Ultimele stiri

"Nu ne aşteptam la aşa diferenţă, ele au o echipă foarte bună". Hagman, despre secretul succesului cu Metz

hagman

CSM a obţinut o victorie mare cu Metz, în manşa tur a sferturilor Ligii, scor 34-21 şi are în proporţie de 99% asigurate biletele pentru Final Four-ul competiţiei.

Oana Manea, după ce CSM a mitraliat campioana Franței, Metz: "Nu mă gândeam la asemenea scor"

CSM București

CSM București - Metz 34-21 / În prima manșă a sferturilor de finală din Champions League, CSM București a dat de pământ cu Metz, care a avut 6 campioane mondiale în lot. 34-21 a fost scorul final, la capătul unui meci în care campioana României a marcat și goluri de senzație, iar portarii Ungureanu și Grubisic au făcut minuni în poartă

"Mă bucur că m-am înșelat, a fost un meci perfect!" Cristina Vărzaru salută victoria zdrobitoare a fostei sale echipe

csm bucuresti - metz 34-21

CSM București - Metz 34-21. Cristina Vărzaru s-a retras în 2017 din activitate, după ce a cucerit medalia de bronz alături de CSM București în Liga Campionilor. La un an distanță, fostele sale colege sunt la un pas de o nouă calificare în Final Four, după ce au câștigat la 13 goluri diferență în fața lui Metz, campioana Franței. Fosta extremă stânga a analizat meciul perfect făcut de "tigroaice" vineri, în Sala Polivalentă.

Video CSM Bucureşti - Metz 34-21. Campioana României e cu un picior în Final Four, după un super meci!

csm (2)

Video Defensivă de fier! CSM nu a primit gol timp de 13 minute în disputa cu Metz

csm scor final

CSM Bucureşti a făcut un meci mare astăzi, obţinând o victorie concludentă contra lui Metz, care îi asigură în proporţie de 99% calificarea în Final Four-ul competiţiei. Franţuzoaicele au fost şi lipsite de noroc, ratând în serie preţ de aproximativ 13 minute.

Hagi se așteaptă la un număr cât mai mare de fani la Steaua - Rapid: "Nu vă mirați, este normal"

steauarapidcolaj

Despre Steaua - Rapid, derby-ul Ligii 4, care se va disputa pe 14 aprilie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, a vorbit și Gica Hagi. "Regele" a spus, după victoria Viitorului de la Iași, scor 2-0, că este un  mare păcat faptul că la această oră Steaua, la care el a evoluat, este împărțită în două echipe: una în Liga 1 (FCSB) alta în Liga a 4-a(CSA Steaua). Hagi a cucerit cu Steaua Supercupa Europei, de 3 ori titlul de campion al României și de două ori Cupa României.

Stoican: "Sper că îl voi învinge într-un meci şi pe Hagi. Viitorul intră în lupta pentru titlu"

Flavius Stoican

CSMS Iaşi a pierdut cu 2-0 pe teren propriu în faţa Viitorului, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1.

Video Se sting luminile, intră campioanele. Primire spectaculoasă pentru CSM în meciul cu Metz

colaj csm

5.000 de spectatori au umplut până la refuz sala polivalentă din București la supermeciul CSM București - Metz, din sferturile de finală ale Champions League. Tigroaicele de la CSM au avut o primire spectaculoasă. Luminile s-au stins la intrarea pe teren a campioanelor noastre, fiecare dintre ele fiind strigată în stil NBA.Calificarea în Final Four este vitală pentru "tigroaice"

Hagi credea că e neînvins în play-off. Cum a reacţionat când şi-a dat seama că a pierdut cu FCSB

FOTBAL:FC VIITORUL-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (16.03.2018)

VIDEO CSM Poli Iași - FC Viitorul 0-2. Campioana FC Viitorul s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Poli Iași într-un meci din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de rezultat, mai ales că echipa sa este singura din Liga 1 care a învins trupa lui Flavius Stoican în fiecare meci disputat în acest sezon.

Video Așa arată un tată fericit! Gol, în stil brazilian, marcat de Ianis Hagi la Iași

FOTBAL:CSM IASI-FC VIITORUL, PLAY OFF, LIGA 1 BETANO (6.04.2018)

Ianis Hagi (19 ani) pare că s-a obișnuit să marcheze câte un gol în fiecare meci. De data aceasta, băiatul ”Regelui” a reușit să trimită balonul în ”ațe” după o execuție în cel mai pur stil brazilian.

Jupp Heynckes, faza zilei. O bătrânică s-a întâlnit cu el în lift: "Sunteţi fan Bayern, nu?"

jupp

Jupp Heynckes (72 de ani), managerul lui Bayern, nu a fost recunosc în blocul unde locuieşte de un cuplu de bătrâni. Tehnicianul a povestit amuzat episodul la care a fost protagonist în această dimineaţă.

”Eram un bătăuș, adesea implicat în scandaluri între cartiere!” Fața neștiută a lui Gnohere

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2017)

Eddy Harlem Gnohere (30 de ani) a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FCSB, dar și din Liga 1, dar puțină lume știe că atacantul francez a avut o tinerețe tumultoasă și puțin i-a lipsit să nu o apuce pe căi greșite

Video Interes enorm pentru Steaua - Rapid. Legendele roş-albaştrilor aşteaptă cu nerăbdare derby-ul

sud steaua

Arena Naţională se pregăteşte de derby, la fel cum fac şi sportivii de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Roş-allbaştrii şi rapidiştii au cumpărat peste 15.000 de bilete în ziua în care au fost puse în vânzare.

Video McGregor a ajuns în cătușe la poliție după incidentul de la New Yok. "Te crezi gangster?"

colaj mcgregor

Connor McGregor s-a dus singur la poliție după incidentul din Brooklyn. Luptătorul irlandez de 29 de ani s-a predat după ce a spart geamul unui autocar în care se aflau rivalii săi, provocându-le acestora răni serioase

Victorie lejeră pentru Petrolul, în Liga 3

Petrolul victorie Liga 3

Petrolul continuă cursa spre promovarea în Liga a 2-a după o noua victorie, 4-0 cu echipa a doua a Concordiei Chiajna, pe Stadionul "Ilie Oană". Nini Popescu a fost protagonistul primei reprize - a deschis scorul cu o execuție de maestru, în minutul 13, apoi și-a trecut în cont dubla din lovitura de la 11 metri, după un hent comis de Anghel.

Cristina Neagu și alte 3 jucătoare de la CSM București, pe lista pentru All-star-ul sezonului în Champions League

cristina neagu paula ungureanu csm bucuresti

VIDEO CSM București - Metz. CSM București are 4 jucătoare nominalizate pentru echipa All-star a acestui sezon de Champions League la handbal feminin. Cristina Neagu, Paula Ungureanu, Marit Frafjord şi Camille Ayglon se vor lupta pentru câte un loc în cel mai bun 7 al actualei ediții.

Craiova nu are vreo victorie în fața FCSB! Oltenii sunt superiori la un singur capitol

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-FC STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2017)

FCSB - CS U Craiova de luni, 9 aprilie, se anunță meciul etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Deși roș-albaștrii au mari emoții, pentru că nu-și mai permit pași greșiți, statistica este de partea elevilor lui Nicolae Dică.

Guardiola: "Mi l-a oferit pe Pogba acum două luni". Pep, dezlănţuit: "Dacă e câine? Ar însemna să jignesc câinii"

pep1

Derby-ul oraşului Manchester e înconjurat de tensiune, după ce Guardiola, în general un manager extrem de elegant, a făcut câteva declaraţii neaşteptate. În conflict cu Mino Raiola, Pep a dezvăluit că agentul i i-a oferit pe Mhikitaryan şi P

U-BT Cluj - CSM CSU Oradea 89-74. Ultimele campioane ale României au făcut spectacol în derby

ubt cluj - csm csu oradea

Doar în primele 5 minute a fost condusă U-BT Cluj, de Oradea, în derby-ul ultimelor două campioane din Liga Naţională, din etapa a 4-a din Top 6. În cele din urmă, clujenii s-au impus cu 89-74 în fața orădenilor și rămân aproape de liderul BC CSU Sibiu.

"Scos din schemă" pentru alegerile FRF, îşi strigă nemulţumirea: "E ilegal! Hai să intrăm în normalitate"

sigla frf

"Scos din schemă" pentru alegerile pentru preşedinţia FRF, Sorin Răducanu continuă să aibă un discurs acid şi e convins că va reuşi să demaşte neregulile din fotbalul românesc.

"Aproape că a izbucnit în lacrimi". Secretul transferului de la Barca la Real, dezvăluit după 18 ani

colaj figo

Culisele transferului lui Luis Figo de la Barcelona la Real Madrid au fost dezvăluite la aproape 18 ani de la eveniment. Jurnalistul portughez Paulo Futre a povestit cum a ajuns Figo, în iulie 2000, tocmai la rivala de moarte a catalanilor

Video Keșeru, gol extrem de important pentru Ludogorets. Victorie, pe final, cu CSKA Sofia

clkeseru

Claudiu Keșeru (31 de ani) este în formă maximă în acest start de an. Internaționalul român a mai marcat un gol pentru Ludogorets, unul extrem de important. De ce a contat atât de mult golul lui Claudiu?

"Tânăr și foarte motivat!" Bratu mizează pe "sânge proaspăt", dar e apreciat și de dinamoviștii cu experiență

Bratu dinamo Nemec

Florin Bratu a preluat-o pe Dinamo în această primăvară, cu scopul de a construi o echipă pentru sezonul viitor, când alb-roșiii nu mai concep să rateze calificarea în play-off. Unul dintre obiective este promovarea tinerilor la prima mare, dar tehnicianul este foarte apreciat și de jucătorii cu mare experiență din lotul său, cum ar fi Adam Nemec.

Transferul lui Răzvan Marin, în linie dreaptă! Ce sumă e gata să plătească un "gigant" al Europei

razvan marin standard

Răzvan Marin pare cu fiecare zi care trece mai aproape de Inter. Presa belgiană a anunţat în această săptămână cât vrea Standard pentru mijlocaşul român, iar azi footnews.be vine cu noi detalii despre posibilul transfer pe Giuseppe Meazza.

”Am rămas repetenți!” Planul lui Bratu și ultimele detalii legate de Torje

antre dinamo

Dinamo a câștigat ”restanța” de la Botoșani (0-1), meci care a contat pentru etapa a doua a play-out-ului, dar roș-albii par că nu s-au obișnuit cu faptul că au ratat accesul în play-off. Florin Bratu

Video Cristea e urmărit de ghinion. Ratare monumentală a fostului golgheter al României!

ratare cristea

Video "Întoarcerea Regelui!". 33 de lovituri direct câştigătoare pentru Nadal, în primul său meci după revenire

nadal

Numărul unu mondial, Rafael Nadal, s-a întors cu o victorie în Cupa Davis. Ibericul a lăsat accidentările în urmă şi a arătat solid, în succesul obţinut în minimum de seturi, pe zgură, în faţa lui Kohlschreiber, scor 6-2, 6-2, 6-3.

Exclusiv ”E puternic la negociere! Puternic!” Omul care-l poate pune în mare încurcătură pe Becali

gigi becali

FCSB trebuie să câștige partida de luni, 9 aprilie, cu CS U Craiova pentru a se menține pe prima poziție a Ligii 1, sigur asta în funcție și de ce va face până atunci CFR Cluj. Indiferent, însă, este limpede că roș-albaștrii, în frunte cu Nicolae Dică

Marea dezamăgire a carierei lui Nemec și cel mai mare regret pe care îl are în acest sezon

Adam Nemec

Atacantul lui Dinamo, Adam Nemec, spune că marea sa nemulțumire nu este legată de faptul că joacă în play-out alături de formația alb-roșie, ci faptul că meciurile din România nu au parte de mai mulți spectatori în tribune. De asemenea, fotbalistul slovac a vorbit și despre singurul regret din cariera sa.

Primul pariu câștigat de Bratu de când e antrenor la Dinamo. ”Nimeni nu-și permite asta!”

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-JUVENTUS BUCURESTI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (30.03.2018)

Florin Bratu (38 de ani), tehnicianul lui Dinamo, a dezvăluit care este primul pariu pe care l-a câștigat de când a devenit antrenor principal la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”. 

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Liga Digi Sport
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Fotbal Club
  • Vezi tot programul
  • liga digisport

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • botosani

    FOTBAL: Hermannstadt - FC Botoșani, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (2.03.2024)

    FOTBAL: Farul - CFR Cluj, ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Juventusâ& x80;& x99;s Adrien Rabiot portrait in action during Hellas Verona FC vs Juventus FC, Italian soccer Serie A

    FOTBAL: Cagliari - Juventus, ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 22:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult