Ultimele stiri

El va fi următorul "galactic". Marca a făcut anunțul pe prima pagină

perez zidane

Real Madrid și-a găsit următorul "galactic", iar Marca a dezvăluit despre cine este vorba în ediția tipărită de azi. Deși în ultima perioadă s-a vorbit intens de Hazard, Kane, Lewandowski sau Neymar, numele jucătorului pe care formația de pe Santiago Bernabeu a pus ochii nu este unul foarte cunoscut. Este vorba de Karlo Letica, goalkeeperul de 21 de ani al lui Hajduk Split.

Video Devine tradiţie! A doua oară în acest sezon când Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB

dan petrescu

CFR Cluj a câştigat cu emoţii meciul de pe teren propriu din prima etapă a play-off-ului, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, dar şi-a pierdut antrenorul pentru marele derby cu FCSB, care va avea loc săptămâna viitoare, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Simona Halep a scăpat de două jucătoare importante în drumul spre finală. Adversara din turul trei

halep1

Vineri a fost o zi cu noroc pentru Simona Halep. Pe lângă victoria înregistrată la debut în fața Kristynei Pliskova, 6-4, 6-4, liderul WTA a scăpat și de două jucătoare importante în drumul său spre trofeu. Este vorba despre Dominika Cibulkova și Garbine Muguruza, două jucătoare care o dominau pe Simona la rezultatele înregistrate în meciurile directe.

Foto Nadia Comăneci a urmărit din lojă meciul Simonei Halep

Nadia tribune

Irina Begu a fost eliminată în turul doi la Indian Wells

begu

Irina Begu a fost învinsă de Karolina Pliskova (Cehia), cu 7-6 (4), 6-1, vineri, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari.

Video Simona Halep a început cu dreptul la Indian Wells. Victorie solidă cu Kristyna Pliskova

Simona Halep

SIMONA HALEP INDIAN WELLS 2018. Campionă în California în 2015, Simona Halep va debuta în această noapte, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 01:00, la ediția din acest an a turneului de la Indian Wells. Liderul WTA o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova, a 77-a jucătoare a lumii, învingătoarea urmând să se califice în turul trei. Va fi al treilea meci de pe terenul numărul 1 de la Indian Wells.

Prima reacţie a Simonei Halep, după calificarea în turul 3 la Indian Wells

Simona Halep

VIDEO Halep - Kristyna Pliskova 6-4, 6-4. Simona Halep este gata să se bată iar pentru câștigarea turneului de la Indian Wells, care poate fi urmărit ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

Video Girona - La Coruna 2-0. Echipa lui Andone "se scufundă" spre Segunda

Andone Girona

Deportivo "se scufundă" spre Segunda Division! Cu Florin Andone pe teren, galicienii au fost învinşi cu 0-2 de Girona şi au rămas pe loc retrogradabil.

Video AS Roma - Torino 3-0. Romanii au ajuns la cinci victorii în ultimele șase etape

AS Roma v Torino FC - Serie A

AS Roma a ajuns la cinci victorii în ultimele şase etape şi şi-a consolidat locul pe a treia treaptă a podiumului. În meciul cu Torino, din etapa a 28-a, capitolinii au spart gheaţa după pauză, când Manolas a deschis scorul din pasa lui Florenzi și i-a dedicat golul lui Astori, decedat săptămâna trecută, în noaptea de sâmbătă spre duminică

Erou cu Iaşiul, Omrani poate fi titular în derby-ul cu FCSB, echipa care l-a dorit insistent

Omrani

Golul decisiv marcat în prelungirile partidei cu CSM Poli Iaşi i-ar putea asigura lui Billel Omrani un loc de titular în derby-ul CFR Cluj - FCSB, de etapa viitoare.

Video Ieșenii recunosc superioritatea liderului, după ce au pierdut în prelungiri. "Și la 3 dimineața vom da totul"

stoican-1

CFR Cluj - CSM Poli Iași 2-1// După ce a fost surpriza sezonului regulat, când a reușit calificarea în play-off, CSM Poli Iași a fost aproape de o altă surpriză și pe terenul liderului, CFR Cluj. Ieșenii au reușit egalarea după ce au fost conduși și au rezistat eroic până în prelungirile meciului, când Omrani a dat lovitura pentru clujeni. Cu toate acestea, antrenorul oaspeților, Flavius Stoican, nici nu se gândește ca echipa sa să se predea prea ușor, în ciuda speculațiilor și a problemelor financiare pe care le are echipa

Video Dan Petrescu: "Am fost făcuţi pilaf, pilaf la noi acasă. Bine că am bătut, altfel era viciere de rezultat"

dan petrescu titlu liga 1

CFR Cluj a câştigat dramatic primul meci de play-off, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, la capătul unui joc extrem de tensionat pe final. Antrenorul liderului, Dan Petrescu, a fost eliminat în ultimele minute, motiv pentru care va fi suspendat la derby-ul cu FCSB, din etapa următoare, şi a criticat vehement deciziile luate de "centralul" Iulian Călin în Gruia.

Țucudean, după victoria dramatică obținută în fața Iașiului: "Niciodată nu am avut atâtea ocazii"

Tucudean declaratii

VIDEO CFR - Iași 1-0. CFR a bătut-o cu mari emoții pe CSM Poli Iași, scor 1-0, după un final de meci extrem de tensionat în Gruia. La final, George Țucudean a vorbit despre victoria dramatică a echipei sale, ținând să sublinieze și mesajul pe care Dan Petrescu l-a transmis jucătorilor.

Video Verdictul lui Ion Crăciunescu după fazele litigioase din CFR Cluj - CSM Poli Iaşi

CFR Cluj Poli Iasi

Ion Crăciunescu a comentat la "Digi Sport Special" fazele controversate din meciul CFR Cluj - CSM Poli Iaşi, câştigat cu 2-1 de ardeleni.

Singurul jucător de la Real cu care Coentrao mai ține legătura. "De la el am învățat să vorbesc pe teren"

coentrao-1

Fabio Coentrao e împrumutat de Real Madrid la Sporting Lisabona, acolo unde s-a integrat de minune. Din vară, de când a plecat, pentru a doua oară, de pe Santiago Bernabeu, fundașul portughez nu a mai păstrat legătura cu foștii săi colegi, în afară de unul singur

Video CFR Cluj - CSM Poli Iași 2-1. Liderul câștigă dramatic în prelungiri, după un final de infarct

cfr cluj

După ce vremea a dat peste cap planurile inițiale, play-off-ul din Liga 1 va începe azi, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Liderul CFR Cluj va primi în Gruia vizita surprizei CSM Poli Iași, formație care și-a asigurat prezența în play-off în ultima etapă din sezonul regulat.

Video Final cu nervi şi înjurături la Cluj. Dan Petrescu a fost eliminat şi va privi din tribune derby-ul cu FCSB

Petrescu nervos

Video Simona Halep se bucură pentru revenirea Serenei Williams: "M-a inspirat mereu"

Halep Serena

Serena Williams este un model pentru Simona Halep.

Video Victorie la scor pentru Academia Rapid la debutul în 2018. Niculae, cinci goluri în 23 de minute

Academia Rapid

Academia Rapid a început în forţă noul an.

Dezvăluirea lui Pochettino după eliminarea lui Tottenham din UCL: "Au pus presiune pe arbitru"

Pochettino

Mauricio Pochettino pune tunurile pe Juventus după eliminarea lui Tottenham din optimile Ligii Campionilor.

Liga 2 revine la Digi Sport! Derby între UTA și Hermannstadt. Programul etapei a 24-a

FOTBAL:FC HERMANNSTADT-FCSB, CUPA ROMANIEI, SFERTURI (28.02.2018)

Hermannstadt visează la primul trofeu din istoria clubului după ce a eliminat-o pe FCSB din sferturile Cupei României. Până să îşi afle adversarul din semifinale, trupa lui Alexandru Pelici se concentrează pe lupta pentru promovare. Aflată la un punct în spatele liderului Dunărea Călăraşi, Hermannstadt are meci în deplasare cu UTA. Partida este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 12:00.

"New Dinamo" nu-i mai convinge nici pe alb-roşii: "Sunt sătul de vorbele astea". Soluţia pentru depăşirea crizei

danciulescu new dinamo

Nici măcar dinamoviştii nu mai cred în "New Dinamo". Prezent în studioul emisiunii "Digi Sport Special", directorul sportiv al alb-roşiilor, Ionel Dănciulescu, a declarat că în Ştefan cel Mare a trecut vremea sloganurilor şi că fanii aşteaptă să vadă fapte.

CSM Bucureşti - Alba Blaj 2-3. Victorie importantă pentru campioană în derby-ul Diviziei A1

Alba Blaj

Campioana Alba Blaj a învins liderul CSM Bucureşti, scor 3-2 (25-22, 25-23, 21-25, 18-25, 15-10), în etapa a doua a fazei play-off (locurile 1-6) a Diviziei A1 la volei feminin.

Video Meci special pentru Camora. Căpitanul lui CFR, premiat la jocul 200 în Liga 1

Camora 200

Meciul cu CSM Poli Iaşi este unul cu totul special pentru fundaşul lui CFR Cluj, Mario Camora.

Video CSKA Moscova - Unicaja Malaga 101-76. Ruşii şi-au consolidat primul loc în Euroligă

cska moscova euroliga

CSKA Moscova nu are rivali în sezonul regulat din Euroligă. Unicaja Malaga a fost ultima victimă a ruşilor, care s-au impus cu 101-76.

Video CSM Bucureşti - Arcada Galaţi 0-3. Moldovenii rămân în lupta pentru titlu

Arcada Galati

Arcada Galaţi a deschis cu o victorie etapa a doua a play-off-ului din Divizia A1.

Juventus visează la o minune după surpriza de la Botoșani: "Ne-am atins obiectivul!"

FOTBAL:FC BOTOSANI-JUVENTUS BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (9.03.2018)

VIDEO Botoșani - Juventus 0-0. Juventus a rămas cu o singură victorie în Liga 1, dar Marius Baciu speră să evite retrogradarea, după ce nu a pierdut pe terenul celor de la Botoșani, scor 0-0, în debutul play-out-ului.

Voinescu l-a pregătit pe Duckadam să devină "Eroul de la Sevilla", dar nu a fost în delegaţia Stelei la finala CCE

top duckadam

Considerat aproape în unanimitate cel mai bun portar din istoria fotbalului românesc, Ion "Ţop" Voinescu a încetat din viaţă azi, la 88 de ani. A lăsat în urmă multe poveşti savuroase, dar şi un mare regret. Deşi l-a antrenat pe Helmuth Duckadam şi i-a împărtăşit secretele apărării loviturilor de la 11 metri, nu s-a putut bucura pe viu de apogeul muncii sale.

Sepsi revine acasă şi a închiriat nocturnă mobilă pentru inaugurare

stadion nou sepsi sf gheorghe

Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe a fost omologat provizoriu pentru meciurile din Liga 1, iar prima partidă pe acest teren va avea loc luni, 19 martie, cu FC Voluntari, a anunţat conducerea lui Sepsi.

Galerie Foto Elevă de 17 ani, însărcinată cu fostul ei profesor de religie, în vârstă de 46 de ani, căsătorit

colaj prof

Gavin Dunsmuir, în vârstă de 46 de ani, profesor de religie din North Ayrshire, are o relație cu o fostă elevă, Megan Reid, care așteaptă acum un copil. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fosta sa soție, Shona Dunsmuir, care a divorțat după ce a primit vestea chiar de la fiica lor. Shona Dunsmuir spune că cei doi trăiesc acum împreună

  • 21:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 21:30 LIVE Digi Sport Special
  • 23:00 LIVE Stirile Digi Sport
  • 23:30 Fotbal Club
  • 21:15 LIVE Fotbal Club
  • 21:30 Etapa 2 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-CFR Cluj
  • 22:30 LIVE Fotbal Club
  • 23:45 LIVE Super Avancronica
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digisport, ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • profimedia-0858100234

    TENIS: Turneul de la Miami, 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult