Ultimele stiri

Echipa lui Dorin Rotariu, Mouscron, acuzată din nou de blat. Ce s-a întâmplat duminică

Eupen victorie Mouscron

Fosta echipă a lui Mircea Rednic, Royal Excel Mouscron, la care evoluează Dorin Rotariu, este acuzată din nou că ar fi aranjat un meci în campionatul belgian. Un episod identic s-a petrecut la finalul sezonului trecut, când echipa valonă s-a salvat de la retrogradare, cu "Puriul" la timonă.

Lucescu: "E o confuzie totală, dar probabil campionatul se reia". Retrogradează PAOK?

paok

Răzvan Lucescu e convins că liga elenă se va relua, doar că nu ştie în ce măsură echipa sa, PAOK, va fi afectată.

Situația lui Andrei Vlad la FCSB l-a dezamăgit pe Stelea: "Îmi pare rău de băiat, n-au știut să aibă grijă de el!"

Andrei Vlad FCSB

Bogdan Stelea, cel mai selecționat portar român din toate timpurile, a comentat situația lui Andrei Vlad (18 ani), adus la FCSB ca o mare speranță, dar criticat de șefi și "tras pe linie moartă" după ce a comis câteva greșeli.

Galerie Foto O nouă arenă din România se reface din temelii. Cea a lui Maccabi Haifa va servi ca model

colaj stadion nou bacau

Orașul Bacău n-are echipă la nivel înalt, dar e pe punctul de a beneficia de un nou stadion ultramodern. O spune chiar candidatul la președinția FRF, Ionuț Lupescu, care anunță că și la Pitești se fac studii în acest sens

”Pe mine mă supără!” Budescu a spus lucrurilor pe nume după succesul cu Viitorul

Budescu

Constantin Budescu (29 de ani) a fost, din nou, cel mai bun jucător al roș-albaștrilor. Mijlocașul și-a trecut și numele pe tabela de marcaj, grație unui gol de generic. La finalul partidei de pe ”Arena Națională”

Dolehide a luat-o la ţintă pe Halep, în timpul meciului. Explicaţiile pentru atitudinea super-ofensivă

dolehide bun

Momentul tensionat din setul doi, când Caroline Dolehide a luat-o la ţintă pe Halep, în disputa câştigată de româncă în decisiv, în turul trei de la Indian Wells, a fost parţial explicat de sportiva din SUA după meci. Ea a împrumutat mult din stilul băieţilor şi de cele mai multe ori adoptă soluţiile acestora.

Video Clubul și-a dat în judecată fanii care și-au bătut jucătorii și i-au amenințat cu moartea: "Dacă picați, muriți"

colaj lille

Incidentele de sâmbătă seară, de la meciul Lille - Montpellier 1-1, din etapa a 29-a a primei ligi franceze, nu au rămas fără urmări. Oficialii clubului au făcut deja demersurile pentru a-și da în judecată fanii care au pătruns pe terenul stadionului stadionului Pierre-Mauroy și și-au bătut jucătorii. Ultrașii dintr-o peluză, turbați de furie, nu au mai ținut cont de nimic și i-au lovit cu bestialitate pe fotbaliștii propriei echipe

Se repetă istoria? Miriuță ar putea fi adversarul lui Dinamo etapa viitoare

miriuta

Ultimul sfert de finală al Cupei României, cel dintre FC Botoșani și CSM Iași, reprogramat pentru marți, 13 martie, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, ar putea fi ultimul pentru Costel Enache

CSA Steaua l-a omagiat pe Ion Voinescu! De ce s-au prezentat fără banderole negre la ultimul meci

CSA omagiu Ion Voinescu

Exclusiv "Nu există în lumea civilizată să ţi se trimită gloanţe acasă". Lucescu explică de ce Savvidis purta pistol

razvan lucescu

Răzvan Lucescu a lăsat de înţeles că patronul lui PAOK, Ivan Savvidis (şi implicit clubul), nu ar trebui să fie judecat pentru faptul că a intrat pe teren cu un pistol. Doar patrunderea pe gazon e condamnabilă, în condiţiile în

Exclusiv ”Ceva a fost, cei de la AEK s-au mobilizat foarte bine!” Analiza lui Ilie Dumitrescu

ilieanaliza

Despre evenimentele de la Salonic a vorbit și Ilie Dumitrescu. Expertul Digi Sport, fuin cunoscător al fotbalului elen, a analizat întreaga situație și crede că cei de la AEK Atena au știut să speculeze foarte bine acel moment neașteptat.

Video Răzvan Lucescu: "Sunt 100% alături de patron! PAOK nu e lăsată să joace pe teren"

savvidis

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, a vorbit la Digi Sport despre incidentele de la meciul cu AEK Atena, de duminică seară, oprit pe final după un scandal care a izbucnit după ce echipa lui marcase prin fostul stelist Fernando Varela. A doua zi, campionatul Greciei a fost suspendat pe termen nelimitat, pe baza unei decizii luate după o întâlnire între premierul Alexis Tsipras şi ministrul adjunct al Sportului, George Vassiliadis.

Neymar, cerut înapoi de jucătorii Barcelonei: "Ar fi minunat dacă s-ar întoarce"

neymar rakitic barcelona

Neymar este deja regretat la Barcelona. Foștii colegi îi simt lipsa și nu ar spune nu unei eventuale reveniri a brazilianului pe Camp Nou. Cel mai scump jucător din lume nu a apucat să joace cu Philippe Coutinho în trupa lui Valverde, însă cei doi sunt colegi la naționala Braziliei

Shakira și Pique au angajat un bucătar pentru o săptămână și i-au dat un bacșiș de 20.000 de euro

shakira pique

Shakira și Pique și-au petrecut vacanța în Ibiza, alături de cei doi copii ai lor, Milan (5 ani) și Sasha (3 ani). Celebrul cuplu a angajat un bucătar personal, care a dat lovitura: a fost plătit cu 20.000 de euro pentru o săptămână.

Dică nu-și mai menajează jucătorii! Ce le-a transmis înaintea meciului cu CFR Cluj

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-FC VIITORUL, LIGA 1 BETANO (11.03.2018)

Nicolae Dică (37 de ani) s-a declarat public mulțumit de evoluția elevilor săi, dar a admis că meciul din runda viitoare, cu CFR Cluj, este extrem de important în lupta pentru cununa cu lauri.

S-a stabilit când se joacă sfertul de finală dintre CSM și Metz, din Liga Campionilor

CSM Bucuresti Liga Campionilor

EHF a anunțat, luni, data de disputare a dublei dintre CSM București și Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, competiție transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport.

După victoria carierei, Anisimova a criticat politica lui Trump. Anunţul făcut după meciul cu Kvitova

anisimova

Amanda Anisimova, noua stea în devenire din tenisul mondial, a avut un mesaj clar căte guvernarea Trump: e nevoie de un control mult mai strict al armelor de foc.

Gică Popescu, despre prioritățile CNI pentru modernizarea stadioanelor pentru Euro: "Trebuie să ne facem temele"

gica popescu

Consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, Gheorghe Popescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că din planificările Companiei Naţionale de Investiţii pe care le-a studiat reiese faptul că în anul 2020, când Bucureştiul va găzdui Campionatul European de fotbal, vor fi finalizate 3 stadioane, Rapid, Arcul de Triumf şi Steaua.

Stadionul Steaua va fi demolat până la începutul lunii iulie. Ce se întâmplă cu celelalte arene pentru Euro

stadioane euro

Stadionul Steaua va fi demolat în totalitate până la sfârşitul lunii iunie sau începutul lunii iulie, când urmează să fie semnat contractul de proiectare şi execuţie a noii arene

Boloni, lăudat de patronul lui Antwerp: "E printre cei mai buni"

boloni antwerp

Video Iniesta a revenit la antrenamentele Barcelonei. Căpitanul catalanilor ar putea juca în meciul cu Chelsea

iniesta antrenamente

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, accidentat la o coapsă acum o săptămână, a reluat antrenamentul luni, cu două zile înainte de returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Chelsea, pe Camp Nou (în tur 1-1), a anunţat clubul.

Presa europeană vuieşte după incidentele de la Salonic: "Patronul lui PAOK a intrat pe teren cu un pistol"

patron paok pistol

Presa din toată Europa e scandalizată de noile incidente de la Salonic, care au dus la întreruperea derby-ului PAOK Salonic - AEK Atena, în minutul 90, după golul marcat de Fernando Varela, anulat de arbitri, care au revenit ulterior asupra deciziei.

"Le e frică de noi!" Varela a rupt tăcerea după scandalul de la PAOK - AEK. Declarație surprinzătoare

varela paok patron savvidis

Incidentele de la meciul dintre PAOK și AEK Atena au dus la oprirea partidei și la suspendarea pe termen nelimitat a campionatului Greciei. Totul a pornit de la un gol marcat în minutul 90 de fostul căpitan de la FCSB, Fernando Varela, care acum a comentat decizia drastică luată de factorii de decizie din statul elen.

Mourinho s-a împăcat cu Conte: "Trebuie să uităm"

mourinho conte

Jose Mourinho a îngropat securea războiului cu Antonio Conte.

Video Antrenorul lui Napoli, răspuns deplasat la întrebarea unei jurnaliste, după remiza cu Inter

sarri jurnalista

Maurizio Sarri este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori italieni, dar tehnicianul lui Napoli este cunoscut şi pentru ieşirile sale deplasate în discuţiile cu jurnaliştii.

Anunţul Ministrului Tineretului şi Sportului, în vederea organizării meciurilor de la CE 2020

arcul

 Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a declarat, într-o conferinţă de presă, că membrii Comitetului Interministerial pentru Organizarea Campionatului European din 2020 se vor întâlni lunar de acum înainte, urmând ca în perioada următoare să se facă o listă cu priorităţi pentru ca proiectul să fie finalizat în timp. 

Arbitrul de la PAOK - AEK a notat tot! Grecii au publicat raportul oficial

paok aek arbitru raport

Grecii au publicat raportul oficial al arbitrului care a oprit meciul dintre PAOK și AEK Atena, în urma incidentelor petrecute pe teren. Evenimentele de duminică seară au condus la o decizie radicală: suspendarea pe termen nedeterminat a Super Ligii Greciei, pe baza unei decizii luate după o întâlnire între premierul Alexis Tsipras şi ministrul adjunct al Sportului, George Vassiliadis.

Erdogan, invitat special la nunta lui Arda Turan. În 2013, fotbalistul și-a anulat căsătoria din cauza președintelui

arda turan2

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a fost martor la căsătoria fotbalistului internaţional turc Arda Turan cu partenera sa Aslihan Dogan, care a avut loc duminică la Istanbul, informează cotidianul Hurryiet.

Video Nani a fost la un pas de bătaie cu un fan lazial în avion. Motivul conflictului

nani bataie avion

Momente tensionate în avionul cu care Lazio a călătorit la Roma, după remiza de la Cagliari, scor 2-2, obţinută datorită unei execuţii senzaţionale a lui Ciro Immobile, în prelungirile partidei.

Fotbalul, în planul secund pentru Oscar: "Nu vreau să fiu sărac când voi îmbătrâni"

oscar

Fotbalul a trecut pe planul secund pentru Oscar, interesat mult mai mult de partea financiară.

  • 15:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:30 LIVE Liga Digi Sport
  • 17:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 17:30 LIVE Fotbal Club
  • 19:00 Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult