Ultimele stiri

Foto Tragedia care a schimbat fotbalul englez. Se împlinesc 29 de ani de la dezastrul de pe Hillsborough

tragedie hillsbrough

Suporteri FCSB, infiltraţi la Rapid - Steaua pentru a provoca scandal? "Nu există aşa ceva!"

sud steaua

Atmosfera superbă de la Steaua - Rapid 1-3 a fost afectată de câteva zeci de suporteri care, deşi suntem în 2018, au comportament de "epoca de piatră". S-a vehiculat că tot scandalul ar fi fost pus la cale de suporterii FCSB, însă Nicolae Dică nu crede într-o asemenea ipoteză.

Video Pancu a provocat fanii steliști și un jandarm l-a luat din fața lor. Gesturile pentru care și-a cerut iertare

pancu provocat jandarm

VIDEO Steaua - Rapid 1-3. Veteranul rapidist Daniel Pancu a intrat în minutul 88 al derby-ului cu Steaua, din Liga a 4-a, dar pe timpul încălzirii a făcut câteva gesturi prin care i-a provocat pe fanii steliști din peluza gazdelor. La final, decarul giuleștenilor și-a cerut iertare pentru comportamentul pe care l-a avut în fața rivalilor, care au replicat aruncând înspre el cu petarde, monede și bețe de steaguri.

Noul Special One? Mourinho este convins că fiul său îi poate călca pe urme

mourinho mourinho jr

Jose Mourinho este convins că fiul său îi poate călca pe urme şi să devină un antrenor de top în viitor. Jose Mario Mourinho jr. a urmărit deja de pe bancă o serie de antrenamente ale tatălui său la Manchester United, pentru a căpăta experienţă.

Foştii jucători de la FCSB, Boldrin şi De Amorim, show în Turcia! Repriză perfectă pentru echipa lui Şumudică

boldrin

Boldrin şi De Amorim, foştii jucători ai FCSB, au punctat pentru echipa lui Şumudică, în confruntarea de duminică, din Super Liga turcă. După o perioadă neagră, Kayserispor pare să îşi fi revenit. Cu toţi cei trei jucători aduşi din Liga 1 titulari, formaţia lui Şumi a făcut 45 de minute perfecte. Scorul a fost deschis de Boldrin, care, după o lovitură liberă "bombă" a lui Atila Turan - care a lovit transversala -, a împins mingea în poartă.

Video Probleme pentru Dică, din cauza lui Alibec. Atacantul a părăsit antrenamentul accidentat

accidentare alibec

Denis Alibec le dă din nou emoții celor de la FCSB. S-a lovit la antrenamentul de duminică și a părăsit pregătirile, iar antrenorul Nicolae Dică așteaptă rezultatul unui control medical pentru a vedea dacă se poate baza pe el la meciul cu Astra, de luni, care va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1. În absența lui, Gnohere este pregătit să fie titular.

"E un număr 9 autentic". Revenit după împrumutul de la Botoşani, Daniel Popa l-a trimis pe bancă pe Nemec

Daniel Popa

Daniel Popa a reuşit prima sa dublă în Liga 1, în victoria pe care Dinamo a obţinut-o cu 4-2 pe terenul celor de la FC Voluntari, iar decizia de a-l readuce pe atacantul de 22 de ani la echipă în ianuarie, după împrumutul la FC Botoşani, se dovedeşte a fi una inspirată.

Video&Foto Oltenii le-au predat o lecţie huliganilor bucureşteni! Imagini superbe la Craiova

poza fetita tricou1

Hristo Zlatinski a făcut un gest superb aseară, la finalul partidei CS U Craiova - CSM Iaşi, scor 4-1. O fetiţă a venit cu un mesaj inscripţionat pe un carton, prin care cerea tricoul de joc al mijlocaşului. La final, bulgarul de 33 de ani i-a îndeplinit visul micuţei.

Exclusiv Cât de sigur poate fi Rădoi că nu va fi dat afară de Lupescu? Anunţul "Kaiserului"

mirel

Mirel Rădoi a acceptat oferta lui Răzvan Burleanu și a devenit director sportiv al reprezentativei Under 21. Decizia de a se alătura FRF vine într-un moment în care se pregătește să ajungă la Casa Fotbalului și Ionuț Lupescu, asta dacă cel poreclit ”Kaiserul” va câștiga alegerile de pe 18 aprilie

Dică așteaptă prima victorie a carierei în fața Astrei: "Dacă ne credem dinainte învingători, vom avea probleme"

dica fcsb conferinta

Nicolae Dică nu a reușit să învingă Astra din postura de antrenor, dar speră să spargă gheața luni, la meciul care va încheia etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. În sezonul regulat, giurgiuvenii au câștigat 4 puncte în fața actualului lider, după 1-1 în tur și 2-0 în retur.

Dică râde de fanii Stelei. Ce a răspuns când a fost întrebat de atmosfera de la derby-ul cu Rapid

captura steaua rapid 6

Nicolae Dică a vorbit despre derby-ul de aseară din Liga a 4-a, dintre Steaua şi Rapid. Tehnicianul FCSB i-a ironizat pe fanii roş-albaştrilor, care au fost în inferioritate numerică, deşi au fost gazdele întâlnirii.

Jucătorii de la FCSB nu concep să se împiedice la Giurgiu: "Ar trebui să câştigăm fără probleme"

bucurie fcsb

FCSB şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1 etapa trecută, când a profitat de remiza obţinută de Astra la Cluj, cu CFR, însă roş-albaştrii trebuie să-şi păstreze primul loc chiar la Giurgiu, unde vor juca luni, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chivu l-a refuzat pe Burleanu, acum poate face parte din staff-ul lui Lupescu. "I-am spus că nu fug după funcții"

chivu lupescu

Cristian Chivu este unul dintre marii susținători ai lui Ionuț Lupescu la alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal. Fostul căpitan al echipei naționale a României a povestit că a refuzat un post oferit de Răzvan Burleanu în 2014, în momentul în care actualul președinte a câștigat alegerile.

Lumea sportului, aproape de o dramă. Era pe primul loc, s-a prăbuşit din cauza căldurii şi a dat cu capul de gard

callum

Callum Hawkins (25 de ani) a fost la un pas de o tragedie în timpul maratonului disputat la Jocurile Commonwealthului. Atletul scoţian s-a prăbuşit cu aproximativ 3 kilometri înainte de final, din cauza căldurii.

Video Concordia - Juventus 2-1. Prepeliță a marcat golul 500 din acest sezon de Liga 1

bucurie prepelita

Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1 în partida de pe teren propriu cu Juventus București. Oaspeții au deschis scorul prin Florin Ștefan, dar gazdele au întors rezultatul în partea secundă prin Prepeliță și Pena.

Exclusiv Război total în lupta pentru şefia FRF: "Un club cu drept de vot a fost ameninţat că nu va mai exista"

sigla frf

Apropierea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal încinge tot mai mult lupta dintre candidaţi. La "Digi Sport Matinal", Ionuţ Lupescu a dezvăluit că s-a ajuns inclusiv la ameninţări la adresa membrilor cu drept de vot.

"Verde" pentru Steaua în Europa! Roş-albaştrii ar putea juca în Liga 1, chiar dacă sunt club departamental

steaua rapid

Noua echipă de fotbal înfiinţată de CSA Steaua, care s-a înscris din vară în liga a patra, are dreptul de a juca în cupele europene deşi este un club departamental. Ionuţ Lupescu, candidat la preşedinţia FRF, a lăsat de înţeles că roş-albaştrii ar pu

Exclusiv Lupescu e categoric, după incidentele de la Steaua-Rapid: "Nu se mai pot tolera asemenea lucruri"

Lupescu

Derby-ul ligii a patra dintre Steaua şi Rapid a fost unul dintre evenimentele sportive ale anului în România, însă partida de pe Arena Naţională, câştigată cu 3-1 de giuleşteni, nu a fost lipsită de incidente.

"E unul dintre cele mai bune 3 sezoane din carieră!". Guardiola, în al 9-lea cer după ce a surclasat-o pe Tottenham

city

După eşecurile cu Liverpool, din Ligă, şi cu United, din campionat, City respiră din nou. Trupa lui Guardiola a surclasat-o pe Spurs, 3-1 în deplasare, iar titlul e doar o chestiune de timp. Pep a vorbit despre cât de importantă e performanţa realizată de elevii săi în acest sezon.

Salah face istorie. A devenit primul african cu 30 de goluri într-un sezon de Premier League

salah 30

Mohamed Salah îşi continuă prestaţiile remarcabile. Starul lui Liverpool a devenit primul jucător african care înscrie 30 de goluri într-un sezon de Premier League.

Video Nimeni nu a observat asta. Ce a făcut după primul gol fanul care a ajuns aproape de peluza Stelei la ultima reuşită

fan pe teren

Derby-ul ligii a patra, dintre Steaua şi Rapid, încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 3-1, a fost marcat de mai multe incidente, care au scos la iveală problemele de securitate de la Arena Naţională. 

Scandal la Barcelona între jucători şi Valverde? Anunţul făcut de Iniesta

iniesta1

Catalanii au trecut peste eşecul din Ligă şi au obţinut o victorie care le netezeşte drumul spre titlu. Andres Iniesta a negat că ar fi vreun conflict între jucători şi Valverde, aşa cum s-a speculat.

Foto Steaua se laudă cu performanţele lui FCSB. Ce s-a auzit aseară pe stadion şi ce a apărut în programul de meci

coregrafie steaua

Deşi s-a disputat în liga a patra, derby-ul dintre Steaua şi Rapid, câştigat de giuleşteni cu 3-1, s-a bucurat de o promovare importantă, iar organizatorii au încercat să se ridice la înălţimea momentului. Astfel, printre altele, a fost tipărit un program de meci dedicat ambelor echipe.

Stewarzi de 17-18 ani. O posibilă explicaţie pentru faptul că lucrurile au scăpat de sub control la Steaua - Rapid

csa

Derby-ul de aseară ne-a adus în multe momente de confruntările de pe vremuri, din punct de vedere al atmosferei, însă a fost umbrit şi de câteva incidente petrecute în tribune. Organizarea meciului a lăsat de dorit, iar firma de pază care a asigurat ordinea a fost depăşită.

Video Ricciardo a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Hamilton a încheiat pe 4, Vettel pe 7

Ricciardo F1

Sebastian Vettel a obţinut cel de-al doilea pole-position consecutiv din sezonul 2018, în Marele Premiu de Formula 1 al Chinei. Vettel a semnat un nou record de calificare la Shanghai, în drumul către cel de-al 52-lea pole din carieră.

Video Athletic Bilbao - Deportivo La Coruna 2-3. A doua victorie consecutivă pentru galicieni

Deportivo victorie

Deportivo La Coruna a obţinut a doua victorie la rând, 3-2 în deplasarea cu Athletic Bilbao, în etapa a 32-a din La Liga. Florin Andone n-a jucat niciun minut.

Video ”Cu Steaua a fost un duș rece! Primul hat-trick din carieră!” Mitriță e cu gândul deja la Cupă

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CSM POLITEHNICA IASI, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (14.04.2018)

Alexandru Mitriță (23 de ani) a fost MVP-ul partidei din Bănie. Mijlocașul de bandă stânga a marcat de trei ori iar asta l-a făcut să fie extrem de fericit după aceea.

Video Standard Liege - Gent 1-0. Victorie mare în play-off pentru trupa lui Răzvan Marin

Standard Genk

Exclusiv Steliștii au explicat motivul de la care a început bătaia pe Arena Națională. Fanii FCSB, arătați cu degetul

incidente 6

Steaua - Rapid 1-3. Derby-ul de Liga 4 dintre Steaua și Rapid a fost brăzdat de incidente în tribune. Prima repriză a partidei a fost umbrită de evenimentele reprobabile care i-au avut protagoniști pe ultrașii celor două formații. Unul dintre reprezentanții Asociației Steliștior 1947, Adrian Păcurar, a dezvăluit motivul pentru care o parte dintre suporterii steliști au decis să coboare din peluză și să fugă până la colțul opus al Tribunei a 2-a, lângă peluza rapidiștilor, unde s-au luat la bătaie. 

Exclusiv ”N-am mai putut să stau la meci, aveam ochii roșii, strănutam!” Balint, afectat de incidente

FOTBAL:CSA STEAUA-ACADEMIA RAPID, LIGA 4 (14.04.2018)

În tribunele Arenei Naționale a fost prezent, printre alții, și Gabi Balint (55 de ani), fostul mare fotbalist al grupării din Ghencea. Balint a urmărit meciul de la tribuna VIP

  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Digi Sport Special
  • 14:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 14:45 LIVE Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL:OTELUL GALATI-DINAMO BUCURESTI, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2024)

    FOTBAL: UTA - Oțelul, 16:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Alexandru Marian Musi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Su

    FOTBAL: Hermannstadt - Petrolul, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)

    FOTBAL: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Brighton - Manchester City, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 23:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult