la Manchester United. "Diavolii" sunt gata să-l ofere ca monedă de schimb

Martial

Anthony Martial e decis să o părăsească pe Manchester United în vară.

Exclusiv Cea mai aşteptată reacţie! Ilie Dumitrescu a comentat atitudinea neprofesionistă a favoritului său, Budescu

budescu bun

Ilie Dumitrescu, fan declarat al lui Constantin Budescu, l-a "amendat" pe mijlocaşul ofensiv al FCSB pentru declaraţiile date aseară. Eroul din meciul cu Argentina crede că atitudinea fotbalistului vine ca urmare a faptului că Becali nu a fost suficient de abil.

Florentino Perez vrea să-l depăşească pe Bernabeu: "Vrem să fim şi cel mai bun club din secolul 21"

real madrid perez

Florentino Perez are o ţintă clară pentru al doilea mandat ca preşedinte al lui Real Madrid.

Steaua - Rapid are șanse mari să se joace cu casa închisă. Câte bilete s-au vândut

WhatsApp Image 2018-04-11 at 13.45.01

Derby-ul Ligii 4, dintre Steaua şi Rapid, care se va disputa pe 14 aprilie, pe Arena Naţională, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, are șanse mari să se joace cu casa închisă. Interesul fanilor este enorm pentru duelul programat sâmbătă, de la ora 19:45.

Ofertă de ultimă oră pentru Alibec! Pe urmele lui Thierry Henry

alibec (3)

Denis Alibec este foarte aproape de o despărţire de FCSB. Atacantul ar avea o ofertă extrem de tentantă de la New York Red Bulls, formaţie din MLS. Complet ieşit din formă în acest sezon, Alibec ar putea să amortizeze investiţia făcută de Becali în el. Adus pentru 2,2 milioane de euro, vârful e în atenţi

Zlatan, despre prezența la Cupa Mondială: "Dacă vreau să joc, voi juca! FIFA nu are ce să-mi facă"

zlatan ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic a avut parte de un debut extraordinar la LA Galaxy și ia în calcul o revenire la naționala Suediei, la Cupa Mondială din această vară. Noul star al fotbalului din America spune că FIFA nu i-ar putea împiedica prezența la turneul final din Rusia, dacă el va decide, în cele din urmă, să îmbrace din nou tricoul galben-albastru.

Milan începe cumpărăturile de vară. La cine au apelat pentru a convinge un jucător să vină pe San Siro

SSC Napoli v SS Lazio - Serie A

Înaintea startului sezonului, noii proprietari chinezi de la AC Milan au investit 211 milioane de euro în 9 transferuri, culminând cu cele 40 de milioane plătite lui Juventus pentru fundașul Bonucci, însă rezultatele au întârziat să apară. Milanezii se află pe locul 6 în Serie A și sunt în pericol să rateze cupele europene

"Regele erei mele"! Florentino Perez, la picioarele lui Cristiano Ronaldo. L-a felicitat și fostul monarh al Spaniei

cristiano ronaldo gol real madrid

Cristiano Ronaldo este omul momentului în Spania. Înainte să marcheze în derby-ul cu Atletico (1-1) și să bifeze noi borne importante, starul portughez a reușit o dublă cu Juventus, săptămâna trecută. Foarfeca superbă i-a atras laude și din partea fostului Rege al Spaniei, Juan Carlos I, care i-a transmis felicitările sale prin intermediul președintelui clubului, Florentino Perez.

Exclusiv "Bre, nea Gigi, noi suntem la atletism?" Coman l-a făcut să râdă pe Becali

becali coman

VIDEO FCSB - CS U Craiova 2-0. Roş-albaştrii au câştigat derby-ul de pe Arena Naţională şi au trecut pe primul loc în Liga 1, la două puncte în faţa celor de la CFR Cluj. La finalul partidei, Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport Special şi l-a pus la zid pe Budescu, după ce fotbalistul îl criticase pe Nicolae Dică.

Ioan Andone se alătură celor care îl susțin pe Ionuț Lupescu la șefia FRF

lupescu andone chivu

Ioan Andone completează lista marilor antrenori care îl susțin pe Ionuț Lupescu in lupta pentru președintia Federației Române de Fotbal. Astfel, alături de alte nume mari precum Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci, Costel Gâlcă, Ioan Ovidiu Sabău sau Răzvan Lucescu, și "Fălcosul" merge pe mâna lui Lupescu pentru șefia fotbalului românesc.

Juventus își vrea jucătorul înapoi. Salariul uriaș pe care îl are la actuala echipă

Chelsea v Tottenham Hotspur - Premier League

Juventus vrea să-și întărească atacul în această vară, mai ales dacă va pleca Dybala, curtat de mai multe superechipe. Astfel, campioana ultimilor 6 sezoane din Serie A e dispusă să-l readucă la echipă pe Alvaro Morata

OFICIAL: Șumudică a "transferat" din Liga 1! "Părăsește clubul după 4 ani! Îi mulțumim!"

Sumudica la un antrenament

Concordia Chiajna a anunțat oficial transferul lui Radu Sardescu, antrenorul de portari, care urmeaza să i se alăture lui Marius Șumudică la Kayserispor. Sardescu antrena la echipa ilfoveana din 2014. Valentin Covaciu, fostul antrenor cu portarii al echipei turce, a fost nevoit să renunțe din pricina unor probleme medicale.

Mayweather pune condiții hilare pentru a intra în cușcă. Ce a putut să-i ceară lui McGregor. Anunțul e iminent

colaj mayweather mcgregor

Revanșa dintre Mayweather și McGregor începe să prindă contur pe zi ce trece. După meciul disputat în august 2017, pe reguli de box, în care americanul a câștigat prin knock out tehnic, s-a vorbit despre o rejucare, dar pe reguli de arte marțiale mixte, acolo unde irlandezul e dublu campion mondial

Gest superb: Olăroiu a semnat cu chinezii de la Jiangsu Suning, apoi i-a sunat pe șeicii de la Al Hilal

Olaroiu Reghecampf

Cosmin Olăroiu (48 de ani) antrenează în China, la Jiangsu Suning, iar în primele două meciuri disputate în prima săptămână a lunii aprilie a înregistrat două victorii. Tehnicianul român le-a cerut scuze șeicilor care conduc clubul Al-Hilal din Arabia Saudită, după ce a ales să semneze cu chinezii de la Jiangsu Suning.

Video&Foto Sold out la meciul SCM Craiova - Kastamonu! Oltenii au epuizat în timp record biletele

craiova - bilete

UPDATE ora 14:45: Cele 4.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul dintre SCM Craiova și Kastamonu s-au epuizat în 3 ore! Meciul se joacă sâmbătă, la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Se știe deja noua echipă a lui Unai Emery. "E primul pe lista directorului tehnic"

unai emery

Unai Emery e văzut ca și plecat de la PSG la finalul acestui sezon. În ciuda parcursului aproape perfect din campionat, acolo unde parizienii sunt aproape campioni, șeicii de pe Parc des Princes nu pot să uite faptul că echipa a fost eliminată în optimile Champions League și ar fi luat deja legătura cu Tomas Tuchel

  • 18:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 18:30 Etapa 5 Superliga: Hermannstadt-Botosani
  • 19:30 LIVE Digi Sport Special
  • 20:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 21:15 LIVE Digi Sport Special
  • 21:30 Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult